Τρίτη 7 Ιουνίου 2011

Πλατεία Συντάγματος - Αυτά που ΔΕΝ έδειξε η TV.

Γιάννης Αγγελάκας: ''Μακάρι να πτωχεύαμε!''

Πριν από 10 χρόνια μιλούσες για μια Ελλάδα-μπουρδέλο. Τώρα με την κρίση, που το μπουρδέλο έχει πάρει φωτιά, χαίρεσαι;
Όχι μωρέ, τι να χαίρομαι; Δεν έχει καμιά χαρά αυτή η δικαίωση. Φαινόταν ότι το πράγμα θα καταρρεύσει. Ήδη κατέρρεε. Πολύ πριν η χώρα χρεωκοπήσει οικονομικά, είχε χρεωκοπήσει συναισθηματικά, κοινωνικά, ηθικά, πολιτιστικά.

Ποια ήταν τα σημάδια της χρεωκοπίας;
Όλα αυτά που φωνάζαμε τότε και μας λέγανε γραφικούς. Η Ελλάδα του lifestyle και του «Κλικ», η Ελλάδα που πετούσε πεντοχίλιαρα στα κέντρα, η Ελλάδα του γκομενιάρη αρχηγού που χόρευε ζεϊμπέκικο και έτρεχε στα εγκαίνια της «Αυριανής». Αυτή η Ελλάδα καταρρέει σήμερα. Η Ελλάδα του Ελληναρά που ξεσάλωσε.

O ΛΑΟΣ ΕΧΕΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΑΝΑΤΡΕΨΕΙ ΜΕ ΚΑΘΕ ΜΕΣΟ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ!

Το άρθρο 1 του Συντάγματος λέγει σαφώς:
"Όλες οι εξουσίες πηγάζουν από το λαό, υπάρχουν υπέρ αυτού και ασκούνται όπως το Σύνταγμα ορίζει".

Συνεπώς η εξουσία βρίσκεται έξω από την Βουλή. Όσοι είναι μέσα στην Βουλή δεν αποτελούν εξουσία αλλά έχουν ορισθεί από τον λαό να τηρούν το Σύνταγμα και να εφαρμόζουν τους νόμους για λογαριασμό του λαού.

Καταπληκτική φάρσα της «Ελληνοφρένειας» στην γραμματέα του Πεταλωτή [Βίντεο]

Μετά το γνωστό κράξιμο που εισέπραξε στο 1ο ΚΑΠΗ Αργυρούπολης, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος προπαγάνδας Γιώργος Πεταλωτής αποδοκιμάστηκε και χθες, αυτή τη φορά στο Αγρίνιο, από ομάδα νεολαίων.
Στην παρθενική τους εκπομπή που έκαναν σήμερα στο ραδιόφωνο του Ν. Χατζηνικολάου, οι συντελεστές της «Ελληνοφρένειας» επέλεξαν να κάνουν μια καταπληκτική φάρσα επικοινωνώντας με το πολιτικό γραφείο του κυβερνητικού εκπροσώπου και μιλώντας με την γραμματέα του.

Το Σπίτι του Ωνάση στην Αθήνα,αγόρασε η τουρκική πρεσβεία",γράφει η ΧΟΥΡΙΕΤ.

H τουρκική πρεσβεία στην Αθήνα για να ικανοποιήσει τις αυξημένες κτιριακές ανάγκες της , μετά από διαπραγματεύσεις αγόρασε το κτίριο που βρίσκεται ακριβώς απέναντι στην πρεσβεία στην οδό Βασιλέως Γεωργίου.Σύμφωνα με πληροφορίες το αντίτιμο της αγοράς έφτασε στα 18 εκατομμύρια Ευρώ. Πάντως η αγορά αυτή εγκρίθηκε από το Υπουργείο Εξωτερικών μετά από την έκδοση της άδειας οικοδομής που εξέδωσαν οι τουρκικές αρχές για το οικόπεδο που κατείχε η πρεσβεία της Ελλάδας στην Άγκυρα , ετσι ώστε να ικανοποιηθούν οι αυξημένες ανάγκες
Η τουρκική εφημερίδα Ηürriyet αποκαλύπτει πως το σπίτι που αγόρασε η τουρκική πρεσβεία ήταν ιδιοκτησίας του Αριστοτέλη Ωνάση και γι΄αυτό έχει τίτλο « Το σπίτι του Ωνάση έγινε τουρκική πρεσβεία»

Από φασολάκια της Γερμανίας το φονικό βακτήριο!

Σε φύτρες φασολιών ή σόγιας που παράγονται στη Γερμανία φαίνεται να βρίσκεται η πηγή του φονικού βακτηριδίου που έχει...
προκαλέσει πηγή της μόλυνσης από το θανατηφόρο βακτήριο E.coli.

Η φάρμα βρίσκεται στην Κάτω Σαξονία, στην περιοχή του Ιλζεν, νότια του Αμβούργου και παράγει φύτρες οσπρίων και λαχανικών που χρησιμοπούνται στις σαλάτες.

ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΟΤΙ ΟΙ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΝΟΗΜΑ.

Ο πρόεδρος; της Ενωσης τέως Βουλευτών και Ευρωβουλευτών Κος Κ. Πυλαρινός, πρωην βουλευτής της Ν.Δ. μας επισκέφθηκε σήμερα (Κυριακή 05/06/2011) πριν λίγες ώρες στην πλατεία Συντάγματος και μας παρέδωσε επιστολή εκ μέρους της ένωσης τους ζητώντας μας να την διαβάσουμε απο τα μεγάφωνα και να την δημοσιοποιήσουμε.
Σας την δίνουμε εδω να την διαβάσετε . Ειναι σημαντική.

ΤΡΙΣΕ: H ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΛΟΥΣΙΑ ΧΩΡΑ ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΗ ΔΗΜΟΣΙΑ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΤΗΣ…ΣΑΝ ΝΑ ΜΑΣ ΛΕΕΙ ΑΝΤΕ ΞΕΠΟΥΛΗΣΤΕ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕ…

Κυριολεκτικά άφωνοι έμειναν όλοι στο Μόντρεαλ του Καναδά ακούγοντας τον πρόεδρο της Ευρωπαικής Κεντρικής Τράπεζας να μιλάει για την πάμπλουτη Ελλάδα. ''Από όσο ξέρω, η Ελλάδα είναι μια από τις πλουσιότερες χώρες, με βάση τη δημόσια περιουσία και τα ακίνητα της. Αυτό είναι κάτι πολύ σημαντικό''.
 


κ. Γιούνκερ …”Φοβού τους Έλληνες”…

ΑΠΟΚΑΛΥΨΕ ΟΤΙ ΔΕΧΕΤΑΙ ΑΠΕΙΛΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΖΩΗ ΤΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!

Απειλητικά μηνύματα για τη ζωή του από την Ελλάδα αποκάλυψε ότι δέχεται ο επικεφαλής του Eurogroup Ζαν Κλοντ Γιούνκερ.

Δίπλα του στεκόταν ο Ευρωπαίος επίτροπος Όλι Ρεν, ο οποίος δεν έκανε κανένα σχόλιο.

«Τι να πεις για τους Έλληνες…; Αυτό είναι ένα καλό ερώτημα. Αναρωτιέμαι κι εγώ συχνά, καθώς λαμβάνω πολλές επιστολές από την Ελλάδα, μεταξύ των οποίων και απειλητικές επιστολές κατά της ζωής μου» αποκάλυψε στη διάρκεια της συνεδρίασης του Ευρωκοινοβουλίου, χθες στο Στρασβούργο.

Όπως τονίζει το Γαλλικό Πρακτορείο Ειδήσεων, η αποκάλυψη αυτή έγινε λίγο μετά τη συνάντηση του Ζαν Κλοντ Γιούνκερ με τον Έλληνα πρωθυπουργό Γιώργο Παπανδρέου στο Λουξεμβούργο.
olympia.gr

Συνδεση με skype Σύνταγμα - Puerta del Sol 05/06/11

Αυτά είναι....!!! Μπράβο τους !!!

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΕΛΛΑΔΑ, ΞΕΠΟΥΛΗΘΗΚΕΣ!!

Δικαίωση για τις γερμανικές αποζημιώσεις στο Δίστομο

Ιδιαίτερα σημαντική είναι η απόφαση ιταλικού δικαστηρίου, που ανοίγει το δρόμο για την καταβολή των γερμανικών..... αποζημιώσεων στους συγγενείς των θυμάτων στο Δίστομο.

Ιταλικό Δικαστήριο απέρριψε την αίτηση αναίρεσης που είχε υποβάλλει η Γερμανία, η οποία είχε ζητήσει να απορριφθεί απόφαση του Εφετείου της Φλωρεντίας. Η απόφαση του Εφετείου είχε κρίνει ότι τα ακίνητα της Γερμανίας που βρίσκονται εντός της ιταλικής επικράτειας, μπορούν να κατασχεθούν, ώστε να δοθούν τα ποσά που θα αντληθούν σε συγγενείς όσων υπέστησαν της θηριωδίες του ναζιστικού καθεστώτος.

Τι βλέπουν οι αστροναύτες;

Η Γη είναι απίθανη! Έχει μαγευτικά τοπία, ομορφιές αφάνταστες, και μέρη μοναδικά. Κι ακόμη κι αν έχετε γυρίσει όλο τον κόσμο, ή έχετε εντρυφήσει στο θέμα (κατά το δυνατόν...) μέσω ντοκιμαντέρ, εκπομπών, ή ταξιδιωτικών οδηγών, τίποτα δεν μπορεί να σας προετοιμάσει για ότι θα αντικρίσετε στο video που ακολουθεί.

Πρόκειται για ένα 7λεπτο video της NASA, έναν οδηγό, ουσιαστικά, για τις ομορφιές του πλανήτη μας. Σε ρόλο ξεναγού του διαστήματος, ο Dr Justin Wilkinson, ο οποίος περιγράφει όσα βλέπει ο αστροναύτης όσο καιρό είναι σε τροχιά γύρω από τη Γη...

ΑΝΑΡΧΙΑ - ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΙ - ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ

Επειδή τελευταία βλέπουμε γεγονότα παγκοσμίως που δεν έχουν ξαναγίνει, και επειδή όλα εις βάθος κρύβουν μια ιδέα, την παγκόσμια διακυβέρνηση, που τοσο πολύ εξυμνούν τα τάγματα των χειραγωγών του πλανήτη, θέλω να εκφράσω την αποψή μου για αυτά τα γεγονότα, χωρις να θέλω να επηρεάσω την αποψη κανενός...Μονο να δείξω μια άλλη οπτική γωνία...:
Θα ξεκινήσω με δύο κάρτες απο το γνωστό πλέον παιχνίδι illuminati card game, το οποίο πολλές φορές μας έχει επιβεβαιώση την ταυτισή του με τα γεγονότα που συνεβησαν στον πλανήτη, γεγονοτα που εξυπηρετούν τα συμφέροντα της "ελιτ"..! 
  Έχουμε λοιπόν :

Η Κρήτη βγάζει... Αϊνστάιν!

15 άτομα από την Κρήτη, ανάμεσα τους και 6 μαθητές κατατάσσονται στο 2%...

του ανθρώπινου πληθυσμού με ανώτατο δείκτη ευφυΐας, σύμφωνα με τα αποτελέσματα από τον πρώτο διαγωνισμό της MENSA που διεξήχθη σε Χανιά και Ηράκλειο το περασμένο Σαββατοκύριακο.
Τα χαρισματικά αυτά άτομα μπορούν πλέον να αποτελέσουν μέλη του οργανισμού που καταγράφει τους ευφυέστερους ανθρώπους παγκοσμίως.
Pulpit rock
back to top ;