Κυριακή 22 Μαΐου 2011

ΤΖΟΓΑΡΟΥΝ ΠΟΤΕ ΘΑ ΠΕΘΑΝΕΙΣ

Πραγματικά δυσκολεύεσαι να το πιστέψεις! Κι όμως είναι αλήθεια.
Όπως αναφέρει το έγκυρο Bloomberg, η Golman Shacks, η Deutsche Bank και η JPMorgan Chase, οι οποίες ως γνωστόν είναι οι κυρίως υπεύθυνες Τράπεζες για τη φούσκα των σταγαστικών δανείων και των “τοξικών” παραγώγων που παρέσυρε σαν τσουνάμι την παγκόσμια οικονομία, ετοιμάζονται για τη “νέα εποχή” και ετοίμασαν τη νέα γενιά παραγώγων: Αυτή τη φορά δεν είναι ούτε τα στεγαστικά ούτε τα καταναλωτικά δάνεια στο στόχαστρο.

Το ΠΑΣΟΚ καταρρέει. Τα blogs νικάνε!

Όπως διαπιστώνουμε ήδη από τις τρέχουσες δημοσκοπήσεις, το ΠΑΣΟΚ καταρρέει με πάταγο. Και να σκεφτεί κανείς ότι η τωρινή καταγραφή έγινε πριν ακόμα αρχίσει τις απολύσεις στο Δημόσιο, τα νέα σκληρά μέτρα, την υποθήκευση και το ξεπούλημα της δημόσιας περιουσίας. Φανταστείτε που θα....
πάει μετά. ΠΑΣΟΚ τέλος. Όμως αν ρίξετε μια ματιά στην πληροφόρηση που παρέχουν τα ΜΜΕ του κρατικοδίαιτου καθεστώτος,  θα αντιληφθείτε αμέσως, σε τι σκοτάδι και πόσο εκτεθειμένος στην προπαγάνδα του καθεστώτος θα ήταν αυτή τη στιγμή ο λαός, αν δεν υπήρχαν τα ελεύθερα και κυρίως τα ανώνυμα blogs.

Τον Ιούλιο τέρμα τα μετρητά

Για δύο μήνες επαρκούν τα ταμειακά διαθέσιμα του κράτους, σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται η εφημερίδα Καθημερινή. Όπως γίνεται αντιληπτό, σε περίπτωση που υπάρξει καθυστέρηση στην καταβολή της επόμενης δόσης από τα χρήματα του μηχανισμού στήριξης από την Τρόικα, τότε οι μισθοί του Αυγούστου και το δώρο καλοκαιριού για τους δημοσίους υπαλλήλους είναι στον αέρα.
Το ελληνικό κράτος βρίσκεται πλέον μία ανάσα από τη στάση πληρωμών...
Reporter.gr

Η στάση πληρωμών του 1936 και η Ελληνική δικαίωση στο Διεθνές Δικαστήριο Διεθνούς Δικαίου

Το 1936, η Ελλάδα του Ιωάννη Μεταξά, αρνήθηκε να συνεχίσει την εξυπηρέτηση του δανείου που είχε συνάψει με τη βελγική τράπεζα Societe Commerciale de Belgique.
 

Η κυβέρνηση του Βελγίου προσέφυγε στο Διεθνές Δικαστήριο του Διεθνούς δικαίου, που είχε ιδρύσει η Κοινωνία των Εθνών, κατηγορώντας την Ελλάδα ότι αθετεί τις διεθνείς της υποχρεώσεις.

 Η Ελλάδα απάντησε ότι αδυνατεί να εκπληρώσει τις δανειακές της υποχρεώσεις, διότι δεν μπορεί να θέσει σε κίνδυνο την κατάσταση του Λαού και της χώρας!

ΠΑΤΕΡΑΣ ΠΑΪΣΙΟΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΕΣ video

ΤΙ ΕΙΠΕ Ο ΓΕΡΟΝΤΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΠΟΥ ΔΙΑΝΥΟΥΜΕ ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΕΣ ΤΗΝ ΠΕΙΝΑ ΠΟΥ ΘΑ ΕΡΘΕΙ,ΤΑ ΣΗΜΕΙΑ ΤΩΝ ΚΑΙΡΩΝ ΤΟ ΛΑΘΟΣ ΠΟΥ ΠΟΛΟΙ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΣΥΝΔΕΟΥΝ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΤΗΣ "ΚΡΙΣΗΣ" ΜΕ ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΠΟΥ ΤΡΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΡΟΛΑΒΑΙΝΟΥΜΕ ΝΑ ΑΝΤΙΛΗΦΘΟΥΜΕ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΜΕΣΗ ΣΥΣΧΕΤΙΣΗ ΤΟΥΣ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΑΝΑΤΑΡΑΧΗ!!ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ..ΠΡΟΦΗΤΙΚΑ ΛΟΓΙΑ..

Νέα ηλιακά πάνελ 8 φορές πιο αποτελεσματικά από τα υπάρχοντα

Μια ομάδα ερευνητών από το Boston College και το Ινστιτούτο Τεχνολογίας της Μασαχουσέτης (MIT) έχουν αναπτύξει ένα υβριδικό επίπεδο πάνελ που είναι ικανό να παράγει ηλεκτρική ενέργεια από τις...

ακτίνες του ήλιου, καθώς και ζεστό νερό για παραγωγή θερμικής ενέργειας. Τα νέα επίπεδα πάνελ της ερευνητικής ομάδας είναι οκτώ φορές πιο αποτελεσματικά από τις προηγούμενες ηλιακές θερμοηλεκτρικές γεννήτριες και θα μπορούσαν να κάνουν την ηλιακή θερμοηλεκτρική τεχνολογία πιο αποδοτική σε ευρύτερη κλίμακα.

Το HAARP και οι θεωρίες συνωμοσίας

Οι θεωρίες συνωμοσίας στην εποχή μας διαδέχονται η μία την άλλη, φαίνεται όμως ότι υπάρχει ένα πρόγραμμα ερευνών, το οποίο κατηγορείται για ότι μπορείτε να φανταστείτε, από φυσικές καταστροφές μέχρι αλλαγή των καιρικών φαινομένων!

Το High Frequency Active Auroral Research Program (HAARP) είναι ένα ιονοσφαιρικό ερευνητικό πρόγραμμα, το οποίο χρηματοδοτείται από την πολεμική αεροπορία και το ναυτικό των ΗΠΑ, από το Πανεπιστήμιο της Αλάσκα και από την υπηρεσία για προηγμένα αμυντικά ερευνητικά προγράμματα (DARPA).

Μνημόνιο = προδοσία

Συγκλονιστικό ντοκουμέντο!!! Η εκτέλεση στο Κοντομάρι Χανίων 3-6-1941 από τα ναζιστικά στρατεύματα. (Φωτογραφικό Υλικό)

Στις 2 Ιουνίου 1941 οι Γερμανοί εκτέλεσαν όλους τους άνδρες του χωριού Κοντομάρι Χανίων, σε αντίποινα για τη μαζική συμμετοχή τους στη Μάχη της Κρήτης.
Αυτό συνέβη γιατί η....
Μάχη της Κρήτης υπήρξε ανελέητη και καταστροφική για τους Γερμανούς, οι οποίοι είχαν βαριές απώλειες, με σημαντικότερη συνέπεια την αχρήστευση ενός σημαντικού όπλου της ναζιστικής πολεμικής μηχανής: τους αλεξιπτωτιστές, οι οποίοι αν και είχαν παίξει καθοριστικό ρόλο στην ναζιστική επιτυχία στην ευρωπαϊκή ήπειρο, στη μάχη της Κρήτης είχαν τέτοιες απώλειες που πλέον δεν ξαναχρησιμοποιήθηκε σε τέτοιο βαθμό μέχρι το τέλος του Β' Παγκοσμίου Πολέμου.

ΜΑΣ ΡΑΝΤΙΖΟΥΝ ΑΠΟ ΤΑ ΑΕΡΟΠΛΑΝΑ. ΒΙΝΤΕΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ !

αρχή τα ακούγαμε και δεν τα πιστεύαμε. Τον τελευταίο καιρό φουντώνουν τα σενάρια ότι κάποιοι μας ραντίζουν με αεροπλάνα με σκοπό να πετύχουν τα κρυφά τους σχέδια.
Το παρακάτω βίντεο δείχνει πολύ καθαρά τι κάνει το αεροπλάνο.
 
 Εισαγωγή λεζάντας βίντεο εδώ
http://www.votegreece.gr

CIA: "Έρχονται ταραχές και γενικευμένη βία στην Ελλάδα"!

"Ταραχές και γενικευμένη βία" βλέπει η CIΑ στην ετήσια έκθεσή της (την τακτική έκδοσh World Factbook), για την Ελλάδα λόγω των επώδυνων οικονομικών μέτρων και μάλιστα εκφράζεται η απορία "πώς μέχρι στιγμής δεν έχουν ξεσπάσει γενικευμένες ταραχές"! Η CIA εκτιμά ακριβώς αυτό που αποκάλυψε το defencenet.gr την περασμένη εβδομάδα, ότι οι ξένοι φοβούνται: Ταραχές και αποσταθεροποίηση που θα έχουν άκρως αρνητικά αποτελέσματα όχι μόνο σε οικονομικό, αλλά και γεωπολιτικό επίπεδο.
Αναφέρουν συγκεκριμένα οι αναλυτές της CIAι: "Μία αύξηση γενικευμένης λαϊκής δυσαρέσκειας  θα μπορούσε να θέσει σε αμφισβήτηση την ικανότητα της κυβέρνησης να επιβάλλει μεταρρυθμίσεις και να εκπληρώσει τους στόχους του προϋπολογισμού, ενώ θα μπορούσε να οδηγήσει σε μεγάλες ταραχές ή βία".

Ανοικτή επιστολή στη ΓΑΔΑ απο τους 300 Ελληνες!

Κε Διοικητά

Με την παρούσα θέλουμε να σας ενημερώσουμε ότι από την Κυριακή 22/5/2011 θα ξεκινήσουμε την προσπάθεια συλλογής 500.000 υπογραφών πολιτών με αίτημα την διενέργεια δημοψηφίσματος.
Το δημοψήφισμα θα αφορά και θα ζητάει :
ΤΗΝ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΞΟΔΟ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΔΝΤ
ΤΗΝ ΑΡΝΗΣΗ ΤΟΥ ΧΡΕΟΥΣ ΩΣ ΠΡΟΙΟΝ ΕΞΑΠΑΤΗΣΗΣ
ΤΗΝ ΑΝΑΘΕΩΡΗΣΗ ΚΑΙ ΕΚΔΗΜΟΚΡΑΤΙΣΜΟ ΤΟΥ ....
ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ
ΤΗΝ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΗΣ ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ ΑΣΥΛΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΠΕΡΙ ΕΥΘΥΝΗΣ ΥΠΟΥΡΓΩΝ

Πως και γιατί τη στήσανε στον Strauss Kahn

Pulpit rock
back to top ;