Δευτέρα 23 Μαΐου 2011

Νερό - Γράμμα από το 2070

Και η Ελλάδα στην πετρελαϊκή αρένα

Μετά το Ισραήλ και την Κύπρο, τώρα και η Ελλάδα εισέρχεται δυναμικά στο ενεργειακό παιγνίδι. Οι έρευνες για υδρογονάνθρακες και φυσικό αέριο αρχίζουν με το Ιόνιο Πέλαγος και αφήνουν εκτός το Αιγαίο, εξαιτίας των «λεπτών» γραμμών και των κατ’ επανάληψιν τουρκικών προκλήσεων. Στο χορό των πετρελαίων και του φυσικού αερίου εισέρχεται τώρα και η Ελλάδα. Αμερικανικές, ευρωπαϊκές, ακόμη και κινεζικές εταιρείες επιδεικνύουν εντονότατο ενδιαφέρον για την εκμετάλλευση του ορυκτού πλούτου του Ιονίου Πελάγους και όχι μόνο, και η Ελλάδα δίνει το «πράσινο» φως για τις πρώτες έρευνες.

Οι αποδείξεις έκαψαν την εφορία

«ΤΑΦΟΠΛΑΚΑ» στα φορολογικά έσοδα του 2011 κινδυνεύει να βάλει το μέτρο των αποδείξεων που «εμπνεύστηκε» πέρυσι η κυβέρνηση, με το επιχείρημα ότι θα περιορίσει τη φοροδιαφυγή από τον ΦΠΑ.

Οι τέσσερις στους 10, απ' όσους έχουν ήδη υποβάλει φορολογική δήλωση, περιμένουν επιστροφή φόρου, καθώς εμφανίζουν περισσότερες αποδείξεις απ' αυτές που απαιτούνται για να εξασφαλίσουν το αφορολόγητο της κλίμακας.

ΜΟΝΣΑΝΤΟ:Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΚΤΗΣΕΙ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ

Ένα ντοκιμαντέρ του Γαλλο-γερμανικού καναλιού ARTE που δείχνει πώς είναι και πώς μεταλλάσσεται ο κόσμος κατά τη μια και μοναδική εταιρεία που παράγει το 91% των μεταλλαγμένων σπόρων παγκοσμίως.
Πρόκειται για ένα αποκαλυπτικό ντοκιμαντέρ για τους κινδύνους που απειλούν τη διατροφή μας και την παραδοσιακή γεωργία. Γιατί το να ελέγχεις τους σπόρους, σημαίνει ότι ελέγχεις απόλυτα την παραγωγή τροφής της ανθρωπότητας.
Δείτε τα videos στο

Κήρυξη Αέναου Πολέμου από τις Η.Π.Α. Ετοιμάζονται για τον τρίτο παγκόσμιο πόλεμο...;

Το Αμερικανικό κογκρέσο ετοιμάζεται να ψηφίσει μια νομοθεσία που εξουσιοδοτεί την επίσημη έναρξη του 3ου Παγκόσμιου Πολέμου εναντίον ενός αόρατου εχθρού που μπορεί να έχει έδρα σε οποιαδήποτε χώρα επιλέξει η κυβέρνηση των ΗΠΑ.
Η νομοθεσία εξουσιοδοτεί τον Πρόεδρο των ΗΠΑ να αναλαμβάνει μονομερή στρατιωτική δράση εναντίον όλων των εθνών, οργανισμών, και πρόσωπα είτε στην ενδοχώρα είτε στο εξωτερικό. Τα οποία υποτίθεται ότι έχουν εμπλακεί στο παρελθόν σε εχθροπραξίες, η που έχουν δώσει την υποστήριξη τους σε εχθροπραξίες εναντίον των ΗΠΑ η των συμμάχων τους.
Η νομοθεσία αφαιρεί την απαίτηση για έγκριση από το κογκρέσο σε περίπτωση χρήσεως στρατιωτικών δυνάμεων και αντίθετα δίνει στον Πρόεδρο δικτατορική ισχύ να εμπλέκεται σε οποιαδήποτε στρατιωτική δράση για ακαθόριστο χρονικό διάστημα. Ακόμη εξουσιοδοτεί τον Πρόεδρο να εγκρίνει επιθέσεις εναντίον Αμερικανών πολιτών χωρίς επίβλεψη του κογκρέσου.

CODEX ALIMENTARIUS-ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ

Τo σχέδιο της Μπίλντερμπεργκ ΔΕΝ θα περάσει! (video)


Δείτε το video:

The Money Masters (video)

Αναλύει ολόκληρη την ιστορία πίσω από την τρέχουσα οικονομική κρίση και το πώς ο στόχος για παγκόσμιο οικονομικό έλεγχο κρύβεται πίσω από μια πολύ μικρή αλλά παρόλα αυτά πανίσχυρη «συμμορία» τραπεζιτών η οποία δρα ανενόχλητη πέρα από κάθε νόμο και κάθε κυβέρνηση.

Τι θα γίνει αν κηρύξουμε στάση πληρωμών και επιστρέψουμε στην δραχμή;

Οι στιγμές έσχατης κατάντιας που βιώνουμε τις τελευταίες αυτές ημέρες δεν θα έπρεπε να μας επιτρέπουν να μετέχουμε σε αστειότητες περί “κυβέρνησης προσωπικοτήτων” της Ντόρας Μπακογιάννη , την οποίαν είχε προτείνει και προ διετίας περίπου  ο Γ. Καρατζαφέρης . Μιά “κυβέρνηση προσωπικοτήτων” στερείται της πολιτικής νομιμοποίησης αλλά και της διοικητικής εμπειρίας  γι αυτό είναι όχι μόνον άχρηστη αλλά  και επικίνδυνη! Θα πρέπει να στηρίξουμε τον Γ. Παπανδρέου ο οποίος με τα λάθη του και τις παραλείψεις του οδήγησε την Χώρα στο σημερινό αδιέξοδο . Να μας βγάλει αυτός από την Κρίση στην οποίαν ο ίδιος μας οδήγησε…!

Tα λαμόγια η Ευρωπαίοι μας βάζουν με το ζόρι να ξεπουλήσουμε τα πάντα για να πάρουμε χρήματα!

 «Βάλτε ξένους ειδικούς για τις ιδιωτικοποιήσεις», λέει ο Γιούνκερ

Υπέρ της δημιουργίας μίας υπηρεσίας ανεξάρτητης από την ελληνική κυβέρνηση, η οποία θα επιβλέπει το πρόγραμμα ιδιωτικοποιήσεων της Ελλάδας, τάχθηκε ο επικεφαλής του Eurogroup Ζαν-Κλοντ Γιούνκερ με συνέντευξή του στο γερμανικό περιοδικό Der Spiegel.

«Θα χαιρέτιζα τη δημιουργία από τους Ελληνες φίλους μας μίας υπηρεσίας...
ιδιωτικοποιήσεων ανεξάρτητης από την κυβέρνηση, στην οποία θα παίρνουν μέρος ξένοι εμπειρογνώμονες», δήλωσε ο κ. Γιούνκερ στη συνέντευξη, η οποία θα δημοσιευθεί αύριο Κυριακή.

Aρχισέ η πλύση εγκεφάλου από όλες της μούφες δημοσκοπής υπέρ της συναίνεσης

Με μοναδικό σκοπό να καταστρέψουν και να ξεπουλήσουν ολοι την Ελλάδα!
Στην πανελλαδική έρευνα που παρουσιαζει το «Εθνος της Κυριακής» οι πολίτες δείχνουν με ωριμότητα να αντιλαμβάνονται την κρισιμότητα των στιγμών και δεν είναι τυχαίο ότι για την επίτευξη της συναίνεσης ζητούν ακόμη... και αποδοχή εκ μέρους του κ. Γ. Παπανδρέου προτάσεων που έχει καταθέσει στο πλαίσιο του Ζαππείου 2 ο πρόεδρος της ΝΔ κ. Α. Σαμαράς.

Οι προφητείες του πάτερ Κοσμά του Αιτωλού,για τις μέρες μας

"Θα σας ζητήσουν τα ντουφέκια· να έχετε διπλά· να δώκετε το ένα και να κρατήσετε το άλλο. Ένα ντουφέκι 100 ψυχές θα γλυτώση".

"Θα έρθει καιρός που θα διευθύνουν τον κόσμο τα άλαλα και τα μπάλαλα"."Θα έρθει καιρός που οι Ρωμιοί θα τρώγονται αναμεταξύ τους. Εγώ συστήνω ομόνοιαν και αγάπην".

Η ΛΥΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ

Υπάρχει δυνατότητα απο τους πολιτικούς μας να επιφέρουν
"ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΕΙΡΗΝΗ" στην περιοχή της ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΜΕΣΣΟΓΕΙΟΥ;
Αυτό καλούνται να αντιμετωπίσουν σήμερα...
Είναι ετοιμοι να εξαγοράσουν το χρέος πουλώντας τον πλούτο μας.
Δεν πρεπει να τους αφήσουμε να....
πουλήσουν τη χώρα
για τα επόμενα 50 χρόνια.

Η ΤΕΛΕΙΑ ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΘΕΟΣ!!! (Δίδαγμα)

Μια φορά πήγε κάποιος στο κουρείο για το καθιερωμένο κούρεμα και ξύρισμα.
Καθώς ο κουρέας άρχισε να δουλεύει, άρχισε μια καλή συζήτηση.
Μίλησαν για τόσα πολλά πράγματα και πάρα πολλά θέματα…
Όταν τελικά άγγιξαν το θέμα της θρησκείας και....
του Θεού, ο κουρέας αναφώνησε:
‘Δεν πιστεύω ότι ο Θεός υπάρχει.’
‘Γιατί το λες αυτό;’ ρώτησε ο πελάτης. Και ο κουρέας είπε: ‘Λοιπόν, απλά βγες έξω στο δρόμο για να καταλάβεις γιατί ο Θεός δεν υπάρχει. Πες μου γιατί αν ο Θεός υπάρχει, υπάρχουν τόσοι διεστραμμένοι;
Γιατί τόσα εγκαταλελειμμένα παιδιά;
Αν ο Θεός υπήρχε, δε θα υπήρχε ούτε δυστυχία ούτε πόνος.
Δε μπορώ να φανταστώ ένα Θεό που αγαπάει και συμπονεί να επιτρέπει όλα αυτά που γίνονται.’
Ο πελάτης το σκέφτηκε για μια στιγμή, αλλά δεν απάντησε γιατί δεν ήθελε να χαλάσει τη συζήτηση.
Ο κουρέας τελικά τελείωσε τη δουλειά του και ο πελάτης έφυγε.
Όμως μόλις έφυγε από το κουρείο, είδε ένα άντρα στο δρόμο με μακρυά κατσαρά βρώμικα μαλλιά και γένια. Φαινόταν πολύ βρώμικος και απεριποίητος. Εκείνη τη στιγμή ο πελάτης γύρισε πίσω και ξαναμπήκε στο κουρείο.
Τότε είπε στον κουρέα:
‘Ξέρεις τι; Οι κουρείς δεν υπάρχουν!‘
‘Πως μπορείς να το λες αυτό;’ ρώτησε ο έκπληκτος κουρέας.
‘Είμαι εδώ και είμαι κουρέας! Μόλις σε κούρεψα, τι είναι αυτά που λες;’
‘Όχι!’ απάντησε ο πελάτης και εξήγησε: ‘Οι κουρείς δεν υπάρχουν γιατί αν υπήρχαν, δε θα υπήρχαν αχτένιστοι άνθρωποι και με μακρυά βρώμικα μαλλιά, όπως ο τύπος απ’ έξω.‘
‘Μα… οι κουρείς ΌΝΤΩΣ υπάρχουν! Αυτό συμβαίνει όταν οι άνθρωποι δεν έρχονται σε μένα.’
‘Ακριβώς!’ απάντησε ο πελάτης. ‘Αυτό είναι το θέμα! Ο Θεός, επίσης ΥΠΑΡΧΕΙ! Και αυτό συμβαίνει όταν οι άνθρωποι δεν πηγαίνουν σε Αυτόν και δεν αναζητούν σε Αυτόν βοήθεια. Γι’ αυτό υπάρχει τόσος πόνος και δυστυχία στον κόσμο.’

agioritikovima.gr
Pulpit rock
back to top ;