Πέμπτη 5 Μαΐου 2011

ΠΟΣΟ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΚΙΝΗΤΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ?




Τα κινητά τηλέφωνα μπορεί να σκοτώσουν πολύ περισσότερους ανθρώπους από όσους το κάπνισμα ή ο αμίαντος. Αυτό είναι το συμπέρασμα της μελέτης του πολυβραβευμένου καρκινολόγου δρ. Βίνι Χουράνα.

Ο δρ. Βίνι Χουράνα προτρέπει τους καταναλωτές να τα αποφεύγουμε όταν μπορούμε και τις κυβερνήσεις και τη βιομηχανία της κινητής τηλεφωνίας να λάβουν «άμεσα μέτρα» για να μειώσουν την έκθεσή μας στην ακτινοβολία τους

Προς όλους τους Συνέλληνες

Πλακιωτάκης: οδήγησαν σε αδιέξοδο το έργο των κτιριακών εγκαταστάσεων ..στο αεροδρόμιο Σητείας..



ΤΟ ΖΗΤΗΜΑτης διαφαινόμενης αναβολής στην εκτέλεση του έργου των κτιριακών εγκαταστάσεων στο αεροδρόμιο της Σητείας θέτει ο βουλευτής Λασιθίου της Ν.Δ. Γιάννης Πλακιωτάκης με ερώτησή του στον αρμόδιο υπουργό Υποδομών Μεταφορών και Δικτύων.


Οπως χαρακτηριστικά αναφέρει απευθυνόμενος στον υπουργό ο κ. Πλακιωτάκης: «Η αντιφατική πολιτική των έωλων δηλώσεων και των λανθασμένων επιλογών οδηγεί, από ό,τι όλα δείχνουν, στην αναβολή της εκτέλεσης του έργου των κτιριακών εγκαταστάσεων στο αεροδρόμιο Σητείας. Μάλιστα, στην προσπάθειά σας να χρυσώσετε το χάπι και να αντιμετωπίσετε εν μέρει τα επιτακτικά προβλήματα, οδηγήστε στην προσθήκη λυόμενων αιθουσών, επιλογή που μπορεί να εκληφθεί μόνο ως κίνηση απελπισίας.


Την ίδια στιγμή κανείς υπεύθυνος δεν έχει κατορθώσει να μας απαντήσει με πειστικό λόγο για το πώς οδηγηθήκαμε σε αυτό το αδιέξοδο».

Ηρακλειώτικο στεκι

ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΟ...

ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΝ ΠΡΩΤΑ ΔΕΝ ΓΙΝΕΙ ΒΑΣΗ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟΥ ΣΧΕΔΙΟΥ..ΑΠΟ ΤΗΝ ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ.
ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΤΟ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ...


AntonTasos

Ο κυριος της φωτογραφίας κατάστρεψε την πατρίδα μας.


Γράφει o Vaggeli Mastakounaς

Πόσες φορές να πιαστεί κανένας ψεύτης χρειάζεται για να αποδειχτεί ότι είναι; Oι Εβραίοι λένε μόνο μία. Εμείς οι Ελληνες σαν περισσότερο μυστικιστες – αυτο μας κατέστρεψε και σαν χώρα - θα ρωταγαμε, πόσες φορές έχει πεί την αλήθεια; H απάντηση ειναι καμμία. Και ειναι βλακας γιατι δεν το χρειαζοταν... Και ενας βλακας στη θεση αυτή ειναι επικίνδυνος.
Υπόγειες διαδρομές έκανε το χρέος μέχρι να έρθει το αντισυνταγματικό μνημόνιο και το επίσημο τέλος της Ελληνικής Δημοκρατίας ως συστήματος διακυβέρνησης της χωρας που....καθημερινα με χειρουργικη τεχνη διαλυεται.

Χρεοκοπήστε τώρα είπε ο Μάξ Κάιζερ στο SBC με φόντο το Ηρώδειο!

Συνέντευξη στο οικονομικό κανάλι SBC έδωσε ο Μάξ Κάιζερ.
Με φόντο το Ηρώδειο, είπε ότι η Ελλάδα πρέπει να χρεοκοπήσει άμεσα και να εκδιώξει το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο από τη χώρα.
Ακόμα, πρέπει να επιστρέψουμε στα βασικά μέταλλα (κυρίως στο χρυσό) αντί του χαρτονομίσματος που χρησιμοποιούμε.
Δείτε όλη τη συνέντευξη:

Ο Ενεργειακός πλούτος που υπάρχει στην Κρήτη θα μας κάνει πάμπλουτους σύμφωνα με δηλώσης Ελλήνα ερεύνητη

Η κυβέρνηση θα κάνει τίποτα ή περιμένει να τον πουλήσει για ένα κομάτι ψωμί;
Μια μεγαλύτερη «Αλάσκα» σε ενεργειακό πλούτο κρύβει η θαλάσσια περιοχή νότια της Κρήτης, που μπορεί όχι μόνο να βγάλει της χώρα μας από την κρίση και το ΔΝΤ, αλλά και να την κάνει «πάμπλουτη», ισχυροποιώντας... ταυτόχρονα οικονομικά και ολόκληρη την Ευρωπαϊκή Ενωση.
Αυτό δήλωσε στο «Εθνος» ο ερευνητής, ιδρυτής του Τμήματος Μηχανικών Ορυκτών Πόρων του Πολυτεχνείου Κρήτης και ομότιμος καθηγητής -σύμβουλος της καναδικής κυβέρνησης- κ. Αντώνης Φώσκολος Ελληνας ερευνητής.
Pulpit rock
back to top ;