Πέμπτη 12 Μαΐου 2011

Η ΑΜΕΡΙΚΗ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΕΙ ΤΗΝ ΡΩΣΙΑ "ΕΞΩΓΗΙΝΟΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΜΑΣ , ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ ΤΟ 2012"

Έκθεση του Κρεμλίνου αναφέρει λεπτομερώς τη συνάντηση που πραγματοποιήθηκε υπό τον πρωθυπουργό της Ρωσίας κ. Πούτιν και του αντιπροέδρου της Αμερικής κ. Biden την περασμένη εβδομάδα και αποκαλύπτει συγκλονιστικά στοιχεία για την αμερικανική έκκληση για βοήθεια από την Ρωσία για την εγκαθίδρυση ενός σχεδίου για την πυραυλική άμυνας της γης με την ονομασία “Earth Wide” για την προστασία του πλανήτη μας από εξωγήινη «εισβολή» που αναμένεται ως τα τέλη του 2012 όπως το βλέπουν και οι δορυφόροι NASA.

Σημεία των Καιρών

Τα "Σημεία των Καιρών" είναι κάποια γεγονότα τα οποία θα προηγηθούν της δεύτερης έλευσης του Ιησού Χριστού (Ματθαίος 16:3). Σημάδια τα οποία θα προαναγγείλουν την δεύτερη έλευση του Χριστού αναφέρονται σε πολλά σημεία της Αγίας Γραφής.
Πιθανώς πολλά από αυτά τα σημεία να υπήρχαν διαχρονικά μέσα στους αιώνες. Όμως σήμερα, όλοι βλέπουμε πως υπάρχει μια μαζική εμφάνιση των παλαιότερων αλλά και των νέων σημείων. Ενώ σε όλες τις περιπτώσεις των σημείων που υπήρχαν και παλαιότερα, βλέπουμε πως σήμερα εμφανίζονται με μια ασυνήθιστη δύναμη και συχνότητα!

Εδώ θα δούμε κάποια από το βασικότερα σημεία των καιρών.

ΕΞΑΓΟΡΕΥΣΗ ΔΑΙΜΟΝΑ (Ηχητικό video)

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ,
ΔΑΙΜΟΝΙΣΜΕΝΗ ΜΙΛΑ ΓΙΑ ΟΣΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙ!!!!






Αστεροειδής θα περάσει πολύ κοντά από τη Γη

Ένας αστεροειδής θα βρεθεί τόσο κοντά στη Γη αυτό το φθινόπωρο όσο κανείς
 άλλος μέχρι τώρα, και έτσι θα επιτρέψει να παρατηρήσουμε από κοντά ένα διαστημικό βράχο, ανακοίνωσε η NASA.
Στις 8 Νοεμβρίου του 2011, ο αστεροειδής 2005 YU55 θα πετάξει πέραν από τη Γη και το πλησιέστερο σημείο προσέγγισης του θα είναι, περίπου, 325.000 χιλιόμετρα. Ο αστεροειδής αυτός έχει διάμετρο κάπου 400 μέτρα, δηλαδή είναι ο μεγαλύτερος διαστημικός βράχος που έχουμε εντοπίσει και θα κάνει την πιο κοντινή προσέγγιση αστεροειδούς μέχρι και το 2028.
Παρά τη σχετική εγγύτητα και το μέγεθος, «YU55 δεν αποτελεί απειλή μιας σύγκρουσης της Γης πάνω από, τουλάχιστον, τα επόμενα 100 χρόνια», δήλωσε ο Yeomans σε δελτίο Τύπου.

Νέα άνοδος των ελληνικών εξαγωγών το Μάρτιο

Συνεχίστηκε και τον Μάρτιο εφέτος η άνοδος των εξαγωγών ελληνικών προϊόντων
και υπηρεσιών, ενώ, παράλληλα, συρρικνώθηκαν περαιτέρω, λόγω και του περιορισμού της καταναλωτικής ζήτησης στη χώρα, οι εισαγωγές.
Από τα στοιχεία της Ελληνικής Στατιστικής Αρχής (ΕΛΣΤΑΤ), προκύπτουν, ειδικότερα, τα εξής:
Η συνολική αξία των εξαγωγών- αποστολών τον Μάρτιο 2011 ανήλθε στο ποσό των 1.756,3 εκατ. ευρώ έναντι 1.420,6 εκατ. ευρώ κατά τον ίδιο μήνα του 2010, παρουσιάζοντας αύξηση 23,6%.
Η συνολική αξία των εισαγωγών- αφίξεων τον Μάρτιο 2011 ανήλθε στο ποσό των 3.341,2 εκατ. ευρώ έναντι 5.354,4 εκατ. ευρώ κατά τον ίδιο μήνα του 2010.

Κοντά στο 16% το ποσοστό της ανεργίας - Ξεπερνά το 40% στους νέους

Στο 15,9% σκαρφάλωσε το ποσοστό ανεργίας το Φεβρουάριο από 12,1% που ήταν πριν από ένα χρόνο και 15,1%
που είχε διαμορφωθεί τον Ιανουάριο, σύμφωνα με τα στοιχεία της ΕΛ.ΣΤΑΤ.
Το ποσοστό είναι το υψηλότερο που έχει καταγραφεί από τον Ιανουάριο του 2004, τον πρώτο μήνα για τον οποίο η ΕΛ.ΣΤΑΤ. δημοσιεύει μηνιαία στοιχεία ανεργίας.
Οι απασχολούμενοι εκτιμάται ότι μειώθηκαν κατά 225.739 άτομα σε σχέση με το Φεβρουάριο του 2010 (μείωση 5,1%) και κατά 89.272 άτομα σε σχέση με τον Ιανουάριο του 2011 (μείωση 2,1%) και διαμορφώθηκαν σε 4.178.312 άτομα.
Την ίδια στιγμή, οι άνεργοι αυξήθηκαν κατά 181.952 άτομα σε σχέση με το Φεβρουάριο του 2010 (αύξηση 30,1%) και κατά 30.435 άτομα σε σχέση με τον Ιανουάριο του 2011 (αύξηση 4,0%) και διαμορφώθηκαν σε 787.229 άτομα.
Ο οικονομικά μη ενεργός πληθυσμός ανήλθε σε 4.363.858 άτομα, σύμφωνα με την ΕΛ.ΣΤΑΤ.

Καφές και τσιγάρο δεν είναι καλό..!

Πράσινο τσάι και τσιγάρο όμως
κάνει λιγότερο κακό σύμφωνα με έρευνα που έδειξε ότι,ο συνδυασμός αυτός παρουσιάζει λιγότερες βλάβες στους πνεύμονες. Η προστασία που προσφέρει το πράσινο τσάι προέρχεται από τις πολυφαινόλες που περιέχει.
Έτσι, 3 με 4 φλιτζάνια πράσινο τσάι κάθε μέρα τον γιατρό τον κάνεις πέρα.

Το μεγαλύτερο στριφτό τσιγάρο του κόσμου!

Η χαρά του καπνιστή είναι το συγκεκριμένο τσιγάρο. Με συνολικό μήκος 82
 μέτρων, καπνίζεις καπνίζεις και δεν τελειώνει!
Ο δημιουργός του είναι ένας Κουβανός ονόματι Castelar Cairo, ο οποίος ξεκίνησε να το στρίβει στις 25 Απριλίου (μαζί με μεγάλη ομάδα βοηθών), στα πλαίσια event για λογαριασμό του Κουβανού Υπουργού Τουρισμού.
Ο Castelar Cairo που το 2001 μπήκε στο βιβλίο των Ρεκόρ Γκίνες στρίβοντας ένα τσιγάρο μήκους 11 μέτρων, δήλωσε περιχαρής για το νέο του επίτευγμα: «Το ρεκόρ για το μεγαλύτερο τσιγάρο πρέπει να μείνει για πάντα στην Κούβα. Γιατί η Κούβα είναι το μέρος με τα καλύτερα τσιγάρα του κόσμου».
Ο Cairo ή αλλιώς «Cueto» ο οποίος έμαθε πως να στρίβει τσιγάρα στην ηλικία των πέντε ετών, θα γίνει για πέμπτη φορά κάτοχος Ρεκόρ Γκίνες.
Δείτε το video…

Ακούγοντας μουσική, αυξάνεται το IQ του!

Tο φαινόμενο Μότσαρτ -Mozart Effect – που απασχόλησε και απασχολεί έως
και σήμερα τόσο ιατρικούς όσο και επιστημονικούς κύκλους βασίζεται στη θεωρία ότι η ακρόαση μουσικών κομματιών Μότσαρτ με έμφαση στα κονσέρτα μπορούν σταδιακά να βελτιώσουν το IQ και να συμβάλλουν στην πνευματική ανάπτυξη των νηπίων.
Η μουσική διεγειρει τη λογική του χώρου και του χρόνου, διότι αυτή απασχολεί τον εγκέφαλο με την επεξεργασία πληροφοριών, που σχετίζονται με τον χώρο (διαστήματα μεταξύ τόνων) και με τον χρόνο (χτυπήματα-ρυθμοί). Αυτό το είδος διέγερσης πλεονεκτεί σε σχέση με άλλες δραστηριότητες, που απαιτούνται στα μαθηματικά και τη λογική.

Οκτώ νεκροί από ισχυρό σεισμό στην Ισπανία

Σεισμός μεγέθους 5,1 βαθμών προκάλεσε τον θάνατο τουλάχιστον οκτώ ανθρώπων στη νοτιοανατολική Ισπανία, προκαλώντας την κατάρρευση πολλών κτιρίων στην πόλη Λόρκα και πανικό στους κατοίκους που βγήκαν έντρομοι στους δρόμους. Οι κάτοικοι της πόλης Λόρκα πέρασαν τη νύχτα στους δρόμους, ενώ τα συνεργεία διάσωσης συνέχιζαν να απομακρύνουν ανθρώπους από τα κτίρια που έχουν πληγεί. «Οι άνθρωποι είναι στους δρόμους. Ορίζουμε χώρους όπου μπορούν να περάσουν τη νύκτα.

Ο πρώτος αναλογικός υπολογιστής της ανθρωπότητας είχε ανακαλυφθεί από τους Μινωίτες!

Τον πρώτο αναλογικό υπολογιστή στην ιστορία της ανθρωπότητας είχαν ανακαλύψει οι Μινωίτες, όπως υποστηρίζει ο κρητικός ερευνητής αιγαιακών γραφών, Μηνάς Τσικριτσής.
Σύμφωνα με τον ερευνητή, το μινωικό αντικείμενο, που είχε βρεθεί το 1898 στο Παλαίκαστρο Σητείας, προηγήθηκε του «Μηχανισμού των Αντικυθήρων» κατά 1.400 χρόνια και είναι ο πρώτος αναλογικός υπολογιστής στην Ιστορία και μάλιστα φορητός.

Σωκράτης Αικατερινίδης Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΚΕΙ ΕΞΩ

O γνωστότερος Έλληνας μελετητής των UFO σε μια σπάνια, αποκαλυπτική συνέντευξη
Ένας Κρητικός που έχει συνδέσει άρρηκτα το όνομά του εδώ και πάρα πολλά χρόνια με την έρευνα για περιστατικά εμφανίσεων Αγνώστου Ταυτότητος Ιπτάμενων Αντικειμένων (ΑΤΙΑ) ή για όσους προτιμούν τα ξενικά αρχικά UFΟ (Unidentified Flying Objects). Ο Σωκράτης Αικατερινίδης κατάγεται από το Λασίθι και η εμμονή του να αποδείξει ότι πραγματικά «η αλήθεια βρίσκεται εκεί έξω» τον έχει κατατάξει στους πλέον έγκυρους Έλληνες ερευνητές του τομέα, μαζί με τους Γιώργο Μπαλάνο και Θανάση Πουρναρόπουλο. Αυτός είναι και ο λόγος που δύσκολα αποδέχεται προτάσεις να μιλήσει στα ΜΜΕ, άνοιξε όμως διάπλατα τις πόρτες «στο περιοδικό της πατρίδας του», όπως μας είπε χαρακτηριστικά. Ασχολείται με τη μελέτη των ΑΤΙΑ από το 1969, ενώ την περίοδο 1981 – 1982 ήταν εκδότης του περιοδικού «UFO – Αστρική Επαφή». Οι έρευνές του τον έχουν οδηγήσει σε πολλά σημεία της χώρας απ’ όπου έχει συλλέξει πληροφορίες και μαρτυρίες. Οι «ΣΤΙΓΜΕΣ» τον επισκέφθηκαν και μοιράστηκαν μαζί του το περιεχόμενο της ερευνητικής του δραστηριότητας σε μια εκ βαθέων συνέντευξη (...)

Η Κρήτη θεωρείται σημείο – κλειδί. Πολλά τα περιστατικά που μαρτυρούν ότι η Μεγαλόνησος από αρχαιοτάτων χρόνων έχει να επιδείξει πλούσια δραστηριότητα. Ποια είναι τα σημαντικότερα που έχετε καταγράψει και ερευνήσει, τα οποία αποδεικνύονται και από μαρτυρίες κατοίκων;
Pulpit rock
back to top ;