Πέμπτη 19 Μαΐου 2011

Πως πάνε να στήσουν εκτρώματα στο διαδίκτυο κατά των blogs!

Εμείς δεν θέλουμε να το πιστέψουμε ...Αλλά αν είναι έστω και στο παραμικρό αλήθεια αυτό το σχέδιο της Κυβέρνησης, να περάσει "ντροπολογία" για τα blogs πρέπει να αντιδράσουμε καταγγέλλοντας τους στο διαδίκτυο κατά πρώτο. Κατά δεύτερο με δεδομένο ότι η κυβέρνηση στο Government χρησιμοποιεί την wordpress, που αναπτύχθηκε από τα blogs και το ανοικτό λογισμικό να κινητοποιήσουμε τους χρήστες και προς αυτή την κατεύθυνση.

«Παγιδευμένα» …στο διαδίκτυο τα Ελληνόπουλα

«Κολλημένα» με το Internet και ειδικότερα με τις σελίδες κοινωνικής δικτύωσης είναι τα Ελληνόπουλα, σύμφωνα με τα αποτελέσματα πανευρωπαϊκής μελέτης του Οργανισμού Eu Kids Online. Το 70% των παιδιών ηλικίας 13 έως 16 ετών και το 33% των παιδιών 9 έως 12 ετών στη χώρα μας, διαθέτουν προφίλ σε σελίδα κοινωνικής δικτύωσης, βλέπε Facebook.

Μανιφέστο των Blogger

1. Τα blogs είναι διάλογος - ελεύθερος ανεμπόδιστος διάλογος ανάμεσα σε πολίτες.

2. Τα blogs είναι μια πρόσκληση σε διάλογο, σε διαφωνία, και επικοινωνία.

3. Τα blogs δεν κέρδισαν το ενδιαφέρον της κοινωνίας επειδή λένε ψέματα συκοφαντούν. Το κέρδισαν επειδή η κοινωνία έχει ανάγκη από μια αυθεντική φωνή.

4. Τα blogs είναι το δικαίωμα του καθενός να εκφέρει την άποψή του. Δεν υπάρχουν “ενημερωτικά” και “μη ενημερωτικά” blogs. Μέσα από το διάλογο όλοι κάτι μαθαίνουμε.

5. Τα blogs δεν τα γράφουν επαγγελματίες - τα γράφουν πολίτες. Μπορεί να αξιοποιούν την όποια επαγγελματική τους εμπειρία, μπορεί και όχι.

6. Ο blogger δεν χρησιμοποιεί εθνικούς πόρους (όπως οι τηλεραδιοσυχνότητες), και συνεπώς δεν μπορεί να μπαίνει σε καλούπια ο τρόπος και το περιεχόμενο της έκφρασής του. O blogger αξιοποιεί το απεριόριστο μέγεθος του παγκόσμιου Δικτυακού ιστού για να εκφράσει και τη δική του άποψη.

7. Η Πολιτεία, τα Media, οι επιχειρήσεις, και όλοι οι θεσμοθετημένοι οργανισμοί της Ελληνικής κοινωνίας, αξίζει να παρακολουθούν τουςbloggers και τον διάλογο τους. Ακόμα καλύτερο θα είναι να συμμετέχουν ισότιμα σε αυτόν το διάλογο. Θα μπορέσουν και οι ίδιοι να γίνουν σοφότεροι μαθαίνοντας την άποψη του απλού πολίτη, αντί να προσπαθούν να την περιορίσουν στα δικά τους καλούπια.

8. Το δικαίωμα τουblogger να γράφει ελεύθερα την άποψή του είναι ιερό. Αν με αυτά που γράφει καταπατά συγκεκριμένες νομοθετικές διατάξεις, υπάρχουν νόμιμες διαδικασίες για την δίωξή του.

9. Στο βαθμό που δεν παραβιάζει με σαφή τρόπο διατάξεις του νόμου, η ανωνυμία είναι δικαίωμα του blogger.

Πηγή:Voliotis

Απίστευτο: Δώσαμε συχνότητες του δορυφόρου μας HELLAS SAT στους Τούρκους!

Ο ΗELLAS SAT προσφέρει τις υπηρεσίες του στους Τούρκους. Αυτή η είδηση πριν απο λίγα χρόνια θα μπορούσε να θεωρηθεί εξωπραγματική κι όμως είναι 100% αληθινή!

Η εταιρεία TURKSAΤ που διαχειρίζεται τους τουρκικούς δορυφόρους TURKSAT 2A KAI 3A δεν μπορεί να ανταποκριθεί στη ζήτηση συχνοντήτων γι'αυτο και αποφάσισε να νοικιάσει συχνότητας του ελληνικού δορυφόρου HELLAS SAT!

Κρήτη:ένα νεκροταφείο για τις επίλεκτες δυνάμεις του Χίτλερ-ένα νησί που δεν έσκυψε ποτέ το κεφάλι

Ο Κωστής Μανουσιδάκης χάιδεψε το παλιό του όπλο. Τον “Γκρά”. Περίμενε χωμένος μέσα σε θάμνους όλο το βράδυ μαζί με άλλους κρητικούς. Σε λίγο θα ξημέρωνε και τίποτε δεν είχε φανεί ακόμη στον κρητικό ουρανό που εκείνη τη στιγμή, έπαιρνε ένα υπέροχο σκούρο γαλάζιο χρώμα. Ήθελε να σηκωθεί να ξεμουδιάσει και να τινάξει από το μαύρο πουκάμισο του και τη καφετιά κρητική βράκα του τα αγκάθια. Δεν το έκανε. Ίσιωσε στο κεφάλι,το μαντήλι του και κούνησε λίγο τα στιβάνια του, τις μαύρες δερμάτινες μπότες του. Έστριψε ένα τσιγάρο με επιδεξιότητα και το άναψε. Από το βάθος του ουρανού πέρα από τη θάλασσα, ακούστηκε ένας υπόκωφος βόμβος που συνεχώς γινόταν εντονότερος. Εκατοντάδες αεροπλάνα πλησίαζαν... Κοίταξε τριγύρω του. Οι άλλοι κρητικοί του χαμογέλασαν δίχως να πάρουν τα μάτια τους από ψηλά. Ο Μάικ ο Αυστραλός δίπλα του με τα κοντά παντελονάκια και το ανοιχτόχρωμο πουκάμισο του έσφιξε τον ώμο. “Έρχονται” του είπε και όπλισε.

21 Μαϊου, ώρα 6μμ, η συντέλεια του κόσμου! [βίντεο]

«Το Σάββατο 21 Μαΐου περίπου στις 6 το απόγευμα (ώρα δυτικής ακτής των Ηνωμένων Πολιτειών, ξημερώματα Κυριακής στην Ελλάδα) το 2% του παγκόσμιου πληθυσμού θα «ρουφηχτεί» από τον Παράδεισο και οι υπόλοιποι θα πάνε κατευθείαν στην Κόλαση. Και μετά θα επέλθει η συντέλεια του κόσμου».
21 Μαϊου, ώρα 6μμ, η συντέλεια του κόσμου! [βίντεο]Αυτό προβλέπει ο Χάρολντ Κάμπινγκ, ένας 89χρονος βαπτιστής ιεροκήρυκας από το Όκλαντ της Καλιφόρνια στις Ηνωμένες Πολιτείες, ο οποίος αν δεν είχε δεκάδες χιλιάδες οπαδούς ανά τον πλανήτη εύκολα θα χαρακτηριζόταν ως ακόμη ένας παράφρων προφήτης.
Η δράση του καθιστά δύσκολο να τον ξεχάσει κανείς: το μήνυμά του μεταδίδεται παντού, από ραδιοφωνικούς σταθμούς και πίνακες ανακοινώσεων. Συνταξιούχος πολιτικός μηχανικός, ο κ. Κάμπινγκ μιλάει καθημερινά στους οπαδούς του μέσω του Family Radio Network, ενός θρησκευτικού ραδιοφωνικού δικτύου που στήθηκε εξ ολοκλήρου από τις δωρεές των ακροατών του.

Η διαδικασία εξόδου από το ευρώ έχει ξεκινήσει

Μέρα με την μέρα φτιάχνεται κλίμα αμοιβαίας αντιπάθειας. Οι ξένοι ζητούν νησιά, μνημεία, μας βρίζουν, μας λοιδωρούν, ψεύδονται. Το κλίμα αμοιβαίας αντιπάθειας δεν βοηθά ούτε το ευρωομόλογο, ούτε κάποια κοινή ευρωπαϊκή στρατηγική αντιμετώπισης της κρίσης. Η Μερκελ χαϊδεύει τα αυτιά των γερμανών και δίνει ανθελληνικό τέμπο σε όλη την Ευρώπη. Οι Γιουνκερ και Ρεν τσιγκλούν τα ένστικτα αυτοσεβασμού των...
 ελλήνων. Ο Παπανδρέου διαψεύδει και όλοι αντιλαμβάνονται τι σημαίνει διάψευση Παπανδρέου. Όλα κινούνται προς μία κατεύθυνση…

Παντού θα υπάρχει ένας “Εφιάλτης” στην Κρήτη οι προδότες είχαν τη μοίρα που τους άξιζε...

Η ιστορία που θα διαβάσετε είναι πέρα για πέρα πραγματική. Είναι μια από τις εκατοντάδες τραγικές ιστορίες στη διάρκεια του Β Παγκοσμίου Πολέμου, στη Κρήτη. Μια ιστορία που τα έχει όλα. Θάρρος, ηρωισμό, αγάπη για την πατρίδα αλλά και προδοσία...
 
Κατεδικάσθην εις θάνατον. Σήμερον Δευτέρα 21 Φεβρουαρίου 1944. Περιμένω χάριν. Ο Θεός βοηθός. Συγχωρέστε με και ο Θεός να σας συγχωρέσει. Έχετε υγεία για πάντα. Ο υιός και σύζυγος σας Δημήτρης”
Αχνοχάραζε η 21η Φεβρουαρίου, έξω από τα Χανιά, στην Αγιά. 
 

Τοξική νάρκη το "Sea Diamond"

Η διάβρωση του βυθισμένου κουφαριού του "Sea Diamond" ξεκίνησε! Ο πανέμορφος κόλπος της Καλντέρας, στην Σαντορίνη, φιλοξενεί στο βυθό του μία τοξική νάρκη που αν εκραγεί θα προκαλέσει τεράστια καταστροφή του θαλάσσιου περιβάλλοντος με ανάλογες επιπτώσεις στην τουριστική οικονομία του νησιού.

Δεν πρόκειται για σενάριο επιστημονικής φαντασίας, ούτε για υστερία οικολογικών οργανώσεων αλλά για συμπέρασμα που εξάγεται από μελέτη που εκπόνησε το Τμήμα Μηχανικών Περιβάλλοντος του Πολυτεχνείου Κρήτης.
Η μελέτη είχε τον τίτλο "Ποιοτικός και ποσοτικός χαρακτηρισμός των επικίνδυνων και τοξικών ουσιών του ναυαγίου του "Sea Diamond" – Περιβαλλοντικές επιπτώσεις παρούσες και μελλοντικές" και υπεύθυνος καθηγητής ήταν ο κ. Ευάγγελος Γιδαράκος.

Προς χρεωκοπία η Αμερική (σε λιγότερο από 3 μήνες)!

Προς τη χρεωκοπία βαδίζει η Αμερική!
 

"Αυτή τη Δευτέρα -διαβάζουμε στον σοβαρό Le Figaro- το χρέος των ΗΠΑ ξεπερνάει το κρίσιμο πλαφον των 14,294 τρις δολλαρίων πέρα από το οποίο το ομοσπονδιακό κράτος δεν μπορεί να δανειστεί" .
"Αν δεν γίνει κάποιος συμβιβασμός ανάμεσα στο Λευκό οίκο και το Κονγκρέσσο μέχρι τις 2 Αυγούστου οι ΗΠΑ θα είναι σε παύση πληρωμών!"Για να μη νομίζουμε οτι είμαστε ...μόνοι δηλαδή.
 Κι όπως λέει με ακρίβεια ο εκ των ειδικών της Νomura σε θέματα χρέους Aaron Kohli, πρόκειται για το οικονομικό αντίστοιχο μιας πυρηνικής βόμβας που αν εκραγεί αυτό που θα συμβεί δεν θα το πιστεύει ο κόσμος.
 Το χρέος ενώνει τον πλανήτη λοιπόν;
Χρεωμένοι όλων των χωρών ...


Μπορούμε να πτωχεύσουμε και χωρίς ξεπούλημα αφού αν ξεπουλήσουμε σίγουρα θα πτωχεύσουμε!

Δηλαδή οι φωστήρες υπουργοί οικονομικών που μαζεύτηκαν στο EUROGROUP  έχουν σπουδάσει οικονομικά;
Δεν μπορεί σήμερα το Δημόσιο να πληρώσει το χρέος του και θα μπορεί αύριο που θα έχει ξεπουλήσει πάμφθηνα την περιουσία του και τις κερδοφόρες ΔΕΚΟ, που οι πολίτες θα είναι φτωχότεροι, η ανεργία θα έχει εκτιναχτεί, η κατανάλωση θα έχει πιάσει πάτο, νέοι φόροι θα διαλύουν τα νοικοκυριά,  η οικονομία θα βρίσκεται σε μεγαλύτερη καθίζηση και καινούργια δάνεια ληστρικών επιτοκίων θα έχουν προστεθεί;;;;
Είναι τρελοί.
Έχουν αποφασίσει να διαλύσουν  την ευρωπαϊκή ένωση και έχουν ξεκινήσει από τη χώρα μας.

ΑΓΓΕΛΟΣ ΣΩΖΕΙ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ !

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO!!!








Είναι για να αναρωτιέται κανείς…

Έχετε δανείσει 100 ευρώ σε έναν με μισθό 100 ευρώ και 500 ευρώ σε κάποιον με μισθό 1000 ευρώ.
Ο πρώτος σας χρωστάει το 100% του μισθού του, ενώ ο δεύτερος σας χρωστάει το 50% του μισθού του. Βάσει ποιας λογικής θα κυνηγούσατε τον πρώτο που...
αδυνατεί να πληρώσει το χρέος του και θα αφήνατε τον δεύτερο που ΜΠΟΡΕΙ να πληρώσει; Γιατί προσπαθείτε να πάρετε τα 100 και όχι τα 500;

Αυτό ακριβώς είναι που συμβαίνει με το ΔΝΤ .
Είδα στο διαδίκτυο τον κατάλογο με τα χρέη όλων των χωρών της γης. Ενδεικτικά:
-Η Γερμανία με 5 τρις έλλειμμα έχει χρέος στο 155% του ΑΕΠ της.
-Η Γαλλία πάλι με 5 τρις έχει χρέος στο 188% του ΑΕΠ της.
-ΟΙ ΗΠΑ με 13 τρις έλλειμμα έχει χρέος στο 94% του ΑΕΠ της.
Οπότε είναι προφανές ότι δεν έχει τόση σημασία το μέγεθος του χρέους όσο το ποσοστό του επί του ακαθαρίστου εθνικού προϊόντος.

«Μπορεί το μυαλό να θεραπεύσει το σώμα;»?

Ο σύγχρονος πολιτισμός παραδέχεται ως αληθινό, ότι είναι ορατό και μετρήσιμο. Η ύπαρξη ενός φαινομένου αποδεικνύεται μέσα από την ανάλυση του μηχανισμού του και κρίνεται από τα αποτελέσματα και τις συνέπειές του.
Όμως η επιστήμη...στέκει πολλές φορές αμήχανη μπροστά σε...
περιπτώσεις για τις οποίες δεν υπάρχει λογική εξήγηση όπως συμβαίνει στα περιστατικά αυτοίασης που αναφέρονται όλο και συχνότερα τα τελευταία χρόνια.

Το γεγονός ότι το σώμα επηρεάζεται από το πνεύμα είναι γενικά παραδεκτό και αποτυπώνεται ακόμα και στη γλώσσα αφού στην καθημερινότητά μας είναι συχνές οι φράσεις «μου έκοψε τη χολή», όταν τρομάζουμε, «ράγισε η καρδιά μου», όταν λυπόμαστε και άλλες προτάσεις που συνδέουν το συναίσθημα με το σώμα.

Βίντεο: O Πάγκαλος απαγόρεψε τη διαφήμιση του Σεφερλή για τα πατατάκια!

Δείτε τη διαφήμιση στο τέλος
Άλλο κι αυτό! Δεν θέλουμε να πιστέψουμε ότι είναι αλήθεια!
Διαβάζουμε στο eglimatikotita.gr όμως, ότι:
"Στην κυβέρνηση δεν αντέχουν τη σάτιρα, η μάλλον ξέρουν πλέον ότι οι μέρες τους είναι μετρημένες και τους έχει πιάσει πανικός. Πώς αλλιώς να ερμηνεύσουμε την κίνηση του Θεόδωρου Πάγκαλου να..
απαγορεύσει τη διαφήμιση του Μάρκου Σεφερλή, με τα πατατάκια, στην οποία σατιρίζεται η γνωστή φράση του αντιπροέδρου «μαζί τα φάγαμε». Απ’ ό,τι μας λένε, έχουν σταλθεί και εξώδικα στα κανάλια για να μην τη μεταδώσουν.
Δείτε την...

Ο Χάρτης των Αστικών ΜΜΕ - ΤΑ ΚΑΡΤΕΛ "ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ"

Κρατήστε το για να γνωρίζετε το καρτέλ που σας "ενημερώνει".


http://hellenicrevenge.blogspot.com/2011/05/blog-post_5143.html

ΜΑΤΙΑΣΜΑ Η ΑΛΛΙΩΣ ΒΑΣΚΑΝΙΑ...ΜΥΘΟΣ Η ΑΛΗΘΕΙΑ?

Συχνά ἀκοῦμε ἀνθρώπους, ἀκόμη καί ὀρθοδόξους, πού δέν γνωρίζουν τί εἶναι ἡ Ὀρθοδοξία, νά ζητᾶνε ἀπό τούς ἄλλους νά τούς «ξεματιάσουν», νά τούς «ξορκίσουν», νά τούς «σταυρώσουν»...Ἄλλοι πάλι μᾶς ἐρωτοῦν: Τί εἶναι ἡ βασκανία; Τήν παραδέχεται ἡ Ἐκκλησία Ἐπιτρέπεται τό ξεμάτισμα,Επιτρέπονται τά ξόρκια; Ἀπάντησιν εἰς αὐτό τό θέμα δίδει τό παρακάτω κείμενο, τό ὁποῖον εὑρήκαμε εἰς τό ΙΝΤΕΡΝΕΤ καί τό δημοσιεύομεν εἰς ἐνημέρωσιν τῶν ἀναγνωστῶν μας, διά νά προφυλαχθοῦν καί οἱ ἴδιοι, διά νά προφυλάξουν καί ἄλλους, οἱ ὁποῖοι τυχόν ἔπεσαν στά διαβολικά αὐτά πλοκάμια, μέ τά ὁποῖα ὁ διάβολος παρασύρει ψυχές εἰς τόν ἅδη).

Ἐπί τοῦ ἐρωτήματος: Τι είναι η βασκανία.

ΠΕΡΙΕΡΓΟ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ ΑΝΑΣΤΑΤΩΝΕΙ ΤΟΥΣ ΑΣΤΡΟΝΑΥΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΥΡΓΟ ΕΛΕΓΧΟΥ!!!Βίντεο

Κατά την διάρκεια εργασιών στον Ρώσικο διαστημικό σταθμό ISS εμφανίζεται ένα αντικείμενο το οποίο κινητοποιεί το κέντρο ελέγχου της ΝΑΣΑ που βρίσκεται σε ανοιχτή ακρόαση με το αντίστοιχο των Ρώσων και τους αστροναύτες. Έχει πολύ ενδιαφέρον ο διάλογος που γίνεται μεταξύ τους και τα πρώτα δευτερόλεπτα φαίνεται πως ο αμερικανός που βρίσκεται
σε ανοιχτή ακρόαση με το αντίστοιχο των Ρώσων και τους αστροναύτες.
Έχει πολύ ενδιαφέρον ο διάλογος που γίνεται μεταξύ τους και τα πρώτα δευτερόλεπτα φαίνεται πως ο αμερικανός που βρίσκεται στον πύργο ελέγχου.. τα χάνει, ενώ ζητά άμεσα η κάμερα να στρέψει κατά 80 μοίρες, ώστε να το εντοπίσουν και οι Ρώσοι συνάδελφοι του.

Τούρκοι προσπάθησαν να αποβιβαστούν στο Αγαθονήσι! Βίντεο-φωτογραφίες

Δεν έχουν τέλος οι προκλήσεις των Τούρκων σχετικά με το Φαρμακονήσι και το Αγαθονήσι. Τώρα υποψήφιοι βουλευτές του Δημοκρατικού Κόμματος της Τουρκίας προσπάθησαν να αποβιβαστούν στο Αγαθονήσι, ευτυχώς τους εμπόδισαν οι Έλληνες φαντάροι. Ο πρόεδρος του Δημοκρατικού Κόμματος Ναμίκ Κεμάλ Ζειμπέκ την προηγούμενη εβδομάδα είχε ισχυριστεί οτι το Αγαθονήσι και το Φαρμακονήσι στην πραγματικότητα ανήκουν στην Τουρκία και οτι το 2004 τα νησιά αυτά καταλήφθηκαν παράνομα απο την Ελλάδα!!

Σύμφωνα με την εφημερίδα Milliyet o υποψήφιος βουλευτής του Δημοκρατικού Κόμματος Ουμίτ ΓΙαλίμ και ο τομεάρχης της περιοχής Αιδινίου του Κόμματος Γκιουναϊ Τικκίν επιβιβάστηκαν σε ενα σκάφος για να κατευθυνθούν προς τα δυο αυτά νησιά. Τραγική ειρωνία, το σκάφος είχε την ονομασία "Ποσειδών"!

Κι άλλη επαλήθευση.....

Πάτερ Παίσιος:«Στην Ιταλία θα παρουσιασθεί ένας νέος Μουσολίνι, στη Γερμανία ένας νέος Χίτλερ και η ΕΟΚ (τώρα Ε.Ε.) θα διαλυθεί»
Ο Μπερλουσκόνι λόγω γελοιότητας και σκανδάλων και η Μέρκελ που αποκαλείται ευρέως ως Χίτλερ....
Όσο για τη διάλυση της Ε.Ε. έχει ήδη ξεκινήσει....Και θα το δούμε....

Επιτέλους επίδειξη δύναμης: Αρμάδα στέλνει η Ελλάδα στην Αν.Μεσόγειο!

Μεγάλη αεροναυτική δύναμη αποφάσισε να παρατάξει για πρώτη φορά τα τελευταία χρόνια η Ελλάδα στην θαλάσσια περιοχή μεταξύ Ρόδου και Καστελόριζου, με πρωτοβουλία του ΓΕΕΘΑ προκειμένου να καταστήσουμε σαφές "προς.... κάθε ενδιαφερόμενο" ότι η χώρα ανεξάρτητα από τις οικονομικές δυσκολίες της είναι έτοιμη για μείζονος έκτασης αεροναυτικές επιχειρήσεις στην Ανατολική Μεσόγειο σε μεγάλη απόσταση από τις χερσαίες βάσεις.

Και βέβαια ότι διατηρεί ακέραιες τις δυνατότητές της να αστυνομεύσει τις περιοχές αρμοδιότητάς της και δικαιωμάτων της...

Οι ΗΠΑ τελειώνουν τον Ντομινίκ Στρος-Καν από το ΔΝΤ

Οι ΗΠΑ τελειώνουν και τυπικά τον Ντομινίκ Στρος-Καν από διευθυντή του ΔΝΤ: Ο υπουργός Οικονομικών των ΗΠΑ, Τίμοθι Γκάιτνερ δήλωσε σήμερα ότι ο Ντομινίκ Στρος-Καν δεν είναι σε θέση να διευθύνει το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο (ΔΝΤ) και τον κάλεσε να παραιτηθεί. «Είναι φανερό ότι δεν είναι σε θέση να διευθύνει το ΔΝΤ» τόνισε ο Γκάιτνερ σε συνέντευξη Τύπου στη Νέα Υόρκη. Ο αμερικανός υπουργός είπε ότι συνεπεία αυτού είναι σημαντικό το ΔΝΤ να καταρτίσει ένα πρόγραμμα που θα επιτρέπει στο διεθνή οργανισμό να έχει μια μόνιμη διεύθυνση. Οι ΗΠΑ είναι ο πρώτος μέτοχος του ΔΝΤ, γεγονός που τούς προσδίδει σημαντική επιρροή για ό,τι συμβαίνει στο διεθνή οικονομικό οργανισμό και τίποτε δεν μπορεί να γίνει σε αυτόν χωρίς τη σύμφωνη γνώμη τους.

Κατά του μνημονίου το 62%

Αντίθετο με το Μνημόνιο είναι το 62% των ερωτηθέντων, σύμφωνα με έρευνα της Public Issue, που έγινε για λογαριασμό της τηλεόρασης του ΣΚΑΪ.
Αντίθετα υπέρ του.... Μνημονίου τάσσεται το 15%, ενώ το 19% υποστηρίζει πως ούτε ωφέλησε ούτε και έβλαψε και το 3% δεν εκφράζει άποψη.

Στο ερώτημα πως αξιολογούν το μνημόνιο, το 62% υποστηρίζει πως έβλαψε, το 13% πως ωφέλησε, το 18% ούτε ωφέλησε ούτε έβλαψε, το 1% πως κάπου ωφέλησε ή κάπου έβλαψε, ενώ δεν παίρνει θέση το 5%.

ΣΤΗΝ ΠΩΛΗΣΗ ΘΥΓΑΤΡΙΚΩΝ ΠΡΟΧΩΡΑ Η ΑΤΕ – ΑΓΡΟΤΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΜΕ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΣΥΝΕΠΑΓΕΤΑΙ…

ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΧΩΡΙΣ ΤΕΛΟΣ ΚΑΙ ΕΛΕΟΣ,ΜΕ ΣΤΟΧΟ ΠΑΝΤΑ ΤΑ ΕΦΗΜΕΡΑ ΚΕΡΔΗ...

Την πλήρη «απεμπλοκή» της Αγροτικής Τράπεζας από όλες τις θυγατρικές της εταιρίες στον αγροτικό τομέα αλλά και την πώληση του ποσοστού της σε εταιρίες όπου κατέχει έστω και μικρή συμμετοχή προανήγγειλε από το Ηράκλειο ο διοικητής της Αγροτικής Τράπεζας Θεόδωρος Πανταλάκης.
Μιλώντας στους δημοσιογράφους υποστήριξε το σχέδιο αναδιοργάνωσης της τράπεζας, το οποίο μεταξύ άλλων περιλαμβάνει κλείσιμο των «μη αποδοτικών» καταστημάτων κυρίως στην περιφέρεια, μείωση του προσωπικού της αλλά και αποκλεισμό από τις χρηματοδοτήσεις των «ψευδεπίγραφων» αγροτικών ενώσεων που όπως είπε έχουν χάσει τον προσανατολισμό τους.
Pulpit rock
back to top ;