Σάββατο 14 Μαΐου 2011

Κυβερνητική παρέμβαση στα BLOGS ?

Oλα τα Ελληνικά blogs σταμάτησαν,μαζί και το δικό μας

Οι πρώτες ενδείξεις άρχισαν το πρωί όπου για περίπου 1:30 ώρα το πρωί ξαφνικά το λεγόμενο blogger (μέσα απο αυτό κάνουμε τις αναρτήσει μας) ήταν εκτός λειτουργίας. Το πρώτο πράγμα που σκεφτήκαμε είναι ότι απλά πρόκειται για τεχνικό πρόβλημα, καθώς λάβαμε πληροφορίες οτι το ίδιο συμβαίνει σε Γαλλία και Αγγλία.Όμως όλα τα blogs που διαχειρίζεται η google στην Ελλάδα πάγωσαν!
  Πληροφορίες μιλάνε για κυβερνητική παρέμβαση! Με τα τελευταία γεγονότα σε άλλες χώρες προφανώς κάποιοι φοβούνται τις ελεύθερες φωνές. Ελπίζουμε να επανέλθει η Δημοκρατία, τουλάχιστον όση έμεινε…
Είναι φυσικό να υποπτευόμαστε την κυβέρνηση.
Προφανώς φοβούνται μην συμβεί στην Ελλάδα, αυτό που έγινε στην Αίγυπτο και σε άλλες χώρες με τον κόσμο να ενώνεται εναντίον των νταβατζήδων του κράτους.
πηγή

Τρόικα: «Μέχρι το τέλος του χρόνου να έχετε ξεπουλήσει ότι έχετε και δεν έχετε!»

Ιταμή απαίτηση των κατοχικών προς τούς πολιτικούς να ξεπουλήσουν την περιουσία των πολιτών για τους τοκογλύφους που όμως έχουν πάρει τα λεφτά τους μέχρι και 8 φορές απο το 1826 μέχρι σήμερα!

Οι κατά τεκμήριο αντικαθεστωτικοί πολίτες τι κάνουν;Θα μείνουν απλοί παρατηρητές των γεγονότων ασχολούμενοι με ηγεμονισμούς, καπελώματα και μωροφιλόδοξους αρχηγισμούς η θα σοβαρευτούν επιτέλους ώστε να συμβάλουν στη σωτηρία του τόπου και των ζωών όλων μας;

Συγκλονιστικές αλήθειες για το χρεος μας! (δείτε ολα τα video)



Αεροπλάνο- μυστήριο για τα πετρέλαια του Αιγαίου;

Ένα αεροπλάνο που συμμετέχει σε γεωφυσικές έρευνες για αναζήτηση πετρελαίου και φυσικού αερίου σε όλον τον κόσμο, πετούσε στον ελληνικό εναέριο χώρο το διάστημα 10-15 Απριλίου.

Το συγκεκριμένο αεροσκάφος που βλέπετε στην φωτογραφία, βρέθηκε πριν από λίγες ημέρες στην χώρα μας, για άγνωστους μέχρι στιγμής λόγους. Αρχικά, στις 10 Απριλίου φιλοξενήθηκε στο αεροδρόμιο «Νίκος Καζαντζάκης» του Ηρακλείου Κρήτης.

Λίγες ημέρες αργότερα, το ίδιο αεροπλάνο της ARKeX, εντοπίστηκε στο αεροδρόμιο «Μακεδονία» της Θεσσαλονίκης. Εκεί παρέμεινε σταθμευμένο στις 14 και 15 Απριλίου.

Ανήκει στην βρετανική εταιρεία ARKeX, η οποία ειδικεύεται στις υπηρεσίες υποστήριξης γεωφυσικών ερευνών για πετρέλαιο και φυσικό αέριο. Τον τελευταίο καιρό η εταιρεία ήρθε στο επίκεντρο της δημοσιότητας, εξαιτίας ενός "μαγνητόμετρου" που ανέπτυξε αξιοποιώντας τη διαστημική τεχνολογία.

ΚΑΘ. ΑΝΤΩΝΗΣ ΦΩΣΚΟΛΟΣ - ΦΥΣΙΚΟ ΑΕΡΙΟ ΑΞΙΑΣ 302 ΔΙΣ ΕΥΡΩ


AOPATO ΠΟΛEMIKO ΠΛOIO KATAΣKEYAΣAN OI TOYPKOI


Μπρόκολο.. ο «καθαριστής» των πνευμόνων σας

Το μπρόκολο εκτός από την πρόληψη του καρκίνου βοηθά επίσης το ανοσοποιητικό σύστημα να καθαρίσει τους πνεύμονες από τα επιβλαβή βακτήρια, σύμφωνα με αμερικανική μελέτη που δημοσιεύθηκε στο επιστημονικό έντυπο Science Translational Medicine.
Ένα συστατικό που εμπεριέχει το μπρόκολο δοκιμάζεται ήδη ως θεραπεία σε πάσχοντες από πνευμονοπάθεια.
Όπως είναι γνωστό, για την σωστή πνευμονική λειτουργία τα λευκά αιμοσφαίρια ή αλλιώς μακροφάγα αφαιρούν τα υπολείμματα και τα βακτήρια που συσσωρεύονται στους πνεύμονες και μπορεί να προκαλέσουν λοιμώξεις.
Αυτό το «σύστημα καθαρισμού» είναι ελαττωματικό στους καπνιστές και τα άτομα που πάσχουν από χρόνια αποφρακτική πνευμονοπάθεια (ΧΑΠ), που προσβάλλονται συχνά από λοιμώξεις.

Pulpit rock
back to top ;