Παρασκευή 20 Μαΐου 2011

"ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΩΣ ΑΚΥΡΟ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ"

Από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Κάρολο Παπούλια, έγιναν δεκτοί, χθες, ο μουσικοσυνθέτης Μίκης Θεοδωράκης και ο συνταγματολόγος Γιώργος Κασιμάτης, προκειμένου να υποβάλουν διάβημα κατά του μνημονίου και να συζητήσουν την πρότασή τους για έξοδο της Ελλάδας από την οικονομική κρίση.
«Το μνημόνιο και οι δανειακές συμβάσεις είναι συνταγματικά άκυρα, καθώς
δεν υπογράφηκαν από τα τρία πέμπτα της Βουλής, ούτε από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας παρά μόνον από τον υπουργό Οικονομικών Γιώργο Παπακωνσταντίνου», ανέφερε σε δήλωση του κατά την έξοδό του από το προεδρικό μέγαρο ο Μίκης Θεοδωράκης, ιδρυτής από την 1η Δεκεμβρίου 2010 της Κίνησης Ανεξάρτητων Πολιτών "Σπίθα".

Financial Times: "H Γερμανία κερδίζει μέχρι στιγμής 10 δισ. ευρώ από την ελληνική κρίση"!

Σε άρθρο του επικεφαλής οικονομικού αναλυτή της γερμανικής έκδοσης των Financial Times, Thomas Fricke, που δημοσιεύεται με τίτλο «Ο αμαρτωλός Έλληνας πληρώνει» και υπότιτλο «Περίεργο, αλλά αληθινό: Κανείς δεν επωφελείται οικονομικά τόσο πολύ από την κρίση όσο η ομοσπονδιακή κυβέρνηση (της Γερμανίας). Είναι καιρός με αυτά τα περίπου 10 δισ. ευρώ να....
καθησυχαστούν οι αμφισβητίες» αναφέρονται μεταξύ άλλων τα εξής.

Όταν τρώτε τρία αμύγδαλα την ημέρα δεν θα πάθετε ποτέ καρκίνο !



Αμυγδαλέλαιο λαμβάνεται από τους καρπούς του αμύγδαλου. Πλούσιο σε βιταμίνες Α, Ε, Β1, Β2, Β6 . Β17 και ιχνοστοιχεία
Η βιταμίνη Β17 δεν είναι βιταμίνη. Είναι η παλιά ονομασία της αμυγδαλίνης.

Η αμυγδαλίνη είναι το πικρό συστατικό των αμυγδάλων και μια πιθανή τοξίνη αφού μπορεί να απελευθερώσει κυανίδη στον οργανισμό. Η αμυγδαλίνη θεωρείται ότι έχει αντικαρκινικές ιδιότητες, αλλά αυτό δεν έχει αποδειχθεί επιστημονικά.

Απίστευτο ! Προετοιμαστείτε ! Μετά το φιάσκο της γρίπης των χοίρων έρχεται η επιδημία των Ζόμπι !

Τι ; Αστείο ; Όχι δεν είναι ! 
Το Κέντρο Ελέγχου Ασθενειών (CDC) των ΗΠΑ , το οποίο είχε συμμετάσχει ενεργά στιν μυθοπλασίες της γρίπης των χοίρων και άλλων λεγόμενων πανδημιών, δίνει δημοσίως τώρα προειδοποίηση και συμβουλες στους Αμερικανούς να προετοιμαστούν για την αποκάλυψη των ζόμπι.
 Όταν οι Αμερικάνοι λένε κάτι τέτοιο , είναι σίγουρο πως κάτι ετοιμάζουν .

"Υπάρχουν όλα τα είδη των καταστάσεων έκτακτης ανάγκης εκεί έξω που μπορούμε να προετοιμαζόμαστε. Πάρτε μια αποκάλυψη ζόμπι, για παράδειγμα. Αυτό είναι σωστό, είπααποκάλυψη ζόμπι. Μπορεί να γελάτε τώρα, αλλά όταν αυτό συμβεί θα είστε ευτυχείς που είχατε διαβάσει αυτό, και  ίσως θα μάθετε ακόμα και ένα-δυο πράγματα για το πώς να προετοιμαστείτε για μια πραγματική κατάσταση επείγουσας ανάγκης.

"Τούρκος ο σύμβουλος του Έλληνα πρωθυπουργού" !!!

Επί δύο χρόνια συμβουλεύει ατύπως τον Έλληνα πρωθυπουργό ο πρώην υπουργός Οικονομικών της Τουρκίας Κεμάλ Ντερβίς, σύμφωνα με τους New York Times. Το "ένοχο μυστικό" του Ντερβίς, ο οποίος είναι υποψήφιος για τη θέση του Ντομινίκ Στρος Καν.
Άτυπος σύμβουλος του πρωθυπουργού Γιώργου Παπανδρέου επί οικονομικών θεμάτων είναι εδώ και δύο χρόνια ο Τούρκος πρώην υπουργός Οικονομικών Κεμάλ Ντερβίς, σύμφωνα με δημοσίευμα των New York Times.
Σε αφιέρωμά τους για τον 62χρονο υποψήφιο για τη θέση του επικεφαλής του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου, μετά την παραίτηση του Ντομινίκ Στρος Καν, η εφημερίδα αναφέρει ως πολύ ενδιαφέρον στοιχείο τη στενή του σχέση με τον Έλληνα πρωθυπουργό....

Μια ματιά λίγο πιο παράξενη στις κάρτες Illuminati και τον Στρος Καν !

Θεωρήστε οτι θέλετε άλλα από οτι φαίνεται τους αρέσει να χρησιμοποιούν σκάνδαλα για να ξεκάνουν όσους η δουλειά τους τελείωσε!! 
Ερευνω αρα υπαρχω!
ΠΗΓΗ

Μανιάτης: Σε λίγους μήνες θα ξέρουμε πόσο πετρέλαιο έχουμε

Σε λίγους μήνες η Ελλάδα θα γνωρίζει με λεπτομέρειες εάν υπάρχει πετρέλαιο στο υπέδαφος της και πόσο, ανέφερε ο υφυπουργός Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής κ. Γ. Μανιάτης, απαντώντας σε ερωτήσεις στο συνέδριο του Εκόνομιστ.

Στο τραπέζι και πάλι η αύξηση του ΦΠΑ!

Να παρουσιάσει λίστα με τους υπό κατάργηση ή υπό συγχώνευση φορείς του Δημοσίου, πιέζει την κυβέρνηση η Τρόικα ζητώντας τουλάχιστον να γνωρίζει τον αριθμό τους, ώστε να πειστεί για την αποτελεσματικότητα του μέτρου που θα ενσωματωθεί και στο Μεσοπρόθεσμο Σχέδιο.
Στόχος τους είναι  να γνωρίζουν πόσα θα μπορέσει να εξοικονομήσει το Δημόσιο από μείωση στο λειτουργικό  κόστος και από τις συνακόλουθες απολύσεις.

Υποχρεωτικη η εμφυτευση ηλεκτρονικου τσιπ σε καθε Αμερικανο(ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO)

O AMEΡΙΚΑΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΑΝΤΙΣΤΕΚΕΤΑΙ ΣΘΕΝΑΡΑ ΣΤΟ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟ, ΒΑΣΕΙ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ, ΤΣΙΠΑΡΙΣΜΑ ΤΟΥ!
Πριν λίγο καιρό ψηφίσθηκε το νομοσχέδιο για την Υγεία στις ΗΠΑ. Βάσει συγκεκριμένων του διατάξεων, γίνεται υποχρεωτική η εμφύτευση ηλεκτρονικού τσιπ σε κάθε Αμερικανό πολίτη. Μέχρι πριν αρκετές ώρες, 20 από τις
πολιτείες των ΗΠΑ είχαν καταφύγει στα δικαστήρια για την ακύρωση του νομοσχεδίου, επειδή είναι, όπως υποστηρίζουν, βαθύτατα αντισυνταγματικό και πλήττει την ελευθερία του κάθε Αμερικανού πολίτη καίρια.

Θερμό επεισόδιο στον ‘Εβρο, Τούρκοι δουλέμποροι άνοιξαν πυρ κατά Eλλήνων συνοριακών φρουρών!

Θερμό επεισόδιο πριν από λίγη ώρα στην περιοχή του Έβρου, όταν Τούρκοι δουλέμποροι άνοιξαν πυρ σε βάρος τεσσάρων αστυνομικών της συνοριακής Φύλαξης των παράνομων περασμάτων και 2 Γερμανών κομάντο του Frontex και παρολίγο να προκληθεί οξύ διπλωματικό επεισόδιο. Το επεισόδιο συνέβη σύμφωνα με πληροφορίες, σημειώθηκε στη νησίδα «Αντάς» που βρίσκεται από ελληνικής πλευράς στην περιφέρεια του Τυχερού. Η συγκεκριμένη νησίδα από την τουρκική πλευρά προσεγγίζεται μόνο με βάρκες, ενώ η απόσταση που τη χωρίζει από την ελληνική όχθη, λόγω της χαμηλής στάθμης είναι εύκολα προσπελάσιμη με τα πόδια.

Από ιδιοκτήτες… ενοικιαστές στην ίδια μας τη χώρα!

Μαύρη τρύπα… 40 δις ευρώ για τη διετία 12’- 13’ ανέδειξαν οι διαπραγματεύσεις της κυβέρνησης με την τρόικα για την πέμπτη δόση του αρχικού δανείου των 110 δις. Για την ακρίβεια η μαύρη τρύπα είναι… 100 δις, αλλά για να μη χρεοκοπήσουμε ο Τρισέ έπεισε τη Μέρκελ να μας δώσουν άλλα 60. Εμείς θα πρέπει να βάλουμε τα 40. Πως θα γίνει αυτό; Θα υπογράψουμε ένα χαρτί με ένα άρθρο και καμιά 50αριά μέτρα.

20 Μαΐου: Η Μάχη της Κρήτης (vid)


"...Χίτλερ να μην το καυχηστείς πώς πάτησες στην Κρήτη
ξαρμάτωτη την ήβρηκες και τα παιδιά τση 'λειπαν
στα ξένα πολεμούσανε πάνω στην Αλβανία..."


Το χρονικό της μάχης της Κρήτης

ΣΟΚ Βίντεο:Βροχή από αίμα στην Ινδία;

Βροχή από αίμα,  στη χώρα της Ινδίας. 50 τόνοι σωματιδίων δεν είχαν DNA, αλλά ήταν ακριβώς όπως τα ερυθρά αιμοσφαίρια τα οποία επίσης δεν έχουν DNA. Η μυστηριώδης κόκκινη βροχή κράτησε 2 μήνες.




ΟΙ ΙΣΠΑΝΟΙ ΞΕΣΗΚΩΘΗΚΑΝ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΜΕΤΡΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ - ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΛΗ ΜΕΡΑ ΣΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΛΑΤΕΙΑ PUERTA DEL SOL ΤΗΣ ΜΑΔΡΙΤΗΣ - ΕΜΕΙΣ ΠΟΤΕ;;;



Δείτε τώρα αυτό που μας κρύβουν τα ΜΜΕ!!!
Εάν αυτό δεν είναι μια  συνομωσία σιωπής, δηλαδή ένας φασισμός στην ενημέρωση ΤΙ ΕΙΝΑΙ;;;
Ζωντανή μετάδοση από την Ισπανία...
 
 
http://esxatianasxesi.blogspot.com/2011/05/puerta-del-sol.html

Πώς ο Σημίτης με την Goldman Sachs χρεοκόπησαν την Ελλάδα

Ξενάγηση στο αεροδρόμιο του θανάτου! Αεροδρόμιο Ντένβερ καλώς ήλθατε στο κολαστήριο!! (video)

Κατά τη γνώμη σας είναι πιθανόν αυτό να μην  είναι ένα αεροδρόμιο;  Έχετε διαβάσει τίποτα γι 'αυτό το  μυστηριώδες project  , που  έχουν ρίξει 5 δισεκατομμύρια δολάρια και είναι άγνωστης λειτουργίας ..; Θα προσπαθήσω να σας πω ...
Το αεροδρόμιο κατασκευάστηκε το 1995 στα 34.000 στρέμματα.Η κατασκευή του ανάγκασε το Stapleton το πρώην Διεθνές αεροδρόμιο να κλείσει.
Το αρχικό κόστος κατασκευής ήταν 1,7 δισ. δολάρια, αλλά το τελικό σχέδιο ανέδειξε το κόστος σε 4,8 δισεκατομμύρια: 3,1 δισ. παραπάνω $ έναντι του προϋπολογισμού. Πολυάριθμες παρατυπίες  έχουν αναφερθεί σχετικά με την κατασκευή του.

Εμείς οι Ανεξάρτητοι είμαστε η Ελπίδα! ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΤΩΡΑ! ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ!

Εμείς οι διαχειριστές ανεξάρτητων sites και blogs μπορούμε να αφυπνίσουμε τον κόσμο! Ας δράσουμε και έξω από το διαδίκτυο, ενωμένοι!
Εμείς μπορούμε να είμαστε ενωμένοι, αφού με ελάχιστες δυσάρεστες εξαιρέσεις δεν ανταγωνιζόμαστε ο ένας τον άλλο. Ξέρουμε καλά πως τα παραδοσιακά ΜΜΕ εξαιτίας οικονομικών, πολιτικών και άλλων συμφερόντων δεν πρόκειται να πουν την αλήθεια στον κόσμο. Τους βλέπουμε κάθε μέρα να επιμένουν για την αποπληρωμή ενός απεχθούς χρέους. Δυστυχώς όμως ακόμη ο κόσμος τους εμπιστεύεται για την ενημέρωση του με αποτέλεσμα να μην υπάρχει αντίσταση ενάντια στην ξένη κατοχή από το Δ.Ν.Τ και την Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα.
Φίλοι μου, προτείνω πως πρέπει να βγούμε στο δρόμο να μιλήσουμε και σε εκείνους που δεν έχουν καμία επαφή με το διαδίκτυο. Καιρός είναι να ακούσουν άτομα κάθε ηλικίας την αλήθεια που τους κρύβουν τα ΜΜΕ και τα κόμματα. Ποιος άλλος θα το κάνει αν δεν το κάνουμε εμείς; Εμείς δεν έχουμε συμφέροντα, έχουμε μονάχα τα οράματα μας!

TΑ ΟΦΕΛΗ ΤΗΣ Coca Cola... Αξίζει διαβάστε το !!!

Tα πρώτα 10 λεπτά:
10 κουταλιές ζάχαρης εισχωρούν στο σύστημά σας. Είναι το 100% της προτεινόμενης ημερήσιας δόσης. Ο λόγος που δεν κάνετε αμέσως εμετό από την υπερβολική δόση ζάχαρης είναι το φωσφορικό οξύ, που κόβει τη γεύση και σας επιτρέπει να κρατήσετε το αναψυκτικό στο στομάχι σας.

Pulpit rock
back to top ;