Πέμπτη 9 Ιουνίου 2011

Βρέθηκε ξεχασμένο συγκλονιστικό video ντοκουμέντο για την καταστροφή της Σμύρνης και τους πρόσφυγες!

Ένα σπάνιο video ιστορικό ντοκουμέντο από την καταστροφή της Σμύρνης το 1922 το οποίο τραβήχτηκε από τον George Magarian είδε το φως της δημοσιότητας από τον εγγονό του Robert Davidian, ο οποίος το ανακάλυψε στο σπίτι της γιαγιάς του στη Νέα Υόρκη των ΗΠΑ, όπου βρισκόταν ξεχασμένο για πολλές δεκαετίες. Στο σπάνιο αυτό βίντεο ντοκουμέντο έχουμε την ευκαιρία να δούμε εικόνες από την ευτυχισμένη Σμύρνη πριν την καταστροφή, εικόνες από την καμμένη γη που άφησε πίσω της η θηριωδία των Τούρκων, αλλά και....
πολλές εικόνες από τη φυγή των κυνηγημένων, τους καταυλισμούς και την προσπάθεια επιβίωσής τους στις νέες πατρίδες. Προς το τέλος μάλιστα του 10λεπτου βίντεο διακρίνονται τα πρώτα σπίτια που χτίζουν οι πρόσφυγες στην Αθήνα πιθανόν στην περιοχή του Νέου Κόσμου.

Wall Street Journal:Οι Γερμανοί κλέβουν τους Ελληνες

Το δημοσίευμα έχει τίτλο "Κυνήγι ευκαιριών στην Ελλάδα" και ξεκινάει με τη φράση "Η Ελλάδα πωλείται "φτηνά" και η Γερμανία αγοράζει", τονίζοντας τις αγοραστικές ευκαιρίες που κυνηγούν και αρπάζουν οι Γερμανοί από την Ελλάδα, την ώρα που η χώρα προσπαθεί να πουλήσει περιουσιακά στοιχεία προκειμένου να αντιμετωπίσει το πρόβλημα χρέους της. "Η Γερμανία κλέβει τους Ελληνες". Αυτό ισχυρίζεται δημοσίευμα της αμερικανικής εφημερίδας "Wall Street Journal", βάσει του οποίου η αγορά επιπλέον 10% του ΟΤΕ από την Deutsche Telekom έναντι 400 εκατ. ευρώ συνιστά "κλοπή".

Απίστευτο!!! Project FUN-vax: εμβόλιο ενάντια στην θρησκευτικότητα! και chemtrails!

Το Fun-vax μόνο διασκεδαστικό δεν είναι. Πρόκειται για ένα εμβόλιο που η Υπηρεσία Ασφαλείας των ΗΠΑ (DOD) σχεδίασε από το 2005 με στόχο τα "θρησκευόμενα  μυαλά"!

Ισχυριζόμενος ο εκπρόσωπος που βλέπουμε πως οι θρησκευόμενοι είναι φανατικοί και έχοντας ως παράδειγμα τους μουσουλμάνους φονταμενταλιστές, παρουσιάζει σε μια χούφτα "επιστήμονες" το νέο τους επίτευγμα!

Θεωρρώ ιδιαίτερα απάνθρωπο ακόμη και τον τρόπο σκέψης αυτών των μισάνθρωπων που το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι να ελέγχουν τον ανθρώπινο εγκέφαλο! Ο mister εκεί δείχνει μια εικόνα-σκανάρισμα εγκεφάλου και ισχυρίζεται πως ο ένας ανήκει σε μη θρησκευόμενο και ο άλλος σε θρησκευόμενο και πως ο δεύτερος (ειδικά αν είναι μουσουλμάνος) είναι και φανατικός!

Και μη βιαστείτε να πείτε δε μας νοιάζει αυτό το όπλο στρέφεται ενάντια σε μουσουλμάνους φανατικούς και καλά τους κάνουν! Έτσι απλά ισχυρίζονται. Όλοι μας είμαστε στο στόχαστρο!

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Από τα 360 δις Ευρώ του χρέους, τα 211 προέρχονται από δανεισμό για την πληρωμή τόκων!!

…και τα υπόλοιπα βεβαίως, από το Γερμανικό πλιάτσικο.

“Συνέβη εις την Ελληνικήν φυλήν ό,τι συμβαίνει την νύχτα εις τον κόσμο, που
η ώρα η πλέον σκοτεινή, η πλέον θαμπή της νυκτός είναι η ώρα που σιμώνει το
φως της ημέρας”
-Θεόδωρος Κολοκοτρώνης στα “Απομνημονεύματά” του
Που κολλάει ο Κολοκοτρώνης με αυτή την αποκάλυψη; Θα το δείτε σύντομα εφ’ όσον η κυβέρνηση των επίορκων αποχωρήσει…

Λέσχη Bilderberg: Μυστικότητα και σενάρια συνωμοσίας




9-12 Ιουνίου στο St Moritz

Η επικείμενη συνεδρίαση της περίφημης Λέσχης Bilderberg στην Ελβετία, που έχει προγραμματιστεί να διεξαχθεί από τις 9 έως και τις 12 Ιουνίου στο πολυτελές ξενοδοχείο «Grand Hotel Kempinski» στο St Moritz, θα δώσει τροφή σε όλους εκείνους που αρέσκονται στα σενάρια συνωμοσίας.

Το ξενοδοχείο βρίσκεται σε κοντινή απόσταση από το Νταβός, εδώ όπου κάθε χρόνο γίνεται η συνάντηση τραπεζιτών, επιχειρηματιών, πολιτικών ηγετών και γενικότερα στελεχών της παγκόσμιας οικονομικής ελίτ.

Είναι το μόνο ξενοδοχείο 5 αστέρων στο St Moritz και βρίσκεται απέναντι από τον σταθμό του τελεφερίκ προς το χιονοδρομικό Corviglia.

Στις δύο τελευταίες συναντήσεις της Λέσχης έδωσε το «παρών» και ο υπουργός Οικονομικών κ. Γιώργος Παπακωνσταντίνου, ο οποίος έκανε πρόπερσι την παρθενική του εμφάνιση στη συνάντηση.

Σε αντίθεση με το Νταβός, όπου ο Τύπος είναι πάντα ευπρόσδεκτος, η Λέσχη Bilderberg εξακολουθεί να προσπαθεί να διατηρεί την απόλυτη μυστικότητα.
Pulpit rock
back to top ;