Τετάρτη 18 Μαΐου 2011

ΚΑΛΑ μας κάνουν. ΔΕΙΤΕ το ΒΙΝΤΕΟ.Ενθουσιώδης υποδοχή Παπανδρέου από ΔΕΗτζήδες σε Πτολεμαϊδα και Κοζάνη

Διόρθωση, το βίντεο είναι από τον Φλεβάρη του 2004
Προεκλογικά φυσικά. Αν πήγαινε σήμερα;

Φυλή Χούνζα. Οι μακρινοί απόγονοι του Μεγάλου Αλεξάνδρου και η ανοσία τους στον καρκίνο!

Υπάρχει ένας λαός, ο μακροβιότερος στον κόσμο, όπου ο καρκίνος είναι εντελώς άγνωστος. Πρόκειται για την φυλή Χούνζα, που ζει στο Πακιστάν και αυτοαποκαλούνται απόγονοι των στρατιωτών του Μεγάλου Αλεξάνδρου.

Το φαινόμενο αυτό δεν άφησε αδιάφορους τους επιστήμονες. Κλιμάκιο από το Μεμόριαλ πήγε στην περιοχή και μελέτησε τη διατροφή των Χούνζα.
 Με έκπληξη διαπίστωσαν, ότι οι Χούνζα τρώνε πολλά βερίκοκα και τα.... κουκούτσια επίσης.... από τα βερίκοκα. Μάλιστα όσο περισσότερα βερίκοκα παράγει και καταναλώνει ένας Χούνζα, τόσο περισσότερο ανεβασμένη είναι η κοινωνική του θέση. Όταν ένας δυτικός γιατρός επισκέφθηκε τους Χούνζα, του προσέφεραν βερίκοκα και αυτός έφτυνε τα κουκούτσια. Έτσι του είχανε μάθει. Οι Χούνζα έκαναν όλοι έναν μορφασμό αηδίας. Πέταγε το καλύτερο.

ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ΚΑΙ Ο ΕΛΕΓΧΟΣ ΤΟΥ ΝΟΥ

Τεκτονισμός - Νέα Τάξη Πραγμάτων

10 ΣΗΜΑΔΙΑ ΑΦΥΠΝΙΣΗΣ...

Ευρωπαϊκή κάρτα νέων;

Τέλος τα κινητά και τα ασύρματα δίκτυα στα σχολεία...Κίνδυνος θάνατος για τα μικρά παιδιά..

Σχέδιο ψηφίσματος πρότειναν ομόφωνα 84 βουλευτές και πολιτικοί που αποτελούν το Συμβούλιο της Ευρώπης...

Σχέδιο ψηφίσματος που απαγορεύει τα κινητά τηλέφωνα και τα ασύρματα δίκτυα στα σχολεία, πρότειναν ομόφωνα 84 βουλευτές και πολιτικοί που αποτελούν το Συμβούλιο της Ευρώπης.

Η πρόταση αυτή ήρθε έπειτα από επιστημονικό καμπανάκι που προειδοποιεί ότι η ακτινοβολία την οποία εκπέμπουν οι ασύρματες συσκευές και τα κινητά τηλέφωνα, ευθύνεται για...
τις αϋπνίες, την κατάθλιψη, τον καρκίνο του εγκεφάλου, του δέρματος, την ανδρική στειρότητα και τη λευχαιμία.

Ελληνικό το μεγαλύτερο έργο τέχνης στην Ελβετία

Δημιουργός του ο καθηγητής Κώστας Βαρώτσος…
 
Το μεγαλύτερο έργο τέχνης που έχει τοποθετηθεί σε δημόσιο χώρο στην Ελβετία δημιουργήθηκε από τον καθηγητή Εικαστικών του τμήματος Αρχιτεκτόνων του ΑΠΘ Κώστα Βαρώτσο και θα εγκαινιαστεί αύριο στη Λουκέρνη.
Το έργο «Tension – Energy» ξεκίνησε το 2008 όταν ο Κώστας Βαρώτσος κέρδισε, σε κλειστό διεθνή διαγωνισμό, με την πρόταση του να ενώσει μέσω ενός τεραστίων διαστάσεων έργο, δύο κυκλοφοριακούς κόμβους που τους χωρίζουν 140 μέτρα, στο καντόνι της Λουκέρνης.

Μετά τον εβραίο Στρός Καν, ο Εβραίος Λίπσκυ

Μπορεί κάποιοι να χαρήκανε με την "περιπέτεια" του πολύ κ. Ντομινίκ Στρος Κάν. Όπως μάλλον γνωρίζετε, ο πρόεδρος του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου, συνελλήφθη για απόπειρα βιασμού μίας καμαριέρας, στο ξενοδοχείο της Νέας Υόρκης, όπου και διέμενε. Όλο και κάποιος από εσάς θα είπε "θεία τιμωρία", γι΄αυτά που μας κάνει. Δυστυχώς όμως, για εμάς εδώ στο Ελλάντα, είτε ο κ. Στρός Κάν είναι στην φυλακή, είτε στις Σευχέλλες, είναι το ένα και το αυτό. Διότι το παγκόσμιο εξουσιαστικό σύστημα, δεν αφήνει έτσι στην τύχη τα πράγματα, ώστε από την κουτσουκέλα ενός Στρός Κάν, να έχει προβλήματα.
Ήδη, το ΔΝΤ ανακοίνωσε ποιός αντικαθιστά τον Γαλλό - Εβραίο Στρός Κάν. Πρόκειται για τον Αμερικανο-Εβραίο Τζόν Λίπσκυ, που μέχρι τώρα ήταν "δεξί χέρι" του Στρός Κάν. Πρίν όμως αρχίσει να "δουλεύει" για το ΔΝΤ, ο Λίπσκυ είχε ήδη μεγάλη ... καρριέρα, στα εντός εκτός και επί τα αυτά, του διεθνές τραπεζιτικού συστήματος.

Επιχείρησαν να προκαλέσουν θερμό επεισόδιο οι Τούρκοι στο Αιγαίο

Κυριολεκτικά στο «παρά πέντε» αποφεύχθηκε την Δευτέρα «θερμό επεισόδιο» πάνω από τον ουρανό του Αιγαίου. Με προκλητικό τρόπο τουλάχιστον 36 τουρκικά μαχητικά, δέκα ελικόπτερα και δύο αεροσκάφη ηλεκτρονικού πολέμου CN-235, παραβίασαν τον εθνικό εναέριο χώρο από το βορρά έως τον νότο, εκμεταλλευόμενοι τη διενέργεια δύο αεροναυτικών ασκήσεων, την «Θαλασσόλυκο» (Deniz Kurtu) μεταξύ Λέσβου και Λήμνου και την «Εφές» (Efes). Σε όλες τις περιπτώσεις μαχητικά της ελληνικής Πολεμικής Αεροπορίας, F-16 και Mirage 2000 βρέθηκαν στις περιοχές όπου είχαν κυριολεκτικά εισβάλλει οι Τούρκοι και έδωσαν σε αρκετές περιπτώσεις σκληρές αερομαχίες κλειστού τύπου (dogfights) για να τους αναγκάσουν να φύγουν από την ελληνικό εναέριο χώρο.
Pulpit rock
back to top ;