Τρίτη 10 Μαΐου 2011

Διαβάστε ολοί!!!Η Ελλάδα είναι πάμπλουτη...

Και να που βρέθηκαν νοτίως της Κρήτης 175 δισεκατομμύρια βαρέλια πετρέλαιο, το 3ο μεγαλύτερο κοίτασμα παγκοσμίως.Εντωμεταξύ ο χρυσός που υπάρχει στην Θράκη μας αξίζει 38 δις ευρώ. Έχουμε εκεί, στην Μακεδονία και την Θράκη, τα 3 μεγαλύτερα κοιτάσματα χρυσού της Ευρώπης. Η αξία του πετρελαίου και του αερίου μας είναι - κρατηθείτε...
10.000.000.000.000 (10 ΤΡΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΔΟΛΛΑΡΙΑ !) όπως αναφέρει το....
Γεωλογικό Ινστιτούτο των ΗΠΑ, το USGS. 

The Power of Words


Η μαύρη σοκολάτα βελτιώνει την όραση.

Την παρότρυνση «φάε τα καρότα σου, κάνουν καλό στα μάτια», σίγουρα την έχετε ακούσει. Τώρα, επιστήμονες από το Πανεπιστήμιο του Ρήντινγκ λένε πως ισχύει το ίδιο και για τη σοκολάτα, καθώς σε μελέτη που πραγματοποίησαν διαπίστωσαν ότι η σοκολάτα με υψηλά επίπεδα στερεών κακάο βελτιώνει σημαντικά και άμεσα την οπτική οξύτητα.
Στη μελέτη, ομάδα εθελοντών κλήθηκε να διαβάζει αριθμούς οι οποίοι προοδευτικά γίνονταν πιο αχνοί έως ότου δεν μπορούσαν να τους ξεχωρίσουν από το περιβάλλον χρώμα.Οι επιδόσεις των εθελοντών βελτιώθηκαν κατά 17% έπειτα από την κατανάλωση 35 γραμμαρίων μαύρης σοκολάτας. Ωστόσο, δεν υπήρξε ανάλογο όφελος από την κατανάλωση λευκής σοκολάτας.

Ολλανδία: Εάν δεν θα έχεις Chipkaart Δεν θα μπορείς να πετάς σκουπίδια!!! (video)

Δείτε το βίντεο:

Sold out το τριήμερο των χίπις στα Μάταλα

Φουλ τα κοντινά ξενοδοχεία

Το... αδιαχώρητο παρατηρείται στην Κρήτη το τριήμερο 11-13 Ιουνίου που διοργανώνεται στα Μάταλα το φεστιβάλ για τους απανταχού Χίπις! Το εν λόγω φεστιβάλ συγκεντρώνει το ενδιαφέρον μικρών και μεγάλων με αποτέλεσμα όλες οι γειτονικές ξενοδοχειακές μονάδες να έχουν «κλείσει» και να μην υπάρχει ούτε ένα διαθέσιμο δωμάτιο!
Οπότε, όσοι εξακολουθούν να θέλουν να το παρακολουθήσουν, θα πρέπει να βρουν έγκαιρα πού θα μείνουν...

ΤΟ 2012 ΚΑΙ ΤΟ ΣΦΑΛΜΑ ΤΗΣ ΧΡΟΝΟΛΟΓΗΣΗΣ

Η χρονολόγηση με βάση τη γέννηση του Χριστού προτάθηκε από τον Σκύθη μοναχό και εκκλησιαστικό συγγραφέα Διονύσιο τον Μικρό (532 μ.Χ.) , ηγούμενο μοναστηριού στη Ρώμη, κατά τον 6ο μ.Χ. αιώνα και βιβλιοθηκάριος στο Βατικανό. Ο Διονύσιος ανέλαβε να συντάξει το 533 μ.Χ. έναν Πασχάλιο Πίνακα, δηλαδή προσδιόρισε τις ακριβείς ημερομηνίες του Πάσχα για οποιοδήποτε έτος. Για τη σύνταξη αυτού του πίνακα θεώρησε χρήσιμο να ορίσει και ένα νέο σύστημα χρονολόγησης, με σημείο αναφοράς τη χρονολογία γέννησης του Χριστού, την οποία και προσδιόρισε λανθασμένα το έτος 754 από κτίσεως Ρώμης. Τη χρονολογία αυτή ο Διονύσιος την ονόμασε  1 μ.Χ.. Πρόκειται για ένα λάθος που διαιωνίζεται γιατί μεταφέρει την έναρξη του νέου έτους τουλάχιστον κατά 730 ημέρες αργότερα.
Μέχρι τότε, η χρονολόγηση γινόταν, είτε με αφετηρία την Κτίση της Ρώμης είτε "από Διοκλητιανού", δηλαδή με αφετηρία την  29η Αυγούστου του 284 μ.Χ., ημερομηνία κατά την οποίαν ο Διοκλητιανός ανακηρύχτηκε αυτοκράτορας. Αφού, λοιπόν, δημιουργήθηκε η χρονολόγηση με αφετηρία τη γέννηση του Χριστού, οι μετέπειτα προσπάθειες των σοφών επικεντρώθηκαν στον ακριβή προσδιορισμό της ημερομηνίας της.

ΤΟ ΕΝΤΥΠΟ ΤΗΣ "ΑΠΟΓΡΑΦΗΣ".

ΜΕΛΕΤΗΣΤΕ ΤΟ, ΑΝΑΛΟΓΙΣΤΕΙΤΕ ΣΕ ΠΟΙΑ ΧΕΡΙΑ ΘΑ ΠΕΣΟΥΝ ΚΑΙ ΤΙ ΧΡΗΣΗΣ ΘΑ ΤΥΧΟΥΝ ΟΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΟΥ ΣΑΣ ΖΗΤΟΥΝΤΑΙ ! ΚΟΙΤΑΞΤΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ ΚΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΕ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΤΕ ......
(Δεν περιλαμβάνεται το έντυπο για την "εθελοντική" δωρεά οργάνων....Το φυλάνε καλά!!!)

( δείτε : Προκήρυξη "περί απογραφής" από τους "Φ")


Η Ελλάδα ενέχυρο για το νέο δάνειο!

Το ελληνικό μνημόνιο ήταν μια ιδιότυπη διακρατική σύμβαση ενυπόθηκου δανεισμού: οι πιστωτές της χώρας εξασφάλισαν το δικαίωμα να κατασχέσουν δημόσια περιουσία, αν δεν έπαιρναν πίσω τα κεφάλαιά τους.
Από την Παρασκευή και την (όχι τόσο) μυστική υπουργική σύσκεψη του Λουξεμβούργου η κυβέρνηση έχει μπροστά της μια ακόμη πιο «προχωρημένη» πρόταση: το επόμενο δάνειο «διάσωσης» της χώρας θα έχει όλα τα χαρακτηριστικά ενός ενυπόθηκου δανείου, με εγγύηση τα πιο «ζουμερά» φιλέτα της δημόσιας περιουσίας!
Στην υπουργική σύσκεψη, που έγινε με τη συμμετοχή των υπουργών Οικονομικών της ευρωζώνης που μετέχουν στο G20 και των κορυφαίων εκπροσώπων της Κομισιόν και της ΕΚΤ δεν συζητήθηκε ασφαλώς ο τρόπος επιστροφής της Ελλάδας στη δραχμή, όπως έγραψε το “Spiegel”. Ένα δημοσίευμα υπόδειγμα καλοστημένος προπαγάνδας, που βασίσθηκε σε «διαρροές» από το γερμανικό υπουργείο Οικονομικών, μόνος στόχος των οποίων ήταν...
να διατυπωθεί δημόσια ένα εφιαλτικό και για το μέσο Γερμανό σενάριο διάλυσης της ευρωζώνης, που θα επιτρέψει στην κυβέρνηση του Βερολίνου να δημιουργήσει το κατάλληλο κλίμα φόβου, ώστε να περάσει χωρίς βαρύ πολιτικό κόστος την απόφαση για νέα οικονομική ενίσχυση της Ελλάδας.

Απογραφή πληθυσμού η έξυπνη παγίδα για την αυτόματη μετατροπή όλων μας σε στοκ ανθρωπίνων ανταλλακτικών!

Το συγχωροχάρτι της απογραφής του πληθυσμού
Είναι γνωστό ότι οι κυβερνήσεις των αχυρανθρώπων της Νέας Τάξης, των μικρής εμβέλειας και σπουδαιότητας εξαρτημένων κρατών, δεν καταφεύγουν συχνά σε δημοψηφίσματα.
Η πατρίδα μας σε σπάνιες ή ειδικές περιστάσεις - κατόπιν υποδείξεως - εφαρμόζει αυτή τη δημοκρατική διαδικασία. Έχει όμως τον τρόπο να διεξάγει άτυπα και πονηρά, σε εισαγωγικά, δημοψηφίσματα. Ένα από αυτά είναι το προαλειφόμενο της απογραφής πληθυσμού από τη δωσίλογη κυβέρνηση του "μαζί τα φάγαμε" των συμβολαίων θανάτου : ΔΝΤ και Τρόϊκα.
Προ δέκα ετών είχαμε ένα παρόμοιο, αλλά όχι τόσο παραπλανητικό, σαν αυτό που μας ετοιμάζουν, υποτίθεται, για να μάθουν πόσοι Έλληνες είμαστε, αλλά και πόσο Έλληνες είμαστε.
Θα μας υποχρεώσουν να συμπληρώσουμε το έντυπο της δωρεάς των οργάνων, ενώ στην προηγούμενη απογραφή, στην οποία μας ζητούσαν να δηλώσουμε απλά ένα ναι ή ένα όχι - σημειώσατε, δεν μάθαμε ποτέ τα στατιστικά νούμερα - έντυπο δεν υπήρχε. Είχαμε μόνο το "ναι", "όχι", ή "δεν απαντώ".
Pulpit rock
back to top ;