Τρίτη 31 Μαΐου 2011

ΖΩΝΤΑΝΗ ΜΕΤΑΔΟΣΗ ΑΠΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ

Γέροντας Παϊσιος: "Κλαίω την Ελλάδα . Δεν έχει μείνει τίποτα όρθιο σήμερα" .

Είναι κρίμα , γιατί σήμερα κατόρθωσε ο διάβολος κι αιχμαλώτισε τις ηγεσίες. Κλαίω την Ελλάδα . Δεν έχει μείνει τίποτα όρθιο σήμερα . Η Ελλάδα για να σωθεί , πρέπει όλοι οι ηγέτες της όπου και αν.... βρίσκονται , να πάνε εξορία .Να φύγουν , γιατί παρόντες μολύνουν .
(Λόγοι χάριτος και σοφίας, π. Μάξιμος Αγιορείτης, 2001, Άγιον Όρος)
Αργότερα, επισκέφθηκα τον Γέροντα μαζί με έναν φίλο μου σμήναρχο, γύρω στα τέλη Οκτωβρίου 1993 και του εξέφρασα την ανησυχία μου γι’ αυτά που συμβαίνουν από τους κυβερνώντες στην πατρίδα μας. Ο Γέροντας απάντησε :
-Μη φοβάσαι. Ο Θεός δεν θα επιτρέψει να γίνει κακό , αλλά θα γίνουν όμως πράματα και θάματα που δεν θα εξηγούνται με τη λογική. Ο κόσμος θα τους σιχαθεί και θα τους κυνηγήσει. Όπως ένα μπαλόνι φουσκώνει και ξαφνικά σκάει, έτσι θα ...
σκάσουν κι αυτοί! Δεν μπορώ να σου πω πιο πολλά.
(Μαρτυρίες προσκυνητών , Ζουρνατζόγλου, 2006, σελ. 425-426)

“Θά ξεκινήσουν νάρθουν γιά νά εισπράξουν τους φόρους. Δέν θά προφθάσουν όμως, γιατί θά γίνει πόλεμος…”

To αναδημοσιέυουμε όπως το βρήκαμε....Τα συμπεράσματα δικά σας...

"Στο ίδιο μήκος κύματος, χθεσινό πρωτοσέλιδο των «Financial Times» υποστηρίζει ότι «οι Ευρωπαίοι ηγέτες διαπραγματεύονται μια συμφωνία που θα οδηγούσε σε πρωτοφανή εξωτερική παρέμβαση στην ελληνική οικονομία, στην οποία θα περιλαμβάνεται διεθνής ανάμειξη στη συλλογή φόρων και την ιδιωτικοποίηση της δημόσιας περιουσίας, με αντάλλαγμα νέο πακέτο βοήθειας προς την Αθήνα».



Τετρακόσιοι πενήντα τόνοι χρυσού περιμένουν στην αυλή μας

«Εντός είκοσι ημερών, θα μπορέσουμε να βγούμε στον αέρα, με διεθνείς δημόσιους διαγωνισμούς, για έρευνα και εκμετάλλευση κοιτασμάτων πορφυρικού χρυσού και αντιμονίτη - ενός «κρίσιμου» ορυκτού για την ευρωπαϊκή βιομηχανία» ανέφερε στη Βουλή ο υφυπουργός Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής Γιάννης Μανιάτης, απαντώντας σε επίκαιρη ερώτηση του βουλευτή του ΛΑΟΣ, Αστερίου Ροντούλη.
Ο κος Ροντούλης, είχε αναφερθεί σε....
πρόσφατη έρευνα του ΙΓΜΕ, που εντόπιζε 450 τόνους χρυσού στην Βόρειο Ελλάδα, άμεσα εκμεταλλεύσιμους και είχε παρατηρήσει πως «τη στιγμή που η χώρα αντιμετωπίζει οξύτατο δημοσιονομικό και καταρρέει το κοινωνικό κράτος, πρέπει να είναι κάποιος ανόητος και να μην εκμεταλλεύεται τον πλούτο που έχει στην αυλή του».

ΟΙ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΛΟΓΟΙ ΔΙΑΨΕΥΔΟΥΝ ΤΟΝ ΠΑΠΑΚΩΝΤΑΝΤΙΝΟΥ (ΒΙΝΤΕΟ)

Στη σημερινή (31/05/2011) εκπομπή του Παπαδάκη, διαψεύδεται από τους συνταγματολόγους κ. Κασιμάτη και κ. Κατρούγκαλο, ο Παπακωνσταντίνου που χθες δήλωσε ότι δεν υποθηκεύεται η Ελλάδα στο Μνημόνιο. Προς το τέλος του βίντεο δείτε τι δηλώνουν αγανακτισμένοι πολίτες:

http://ksipnistere.blogspot.com

ΤΟ MEGA ΠΑΡΑΔΕΧΕΤΑΙ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ΤΩΝ ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΩΝ

Μια ανακάλυψη που με έκανε να μην μπορώ να κοιμηθώ! Το illuminati game μας μιλά απευθείας!!Η απολυτή σύνδεση με το κίνημα "Αγανακτισμένοι!!"

Σας έχω ίσως συνηθίσει σε παράξενες έρευνες (για τους μη εξερευνητές) που συνήθως οδηγούν σε παράξενα άλλα πραγματικά αποτελέσματα και διαπιστώσεις! Στα σχόλια του Κατοχικά Νέα πριν λίγες μέρες έλαβα ένα σχόλιο που με οδηγούσε να κοιτάξω λίγο την θεωρία ότι το μέλλον μας και τουλάχιστον μέχρι τις 21 - 12 -2012 είναι ήδη προδιαγεγραμμένο και μάλιστα κάποιοι κύκλοι γνωρίζουν ακριβώς τι θα συμβεί μέχρι εκείνο το διάστημα!! Μετά από αυτό το διάστημα δεν μπορούν να κοιτάξουν ποιο μπροστά! (Άλλα για αυτό όλο το θέμα θα κάνω άλλο άρθρο) .
Ασχολούμαι με αυτό το ζήτημα αρκετά χρόνια μιας και σαν ερευνητής-αιθεροβάμων του παράξενου και απαγορευμένου δεν μπορούσα ποτέ να συνειδητοποιήσω την έννοια "η κότα έκανε το αυγό η το αυγό την κότα" ! Σε όλα τα θέματα που περιείχαν είτε προφητεία είτε σημάδια ότι κάποιος μπόρεσε και άνοιξε την κουρτίνα του χρόνου πάντα μέσα μου είχα μια σκέψη " το είδε η το έκαναν να γίνει ακολουθώντας την προφητεία -σημάδι"?.
Πάντα ακομα σκέπτομαι και ίσως θαυμάζω με φόβο την δυνατότητα των επικυρίαρχων να μπορούν να δημιουργούν τις καταστάσεις και τα γεγονότα που θέλουν η τους συμφέρει και μάλιστα πολλές φορές επειδή το θεωρώ σχεδόν ασύλληπτο να μπορεί μια ομάδα να ελέγχει τόσο απόλυτα το χάος των γεγονότων έχω σκεφθεί ότι μπορεί όλο αυτό να είναι και παρέμβαση έξω από την γη !
Μάλιστα για να κλείσω αυτο τον μεγάλο πρόλογο ίσως όλες οι έρευνες μου να έχουν ανοίξει τόσα πολλά μονοπάτια γιατί δεν μπορώ να κατανοήσω τον μηχανισμό έλεγχου μας !

Συνέχεια αποκαλύψεων, για τον ορυκτό πλούτο τής Ελλάδος !

Συνασπισμός επτά σκανδιναβικών χωρών πρότειναν στην ελληνική κυβέρνηση πριν υπογράψει το μνημόνιο με την Τρόικα, χρηματική ενίσχυση 250 δισ. ευρώ σε βάθος 5 ετών με δόσεις, με αντιπαροχή να τους δοθεί η έγκριση έρευνας και εκμετάλλευσης των κοιτασμάτων πετρελαίου και φυσικού αερίου που βρίσκονται στον ελληνικό χώρο.
Υπενθυμίζουμε ότι η πρόταση στην ελληνική κυβέρνηση έγινε από τον οργανισμό Scandec Org που είναι μία εμπορική - οικονομική - πολιτική ένωση των επτά σκανδιναβικών χωρών Σουηδίας, Νορβηγίας, Δανίας, Φινλανδίας, Εσθονίας, Λετονίας και Λιθουανίας.

Max Keiser Θα σας πάρουν και το χρυσο!

ΕΞΑΓΡΙΩΜΕΝΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΚΥΡ. 29-5-2011

Ο Αντώνης της πλατείας τα είπε όλα...

«Έχω ένα μειονέκτημα να είμαι ρομαντικός. Πιστεύω στη Γαλανόλευκη, πιστεύω στο "Πατρίς- Θρησκεία- Οικογένεια". Σε καμία περίπτωση δεν είμαι αυτό που λένε οι άλλοι "ακροδεξιός"». Με τα λόγια αυτά, o πολίτης που βρέθηκε στο Σύνταγμα, μίλησε για τα όσα βιώνει, από τη δική του οπτική γωνία, τα όσα ζει στη χώρα που μεγάλωσε.

Δείτε το video:
Pulpit rock
back to top ;