Δευτέρα 9 Μαΐου 2011

Η ΚΡΙΣΗ ΘΑ ΦΥΓΕΙ, ΜΟΝΟ ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΔΟΣΗ ΧΙΟΥΜΟΡ

Έλεος καλοί μου άνθρωποι, μην αναλώνεστε πλέον με την προοπτική της «κρίσης».
Τι θα κάνουμε;
Πως θα ζήσουμε;
Θα πάμε και σε άλλη κρίση;
Τι μέτρα θα βγουν πάλι αύριο;
Θα χάσω τη δουλειά μου;
Θα χάσω το.....
μαγαζί μου;
Πως θα απολύσω τόσους ανθρώπους;
Να αλλάξουμε χώρα και που να πάμε;
Ποιόν να ψηφίσω την επόμενη φορά, αφού όλοι είναι άχρηστοι;

Μία είναι η λύση και πρέπει να το καταλάβουμε. Αλλάζουμε πρώτα εμείς σαν άνθρωποι και ειδικά η νοοτροπία μας. Για να γίνει όμως αυτό, θα πρέπει να βάλουμε ΧΙΟΥΜΟΡ και ΤΡΕΛΛΑ στη ζωή μας.
Πείτε από δω και μετά «ΤΕΡΜΑ Η ΚΡΙΣΗ» !!
Η ΚΡΙΣΗ ΤΕΛΕΙΩΣΕ, Yeeeesss !!!!
Αρχίστε να το λέτε στην καθημερινότητα σας και πουλάτε τρέλα, όσο και εάν ακούγεται παλαβό αυτό που γράφω. Όμως να θυμάστε ότι επειδή «η νόηση γίνεται πράξη», τελικά θα το κάνετε μετά από λίγο καιρό πρώτα από όλα και στην προσωπική σας ζωή!!!
Όταν θα σας ρωτάνε και «τώρα τι κάνεις που τελείωσε η κρίση;».
Απαντήστε «είμαι σε φάση μετακόμισης».
«Αλλάζω ρε φίλε, πως το λένε, μετακομίζω σε άλλο περιβάλλον αφού η κρίση τελείωσε».
Προσέξτε αμέσως ότι όλοι σοκάρονται και σε βλέπουν με περίεργο μάτι. Το σίγουρο είναι ότι δεν σε πιστεύουν, όμως παρόλα αυτά, «γελάνε» και αυτό είναι το σημαντικότερο που πετυχαίνουμε ότι «ξαναγελάμε» και αυτό εάν γενικευτεί, θα φέρει πανελλαδικά άλλη ψυχολογία και διαφορετικό τρόπο τέτοιας «ψύχραιμης & πρακτικής σκέψης», που ΙΣΩΣ καταφέρουμε οι πολίτες να πάρουμε και πάλι τον έλεγχο της κατάστασης στα χέρια μας !!!!!!!!

Απόψε λοιπόν όταν θα καθίσετε μπροστά στην τηλεόραση να ακούσετε τρομοκρατικές ειδήσεις, αναφωνήστε με τους φίλους σας, «ΠΡΟΧΩΡΗΣΤΕ ΜΠΡΟΣΤΑ ΡΕ, Η ΚΡΙΣΗ ΤΕΛΕΙΩΣΕ, ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΠΗΡΕΑΖΕΤΑΙ ρεεεεεε…….»

Yeeessss !!!!
Η ΚΡΙΣΗ ΤΕΛΕΙΩΣΕ, ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΑΛΛΑ…….
ΑΠΛΑ ΜΕΤΑΚΟΜΙΖΟΥΜΕ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΖΟΡΙΚΗ ΖΩΗ ΜΑΣ !!!
http://ksipnistere.blogspot.com

Το πρόβλημα με τη σύγχρονη εργασία (video)

Νομίζουμε ότι είμαστε ελεύθεροι, ότι ορίζουμε τις ζωές μας, ωστόσο, το μόνο που κάνουμε είναι να ζούμε τις ζωές που κάποιοι άλλοι προγραμμάτισαν για εμάς, ακριβώς όπως προγραμμάτισαν ότι θα έπρεπε να τις ζήσουμε..

Όσοι από εμάς μεγάλωσαν στη δεκαετία του '70, θα θυμούνται καλά ότι κάποτε αρκούσε να δουλεύει ένας σε ένα σπίτι για να μη λείπει τίποτα, ότι οι μητέρες μας θυμόντουσαν να μας αναζητήσουν μόνο την ώρα του φαγητου (γιατί ήξεραν ότι δεν υπήρχε κανένας κίνδυνος για εμάς), ότι ο καθημερινός άνθρωπος τραγουδούσε μελοποιημένη ποίηση (Ελύτη, Ρίτσο κλπ, και όχι τα δουλικά σκουπίδια που μας σερβίρουν σήμερα "θα μαι καλό παιδί, θα κάνω ό,τι πεις" κ.α.), ότι οι γονείς μας άφηναν τα κλειδιά στην εξώπορτα, γιατί η μόνη τους ανησυχία ήταν να μην τα χάσουν ή κλειστούν απέξω..
Όσο βαρύ και αν ακούγεται, αυτή τη ζωή μας την έχουν κλέψει.. πρόκειται για τους ίδιους κύκλους ανθρώπων που φρόντισαν να μεταμορφώσουν την πιο δημιουργική ανθρώπινη ενασχόληση, την εργασία, στη σύγχρονη μορφή υποδούλωσης που περιγράφει το βίντεο και που πολύ σωστά αποκαλούμ
ε στα ελληνικά "δουλειά" (δουλεία)...

www.imerologio.info 

ΕΝΑ ΦΑΝΤΑΣΜΑ ΠΛΑΝΙΕΤΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ

Όλες οι δυνάμεις της γερασμένης Ευρώπης ενώθηκαν σε μια παράξενη συμμαχία για να κρατήσουν ζωντανό αυτό το φάντασμα. Οι Άγγλοι εργατικοί, οι δεξιοί Ιταλοί μαζί με τους Κομμουνιστές, οι Γερμανοί πράσινοι, οι Γάλλοι ριζοσπάστες, οι Έλληνες σοσιαλιστές… Και τα κατάφεραν!

Η εθνική κρατική εξουσία είναι πλέον μονάχα μια επιτροπή που...
διαχειρίζεται τις κοινές υποθέσεις της Ευρωπαϊκής Ένωσης στο σύνολό της. Η νέα αστική τάξη θριάμβευσε καταστρέφοντας όλες τις πατριαρχικές και ειδυλλιακές σχέσεις. Έσπασε όλους τους πολυποίκιλους μεταφεουδαρχικούς δεσμούς που συνδέανε τον άνθρωπο με τους φυσικούς ανωτέρους του και δεν άφησε κανένα δεσμό ανάμεσα σε άνθρωπο και σε άνθρωπο, εκτός από το γυμνό συμφέρον, από την αναίσθητη « πληρωμή τοις μετρητοίς » ή μηδέν προκαταβολή και πρώτη δόση το 2004!

Το πρώτο κινητό τηλέφωνο που φορτίζεται με την φωνή του χρήστη!

Αν ξεμείνετε από μπαταρία, το μόνο που έχετε να κάνετε, είναι να… βάλετε τις φωνές στο κινητό σας, αφού με αυτόν ακριβώς τον τρόπο φορτίζεται. Κορεάτες επιστήμονες κατασκεύασαν μια συσκευή που μετατρέπει τον ήχο σε ηλεκτρισμό, κι έτσι η επαναφόρτισή της γίνεται απλώς με την φωνή του χρήστη. Η φόρτιση γίνεται αυτόματα, καθώς ο χρήστης μιλάει στο τηλέφωνο και όσο πιο δυνατά μιλάει, τόσο πιο γρήγορα φορτίζεται το τηλέφωνο (οι πολυλογάδες και φωνακλάδες προφανώς βρίσκονται σε πλεονεκτική θέση έναντι των λιγομίλητων!).

Άλλο ένα βίντεο που καταγράφει άγνωστο ιπτάμενο αντικείμενο αυτή την φορά στην Σουηδία.

Όπως μεταφέρει ο άνθρωπος που το κατέγραψε στο βίντεο εμφανίζετε ένα αεροπλάνο όπου και ακολουθεί την πορεία του αγνώστου ιπτάμενου αντικειμένου.
Ότι θέμα παρουσιάζουμε στην ενότητα μυστήριο δε σημαίνει ότι το αποδεχόμαστε.
Για το εάν αυτό συνέβη ή όχι το αφήνουμε στη κρίση σας.



Η ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ΚΑΙ Η ΤΡΕΛΑ ΤΩΝ ΜΜΕ!


Δείτε το video:

«Το πακέτο διάσωσης στην Ελλάδα φαίνεται να αποτυγχάνει»

Για έναν σκυθρωπό Παπακωνσταντίνου κάνει λόγο νέο δημοσίευμα της εφημερίδας «Guardian»

«Το πακέτο διάσωσης στην Ελλάδα φαίνεται να αποτυγχάνει και θα πρέπει να γίνει εκ νέου διαπραγμάτευση ακριβώς ένα χρόνο μετά τη συμφωνία για το πακέτο ύψους 110 δισ ευρώ στην Ελλάδα».
Αυτό αναφέρει σε....
νέο δημοσίευμα της η βρετανική εφημερίδα «Guardian» η οποία συμπληρώνει: «Στη συνέχεια των μυστικών συζητήσεων στο Λουξεμβούργο ανάμεσα στην Αθήνα και κάποιους ευρωπαίους παίκτες- κλειδιά, προέκυψε ότι η Ελλάδα δεν θα μπορέσει να ανταποκριθεί στους όρους της συμφωνίας του πακέτου διάσωσης και ευελπιστεί να ζητήσει περαιτέρω βοήθεια από την Ευρωζώνη.

Δυο μετεωρίτες χτύπησαν την Ελλάδα… και έφτιαξαν λίμνες!

Μπορεί το σημείο να είναι γνωστό για την αρχαιολογική του σημασία καθώς κατοικείται από τη νεολιθική εποχή, όμως τώρα αποκτά νέα σημασία καθώς αποδεικνύεται ότι είναι ένα από τα μόλις 178 σε ολόκληρο τον πλανήτη!
Το μυστήριο της Θεσσαλίας λύθηκε, λένε οι επιστήμονες στην εφημερίδα “Το Έθνος”. Οι δίδυμες λίμνες στην περιοχή Μαγούλα-Ζερέλια έξω από τον Αλμυρό δεν προήλθαν από κάποια ηφαιστειακή δράση όπως πίστευαν ως τώρα, αλλά από δύο μετεωρίτες που χτύπησαν την περιοχή πριν από περίπου 10.000 χρόνια.

Μίκης Θεοδωράκης: “Η πτώχευση ήταν το πρόσχημα για να μας πάει ο Παπανδρέου στο στόμα του λύκου”

Επικριτικός προς την κυβέρνηση και προσωπικά προς τον Γιώργο Παπανδρέου εμφανίζεται ο Μίκης Θεοδωράκης, σε συνέντευξη που παραχώρησε στον Τύπο της Κυριακής.

Υποστηρίζει ότι είναι ψευδές πως η κυβέρνηση είναι το θύμα που κληρονόμησε τα οικονομικά μας χάλια και πασχίζει αλλά δεν μπορεί να τα λύσει λόγω ανικανότητας.

Η αλήθεια, κατά τον Μίκη, είναι ότι υπήρχαν μεν, συσσωρευμένα από το......
παρελθόν, μεγάλα δημόσια χρέη αλλά το χάος το δημιούργησε ηθελημένα η σημερινή κυβέρνηση που με το πρόσχημα μιας πιθανής πτώχευσης μας έσυρε στο στόμα του λύκου: “του ΔΝΤ και της Ευρώπης των τραπεζών”.

Αρχίζει η μάχη για το ελληνικό πετρέλαιο στη Βουλή

του Κώστα Χαρδαβέλλα

Σεισμικές έρευνες για τον εντοπισμό κοιτασμάτων πετρελαίου και φυσικού αερίου νότια της Κρήτης και στην ευρύτερη λεκάνη του Ιονίου πελάγους αρχίζουν εντός του Μαϊου πιθανότατα από μεγάλη νορβηγική εταιρεία αναζήτησης υδρογονανθράκων.
Μετά από 20 χρόνια αδιαπέραστου τείχους σιωπής οι.....
αποκαλύψεις στο newsbomb.gr και στην εκπομπή «Αθέατος Κόσμος» από τον Κώστα Χαρδαβέλλα έφεραν επιτέλους το ποθούμενο αποτέλεσμα για όλους τους Έλληνες, να αρχίσουν οι πρώτες έρευνες για τον ορυκτό μας πλούτο.

Θεραπευτείτε με το... φαγητό!

Στην καθημερινότητά μας, ταλαιπωρούμαστε συχνά από διάφορες παθήσεις, αξίζει λοιπόν να αναφερθούν μερικές τροφές που, αν ενταχθούν στη διατροφή μας, μπορούν να συμβάλλουν στην αντιμετώπισή τους.

Τζίντζερ για τη ναυτία

Το τζίντζερ χρησιμοποιείται ευρέως για την ναυτία και τον εμετό. Οι θεραπευτικές του ιδιότητες οφείλονται στο πτητικό έλαιο και στις ελαιορητίνες που περιέχει. Η τζιντζερόλη είναι υπεύθυνη για την καυτερή γεύση του και τις διεγερτικές του ιδιότητες.

Βασικές δράσεις: Αντιεμετικό, διεργετικό του κυκλοφορικού, αντισηπτικό, αντιφλεγμονώδες.

Χρήση: Φτιάξτε έγχυμα από τζίντζερ χρησιμοποιώντας 1-2 φέτες νωπής ρίζας σε 1 φλιτζάνι νερό. Αφήστε το για 5 λεπτά τουλάχιστον και πιείτε το ενώ είναι ακόμη ζεστό. Πίνετε έως 5 φλιτζάνια ημερησίως.

Το κρυφό μήνυμα του Facebook!

 Είναι απίστευτο αλλά πίσω από απλές εικόνες του Facebook κρύβονται μηνύματα που μόνο το υποσυνείδητο του ανθρωπίνου εγκεφάλου μπορεί να επεξεργαστεί και σε ανυποψίαστο χρόνο να αφομοιώσει χωρίς την έγκριση του υπόλοιπου ανθρώπου μέσα στον οποίο βρίσκεται. Η εικόνα δείχνει ξεκάθαρα ότι τα λανθάνοντα μηνύματα υπάρχουν ακόμα και στην πρώτη σελίδα του!  Διαδώστε το…
http://katohika.blogspot.com

Σεισμική δόνηση εντάσεως 5 βαθμών στην Κω

Ισχυρή σεισμική δόνηση εντάσεως 5 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ σημειώθηκε λίγο πριν από τις 10 χθες το πρωί στην Κω. Το επίκεντρο του σεισμού εντοπίστηκε στον θαλάσσιο χώρο 16 χλμ. νότια - νοτιοδυτικά του νησιού, σε απόσταση 338 χλμ. ανατολικά - νοτιοανατολικά της Αθήνας.

O σεισμός των 5 βαθμών που σημειώθηκε ανάμεσα στην Κω και το Γυαλί, μόλις 1,5 χιλιόμετρο βορειοανατολικά της νησίδας Στρογγυλή, είναι φυσιολογικός για την....
περιοχή, καθώς το σημείο εκείνο έχει δυναμική για μεγαλύτερα σεισμικά μεγέθη.

Οι σεισμογράφοι εξακολουθούν να καταγράφουν ασθενή μετασεισμική ακολουθία, με κυριότερους σεισμούς μεγέθους 3,8 και 3,6 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ αλλά και αρκετούς μικρότερους.

Δεν είχουν αναφερθεί ζημιές στις αρμόδιες υπηρεσίες

Το Πείραμα Υπακοής (Milgram) 1/2 - Greek Subs


 

Το δεύτερο βίντεο στο διαβάστε περισσότερα 2/2
 

Πανικός στη Ρώμη από πρόβλεψη για μεγάλο σεισμό στις 11 Μαΐου !!!

Να ερημώσει αναμένεται η ιταλική πρωτεύουσα την ερχόμενη Τετάρτη καθώς στην Ιταλία έχει επικρατήσει πανικός από πρόβλεψη “συγχωρεμένου” εδώ και χρόνια “επιστήμονα” για σεισμό στις 11 Μαΐου.
Εδώ και μήνες σύμφωνα με το Reuters σελίδες στο Ίντερνετ, blogs και κοινωνικά δίκτυα κυκλοφορούν την πρόβλεψη του Ραφαέλε Μπεντάντι για πολύ μεγάλο σεισμό στη Ρώμη την παραπάνω ημερομηνία.
Η δημόσια τηλεόραση Rai μέσω ρεπορτάζ έχει προσπαθήσει να ηρεμήσει τα πνεύματα και η Πολιτική Προστασία εκδίδει ανακοινώσεις που συμβουλεύουν τους πολίτες να μην ενδίδουν στον πανικό. Ωστόσο πολλοί προτιμούν να “φυλάνε τα ρούχα τους”.


Pulpit rock
back to top ;