Πέμπτη 26 Μαΐου 2011

Όλη η αλήθεια για την δανειακή σύμβαση...

1/3

Ζωντανά Σύνταγμα τώρα


Το ΔΝΤ και η... συνωμοσία για την 5η δόση!

Ένα εξαιρετικά δυσάρεστο τελεσίγραφο από το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο επρόκειτο να κομίσει στην Άνγκελα Μέρκελ ο Ντομινίκ Στρος Καν την... αποφράδα Κυριακή που πέρασε στο κρατητήριο του αστυνομικού τμήματος Νέας Υόρκης: «βρείτε τρόπο για να μη χρεοκοπήσει η Ελλάδα το 2012, αλλιώς το Ταμείο είναι υποχρεωμένο να αποσυρθεί από το πρόγραμμα διάσωσης»!

Αυτό το τελεσίγραφο, παρά την εξαφάνιση...
του Στρος Καν από το «παιχνίδι», παραμένει στο τραπέζι και επηρεάζει καταλυτικά τους χειρισμούς των ευρωπαϊκών κυβερνήσεων σε αυτή την κορύφωση της ελληνικής κρίσης, εξηγώντας γιατί είναι... καταδικασμένες να διασώσουν την Ελλάδα, παρά τις «κούφιες» απειλές περί μη εκταμίευσης της 5ης δόσης του διεθνούς δανείου, που χρησιμοποιούνται μόνο για τον εκφοβισμό της ελληνικής κοινής γνώμης:

Εβαλαν τον κόσμο να πάρει δάνεια με τα φωτοβολταικά και τώρα τους αδειάζουν κανονικά.

"Αρχισαν τα όργανα" στα φωτοβολταικά. Η Τρόικα ζητά τη μείωση των «εγγυημένων» τιμών για τους παραγωγούς ενέργειας (Α.Π.Ε.)

Ενώ δεκάδες χιλιάδες αγρότες και άλλοι ιδιώτες έχουν επενδύσει τα χρήματά τους και έχουν χρεωθεί σε τράπεζες μετά από προτροπή των κυβερνήσεων και μεγάλη διαφημιστική καμπάνια, σε παραγωγή Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας (Α.Π.Ε.) βασιζόμενοι κυρίως στις «εγγυημένες» τιμές που πρόσφερε η Δ.Ε.Η., η Τρόικα φαίνεται ότι ζητά ήδη την μείωση των «εγγυημένων τιμών» ακόμα και στα υφιστάμενα συμβόλαια.

ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΤΟΥ ΙΣΟΒΙΟΥ ΔΙΕΘΝΗ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΤΕΚΤΟΝΙΚΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΤΩΝ ΙΛΟΥΜΙΝΑΤΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΙ Ο ΑΪΒΑΛΙΩΤΗΣ ΤΟΥ ΛΑΟΣ!

Ή έχουν χάσει τα αυγά και τα πασχάλια εκεί στην Καλιρρόης ή προσπαθούν να τρελάνουν εμάς τους υπόλοιπους. Μετά τον σάλο που προκλήθηκε με την παρουσία του Χρίστου Γούδη ως κεντρικού ομιλητή σε εκδήλωση της Μασονικής Στοάς -τον οποίο κάλυψε ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ- έρχεται τώρα και το... κομάντο Κωστής Αϊβαλιώτης να παρουσιάσει το βιβλίο "Η δύναμη της θρησκείας και η θρησκεία της δύναμης" του Νικόλαου Λάου, την Παρασκευή 27 Μαίου. Ποιος είναι ο Νικόλαος Λάος; Όχι απλά πανεπιστημιακός διακεκριμένος όπως αναφέρουν στο Δελτίο Τύπου του ΛΑΟΣ, αλλά και ο ισόβιος διεθνής πρόεδρος της Τεκτονικής Εταιρείας των Ιλουμινάτι! Για να μη λέτε ότι εμείς είμαστε... εμπαθείς, διαβάστε τι έγραψε η Espresso στις 15 Νοεμβρίου του 2009:

ΚΛΕΙΣΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ!!

Η ΑΠΑΤΗ του Ιού της Γρίπης

Παιδικοί και άλλοι εμβολιασμοί, παρενέργειες (ντοκιμ.)



http://koimame.blogspot.com/2011/05/blog-post_16.html

Αφήστε μας να ζήσουμε, γιατί θα σας γ...σουμε!!!

Το ελληνικό δαιμόνιο για άλλη μια φορά σε στιγμές κρίσης δούλεψε δημιουργικά!
Και μετά τα ιστορικά πλέον συνθήματα "σήκωσέ το το γ...μένο, δεν μπορώ, δεν μπορώ να περιμένω" και τη "βαριά... του τσολιά", φτάσαμε στο επόμενο σύνθημα που κατά τη γνώμη μου θα σημαδέψει τις επόμενες διαδηλώσεις.



Ενδιαφέρον τουρκικής εταιρείας για την αγορά ελληνικών λιμανιών

Η τουρκική εταιρία Limak Holding δήλωσε ενδιαφέρον για την εξαγορά του λιμανιού του Πειραιά και της Θεσσαλονίκης που θα αποκρατικοποιηθούν στο πλαίσιο του Μεσοπρόθεσμου Προγράμματος .
«Παρακολουθούμε στενά τις αποκρατικοποιήσεις των λιμανιών στην Ελλάδα» δήλωσε στην εφημερίδα Radikal o Nihat Özdemir, Πρόεδρος Διοικητικού Συμβουλίου Limak Holding.

“Πρόσφατα από κοινού συμμετείχαμε με μια ελληνική εταιρία σε ένα διαγωνισμό για αγωγό φυσικού αερίου. Η Ελλάδα για μας είναι μια δύσκολη αγορά.Θα εξετάσουμε τους όρους της πώλησης και ισως εντός 15 ημερών πάρουμε την απόφαση της επένδυσης στα λιμάνια.» ανέφερε ο Nihat Özdemir.
Ο όμιλος Limak Holding δραστηριοποιείται στους τομείς του τουρισμού, της ενέργειας, του τσιμέντου, της τεχνολογίας και της αεροπλοΐας και πρόσφατα ανέλαβε να κατασκευάσει το νέο αεροδρόμιο του Κοσσυφοπεδίου.
Serkan Meriç-http://www.turkishgreeknews.org
πηγή

Άλλο ένα θύμα των προδοτών δισίλογων ... Και νέα αυτοκτονία επιχειρηματία στην Κρήτη!

Απαγχονίστηκε 50χρονος στα Ανώγεια- Τον βρήκε ο ίδιος του ο αδερφός


 Σοκαρισμένη είναι η κοινωνία των Ανωγείων από την είδηση ακόμη μίας αυτοκτονίας.
Τέλος στη ζωή του έθεσε ένας 50χρονος αλουμινοτεχνίτης από τα Ανώγεια, ο οποίος, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, αντιμετώπιζε μεγάλα οικονομικά προβλήματα, τα οποία δεν μπόρεσε να αντέξει.
Τραγική φιγούρα ο αδερφός του αυτόχειρα, που βρήκε απαγχονισμένο τον αδερφό του, σήμερα το πρωί, σε υπόστεγο αγροτικής κατοικίας στο δρόμο προς τη Νίδα.
Η οικογένειά του 50χρονου είναι από τις πιο γνωστές των Ανωγείων, ενώ ο ένας από τους αδερφούς του είναι πολύ γνωστός στην κοινωνία της Κρήτης, λόγω και της ενασχόλησής του με τα κοινά.


Πηγή

Γιατί χτίστηκε το Στόουνχετζ και από ποιόν;

Στόουνχετζ - Αγγλία. Τι είναι αυτό το περιβόητο μνημείο; Γιατί χτίστηκε και από ποιόν; Ας δούμε την ιστορία του και όλες τις σχετικές πληροφορίες
Δίχως αμφιβολία, το πιό φημισμένο από όλα τα μηνμεία της Ευρώπης της εποχής του Λίθου, είναι το Στόουνχετζ (στα αγγλικά Stonehedgeδηλαδή "φράχτης από πέτρες").

Η Χούντα έκοψε το wi-fi και το σήμα των κινητών στο Σύνταγμα!!



Κι όμως το έκαναν και αυτό! Έκοψαν τις εξερχόμενες κλήσεις αλλά και το wi fi με αποτέλεσμα να μην ενημερώνεται κανείς μέσω ίντερνετ, αλλά και να μην μπορεί να καλέσει από το κινητό του τηλέφωνο…
filologos10

Πλημμύρισε «Αγανακτισμένους» το Σύνταγμα, νέο ραντεβού για σήμερα

To facebook και οι Ισπανοί διαδηλωτές κατάφεραν τελικά αυτό που για χρόνια δεν μπόρεσαν ούτε στο ελάχιστο να αγγίξουν κόμματα, νεολαίες και συνδικαλιστικές παρατάξεις. 30.000 κόσμου κατέκλυσαν όλη την περιοχή του Συντάγματος στην πιο ζωντανή και ελπιδοφόρα εκδήλωση διαμαρτυρίας της εποχής του Μνημονίου. To ραντεβού ανανεώνεται για σήμερα στις 6.

Αγανακτισμένοι Πολίτες: Η φωτογραφία της ημέρας

Τα ΜΑΤ παραμένουν σε εγρήγορση φοβούμενοι τα χειρότερα. Ο εχθρός μπορεί να βρίσκεται μόλις μισό μέτρο από κάτω σου.
(Φωτογραφία Βικτωρία Μαζεμένου, από τη συγκέντρωση διαμαρτυρίας των "Αγανακτισμένων Πολιτών" στο Σύνταγμα)

Μεγάλο μέρος των πολιτικών θέλει τη δραχμή!!

Αυτό φαίνεται αλλά και ακούγεται όλο και πιο έντονα απο τους εθνοπατέρες του τόπου. Γιατί; Μα είναι πάρα πολύ απλό:
Θέλουν να ξανά-πάρουν στα χέρια τους το σύστημα του ''κόβω λεφτά''. Αυτή είναι η μεγάλη δύναμη που τους πήρε το ευρώ μια για πάντα. Είχαν, βέβαια, για μπόλικα χρόνια τις ''κακές αγορές'' να τους καλύπτουν τα ρουσφέτια και όλες τις άλλες υπηρεσίες που ήθελαν να προσφέρουν στους πελάτες τους, αλλά τώρα έκλεισε και αυτή η πόρτα. Πως θα κρατήσουν την πελατεία ευχαριστημένη;

Θυμηθείτε τα χρυσά χρόνια του Ανδρέα που με αέρα κοπανιστό έκανε τους μισούς Έλληνες πλούσιους. Τότε ήταν και τα χρυσά χρόνια της πολιτικής τάξης, του Τσοβόλα, του Λαλιώτη, του Τσοχατζόπουλου και των άλλων παιδιών που -εκ του αποτελέσματος- φαίνεται να πλούτισαν απίστευτα. Πολύ ανδρώθηκαν εκείνα τα χρόνια και τα νοσταλγούν τόσο ώστε να συζητούν, ξεδιάντροπα, την ώρα της βύθισης να σύρουν τον λαό σε δημοψήφισμα.

Το αν είναι καλό ή κακό το σενάριο της δραχμής δεν ξέρω να σας το πω. Ούτε και οι καλύτεροι οικονομολόγοι δεν είναι σίγουροι, όλοι εικασίες κάνουν. Αυτό που ξέρω σίγουρα είναι ότι δεν θέλω, με τίποτα, να εξουσιοδοτήσουμε - αυτούς τους πολιτικούς- να μπορούν να κόβουν χρήμα στο όνομα μας.

Πηγή: http://himaira.blogspot.com/

Κάρτα του Πολίτη: Πώληση προσωπικών δεδομένων των πολιτών

Σχόλιο ID-ont: Η κυβέρνηση της Ινδονησίας σκέφτεται να πουλήσει τα προσωπικά δεδομένα που θα περιέχουν οι βάσεις δεδομένων της Ινδονησιακής Κάρτας του Πολίτη (electronic identification cards (e-KTP)) σε ιδιωτικές εταιρείες, προκειμένου αυτές να τα αξιοποιήσουν για εμπορικούς, διαφημιστικούς σκοπούς.



 

Καζακης: Εαν Συνεχιστούν οι κινητοποιήσεις των πλατειών θα καταρρεύσουν σαν τραπουλόχαρτα!

1. Πάλι με δάνεια θέλει ο Παπανδρέου να πάει την χώρα μπροστά;
2. O Έχουν προσυμφωνήσει Σαμαράς και Γαπ και μας κοροϊδεύουν.
3. Οι Προτάσεις του Σαμαρά είναι για άλλον πλανήτη!
4. Οι άνθρωποι που είναι στο οικονομικό επιτελείο του Σαμαρά είναι αυτοί που πρωταγωνίστησαν στην ληστεία του χρηματιστηρίου! (Μυταράκης)

 

1. Ο Σαμαράς θα έπρεπε να μιλάει για διαγραφή χρεών και να ξανάβγούμε στις αγορές
   2. Τρέμουν το δημοψήφισμα τα λαμόγια που λειλάτησαν την χώρα, δύσκολα θα μας το προτείνουν απλά ξαναεκβιάζουν όπως με το μνημόνιο1  χρεωκοπία ή νέα μέτρα!
   3. Αποκλείεται να μας διώξουν από το ευρώ!
   4. Η αριστερά έχει συμβιβαστεί, δεν μιλάει για έξοδο από την ΕΕ διότι παίρνει χοντρά κονδύλια
   5. ΞΕΚΙΝΗΣΕ Η ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ!


http://anti-ntp.blogspot.com/2011/05/blog-post_4165.html
«Η δημοκρατία δεν μπορεί να υπάρξει, αν δεν θέσει υπό έλεγχο την τηλεόραση". - Η τηλεόραση αποτελεί ένα πρόβλημα για τη δημοκρατία. Γιατί; -





Pulpit rock
back to top ;