Δευτέρα 30 Μαΐου 2011

ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΤΩΡΑ !- ΣΥΝΤΑΓΜΑ 23-5-2011 (Βίντεο)

Μέλη της επιτροπής Οργάνωσης της Δράσης "οι 300 Έλληνες ζητούν Δημοψήφισμα," μιλούν στο φακό του STOPCARTEL TV και εξηγούν δημόσια ποιοί είναι και τι επιδιώκεται με τη Δράση αυτή στην πλατεία Συντάγματος.

Η Ελλάδα πηγαίνει στο διάστημα

Αρκετές είναι οι επιχειρήσεις στην Ελλάδα που παράγουν διαστημική τεχνολογία και την εξάγουν στο εξωτερικό.
Με πολύ χαμηλό προφίλ, μηδενική έκθεση στη δημοσιότητα αλλά σημαντικές διεθνείς συνεργασίες, 17 μικρομεσαίες επιχειρήσεις βρίσκονται στην πρώτη γραμμή της τεχνολογίας και μετέχουν σε ιδιαίτερα φιλόδοξα προγράμματα.

Ήδη απασχολούν 1000 εργαζόμενους υψηλής εξειδίκευσης και έχουν συμμετάσχει σε περισσότερα από 35 προγράμματα διαστημικής τεχνολογίας.

Οι επιχειρήσεις αυτές, όπως δημοσιεύει το «Βήμα» παράγουν και εξάγουν ιδιαίτερα αναπτυγμένο εξοπλισμό και λογισμικό ενώ σε λίγο καιρό αναμένεται να εκτοξευθεί στο Διάστημα ο πρώτος δορυφόρος που θα φέρει εξοπλισμό made in Greece.


newsbeast

Η τρόικα θα εισπράττει τους φόρους! – Σχέδιο πρωτοφανούς σκληρότητας αντιμετωπίζει η Ελλάδα για να πάρει επιπλέον €60-€70 δισ.

Πρωτόγνωρη, για τα ευρωπαϊκά χρονικά, παρέμβαση στα εσωτερικά της Ελλάδας περιλαμβάνει το νέο σχέδιο στήριξης από την ΕΕ, σύμφωνα με δημοσίευμα των Financial Times. Στην ηλεκτρονική τους σελίδα οι FT κάνουν λόγο για νέο σχέδιο απίστευτης σκληρόιτητας που φτάνει μέχρι και ξένη παρέμβαση στην είσπραξη φόρων και τις ιδιωτικοποιήσεις. Σε αντάλλαγμα των ασφυκτικών όρων η Ελλάδα θα λάβει νέο δάνειο της τάξης των €60-€70 δισ. Την ίδια στιγμή ο υπουργός Οικονομικών, Γ. Παπακωνσταντίνου δηλώνει πως οι διαπραγματεύσεις προχωρούν ικανοποιητικά.

Αγανάκτισε όλη η Ευρώπη ... Δείτε φωτογραφίες και βίντεο !



Tσουνάμι οι αγανακτισμένοι …έφθασαν τους 100.000 το βράδυ στο Σύνταγμα!

Τσουνάμι …έτοιμο να πνίξει τους πολικούς οι αγανακτισμένοι Έλληνες σε μια μεγαλειώδη αυθόρμητη συγκέντρωση χθες το βράδυ στο ΣΥΝΤΑΓΜΑ κάνοντας την διαφορά σε αναλογία πληθυσμού σε …

σχέση με τις αντίστοιχες συγκεντρώσεις σε δεκάδες πόλεις της Ευρώπης !

Μάλιστα πολλοί από αυτούς θα μείνουν όλο το βράδυ ένω νέο ραντεβού έχουν για αύριο το απόγευμα ! 

πηγη

Από το 2009 γνώριζαν τη κατάσταση της Ελλάδας οι Ευρωπαίοι

M' αυτά που ακούμε θα αγανακτίσουμε ακόμα περισσότερο...

 

Από τον Ιούλιο του 2009 ήταν γνωστό το πρόβλημα με το υπέρογκο ελληνικό έλλειμμα στους υπουργούς Οικονομικών των κρατών-μελών της Ευρωζώνης. Ο τότε επίτροπος Οικονομικών Χοακίν Αλμούνια τους...
...είχε παρουσιάσει έκθεση, με την οποία προειδοποιούσε ότι στο τέλος του χρόνου ο εν λόγω δείκτης προβλεπόταν να ξεπεράσει το 10% του ΑΕΠ.
Η πληροφορία δεν δημοσιοποιήθηκε ποτέ και έπρεπε να περάσουν επτά μήνες για να υπάρξει επίσημη παραδοχή του προβλήματος. Όπως αποκαλύπτει δημοσίευμα της «Καθημερινής της Κυριακής» ο Αλμούνια είχε στείλει σχετικό σημείωμα στους υπουργούς Οικονομικών της Ευρωζώνης στις 7 Ιουλίου 2009. Κρίνοντας εκ των υστέρων, η αντίδραση του Eurogroup αποδείχθηκε ανεπαρκής με καταστροφικές συνέπειες για την Ελλάδα, αλλά και για την Ευρωζώνη.
Ο τότε υπουργός Οικονομικών Γιάννης Παπαθανασίου ενημερώνοντας επί τούτου τους Έλληνες ανταποκριτές είχε διαβεβαιώσει ότι στόχος της κυβέρνησης ήταν να μειώσει το έλλειμμα στο 3,7% στο τέλος του χρόνου.

 

Αυτή η χώρα... δεν μας ανήκει!

«Είμαστε αποφασισμέ­νοι να σώσουμε τη χώρα», φέρεται να είπε ο πρωθυπουρ­γός στο Υπουργικό Συμβούλιο της Δευτέρας. Αυτό, ύστερα απ’ όλα όσα πέρασε η χώρα και ο λαός τον τελευ­ταίο χρόνο, μόνο σαν απειλή μπορεί να εκληφθεί.
Ναι, κύριοι, είναι αποφασισμένοι να μας σώζουν, τόσο η κυβέρνηση όσο και τα αφεντικά της εντός και εκτός Ελλάδας, μέχρις ότου δεν αφή­σουν πέτρα πάνω σε πέτρα. Εδώ και μήνες, πριν καν μας επιβληθεί το μνη­μόνιο και ο «μηχανισμός στήριξης», λέμε και ξαναλέμε ότι η Ελλάδα και ο λαός της βρίσκονται μπροστά στη μεγαλύτερη απειλή που έχουν αντι­μετωπίσει ποτέ στην ιστορία τους. Κι αυτή η απειλή είναι ικανή να αφανί­σει τη χώρα, να την αφήσει σε ερεί­πια χωρίς καμιά δυνατότητα ανοικο­δόμησης.

Τα πρακτικά της συνέλευσης των Αγανακτισμένων

Αυτά είναι τα πρακτικά της 1ης ανοιχτής συνέλευσης της Πραγματικής Δημοκρατίας Τώρα στην πλατεία Συντάγματος. Πρακτικά κρατήθηκαν από τις 10.00μμ έως λίγο πριν την 1.00 τα ξημερώματα.

Συνολικά, σε αυτό το χρονικό διάστημα, τοποθετήθηκαν 83 ομιλητές, ανάμεσά τους, άνεργοι, φοιτητές, εργαζόμενοι στον δημόσιο και τον ιδιωτικό τομέα, ελεύθεροι επαγγελματίες, δημοσιογράφοι, καλλιτέχνες, μαθητές, δάσκαλοι και καθηγητές, άστεγοι, νοικοκυρές και πολλοί ακόμη, μεταδίδει το realdemocracy.gr. Τα πρακτικά παρατίθενται κατά χρονολογική σειρά τοποθετήσεων των ομιλητών, χωρίς να παρατίθενται προσωπικά στοιχεία τους, τα οποία και οι ίδιοι, πολλές φορές δεν τα ανέφεραν.Πολλές φορές, υπήρξαν προτάσεις οργάνωσης, άλλες φορές, κραυγές αγωνίας, άλλες, κραυγές καταγγελίας, πάντοτε όμως απόψεις σεβαστές και διατυπωμένες σε μια διαδικασία άμεσης Δημοκρατίας.

Αγανακτισμένο μήνυμα προς ΓΑΠ...δείτε το ! (Βίντεο)

ΣΕΝΑΡΙΟ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ ΣΤΗΝ ΔΡΑΧΜΗ !

Δημήτρης Καζάκης μαζί με αγανακτισμένους

Στην Κω χθες κλιμάκιο της Μεγάλης Τεκτονικής Στοάς για τη λειτουργία της νεοϊδρυθείσας ΤΕΚΤΟΝΙΚΗΣ ΣΤΟΑΣ ΚΩ "Ο Ιπποκράτης"

Στην Κω βρίσκεται σήμερα (28/5) κλιμάκιο υψηλόβαθμων στελεχών της Μεγάλης Τεκτονικής Στοάς της Ελλάδος πραγματοποιώντας διάφορες επαφές και επισκέψεις από το πρωί, συνοδεία των μελών της νεοϊδρυθείσας Τεκτονικής Στοάς Κω που φέρει την επωνυμία " Ο Ιπποκράτης" (έτος ίδρυσης σύμφωνα με το σχετικό site της Στοάς το 2010.

Απόψε μάλιστα πραγματοποιούν κλειστή μελών (παρουσία και εκπροσώπων της Στοάς Ρόδου) συνάντηση σε καντρικό ξενοδοχείο της πόλης (όχι σε αυτό στο οποίο διαμένουν), με τα μέλη της Στοάς από την Κω (επιχειρηματίες, επιστήμονες από Ιατρικό, εκπαιδευτικό χώρο, ασχολούμενοι με τα κοινά κλπ)

ΔΕΙΤΕ ΤΟ site της Μεγάλης Στοάς στο οποίο αναφέρονται οι σκοποί των ελευθεροτεκτόνων και οι Στοές τους ανά την Ελλάδα...

Η ΙΣΛΑΝΔΙΑ ΒΓΑΙΝΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΧΡΕΩΚΟΠΙΑ, ΠΩΣ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΧΩΡΙΣ ΜΝΗΜΟΝΙΟ;

ΟΧΙ ΜΕ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΚΑΙ ΣΤΗΡΙΞΗ ΤΟΥ ΚΕΦΑΛΑΙΟΥ, ΑΛΛΑ ΑΦΟΥ ΑΦΗΣΕ ΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΝΑ ΧΡΕΩΚΟΠΗΣΟΥΝ.....Η Ισλανδία γελά, η Ιρλανδία κλαίει...
Θεαματική είναι η ανάκαμψη της ισλανδικής οικονομίας μετά την επιβλητική αντίσταση του λαού της, ο οποίος με δημοψήφισμα συνέτριψε την ψοφοδεή πολιτική της σοσιαλδημοκρατικής κυβέρνησης που είχε υποκύψει στους ξένους δανειστές και την εξανάγκασε να μην πληρώσει στους ξένους καταθέτες τις οφειλές των ιδιωτικών ισλανδικών τραπεζών, αφήνοντας τες να χρεοκοπήσουν. «Η ύφεση αποδείχθηκε λιγότερο βαθιά από όσο προβλεπόταν», ομολογεί ο Μαρκ Φλάνιγκαν, επικεφαλής της αποστολής του ΔΝΤ στην Ισλανδία, δηλώνοντας εντυπωσιασμένος από το γεγονός ότι οι Ισλανδοί κατόρθωσαν να διαφυλάξουν «το πολύτιμο σκανδιναβικό μοντέλο κοινωνικής προστασίας»....
Pulpit rock
back to top ;