Παρασκευή 29 Απριλίου 2011

Χημικές Ουρές - SOS...

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ!
Το βιντεάκι:
"η απόλυτη απόδειξη για τους χημικούς ψεκασμούς (Chemtrail)", του χρήστη: aitherovamones,έχει αρχίσει να αναστατώνει και να ευαισθητοποιεί όλο και περισσότερους!
Στις χθεσινές βραδυνές ειδήσεις με τον Τέρενς Κουίκ, καλεσμένος ήταν και ο επιστήμονας του Δημόκριτου, Ν. Κατσαρός για να εξηγήσει το ....φαινόμενο, να αποστομώσει τους αρνητές και τα πρόβατα της νεοταξικής παραπληροφόρησης ΑΛΛΑ ΚΑΙ να κρούσει τον κωδωνα του κινδύνου για τα δηλητηριασμένα που τρώμε, από λαχανικά, πίτσες μέχρι και... πιπίλες για τα παιδιά μας!!!
Διαδώστε το σε όλους!

Σας αρέσει το γάλα; Να προσέχετε!

Ελέγξτε τον πάτο από το γάλα που αγοράζετε

Ξέρετε ότι αν το γάλα στο χάρτινο μπουκάλι δεν πουληθεί στην
καθορισμένη χρονική διάρκεια επιστρέφει στη βιομηχανία για να ανα-
παστεριωθεί και να ξαναγυρίσει στο
σουπερμάρκετ; Απίστευτο; Ο νόμος
επιτρέπει... τις μεγάλες βιομηχανίες να επαναλάβουν τη διαδικασία έως 5
φορές, κάτι που αφήνει το γάλα χωρίς γεύση και.... τελικά χωρίς ποιότητα
και διατροφική αξία.

ΧΡΗΜΑ: Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΠΑΤΗ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΠΟΤΕ

Ένας τρόπος να ελέγξεις ένα λαό, είναι να του δημιουργήσεις χρέος....! Είναι μια "ατάκα" που οι ελιτ ξέρει καλά να εφαρμόζει..Το χρηματοπιστωτικό συστημα στον κόσμο φτιάχτηκε έτσι ώστε χρήμα και χρέος να είναι αλληλλενδετα...Παρακάτω ένα ενδιαφέρον άρθρο με την απάτη του χρήματος, με αλήθειες που δεν έχουμε ποτέ διανοηθει..: 

Ο Αριστοτέλης είχε πει χιλιάδες χρόνια πριν, ότι θα ήταν καταστροφικό αν κάποτε το ίδιο το χρήμα μετατρέπονταν σε εμπόρευμα.... 

ΔΗΛΗΤΗΡΙΟ ΕΚΠΕΜΠΟΥΝ ΟΙ ΛΑΜΠΤΗΡΕΣ ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΗΣΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ

Το δηλητήριο χρησιμοποιήθηκε στα ναζιστικά στρατόπεδα συγκέντρωσης

Γερμανοί επιστήμονες έχουν διαπιστώσει ότι οι νέοι λαμπτήρες εξοικονόμησης ενέργειας εκπέμπουν επικίνδυνες ουσίες κατά την διάρκεια της λειτουργίας τους, συμπεριλαμβανομένων και.... φαινόλης, ενός δηλητηρίου που χρησιμοποιήθηκε στα ναζιστικά στρατόπεδα συγκέντρωσης κατά τη διάρκεια του Β 'Παγκοσμίου Πολέμου, αναφέρει η εφημερίδα «Daily Mail».

NA ΠΟΙΟΙ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ: ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΣΟΚ. Ο ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΑΡΧΙΜΑΚΗΣ ΩΣ ΕΠΙΤΙΜΟ ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΡΟΤΑΡΙΑΝΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΧΑΝΙΩΝ

Ο Μιχάλης Καρχιμάκης γραμματέας του Πασοκ ανακηρύχτηκε και επίσημα επίτιμο μέλος του Ροταριανού ομίλου Χανίων (Παρακλάδι της Μασονίας)

Pulpit rock
back to top ;