Παρασκευή 10 Ιουνίου 2011

Θα φορολογήσουν ακόμα και τους ανέργους!!

250.000 άνεργοι που έχασαν τη δουλειά τους μέσα στο 2010 θα κληθούν να πληρώσουν και αυτοί έκτακτη εισφορά για τα εισοδήματα που συγκέντρωσαν μέχρι την στιγμή που απολύθηκαν.

Όπως αποκαλύπτεται από δημοσίευμα του Reporter, το υπουργείο Οικονομικών δεν εξαιρεί από την καταβολή έκτακτης εισφοράς όσους σήμερα είναι άνεργοι και έκαναν το έγκλημα να δουλεύουν μέσα στο 2010.


Δηλαδή περίπου 250.000 άνεργοι που αυτή τη στιγμή δεν έχουν δουλειά και συνεπώς καμία πηγή εισοδήματος πρέπει να βρουν τον τρόπο να καταβάλουν στο κράτος ποσό που αντιστοιχεί στο 3% των περσινών τους εισοδημάτων.


peripatris

ΤΟ ΝΕΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΝΟΜΙΣΜΑ ΕΤΟΙΜΑΖΕΤΑΙ

ΑΝ ΕΛΘΕΙ Η ΗΜΕΡΑ ΠΟΥ ΤΟ ΔΝΤ ΘΑ ΕΧΕΙ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΔΕΙΝΕΙ ΧΡΗΜΑ ΣΤΟΥΣ ΛΑΟΥΣ, ΤΟΤΕ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΤΡΑΠΕΖΑ ΝΑ ΕΛΕΓΧΕΙ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ. ΣΤΗΝ ΚΥΡΙΟΛΕΞΙΑ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΕΝΑ ΚΡΑΤΟΣ-ΕΝΑ ΝΟΜΙΣΜΑ-ΜΙΑ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ!

ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΩ ΣΧΕΔΙΑΖΟΥΝ ΤΟ ΝΕΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΝΟ ΝΟΜΙΣΜΑ ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΟ ΔΟΛΛΑΡΙΟ.
http://www.singleglobalcurrency.org/documents/EcopyNo15forFreeUnlimitedDistribution.pdf

THE SINGLE GLOBAL CURRENCY
Common Cents for the World
ΝΙΚΟΣ ΚΑΡΑΣ
Υ.Γ. ΚΑΤΙ ΞΕΡΕΙ ΦΑΙΝΕΤΑΙ Ο ΓΑΠ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΘΕΛΟΥΜΕ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΤΩΡΑ.

olympia

Η ώρα των αγανακτισμένων !


RealDemocracyGr


Στίγκλιτς: «Η ΕΚΤ να βάλει προτεραιότητα τους ανθρώπους, όχι τις τράπεζες»

Ο νομπελίστας οικονομολόγος ασκεί κριτική στην οικονομική πολιτική της Ευρωπαϊκής Ενωσης
Στίγκλιτς: «Η ΕΚΤ να βάλει προτεραιότητα τους ανθρώπους, όχι τις τράπεζες»
Ο Στίγκλιτς τάσσεται ανοιχτά υπέρ της αναδιάρθρωσης των χρεών της Ελλάδας, της Πορτογαλίας και της Ιρλανδίας κατηγορώντας την ΕΚΤ «που θεωρεί αδιανόητη αυτή τη λύση»


Κριτική στην οικονομική πολιτική της Ευρωπαϊκής Ενωσης και της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας ασκεί ο νομπελίστας οικονομολόγος Τζόζεφ Στίγκλιτς με άρθρο του (στο Project Syndicate) το οποίο αναφέρεται στις αρετές που θα πρέπει να έχει ο επόμενος διευθυντής του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου.
Ο Στίγκλιτς τάσσεται ανοιχτά υπέρ της αναδιάρθρωσης των χρεών της Ελλάδας, της Πορτογαλίας και της Ιρλανδίας κατηγορώντας την ΕΚΤ «που θεωρεί αδιανόητη αυτή τη λύση».

Απίστευτο; Οι αγανακτισμένοι ταρακουνάνε το ΔΝΤ...

Του Μιχάλη Ιγνατίου

Οταν η εκπρόσωπος του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου δήλωσε –αναφερόμενη στις διαδηλώσεις των «Αγανακτισμένων»- ότι «δεν είναι όλα εντάξει όταν οι άνθρωποι (στην Ελλάδα) αισθάνονται ευάλωτοι και.....
πονεμένοι», δεν είχα πιά καμία αμφιβολία ότι η επιρροή του κινήματος που ξεκίνησε η ελληνική νεολαία εναντίον των ανικάνων που μας κυβέρνησαν στο παρελθόν και μας κυβερνούν τώρα, ξεπερνούσε τα σύνορα της Ελλάδας. Ως έτοιμη από καιρό η κ. Κάρολαϊν Ατκινσον εξέφρασε, επίσης, κατανόηση «για τις δυσκολίες στις οποίες υπόκειται ο ελληνικός λαός».
Από εκείνη την ημέρα οι εκδηλώσεις διαμαρτυρίας του ελληνικού λαού περιλαμβάνονται στην καθημερινή ενημέρωση που αποστέλλει από την Αθήνα το γραφείο του ΔΝΤ στους...
ανώτερους αξιωματούχους του Ταμείου. Και είναι λογικό, διότι αυτό που συμβαίνει στην Αθήνα και στις μεγάλες πόλεις της Ελλάδας είναι πρωτόγνωρο για τους ανθρώπους του ΔΝΤ που είχαν αναλάβει στο παρελθόν άλλες χώρες με παρόμοια προβλήματα.

Η ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΜΑΣ ΎΜΝΟΥ

Ο ΥΜΝΟΣ ΕΙΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΝ , η κοινός ο Εθνικός μας Ύμνος, δεν είναι αυτό που νομίζετε.
Ως γνωστών σήμερον αναφέρουμε μόνο τους δυο πρώτους  τετράστιχους. Το ολόκληρο κείμενο αποτελείτε από 158 τετράστιχους. Και πάλι σας λέγω ότι δεν είναι αυτό που νομίζετε.

Χτες έλεγα στην γυναίκα μου, αφού το διάβασα προσεκτικά, ότι στον Εθνικό μας Ϋμνο αναφέρει τον δεύτερο παγκόσμιο πόλεμο, μας μιλάει για τον ερχόμενο πόλεμο για την Αγία Σοφία, τον Αγγελον εξ ουρανού, τον ερχόμενο βασιλιά, τον αντίχριστο, και όλα παρόλο που γράφτηκαν το 1823. Φίλοι μου έμεινα άναυδος. είπα να το μελετήσω και να το αναλύσω.
Ο Υμνος εις ελευθερίαν είναι κωδικοποίημενο κείμενο, μιας προφητείας, σε χρώνο που ξεξινάει απο την επανάσταση του 1821 μέχρι την έσχατη μέρα, δηλαδή την Δευτέρα παρουσία του Χριστού.

Ποιοι Έλληνες πολιτικοί βρίσκονται στην Ελβετία για τη Σύνοδο της Λέσχης Μπίλντερμπεργκ; Και τι απαντάει η Διαμαντοπούλου !


 Και δείτε τι λέει  ο Άλεξ Τζόουνς: Το σχέδιο της Λέσχης Μπίλντερμπεργκ.

Ανατριχιαστική Απόκάλυψη : Ο e.coli είναι εργαστηριακός ιός - Μια τρομοκρατική επίθεση από τις φαρμακευτικές εταιρείες .

Από εργαστηριακές εξετάσεις προκύπτει ότι η ευρωπαϊκή superbug e.coli ήταν βιολογικά τεχνητή ώστε να προκαλέσει τον μαζικό θάνατο των καταναλωτών .

Το παιχνίδι της επίρριψης ευθυνών βρίσκεται ήδη σε εξέλιξη σε ολόκληρη την ΕΕ, όπου ένα σούπερ ανθεκτικό στέλεχος της e.coli έχει γεμίσει με ασθενείς τα νοσοκομεία στη Γερμανία, αλλά σχεδόν κανείς δεν μιλάει για το πώς μπόρεσε το e.coli ξαφνικά να γίνει ανθεκτικό σε οκτώ διαφορετικές τάξεις αντιβιοτικών φαρμάκων και, στη συνέχεια, να εμφανιστεί στα τρόφιμα.
Η συγκεκριμένη παραλλαγή e.coli είναι μέλος της O104 στελέχους και τα O104 στελέχη δεν είναι σχεδόν ποτέ , ανθεκτικό στα αντιβιοτικά. Για να αποκτήσουν αυτή την αντίσταση, πρέπει να εκτίθενται κατ 'επανάληψη σε αντιβιοτικά, προκειμένου να υποστούν την « μετάλλαξη» που τους ωθεί προς την πλήρη ανοσία στα φάρμακα.
Pulpit rock
back to top ;