Παρασκευή 6 Μαΐου 2011

Ιδού η μπροστινή πλευρά της Κάρτας Αποδείξεων (ή Φοροκάρτας, ή Κάρτας Αγορών)

Στην παρουσίαση της δράσης του Υπουργείου Οικονομικών κατά της φοροδιαφυ

γής παρουσιάστηκε και μια όψη της Κάρτας Αποδείξεων. Δεν γνωρίζουμε εάν πρόκειται για την τελική της μορφή, ή είναι το σχέδιο κάποιου γραφίστα. 

Πάντως από ότι φαίνεται, το σχέδιο προχωρά με αργά αλλά σταθερά βήματα (ηλεκτρονική διακυβέρνηση, ηλεκτρονική συνταγογράφηση, ηλεκτρονικά διόδια, ηλεκτρονική συλλογή αποδείξεων-κάρτα αποδείξεων, οδικός χάρτης για την εισαγωγή της Κάρτας του Πολίτη, κοκ). 

Aφύλακτα σύνορα και δάση λόγω Μνημονίου!

Το Μνημόνιο και η τρόϊκα αφήνουν αφύλκακτα τα ελληνικά σύνορα ομολόγησε εμμέσως πλην σαφώς σήμερα στην Βουλή, ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Χρήστος Παπουτσής.
Απαντώντας σε σχετική επίκαιρη ερώτηση ότι τα θαλάσσια σύνορα είναι απροστάτευτα, παραδέχτηκε πως όχι μόνο τα σκάφη του Λιμενικού, αλλά οχήματα της Αστυνομίας και της Πυροσβεστικής βρίσκονται σε ακινησία καθώς είναι υποχρεωμένα να εφαρμόζουν τους νέους δημοσιονομικούς κανόνες όπου δεν εγκρίνονται οι πιστώσεις!

Το ωραίο είναι ότι έριξε την ευθύνη για την πυρόσβεση στο ... αρμόδιο υπουργείο (Ποιος, το Άμυνας ή το Περιβάλλοντος;): «Είναι κάτι που επαναλαμβάνω το έχω θέσει στο αρμόδιο υπουργείο», ευχόμενος (!!!) “να κάνουμε όλοι μια προσπάθεια προκειμένου να συμβιβαστούμε με τους νέους κανόνες δημοσιονομικού ελέγχου»…

Ο Αρμαγεδων πλησιαζει αλλα δεν θα μας ακουμπησει...προς το παρον

Ενας αστεροειδής, αναμένεται να φτάσει κοντά στην Γη στις 8 Νοεμβρίου και να περάσει "ξυστά" από τον πλανήτη μας χωρίς να μας απειλήσει, σύμφωνα με τους επιστήμονες.   Ο YU55, όπως ονομάζεται, έχει διάμετρο 400 μέτρα, ζυγίζει 55 εκατομμύρια τόνους και στις 8 Νοεμβρίου θα πλησιάσει την Γη σε απόσταση περίπου 340 χιλιάδων χιλιομέτρων. Πρόκειται για την κοντινότερη σε μας απόσταση που έχει βρεθεί ένα τέτοιου μεγέθους διαστημικό σώμα.

Οι Εβραιοι χλευαζουν τον Ιησου και τον λενε Ναζι μεσω της Ισραηλινης τηλεορασης!(Βιντεο )

Σχεδόν καθημερινά υβρίζεται ο Ιησούς,ο Χριστιανισμός και οι Χριστιανοί στην Ισραηλινή τηλεόραση μέσα απο διάφορες εκπομπές.
Όπως θα έχετε δει πολλές φορές απο αυτό το κανάλι ο Ιησούς και ο Χριστιανισμός αποτελούν κεντρικό αντικείμενο χλευασμού για τους Εβραίους στο Ισραήλ ακόμη και μέσα απο εκπομπές όπως τα δικά μας "μεσημεριανάδικα"...

Τεράστια η διαφορά των δυο λαών.Φανταστείτε ας πούμε τον Λαζόπουλο ή την Πάνια να γελοιοποιούν τον Γιαχβέ..Οι μυνήσεις θα πέφτουν βροχή απο το Κεντρικό Ισραηλιτικό Συμβούλιο...


Ο ΣΕΙΣΜΟΣ ΣΤΗΝ ΙΑΠΩΝΙΑ ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ΤΥΧΑΙΑ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ ΠΑΤΕΡΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ

Μια εντυπωσιακή μαρτυρία έφτασε στη σελίδα Votegreece.gr λίγες μέρες μετά τον φονικό σεισμό στην Ιαπωνία.

Πριν λίγες μέρες ακριβώς μετά τον φονικό σεισμό της Ιαπωνίας επισκέφτηκε το Άγιο Όρος και συγκεκριμένα την μονή Εσφιγμένου κάποιος κύριος. Στην επίσκεψη του που δεν ήταν για πρώτη φορά επιχείρησε να...
δει κάποιον Πατέρα ασκητή (συγκεκριμένο) για να συζητήσει και να πάρει την ευλογία του.
Στην συζήτηση που είχαν ο Πατέρας ασκητής του εκμυστηρεύτηκε μια πληροφορία που σίγουρα ακούγοντας την μας σόκαρε.

Ειμαστε Ετοιμοι για το Παγκοσμιο Νομισμα; (video)


Ο Γάλλος οικονομολόγος, Φρεντερίκ Λορντόν, διαθέτει κάποιες πρωτότυπες προτάσεις για την επίλυση των προβλημάτων της παγκόσμιας οικονομίας. Ανάμεσα σε αυτές ανήκει η δημιουργία μιας Διεθνούς Ένωσης Διακανονισμών, ώστε να μην υπάρχουν εμπορικοί πόλεμοι, όπως άλλωστε πρότεινε στο παρελθόν ο Κέινς. Επίσης, ο Λορντόν εισηγείται ένα ευρώ δύο επιπέδων: Ενιαίο νόμισμα στις διεθνείς συναλλαγές των κρατών–μελών, αλλά με ευέλικτη ισοτιμία, κατά το πρότυπο της ICU, στο εσωτερικό τους.

Οι επιστημονες προειδοποιουν: Τα μελλοντικα φαρμακα θα ειναι σχεδιασμενα για τον ελεγχο ανθρωπινου μυαλου

Ένα χάπι για να ενισχυθεί η ηθική συμπεριφορά σου. Μια θεραπεία για τις ρατσιστικές σου σκέψεις. Μια θεραπεία για να αυξηθεί η συμπάθεια σου για τους ανθρώπους από άλλες χώρες.
Όλα αυτά μπορεί να ακούγονται σαν σενάριο ταινίας επιστημονικής φαντασίας, αλλά ερευνητές από την Οξφόρδη λένε ότι η σύγχρονη συμβατική ιατρική εξελίσσει σταδιακά τρόπους για να αλλάξει την ηθική των ανθρώπων μέσα από φαρμακευτικά προϊόντα, και έτσι να ελέγχει τον τρόπο που οι άνθρωποι θα σκέφτονται και θα ενεργούν σε διάφορες καταστάσεις της ζωής.

ΜΑΣΟΝΟΙ ΚΑΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΣΧΕΔΙΟ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ...(VIDEO)

Η οικονομική κατάρρευση της Ελλάδας είναι ένα πολύ καλοστημένο σχέδιο για μας εξαθλιώσουν ως πολίτες οικονομικά.
Όταν το καταφέρουν τότε ανενόχλητοι θα αποτελειώσουν τη χώρα....
Μασόνοι απανταχού όλου του κόσμου έχουν στρέψει τα μάτια τους πάνω μας για να μας καταστρέψουν και το ένα σχέδιο έρχεται να συμπληρώσει το άλλο. Οι πολίτες ακόμη πιστεύουν ότι υπάρχει ελπίδα ψάχνοντας την στα μάτια των πουλημένων πολίτικων.
Το ΔΝΤ δεν ήρθε για να μας σώσει αλλά για να μην αφήσει έστω και μια ελπίδα να αντιδράσουμε. Ο χρόνος τρέχει Έλληνες εις βάρος μας και όσο τα ηνία της χώρας είναι σε χέρια λερωμένα σε χέρια μασόνων που έχουν δώσει όρκο να καταστρέψουν αυτή τη χώρα.

10 στρατηγικες χειραγωγησης απο τα ΜΜΕ

1.  Η ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ ΤΗΣ ΑΠΟΣΠΑΣΗΣ ΤΗΣ ΠΡΟΣΟΧΗΣ
Το θεμελιώδες στοιχείο του κοινωνικού ελέγχου είναι η στρατηγική της απόσπασης της προσοχής που έγκειται στην εκτροπή της προσοχής του κοινού από τα σημαντικά προβλήματα και τις αποφασισμένες από τις οικονομικές και πολιτικές ελίτ αλλαγές μέσω της τεχνικής του κατακλυσμού συνεχόμενων αντιπερισπασμών και ασήμαντων πληροφοριών.
Η στρατηγική της απόσπασης της προσοχής είναι επίσης απαραίτητη για να μην επιτρέψει στο κοινό να ενδιαφερθεί για απαραίτητες γνώσεις στους τομείς της επιστήμης, της οικονομίας, της ψυχολογίας, της νευροβιολογίας και της κυβερνητικής.
«Διατηρήστε την  προσοχή του κοινού αποσπασμένη, μακριά από τα αληθινά κοινωνικά προβλήματα, αιχμάλωτη θεμάτων που δεν έχουν καμία σημασία. Διατηρήστε το κοινό απασχολημένο, τόσο πολύ ώστε να μην έχει καθόλου χρόνο για να σκεφτεί – πίσω στο αγρόκτημα, όπως τα υπόλοιπα ζώα» (απόσπασμα από το κείμενο: Αθόρυβα όπλα για ήρεμους πολέμους).

ΝΕΟ ΒΙΝΤΕΟ ΜΕ ΤΟΝ ΕΞΩΓΗΙΝΟ ΤΟΥ ΡΟΣΓΟΥΕΛ!

Εντάξει.  Υποτίθεται πως το παρακάτω βίντεο έχει τραβηχτεί το 1947 και ο εξωγήινος που φαίνεται στο βίντεο είναι ένας απο τους διασωθείς. Η ποιότητα είναι πάρα πολύ καλή με λεπτομέρειες που μόνο ειδικοί  θα μπορούσαν να πετύχουν.  Αληθινό ή προϊόν υπολογιστή;

Εμείς σας παραθέτουμε τα στοιχεία και εσείς αποφασίζετε.





http://www.apocalypsejohn.com

Ο Επερχομενος Ρωσοτουρκικος πολεμος...

illumin



SamaeI666
Pulpit rock
back to top ;