Παρασκευή 27 Μαΐου 2011

Ζωντανά-live σε Web κάμερες !





Ισπανοί: Αν ξυπνήσουν οι Έλληνες θα ξεσηκώσουν όλον τον κόσμο

Πολλά έχουν ακουστεί για το ειρωνικό σύνθημα των Ισπανών «Αγανακτισμένων» το οποίο καλούσε σε «ησυχία» για να μην ξυπνήσουν οι Έλληνες και το οποίο -τελικά- ξύπνησε τον εγωισμό των χιλιάδων «Αγανακτισμένων» συμπατριωτών μας που είναι ήδη στους δρόμους δεκάδων ελληνικών πόλεων.
Σύμφωνα με Έλληνες φοιτητές της...

Απίστευτη πρόκληση – Ένα μεγάλο ελληνικό νησί ως εγγύηση για το νέο δάνειο θέλει η Τρόικα

«Δώστε μας ένα μεγάλο νησί για εγγύηση για να σας δώσουμε νέο δάνειο». Όσο και αν ακούγεται παράξενο, αυτό ζήτησε η αντιπροσωπεία της Τρόικας στις διαπραγματεύσεις που είχε με τον Γιώργο Παπακωνσταντίνου για τα μέτρα του Μεσοπρόθεσμου και τις αποκρατικοποιήσεις των 50 δις. ευρώ.

Οι ξένοι έχουν βάλει στο μάτι εδώ και αρκετό χρονικό διάστημα τα νησιά της Ελλάδας.

Ως εκ τούτου για το δάνειο των 57 δις. ευρώ που επιδιώκει η χώρα προκειμένου να καλύψει τις δημοσιονομικές ανάγκες της επόμενης διετίας 2012 – 2013,οι ξένοι ζητούν ως εγγύηση ένα νησί!!!

Την καλύτερη περίπτωση διερευνούν να εκχωρηθούν ως εγγυήσεις τα μελλοντικά έσοδα από ακίνητα του Δημοσίου, που μπορεί να προέλθουν ακόμα και από τα ελληνικά νησιά.

Αυτό αποτελεί πρόκληση και μόνο….Ντροπή και μόνο ντροπή…..

Πηγή:Κατοχικά Νέα

Σύμφωνα με τις κάρτες Ιλλουμινάτι.....

Η κάρτα που βρίσκεται σε εξέλιξη είναι αυτή..
 
Οι εξεγέρσεις και οι διαδηλώσεις έχουν πάρει μορφή επιδημίας.Ειδικά σε χώρες που βρίσκονται σε ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΑ σημεία γύρω από το Ισραήλ,αλλά και για μελλοντικές στρατιωτικές ή άλλες επιχειρήσεις της Νέας Τάξης Πραγμάτων.

 

ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ!

ΟΛΛΑΝΔΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΙ ΜΕ ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ ΤΗΝ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ!

ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΕΤΟΙΜΟΙ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΟΥΝ ΑΠΟ ΝΗΣΙΑ ΜΑΣ ΜΕΧΡΙ ΛΙΜΑΝΙΑ ΚΑΙ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΑ ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ, ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΠΑΕΙ ΝΑ ΞΕΠΟΥΛΗΣΕΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ!


Ολλανδική προβοκάτσια

Πρώτη καταχώρηση: Πέμπτη, 26 Μαΐου 2011, 22:10

Με ένα προκλητικό εξώφυλλο, το οποίο απεικονίζει εκκλησία της Σαντορίνης να φέρει στην κορυφή του τρούλου μία τουρκική σημαία, η εφημερίδα De Pers, αναφέρει ότι «εν όψει πτώχευσης Τούρκοι επενδυτές βρίσκουν ελκυστικές επενδύσεις στην Ελλάδα».

Η Σεληνη περιεχει την ιδια ποσοτητα νερου με την Γη

Η Σελήνη περιέχει την ίδια ποσότητα νερού με την Γη
Υποδεικνύει την κοινή προέλευση των δύο πλανητών

Το εσωτερικό της Σελήνης περιέχει όσο νερό διαθέτει και η Γη, σύμφωνα με έρευνα που δημοσιεύθηκε σήμερα και η οποία θέτει υπό αμφισβήτηση τη θεωρία της δημιουργίας του φυσικού δορυφόρου της Γης.

Αυτή η ανακάλυψη δείχνει ακόμη ότι η Σελήνη περιέχει εκατό φορές περισσότερο νερό από ότι πιστευόταν μέχρι σήμερα.

Ξύλο την ώρα που μιλούσε ο Λοβέρδος στο Ηράκλειο- Δείτε το βίντεο!

Με δακρυγόνα εναντίον των γιατρών και των εργαζομένων στο Βενιζέλειο νοσοκομείο "απάντησαν" τα ΜΑΤ στην απόπειρα των συγκεντρωμένων να σπάσουν τον αστυνομικό κλοιο...
Πρωτοφανείς στιγμές "αστυνομοκρατίας" στην περιοχή της Αμμουδάρας. Το ξενοδοχείο ήταν απροσπέλαστο, ακόμη κι από πελάτες του, καθώς αποκλείστηκαν και οι δύο είσοδοι με δύο κλούβες των ΜΑΤ, ενώ η είσοδος απαγορεύτηκε για όλους, πλην όσων είναι γραμμένοι στη σχετική λίστα των ομιλητών. Στον ίδιο "κανόνα" ακόμη ... και οι δημοσιογράφοι!
Pulpit rock
back to top ;