Σάββατο 7 Μαΐου 2011

Τουρκικές τράπεζες πίσω από το δημοσίευμα του Spiegel;

Η Άγκυρα επιτίθεται οικονομικά στην Ελλάδα

Χθες Παρασκευή 6 Μαίου 2011, με την περιβόητη δημοσίευση του Spiegel, κάποιοι έβγαλαν ίσως και δισεκατομμύρια. Και αυτό είναι ένα αδιαμφισβήτητο γεγονός.
Πολύ καλά πληροφορημένες πηγές μας, αναφέρουν πως....
μεταξύ Spiegel και τουρκικών τραπεζών υπάρχει ένας "ομφάλιος λώρος", που οδήγησε στην δημοσίευση του επίμαχου άρθρου περί φυγής της Ελλάδας από το Ευρώ. Οι ίδιες πηγές μας είπαν πως το προηγούμενο διάστημα συγκεκριμένες τουρκικές τράπεζες έχουν παίξει "κολοσιαία ποσά" στην πτώχευση της Ελλάδας.

Πώς οι Μινωίτες ξεπέρασαν την κρίση, 3000 χρόνια πριν!

Όταν τα ανάκτορά τους καταστράφηκαν, οι πηγές πλουτισμού εξέλειπαν και τα τρόφιμα λιγόστεψαν, οι ανθρωποι κλήθηκαν να αντιμετωπίσουν την τεράστια κρίση!

Μιλάμε για μία εποχή, που πάει πίσω περισσότερα από 3000 χρόνια. Γύρω στο 1200 π. Χ. συγκεκριμένα, στην Κρήτη όταν τα μινωικά ανάκτορα καταστράφηκαν (άγνωστο πώς και γιατί), τα κράτη κατέρρευσαν κι οι άνθρωποι χρειάστηκε να ξεκινήσουν τη ζωή τους από την αρχή.

ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ H.A.A.R.P. ΚΑΙ ΠΩΣ ΣΥΝΔΥΑΖΕΤΑΙ ΜΕ ΤΑ ΤΕΧΝΗΤΑ ΝΕΦΗ ΤΩΝ CHEMTRAILS;

Για όσους θέλουν να μάθουν για το υπερόπλο H.A.A.R.P., τα chemtrails, πως συνδυάζονται και για ποιο σκοπό...
ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΠΟΙΟΙ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΑΝ ΤΟ Η.Α.A.R.P.

H.A.A.R.P., είναι τα αρχικά που παραπέμπουν στο High-frequency Active Aural Research Programme ή στα ελληνικά, Ερευνητικό Πρόγραμμα Υψηλής Συχνότητας Δραστικής Ακτινοβολίας. Για την ακρίβεια, πρόκειται για ένα τρομακτικό οπλικό σύστημα ηλεκτρομαγνητικής ακτινοβολίας το οποίο αναπτύσσουν οι Η.Π.Α. συστηματικά από το 1987. Πρόκειται για ένα σύστημα το οποίο όταν «τελειοποιηθεί» θα είναι σε θέση να προκαλέσει αλλαγές στο κλίμα μιας επιλεγμένης περιοχής, διακοπή λειτουργίας και καταστροφή κάθε ηλεκτρικής και ηλεκτρονικής συσκευής σε συγκεκριμένο τόπο, πρωτοφανούς μεγέθους σεισμούς, τρύπες στην ιονόσφαιρα, απίστευτης έντασης κεραυνούς, έως και έλεγχο του ανθρώπινου εγκεφάλου μέσω εκπομπής χαμηλών συχνοτήτων παρόμοιες με τις ανθρώπινες!
Η ιδέα αυτή ξεκίνησε στα τέλη του 19ου αιώνα από το γνωστό φυσικό Tesla. Το H.A.A.R.P. αποτελείται από ένα σύστημα κεραιών, μέσω των οποίων ηλεκτρικά κύματα παραγόμενα από ειδικές μονάδες παραγωγής ηλεκτρισμού διοχετεύονται σε μία υπερ-κεραία. Τα κύματα μέσω της αντανάκλασής τους στην ιονόσφαιρα πολλαπλασιάζουν την ισχύ της ραδιομαγνητικής συχνότητας (σε προχωρημένο στάδιο του σχεδιασμού θα φτάνει τα 10 δισ. Watt) και κατευθύνονται σε επιθυμητά σημεία. Τα πειράματα σε πρώτη φάση έλαβαν χώρα στην Αλάσκα, όπου έχει δημιουργηθεί ένα τεράστιο σύστημα κεραιών, ενώ οι πληροφορίες που έχουν διαρρεύσει μιλούν για άλλα δύο σημεία στον κόσμο, στην παγωμένη Νορβηγία και στο Ακρωτήρι της Κύπρου.

ΑΝΤΕΠΙΘΕΣΙΣ ΕΛΛΗΝΩΝ - ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΑΝΑΚΑΛΥΨΗ - ΚΙΝΗΤΗΡΑΣ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΜΕ ΝΕΡΟ!!!


 
http://greeknation.blogspot.com/

Σούπερ επένδυση 1 δισ. ευρώ στην Κρήτη! Ερχονται Γερμανοί για τις ανανεώσιμες πηγές ενέργειας

Σούπερ - επένδυση που μπορεί να φτάσει και το 1 δισ. ευρώ, στον τομέα των ανανεώσιμων πηγών ενέργειας και όχι μόνο ετοιμάζουν Γερμανοί στην Κρήτη! Πρόκειται για γερμανικες εταιρείες- κολοσσούς που ενδιαφέρονται να κάνουν επενδύσεις στην Ελλάδα και οι επικεφαλής της έρχονται τη Δευτέρα στο Ηράκλειο μετά από μεσολάβηση του κρητικής καταγωγής ευρωβουλευτή των Γερμανών φιλελευθέρων κ.Χατζημαρκάκη ο οποίος το περασμένο Σάββατο, όπως είχε αποκαλύψει η “Π”, είχε συναντηθεί και για τον σκοπό αυτό με τον υπουργό Ανάπτυξης κ.Χρυσοχοΐδη.

Η ΜΟΝΑΔΙΚΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΓΛΩΣΣΑΣ !!! ΒΙΝΤΕΟ...

Στο παρακάτω εκπληκτικό βίντεο απο το κανάλι KSYPNHSTEZWA θα δείτε την μοναδικότητα της Ελληνικής γλώσσας ώς προς άλλες...Τι το ιδιαίτερο την κάνει ξεχωριστή? Γιατί άραγε εδώ και χρόνια οι ανθέλληνες - μασονοι, θέλουν να την εξασθενίσουν με το να προσπαθούν να την αλλοιώσουν αφαιρώντας για παράδειγμα το πολυτονικό σύστημα που είναι ένα σπουδαίο εύρημα γλωσσολογίας και δημιουργίας λεξιλογίου μεγάλου εύρους? Το βίντεο είναι ότι πρέπει για να εναντιωθεί στους ανθέλληνες που λένε ότι το αλφάβητο μας προέρχεται απο τους Φοίνικες και άλλες τέτοιου τύπου προπαγάνδες....!! Έλληνες ανακαλύψτε την σημαντικότητά μας σαν λαος!!!

Ρωσια: Βρηκαν τμηματα αρχαιας ελληνικης πολης του 6 αιωνα π.Χ.

Ρεπορτάζ από το κρατικό κανάλι 1 της Ρώσσικης Κρατικής Τηλεόρασης προβλήθηκε στις 15/4/2011 με τίτλο : Κάλεσμα σε εθελοντές για συμμετοχή σε μοναδικές ανασκαφές !!

Στο ρεπορτάζ η δημοσιογράφος αναφέρει οτι :

Στην περιοχή ΤΑΜΑΝ (σ.σ. κοντά στην πόλη Ανάπα, δημοφιλές θέρετρο στο Νότιο Ρωσία, και η οποία βρίσκεται στο Κράι Κρασνοντάρ, στις ακτές της Μαύρης Θάλασσας) οι αρχαιολόγοι βρέθηκαν μπροστά σε.....
μοναδική ανακάλυψη που μπορεί να αλλάξει εξ ολοκλήρου την άποψη που έχουμε για την αρχαία ιστορία.

Μυστηριωδεις κωνοι στην Ερημο της Αιγυπτου

Για τους κύκλους στα χωράφια, θα έχετε σίγουρα ακούσει. Το ότι υπάρχει μια αντίστοιχη κατασκευή και στην έρημο της Αιγύπτου το γνωρίζατε?


Αυτοί οι παράξενοι κώνοι και τρύπες δημιουργούν έναν παράξενο σχέδιο όταν παρατηρηθουν από ψηλά.

Κατεχόμενα: Γκρεμίζουν χριστιανικά παρεκκλήσια !

Σε νέα πρόκληση προχώρησε το κατοχικό καθεστώς στην Κύπρο, καθώς όχι μόνο δεν φροντίζει και δεν επιτρέπει τη συντήρηση των χριστιανικών ναών, αλλά προχωρεί και σεκατεδαφίσεις, προβάλλοντας μάλιστα αστείους ισχυρισμούς.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα τουρκοκυπριακών εφημερίδων, το παρεκκλήσι της Αγίας Θέκλης, το οποίο βρισκόταν στις ακτές του κατεχόμενου χωριού Βοκολίδα, στη χερσόνησο της Καρπασίας, κατεδαφίστηκε το απόγευμα της Τρίτης με μπουλντόζα.

Σύμφωνα με την τουρκοκυπριακή εφημερίδα «Γενί Ντουζέν», το παρεκκλήσι κατεδαφίστηκε, επειδή θεωρήθηκε δήθεν επικίνδυνος ένας από τους τοίχους του.

Το ίδιο δημοσίευμα αναφέρει ότι το παρεκκλήσι βρισκόταν δίπλα από το ανεγειρόμενο ξενοδοχείο «Η Κιβωτός του Νώε», το οποίο αναμένεται να λειτουργήσει τον ερχόμενο μήνα.

Παράλληλα, την ίδια ώρα, προκαλεί αίσθηση δημοσίευμα της επίσης τουρκοκυπριακής εφημερίδας «Κίπρις», το οποίο κρούει τον κώδωνα του κινδύνου σχετικά με την εκκλησία και το μοναστήρι του Αγίου Παντελεήμονος στο κατεχόμενο χωριό Μύρτου της επαρχίας Κερύνειας, τα οποία, όπως τονίζεται, εάν δεν επιδιορθωθούν, θα καταρρεύσουν σύντομα.
http://asimpiestos.blogspot.com

Προκαλούν οι Τούρκοι με άσκηση στο Αιγαίο...!

Νέα πρόκληση της Τουρκίας στο Αιγαίο, καθώς οι τουρκικές αρχές ανακοίνωσαν χθες ότι θα πραγματοποιήσουν άσκηση Ερευνας και Διάσωσης στο Αιγαίο, σε περιοχή όμως που ανήκει στην αρμοδιότητα της Ελλάδας.
Με τη NAVTEX 310/11 που εξέδωσε η Τουρκία ανακοινώνει ότι θα πραγματοποιήσει ασκήσεις από 4-5 Μαΐου σε «τουρκική περιοχή Ερευνας και Διάσωσης», η οποία όμως, σύμφωνα με τις συνταγμένες που έδωσε, περιλαμβάνει το τρίγωνο Νοτιοδυτικά της Λέσβου και βορείως της Χίου και των Ψαρών, περιοχή η οποία ανήκει στη δικαιοδοσία της Ελλάδας. Το δικαίωμα SAR (Search and Rescue) στο Αιγαίο ταυτίζεται με το εύρος του FIR Αθηνών και έτσι σε σχεδόν όλο το Αιγαίο ο επιχειρησιακός συντονισμός για Ερευνα και Διάσωση ανήκει στην Ελλάδα.
Η Τουρκία, στο πλαίσιο της αμφισβήτησης των κυριαρχικών δικαιωμάτων της χώρας μας και επιδιώκοντας την επιχειρησιακή διχοτόμηση του Αιγαίου, έχει προβάλλει αξιώσεις για ανάληψη επιχειρήσεων SAR μέχρι το μέσο του Αιγαίου και τον 25ο μεσημβρινό.
Δεν είναι η πρώτη φορά που η Τουρκία επιχειρεί να διεκδικήσει έλεγχο της SAR μέχρι το μέσο του Αιγαίου.
Μόλις τον Ιανουάριο, με αφορμή το ναυάγιο ενός Τούρκου ψαρά μεταξύ Μυτιλήνης και Χίου και ενώ έσπευδαν ήδη προς διάσωσή του τα ελληνικά σωστικά μέσα υπό τις οδηγίες του Συντονιστικού Κέντρου του Πειραιά, οι τουρκικές αρχές έσπευδαν να καταγράψουν την αμφισβήτησή τους, εκδίδοντας ΝOTAM, η οποία εμφάνιζε τη συγκεκριμένη περιοχή ως υπαγόμενη στην τουρκική δικαιοδοσία.
Από "ΕΘΝΟΣ"

Πρόκληση από το Spiegel η έξοδος της Ελάδας από το "Ευρώ"...;

Μπαράζ διαψεύσεων προκάλεσε δημοσίευμα του Spiegel Online που ανέφερε ότι η Ελλάδα εξετάζει την έξοδο της από το ευρώ και την επιστροφή της στη δραχμή
Λίγο μετά την ανάρτησή του στο Ίντερνετ, το δημοσίευμα διαψεύσθηκε κατηγορηματικά από γερμανική κυβερνητική πηγή, αξιωματούχο της ελληνικής κυβέρνησης και εκπρόσωπο του προέδρου του Ecofin, Ζαν Κλοντ Γιούνκερ. Αρκετοί ακόμη αξιωματούχοι άλλων χωρών μελών της ευρωζώνης επίσης δήλωσαν άγνοια. Το δημοσίευμα του γερμανικού περιοδικού στο Ίντερνετ έκανε λόγο για «μυστική σύνοδο» απόψε στο Λουξεμβούργο των υπουργών Οικονομικών της Ευρωζώνης και εκπροσώπων της Ευρωπαϊκής Επιτροπής για τη συζήτηση του θέματος.
«Έξοδος (από την ευρωζώνη) δεν σχεδιάζεται και δεν σχεδιάστηκε», δήλωσε χαρακτηριστικά ο γερμανός αξιωματούχος. «Εντελώς λάθος» χαρακτήρισε το δημοσίευμα και ο εκπρόσωπος του Γιούνκερ, Γκι Σουλέρ, ο οποίος τόνισε στο πρακτορείο Reuters: «Διαψεύδω κατηγορηματικά ότι υπάρχει τέτοια συζήτηση».
«Πηγές του SPIEGEL ONLINE είπαν ότι ο (γερμανός υπουργός Οικονομικών) Σόιμπλε, θα επιδιώξει να εμποδίσει την Ελλάδα να εγκαταλείψει την ευρωζώνη, αν αυτό είναι δυνατό», αναφέρεται μεταξύ άλλων στο σχετικό δημοσίευμα του γερμανικού περιοδικού, που συνεχίζει: «Θα πάρει μαζί του στη συνάντηση στο Λουξεμβούργο ένα εσωτερικό έγγραφο, το οποίο έχουν προετοιμάσει ειδικοί στο υπουργείο του, και το οποίο προειδοποιεί για πιθανές άκρως αρνητικές συνέπειες, αν η Αθήνα εγκαταλείψει το ευρώ».
Από "ΤΑ ΝΕΑ"


Pulpit rock
back to top ;