Τρίτη 24 Μαΐου 2011

Νέα Τάξη Πραγμάτων - New World Order (Mini Directory-Video)

Δείτε το video και ΞΥΠΝΗΣΤΕ:

 



O μαλάκας θα πάει σπίτι του

Όλοι θα θυμάστε σίγουρα αυτή την περίφημη φωτογραφία:


Τα νεότερα ξέρετε ποια είναι;

Τώρα που θα γίνουν περικοπές θέσεων εργασίας στο δημόσιο,
ο Μαλάκας θα πάει σπίτι του...
(οι άλλοι ...δύσκολα)

«Όχι» στη συναίνεση από Σαμαρά

Την άρνησή του να προσφέρει συναίνεση στην κυβέρνηση για τα νέα μέτρα που εξαγγέλθηκαν χθες, τόνισε ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας μετά την πρωινή του συνάντηση με τον Πρωθυπουργό.
Από τα γραφεία της Ν.Δ στη Λ. Συγγρού, ο κ. Αντώνης Σαμαράς δήλωσε μεταξύ άλλων, ότι «στην αποδεδειγμένα λάθος συνταγή του μνημονίου δεν πρόκειται να συμφωνήσω» και πρόσθεσε ότι η κυβέρνηση «υποβάλλει τον λαό σε νέες θυσίες χωρίς καμία προοπτική αφού επαναλαμβάνουν τα ίδια λάθη».
Η κοινωνία απαιτεί συναίνεση για αλλαγή κατεύθυνσης και όχι συναίνεση κορυφής για να παραμείνουμε εγκλωβισμένοι στο ίδιο αδιέξοδο, υποστήριξε ο κ. Σαμαράς, διαμηνύοντας: «Τέτοια συναίνεση δεν δίνω».
πηγη

ΟΙ ΙΔΙΕΣ ΕΚΡΗΞΕΙΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ..

Κοιτάξτε λίγο το παρακάτω βίντεο, έγινε παρόμοιο περιστατικό στις 14 Απριλίου στην Πορτογαλία. Ίδιες εκρήξεις έγιναν στο Misouri  και στο Vegas στις 14 και 15 Μαϊου αντίστοιχα.








ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΞΥΠΝΑΝΕ ! ! !

ΕΚΤΑΚΤΟ ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΕΝ !

Μετά την πρωτοβουλία των 300 Ελλήνων στο Σύνταγμα (παρά την όποια λάσπη δέχονται) αρχίσανε να ξεπηδάνε φλόγες αντίδρασεις Ελλήνων πατριωτών σε όλη την Ελλάδα!

ΠΑΤΡΑ - ΤΡΙΤΗ 25 ΜΑΙΟΥ 2011 - 19:00

Συγκέντρωση αλλά… Μαδρίτη θα πραγματοποιηθεί αύριο από τους «αγανακτισμένους» πολίτες στην Πάτρα με προσκλήσεις μέσω facebook. Μέχρι στιγμής πάνω από 1.800 έχουν δηλώσει συμμετοχή στην εκδήλωση.

Έχουμε ακούσει από πολλούς να λένε ότι με τον Ανδρέα φάγαμε ψωμί, ότι έδωσε και έφαγε ο λαός...

Πάμε να δούμε την πραγματική αλήθεια. ΕΓΓΡΑΦΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ!

Κατι που πρέπει να το διαβάσουν όλοι οι Ελληνες. Όποιος επιθυμεί ας το ψάξει να δει αν αληθεύει. Σύμφωνα με τις δικές μας πηγές, ότι θα διαβάσετε αληθεύει
Έχουμε ακούσει από πολλούς να λένε ότι με τον Ανδρέα φάγαμε ψωμί, ότι έδωσε και έφαγε ο λαός κτλ. είναι όμως έτσι; για να δούμε.
Κατ' αρχήν για να ξέρουμε τι λέμε πρέπει να....
ασχοληθούμε με το γενεαλογικό του δένδρο: Ζιγκμουντ Μινέικο, ΠολωνοΕβραίος μηχανικός που κατασκευάζει οπλικά συστήματα και τα δίνει στους Τούρκους για να πολεμίσουν τους Έλληνες που ζητάνε απελευθέρωση...

Τουρκικές σημαίες σε ελληνικά νησιά

του Κώστα Χαρδαβέλλα
Συναγερμός στο Αιγαίο από σήμερα το βράδυ με.... επιτήρηση του θαλάσσιου χώρου γύρω από το Αγαθονήσι και το Φαρμακονήσι με περιπολίες του λιμενικού και του πολεμικού ναυτικού μετά την επίσημη δήλωση του εθνικιστή προέδρου του δημοκρατικού κόμματος Τουρκίας, Ναμίκ Κεμάλ Ζεϊμπέκ ότι:
Την Τετάρτη 25 Μαΐου θα ξεκινήσει με οπαδούς του από τα Δίδυμα της Τουρκίας για το Αγαθονήσι και το Φαρμακονήσι προκειμένου να υψώσουν στα δύο αυτά ελληνικά νησιά την τούρκικη σημαία.

Επεσε αεροσκαφος chemtrail?

ΕΝΑ ΠΕΡΙΕΡΓΟ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΟ
ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΝΑΦΕΡΘΗΚΕ ΣΤΑ ΜΜΕ
Περίεργο περιστατικό με αεροσκάφος που έπεσε και φέρει το σήμα "Ω" συνδέουν ερευνητές των chemtrail με πτώση αεροσκάφους που χρησιμοποιούνταν για αεροψεκασμούς.
Όπως αναφέρουν στο χώρο της συντριβής απλώθηκε μια ασημίζουσα λίμνη που μπορεί να είναι αλουμίνιο...

Τα CDS κρύβουν το ένοχο μυστικό> 100 δις ευρώ θα τους δώσει η χρεοκοπία μας!

«ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΙΚΗ επιστροφή της Ελλάδας στις αγορές» εξετάζουν πλέον οι πιστωτές μας, μετά την κατηγορηματική άρνηση της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας να δεχθεί έστω και....
μία «ήπια αναδιάρθρωση του δημοσίου χρέους».

Στο τρίγωνο Βερολίνο, Φραγκφούρτη και Βρυξέλλες έχουν πάρει «φωτιά τα τερματικά και τα τηλέφωνα» (οι μυστικές συναντήσεις αποφεύγονται μετά το φιάσκο του Λουξεμβούργου) βλέποντας ότι ο χρόνος που κέρδισε η Ελλάδα πέρυσι με την υπογραφή του μνημονίου τελειώνει αφήνοντας τη χώρα στο ίδιο σημείο όπου ήταν πέρυσι, αντιμέτωπη με το φάσμα της χρεοκοπίας.

Η ΑΠΑΤΗ ΤΗΣ ΔΗΘΕΝ ΧΡΕΩΚΟΠΙΑΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ FINANCIAL TIMES.

Πριν ένα χρόνο, στις 9 Μαΐου 2010, δημοσιεύσαμε άρθρο με τίτλο : Η ΑΠΑΤΗ ΤΗΣ ΔΗΘΕΝ ΧΡΕΩΚΟΠΙΑΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΤΑΙ ΠΛΕΟΝ ΚΑΙ ΜΕ ΣΤΟΙΧΕΙΑ. Μεταξύ άλλων γράφαμε : «….Προσέξτε λοιπόν: η Ισπανία δανείστηκε την περασμένη Πέμπτη 2,345 δις €, με επιτόκιο 3,532% και θα μας δανείσει σε λίγες μέρες με επιτόκιο 5%. Δηλαδή η επιχείρηση « σώστε την Ελλάδα» θα αποβεί για την Ισπανία επικερδής αφού θα της προσπορίσει κέρδη με επιτόκιο 1,5%. Τούτο σημαίνει ότι από την σωτηρία της Ελλάδος η Ισπανία θα βγει κερδισμένη με 150 εκατομμύρια € σε μικρό χρονικό διάστημα….

FT: Διαγράψτε τα χρέη της Ελλάδας

«Δημοσιονομικά αμφισβητήσιμη» χαρακτηρίζουν σε σημερινό δημοσίευμα τους οι Financial Times την ελληνική κυβέρνηση, εκτιμώντας ότι μια αποφασιστική διαγραφή των χρεών της Ελλάδας θα μπορούσε να χρησιμεύσει ως «αντιπυρική ζώνη» στην Ευρώπη. Η στήλη «LEX» της βρετανικής εφημερίδας επικρίνει την Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα για την αρνητική στάση που κρατά απέναντι ακόμη και στην πιο ήπια μορφή αναδιάρθρωσης και ειδικά τον επικεφαλής της ΕΚΤ, Ζαν Κλοντ Τρισέ, ο οποίος υποστηρίζει πως η Ελλάδα πρέπει και μπορεί να πληρώσει τα χρέη της και πως όποιες άλλες εναλλακτικές αποτελούν «επικίνδυνο αποπροσανατολισμό».

Παρέβαση Δημήτρη Καζάκη στην εκπομπή Καλημέρα Ελλάδα (βίντεο)

ΑΥΤΗ Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΞΑΣΦΑΛΙΖΕΙ ΟΤΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΝ ΘΑ ΒΓΕΙ ΠΟΤΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΦΑΥΛΟ ΚΥΚΛΟ ΤΗΣ ΚΡΙΣΗΣ
Βάζοντας τα γυαλιά στους παπαγάλους (ράπτη) του πάνελ ο καζάκης αποκαλύπτει που οδηγούμαστε με τις παρούσες πολιτικές επιλογές. Η χώρα χάνει τα εχέγγυα ανάταξης μετά τις αποκρατικοποιήσεις και το ξεπούλημα. Θα μετατραπούμε σε αφρικανική Χώρα.
Κόβουν τα φιλέτα και τα βγάζουν προς πώληση. Χάνει ο μέσος Έλληνας πολίτης την δυνατότητα να δει ένα καλύτερο μέλλον.  Στην καλύτερη των περιπτώσεων....

Λίγο από Ιλλουμινατι κάρτα για να μην χαλαρώνουμε...(ΒΙΝΤΕΟ)

 Επόμενη κάρτα " Τρίτος παγκόσμιος πόλεμος" Εμείς θα λέγαμε μάλλον τέταρτος αλλά δεν έχει σημασία ποιος είναι σημασία έχει ότι το παιχνίδι τον έχει σαν σενάριο. Ελπίζουμε να μην επαληθευτεί

(ΠΟΛΛΑ ΣΕΝΑΡΙΑ ΚΑΙ ΠΟΛΛΕΣ ΕΠΙΣΗΣ ΠΡΟΦΗΤΙΕΣ.. ΝΟΣΤΡΑΔΑΜΟΣ , ΚΩΣΜΑΣ Ο ΑΙΤΩΛΟΣ , ΠΑΤΕΡ ΠΑΙΣΙΟΣ, ΙΩΣΗΦ Ο ΒΑΤΟΠΑΙΔΙΝΟΣ Κ,Α
Πόλεμος το 2012. Δεν είναι email είναι δήλωση ΒΟΜΒΑ on camera που εγινε χτες-Βίντεο

ΓΕΡΟΝΤΑΣ ΠΑΪΣΙΟΣ:΄΄ΑΝ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ Ο ΠΟΝΟΣ ΘΑ ΓΙΝΟΜΑΣΤΑΝ ΘΗΡΙΑ!΄

΄΄Η ΨΥΧΗ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΤΟ ΧΡΥΣΑΦΙ ΚΑΙ Η ΑΡΡΩΣΤΙΑ ΣΑΝ ΤΗ ΦΩΤΙΑ ΠΟΥ ΤΗΝ ΚΑΘΑΡΙΖΕΙ΄΄

Αν δεν υπήρχε λίγος πόνος, αρρώστιες κ.λπ., θα γίνονταν θηρία οι άνθρωποι,δεν θα πλησίαζαν καθόλου στον Θεό. … Άνθρωπος που δεν περνάει δοκιµασίες, που δεν θέλει να πονάει, να ταλαιπωρείται, που δεν θέλει να τον στεναχωρούν ή να του κάνουν µια παρατήρηση, αλλά θέλει να καλοπερνάει, είναι εκτός πραγµατικότητος. …
Όταν επισκέπτεται ο πόνος τον άνθρωπο, τότε του κάνει επίσκεψη ο....
Χριστός. Ενώ, όταν δεν περνάει ο άνθρωπος καµµιά δοκιµασία, είναι σαν µία εγκατάλειψη του Θεού. Ούτε ξοφλάει, ούτε αποταµιεύει.

«Χαστούκια» από Τουρκία σε Θράκη και Αιγαίο

Όσον η Ελλάδα αποδυναμώνεται διεθνώς εμφανίζοντας ανικανότητα να αντιμετωπίσει το οικονομικό της πρόβλημα, τόσο η Τουρκία κάνει επίδειξη δύναμης σε Αιγαίο και Θράκη, αναγκάζοντας την Ελλάδα είτε σε παρατεταμένη σιωπή, είτε σε αμυντικές κινήσεις πάνω στα....
κυριαρχικά της δικαιώματα.

Ολόκληρη την Κυριακή στη Θράκη κυριαρχούσαν οι τούρκικες σημαίες κατά την επίσκεψη της συζύγου του Τούρκου πρωθυπουργού Εμινέ Ερντογάν στη Ροδόπη για την ανάγνωση του κορανίου στο Τέμενος Κικιδίου. Σε μια άκρως εθνικιστική έξαρση η λεγόμενη τουρκική μειονότητα της Θράκης, έχοντας σαν ηγέτες τους ψευτομουφτσήδες Κομοτηνής και Ξάνθης σε πολυπληθείς συγκεντρώσεις των μειονοτικών μίλησαν πάλι για τουρκική Θράκη, για Τούρκους της Θράκης που καταπιέζονται, ενώ σε ορισμένες περιπτώσεις εμφανίστηκε και η σημαία της Θράκης με το μισοφέγγαρο!

Εδώ και τώρα ζητάνε ΔΕΗ - ΟΠΑΠ - ΟΤΕ

του Κώστα Χαρδαβέλλα

Από τα μέσα της περασμένης εβδομάδας κυκλοφορεί στα άδυτα των αδύτων της ελληνικής κυβέρνησης ένα non paper του προέδρου του Eurogroup Ζαν Κλοντ Γιούνκερ που απαιτεί από την Ελλάδα εντός του Ιουνίου να πουλήσει σε ενδιαφερόμενους ιδιώτες και.....
επιχειρηματικούς ομίλους:

1) Το κρατικό μερίδιο στη ΔΕΗ, ολόκληρο και όχι το 17% όπως μέχρι τώρα διακήρυσσε η κυβέρνηση.
2) Το 10% του ΟΤΕ (από το μειοψηφικό μερίδιο του Ελληνικού Δημοσίου έναντι του μεριδίου της Deutsche Telekom.
3) Ολόκληρο το μερίδιο του Δημοσίου στον ΟΠΑΠ.

Έκαναν τους Έλληνες πειραματόζωα

Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΦΟΡΟΕΠΙΔΡΟΜΗ που έχει εξαπολυθεί ποτέ στον τόπο μας αποφασίστηκε στη χθεσινή συνεδρίαση του Υπουργικού Συμβουλίου από την κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ. Πρόκειται, ουσιαστικά, για μια ωμή, αντικοινωνική επιλογή η οποία έχει ως στόχο να μεταφερθεί στις πλάτες του ελληνικού λαού ο λογαριασμός της τραγικής αποτυχίας του Μνημονίου ελληνικής κυβέρνησης – Τρόικας. Είναι βέβαιο ότι η κοινωνία, που ήδη δοκιμάζεται σκληρά εδώ και ενάμιση χρόνο, δεν είναι σε θέση να αντέξει τα νέα φορολογικά, δημοσιονομικά μέτρα σοκ του λεγόμενου μεσοπρόθεσμου προγράμματος που ανακοινώθηκαν. Με την αύξηση των άμεσων φόρων και την περικοπή των συντάξεων και των κοινωνικών επιδομάτων, τα εισοδήματα εργαζομένων και συνταξιούχων μειώνονται δραματικά.
Pulpit rock
back to top ;