Κυριακή 15 Μαΐου 2011

ΕΛΛΗΝΕΣ ΓΙΑΤΙ ΜΑΣ ΕΚΟΨΑΝ ΤΟ ΧΑΜΟΓΕΛΟ;;;

ΜΕ ΤΟ Δ.Ν.Τ. ΚΑΤΑΦΕΡΑΝ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΚΟΨΟΥΝ ΤΟ ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΔΕΝ ΧΑΜΟΓΕΛΑΜΕ ΠΛΕΟΝ ΓΙΑΤΙ ;; ΟΙ ΠΑΡΑΝΟΜΟΙ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΟΙ ΣΤΑΘΜΟΙ (ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΑΔΕΙΑ) ΕΠΕΒΑΛΑΝ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΟ Δ.Ν.Τ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΠΛΕΟΝ ΔΕΝ ΧΑΜΟΓΕΛΑ ΓΙΑΤΙ ;; ΚΟΡΟΙΔΕΨΑΝ ΤΟ ΛΑΟ ΑΦΟΥ ΑΠΟ ΤΑ 110 ΔΙΣ ΕΥΡΩ ΔΕΝ ΠΗΓΕ ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΜΙΣΘΟΥΣ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ.ΠΗΓΑΝ ΟΛΑ ΣΤΟΥΣ ΔΑΝΕΙΣΤΕΣ ΜΑΣ ΜΙΛΟΥΝ ΓΙΑ ΥΦΕΣΗ ΚΑΙ ΝΕΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΜΕΧΡΙ ΤΟ 2020 ΚΑΙ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΠΟΤΕ ΘΑ ΞΕΚΟΥΜΠΗΣΤΟΥΝ ΑΠΟ ΕΔΩ ΑΠΟ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΕΧΑΣΕ ΤΟ ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΒΛΕΠΕΙ ΟΛΑ ΜΑΥΡΑ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΕΙ ΠΛΕΟΝ.. ΕΝΑΣ ΛΑΟΣ ΜΕ ΠΕΡΗΦΑΝΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΚΥΒΕΙ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ.ΑΣ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΜΕ ΟΤΙ ΤΑ ΑΡΧΙΚΑ ΚΑΦΑΛΑΙΑ ΗΤΑΝ 35 ΔΙΣ ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΖΗΤΟΥΝ 350 ΔΙΣ ΕΥΡΩ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΛΟΓΟ;; ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΑΝΤΙΔΡΑΜΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ;; ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΠΛΕΟΝ...ΠΑΝΤΟΥ ΠΡΟΣΩΠΑ ΣΚΥΘΡΩΠΑ ΓΙΑΤΙ ;; ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΘΑ ΒΡΟΥΜΕ ΤΡΟΠΟ ΝΑ ΖΩΝΤΑΝΕΨΟΥΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΟΠΟ..... ΚΑΙ ΝΑ ΧΑΜΟΓΕΛΑΣΟΥΜΕ ΞΑΝΑ.....
http://ksipnistere.blogspot.com/2011/05/blog-post_6452.html

Έκρηξη στο αυτοκίνητο του Δημάρχου Ηρακλείου!

Ερωτηματικά προκαλεί η έκρηξη που σημειώθηκε γύρω στις 4 τα ξημερώματα στο αυτοκίνητο του Δημάρχου Ηρακλείου Γιάννη Κουράκη.
Σύμφωνα με το cretalive.gr το αυτοκίνητο ήταν σταθμευμένο στην περιοχή των Καμινίων ακριβώς έξω από το σπίτι του Δημάρχου.

Επικίνδυνο παιχνίδι στο Αιγαίο

Συνεχίζουν τις προκλητικές δηλώσεις αναφορικά με την ελληνική κυριαρχία στο Αγαθονήσι και το Φαρμακονήσι οι Τούρκοι, με τη σκυτάλη αυτή τη φορά να παίρνουν οι υποψήφιοι του Δημοκρατικού Κόμματος στην πρώτη περιφέρεια της Κωνσταντινούπολης Ümit Yalım και Bünyamin Altunelli.

Σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησαν στα γραφεία του κόμματος στο Gayrettepe, επισήμαναν ότι τα νησιά αυτά μπήκαν υπό την τουρκική ηγεμονία το 1549 και παραμένουν για 462 χρόνια υπό την τουρκική κυριαρχία.
Μέσα από σλάιντ που είχαν ετοιμάσει, ο Ümit Yalım παρουσίασε διάφορους χάρτες και φωτογραφίες από το Αγαθονήσι και το Φαρμακονήσι, καταγγέλλοντας ότι στα δύο αυτά νησιά έχουν τοποθετηθεί ελληνικές σημαίες....

Τι ετοιμάζουν στην ανθρωπότητα;;; (Nτοκιμαντέρ)

Δείτε το video:

Επισφαλής η Κάρτα του Πολίτη

Μας διαβεβαιώνουν οι άρχοντες μας, ότι ή Κάρτα αυτή θα μας παρέχει «ασφαλέστερη εξυπηρέτηση», ή ίδια δε, θα διαθέτη «υψηλού επιπέδου χαρακτηριστικά ασφαλείας». Για ποιά ασφάλεια όμως ομιλούν, όταν όλοι γνωρίζουμε πόσο εύκολα «έσπασαν» παρόμοιες κάρτες οι «χάκερς» στη Γερμανία, υποκλέπτοντας εμπρός στις τηλεοπτικές κάμερες τα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα των κατόχων τους; Για ποιά ασφάλεια ομιλούν, όταν....
καθημερινώς βλέπει κανείς στην τηλεόραση και το διαδίκτυο περιστατικά ηλεκτρονικής υποκλοπής των δήθεν «απρόσβλητων» στοιχείων των πιστωτικών καρτών από αδίστακτους κακοποιούς σε όλο τον κόσμο;

“Θα γίνουν όλα στάχτη μέχρι το 2012″ λέει το δαιμόνιο στο βίντεο που ακολουθεί.

“Θα γίνουν όλα στάχτη μέχρι το 2012″ λέει το δαιμόνιο στο βίντεο που ακολουθεί.
Πρόκειται για έναν δαιμονισμένο συνάνθρωπο, μέσα από τον οποίο θα ακούσετε τις φωνές των δαιμόνων που έχουν κάνει κατάληψη στο σώμα του άτυχου ηλικιωμένου.
“Όλοι είναι ΜΑΣΩΝΟΙ…”,
“..”όλα θα γίνουν στάχτη μέχρι το 2012″,
“..Θα γίνει καινούρια Σελήνη, καινούριος Ήλιος, καινούριοι άνθρωποι..όλα καινούρια…”,

“…έρχεται ο Μεγάλος…έρχεται ο Ναζωραίος…έρχεται κάτω ο Δικαστής…ο Μεγάααααλος…και οι Αγγέλοι…και εμείς οι διάβολοι θα χαθούμε…εμείς οι διάβολοι το 2012..θα χαθούμε για πάντα…το 2012″, “..ΔΕΝ θα μείνει τίποτα όρθιο…θα γίνουν όλα καινούρια το 2012..”.

Ας υποστηρίξουμε το σπίτι μας .... για να μην πέσει επάνω μας!!!

Στηρίξτε τα ελληνικά προϊόντα και υπηρεσίες, γιατί έτσι θα στηρίξετε   τις θέσεις εργασίας  σας  και θα δημιουργήσετε θέσεις εργασίας για συμπατριώτες σας!!!
12 Αλλαγές που μπορούν να σώσουν την οικονομία,   δηλ. "το κεφάλι μας"!   
       
1.        Αντί  για   ΤΥΡΙ  gouda  (αγευστο)  ψωνίστε   Λογάδι Ηπείρου  ή  Μακεδονικό Τυρί, κασέρια, κεφαλοτύρια Κρήτης, Νάξου, Μυτιλήνης κλπ  κλπ.  Λιώνουν το ίδιο καλά στην πίτσα και στα τοστ.
2.        Aντί  για  ΠΑΓΩΤΑ  Nestle Algida,  προτιμήστε τώρα με τις ζέστες τα πραγματικα ελληνικά   : ΕΒΓΑ, ΚΡΙ ΚΡΙ    και ΜΟΝΟ αυτα !!!!        
3.        Αντί για   Coca   Cola   Pepsi   Cola     αγοράστε   ΑΝΑΨΥΚΤΙΚΑ  Lux,    Εψα, Παλίρροια, ΒαπΚουγιός (Βασικα μην πίνετε αναψυκτικα, αλλα αν πίνετε,  προτιμήστε ΜΟΝΟ  ελληνικα !!!!!)
4.        Αντί για   ΜΠΥΡΑ  Heineken , Amstel  κλπ κλπ, αγοράστε  Kraft , ΦΙΞ,  Βεργίνα, Μαγκνους Παπαδημητρίου (Εξαίρετη και καλοψημένη!) .

Το φεγγάρι μάς... εγκαταλείπει!

Τέσσερα εκατοστά τον χρόνο απομακρύνεται η Σελήνη από τη Γη .Αργά αλλά σταθερά, η Σελήνη απομακρύνεται από τη Γη, συνεχίζοντας την πορεία που ξεκίνησε πριν από δισεκατομμύρια χρόνια.
Aνθρωπος στη Σελήνη. Σύμφωνα με τις επιστημονικές μελέτες, όταν σχηματίστηκε η Σελήνη, απείχε 22.530 χλμ από τον πλανήτη μας. Σήμερα, έχει φύγει 450.000 χλμ μακριά.
Πριν από ένα δισεκατομμύριο χρόνια....
.. η Σελήνη ήταν πολύ πιο κοντά στη Γη από ό,τι σήμερα. Ο μήνας διαρκούσε μόλις 20 ημέρες, μία μέρα μόνο 18 ώρες και οι άνθρωποι μάλλον εύχονταν να είχαν 24 ώρες στη διάθεσή τους...

Από τότε όμως, τα πράγματα έχουν αλλάξει στον ουρανό και το φεγγάρι φεύγει μακριά μας. Κάθε χρόνο, απομακρύνεται από τη Γη τέσσερα εκατοστά. Σύμφωνα με τις επιστημονικές μελέτες, όταν σχηματίστηκε η Σελήνη, απείχε 22.530 χλμ από τον πλανήτη μας. Σήμερα, έχει φύγει 450.000 χλμ μακριά.

Πρακτικές συμβουλές για να κόψετε το τσιγάρο

Το να κόψει κανείς το κάπνισμα δεν είναι εύκολο, αλλά δεν είναι αδύνατο. Πολλοί άνθρωποι έχουν καταφέρει να το κόψουν. Εγώ για παράδειγμα, το έχω κόψει το τελευταίο μήνα τουλάχιστον δέκα φορές. Οι παρακάτω συμβουλές μπορούν να βοηθήσουν να απαλλαγείτε οριστικά από την κακή αυτή συνήθεια:
Πίνετε νερό: (oι ειδικοί συνιστούν να πίνετε 8- 10 ποτήρια την ημέρα), άφθονους χυμούς φρούτων και.....
πράσινο τσάι. Το σώμα σας χρειάζεται υγρά για να μεταφέρει οξυγόνο στα κύτταρα. Με τόσα υγρά βέβαια, μετά και να θέλετε να καπνίσετε δεν θα προλαβαίνετε αφού θα τρέχετε κάθε τρεις και λίγο στην τουαλέτα.
 

Heineken και προπαγάνδα μια αξέχαστη απόλαυση

Θα δοκιμάζουν ναρκωτικά στον αέρα

Να δείξουν στην πράξη το πόσο επικίνδυνα είναι τα ναρκωτικά, θέλουν οι συντελεστές του "Drugs Live". Χρήση σε ζωντανή σύνδεση ώστε να δουν οι πολίτες τις παρενέργειες (Pic)
Τα ναρκωτικά σκοτώνουν...και αν δεν δει κάποιας σε ζωντανή μετάδοση τις παρενέργειές τους ίσως τα δοκιμάσει!
Αυτό πιστεύουν οι συντελεστές εκπομπής του Channel 4 στη Μεγάλη Βρετανία που σχεδιάζουν την παραγωγή εκπομπής τεσσάρων επεισοδίων όπου  χρήστες θα δοκιμάζουν διάφορες ναρκωτικές ουσίες ώστε να δει ο πολίτης τα αποτελέσματα από τις παρενέργειες.

Στον αέρα τα δεδομένα 500 εκατ. χρηστών του facebook

Αναταραχή σε εκατομμύρια χρήστες του δημοφιλούς κοινωνικού δικτύου...
facebook προκαλεί νέα υπόθεση διαρροή προσωπικών δεδομένων
που αποκαλύφθηκε χτες.

Οι πληροφορίες που περιέχονται σε εκατοντάδες χιλιάδες λογαριασμούς
ενδέχεται να έχουν περιέλθει στην κατοχή τρίτων, ιδίως εταιρειών online
διαφήμισης και μάρκετινγκ, λόγω ενός «ελαττώματος» σε ορισμένες εφαρμογές...
που χρησιμοποιούν οι χρήστες του ιστότοπου, σύμφωνα
 με την εταιρεία λογισμικού ασφάλειας Symantec.

Σύλληψη Ντομινίκ Στρος Καν για βιασμό !!!

Στη σύλληψη του Ντομινίκ Στρος Καν προχώρησαν οι αστυνομικές αρχές το Σάββατο με την κατηγορία της σεξουαλικής επίθεσης σε καμαριέρα ξενοδοχείου στο Μανχάταν.
Τρεις αστυνομικοί, λίγα λεπτά προτού αναχωρήσει η πτήση του επικεφαλής του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου στις 4:45 από το αεροδρόμιο Κένεντι για το Παρίσι, τον έθεσαν υπό κράτηση.
Ο αρχικλέφτης του ΔΝΤ, που έχει το παρατσούκλι του "μεγάλου γόη", όπως επισημαίνει σε....
αποκλειστικό άρθρο της New York Post, φέρεται να επιτέθηκε σε καμαριέρα του ξενοδοχείου Sofitel μόλις μπήκε στο δωμάτιό του, να την πέταξε στο κρεβάτι και να την εξανάγκασε να του κάνει στοματικό σεξ.

Η γυναίκα, όπως αναφέρει δημοσίευμα της ΝΥDaily News, κατόρθωσε να διαφύγει από το δωμάτιο και ο επικεφαλής του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου έφυγε με κατεύθυνση προς το αεροδρόμιο.
Ο εκπρόσωπος της αστυνομίας της Νέας Υόρκης Πολ Μπράουν επιβεβαίωσε τις πρώτες πρωινές ώρες της Κυριακής (ώρα Ελλάδας) ότι ο γενικός διευθυντής του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου Ντομινίκ Στρος-Καν συνελήφθη στο πλαίσιο έρευνας για σεξουαλική επίθεση και ανακρίνεται.

http://ksipnistere.blogspot.com
Pulpit rock
back to top ;