Τετάρτη 8 Ιουνίου 2011

18χρονος Έλληνας “χάκερ” από το Μπραχάμι τρέλανε FBI και Interpol

Έρχονται οι Αμερικανοί του FBI να τον γνωρίσουν

Οι άνδρες του σώματος δίωξης ηλεκτρονικού εγκλήματος που συνέλαβαν τον 18χρονο στον Άγιο Δημήτριο δεν πίστευαν ούτε στα μάτια τους ούτε στα αυτιά τους όταν άκουσαν από τους συναδέλφους τους τη ζημιά που είχε κάνει σε διάφορες κεντρικές υπηρεσίες πληροφοριών ήδη απ' τα 16 του χρόνια. Η πρώτη επίθεση του 16χρονου τότε δράστη έγινε το 2008 εναντίον του δικτύου της Interpol που φυσικά τον επικήρυξε.
Ακολούθησε επίθεση εναντίον γαλλικών υπηρεσιών, αλλά και εναντίον αμερικανικών με αποτέλεσμα να τον επικηρύξει και το FBI. Ουσιαστικά ο πιτσιρικάς απ' το Μπραχάμι είχε γίνει ο φόβος και ο τρόμος των υπηρεσιών σε ολόκληρο τον κόσμο.

Ντοκουμέντο: Η Ελλάδα του 2011...


 
http://anti-ntp.blogspot.com

67 Ακαδημαϊκοί ζητούν καταγγελία του μνημονίου και στάση πληρωμών

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΔΙΑΚΕΚΡΙΜΕΝΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΩΝ


Προς την Α. Ε. τον Πρόεδρο της Ελληνικής Δημοκρατίας Κύριο Κάρολο Παπούλια

Κοινοποίηση προς:

- Τον Πρωθυπουργό της Ελλάδος και Πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ, Κύριο Γεώργιο Παπανδρέου
- Τον Αρχηγό της Αξιωμ/ικής Αντιπολίτευσης και....
Πρόεδρο της ΝΔ, Κύριο Αντώνιο Σαμαρά
- Τη Γενική Γραμματέα του ΚΚΕ, Κυρία Αλέκα Παππαρήγα
- Τον Πρόεδρο του ΛΑΟΣ, Κύριο Γεώργιο Καρατζαφέρη,
- Τον Πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, Κύριο Αλέξη Τσίπρα,
- Τα Μέλη του Υπουργικού Συμβουλίου
- Τα Μέλη της Βουλής των Ελλήνων

Εξοχότατε Κύριε Πρόεδρε της Ελληνικής Δημοκρατίας,

Με περισσή αγωνία για την τύχη της πατρίδας μας, αλλά και με αίσθημα εθνικής ευθύνης, σας απευθύνουμε την παρούσα επιστολή, με συγκεκριμένες προτάσεις οι οποίες, με τον κατάλληλο χειρισμό και εφαρμογή θα οδηγήσουν στην έξοδο από την κρίση.

ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΒΑΖΟΥΝΕ ΣΤΑ ΤΡΟΦΙΜΑ ΜΑΣ!!


1/2

Υπάρχει ζωή και μετά το ευρώ!

Του Δημήτρη Καζάκη
 Οικονομολόγου – Αναλυτή
 Μπορεί να επιβιώσει η χώρα χωρίς το ευρώ; Για να απαντήσει κανείς σ’ αυτό το ερώτη­μα θα πρέπει πρώτα να απαντήσει στο αν μπορεί να επιβιώσει η χώ­ρα με το ευρώ. Αν έχετε προσέξει, όλοι οι απολογητές του ευρώ και της Ε.Ε., από τους διατεταγμένους προ­παγανδιστές του επίσημου δωσιλογισμού έως τα «παπαγαλάκια» τους στην Αριστερά, αποφεύγουν όπως ο διάβολος το λιβάνι να αναφερθούν στο συγκεκριμένο ερώτημα.

Κασιμάτης: Μπορεί να δούμε πείνα και αίμα!

«Το πολιτικό σύστημα όπως το ξέρουμε έχει ξοφλήσει» δήλωσε στο larissanet.gr o καθηγητής του Πανεπιστημίου Αθηνών κ. Γιώργος Κασιμάτης και έριξε τη βόμβα για τους όρους του μνημονίου τονίζοντας: «Τέτοιοι όροι δεν υπογράφονται ούτε με το πιστόλι στον κρόταφο»!

Τρεις δρόμοι για την Ελλάδα

"Υπάρχουν λίγες μόνο επιλογές. Η μια επιλογή είναι πλούσια κράτη, όπως η Γερμανία να αναλάβουν τα χρέη και να τα πληρώσουν.

"Η άλλη επιλογή είναι η Ελλάδα να αρνηθεί να πληρώσει τα χρέη της. Δεν είναι αδύνατον κάτι τέτοιο. Υπάρχουν κράτη που το έχουν κάνει στο παρελθόν με επιτυχία. Πριν από περίπου δέκα χρόνια το έκανε η Αργεντινή. Ήταν η "αγαπημένη" του ΔΝΤ. Όμως κάποια στιγμή κατέρρευσε και αρνήθηκε να πληρώσει τα χρέη της. Το ΔΝΤ και διάφοροι οικονομολόγοι απειλούσαν πως θα επερχόταν η καταστροφή αλλά στην πραγματικότητα λειτούργησε πολύ καλά. Αργότερα υπήρξε μια μεγάλη ανάπτυξη. Αυτή είναι μια πιθανότητα, αλλά δεν είναι η μοναδική. Φυσικά είναι σκληρό για τις τράπεζες και τους επενδυτές, γιατί θα χάσουν τα χρήματά τους, αλλά πρέπει κανείς να επιλέξει.

"Και η τρίτη επιλογή θα ήταν η Ελλάδα να βγει από την Ευρωζώνη ώστε να έχει την ευκαιρία να κάνει τη δική της οικονομική πολιτική, να υποτιμήσει το νόμισμα και να βγει από την κρίση. Υπάρχουν μόνο αυτές οι τρεις επιλογές και καμία από αυτές δεν είναι ιδιαίτερα ελκυστική".


 Deutsche Welle
 http://harrytsopanos.blogspot.com/
Pulpit rock
back to top ;