Σάββατο 11 Ιουνίου 2011

Πολίτες εναντίον βουλευτών - Τους έστειλαν εξώδικο!


Πολίτες εναντίον βουλευτών - Τους έστειλαν εξώδικο!

Με ένα εξώδικο στρέφονται κατά των βουλευτών του νομού Ηρακλείου 1380 (μέχρι στιγμής) πολίτες του Ηρακλείου. Μέσα από το εξώδικο, το οποίο επέδωσε δικαστικός κλητήρας στους οκτώ βουλευτές του νομού Ηρακλείου, οι πολίτες επιφυλάσσονται να ζητήσουν την ποινική δίωξη των αιρετών για οποιαδήποτε ζημία διαπιστωθεί σε βάρος των Ελλήνων πολιτών, τα δικαιώματα των οποίων (καθώς και του ελληνικού κράτους) οι βουλευτές έχουν ορκιστεί με προστατεύουν.

EΝΤΟΛΗ ΤΗΣ BUILDERBERG: ΜΕΙΩΣΤΕ ΤΟΝ ΠΛΗΘΗΣΜΟ ΤΗΣ ΓΗΣ ΜΕΣΟ ΠΟΛΕΜΩΝ ΤΩΡΑ! (ΒΙΝΤΕΟ)

Ανώνυμη πηγή του Jim tucker υψηλού επιπέδου μέσα στην builderberg του εκμυστηρεύτηκε οτι η συνέχεια
των πολεμικών αναμετρήσεων στην Μέση ανατολή είναι στην κορυφή της ατζέντας των Ελίτ.
Μιλώντας στον Άλεξ Τζόουνς εχτές, ο πολέμιος για πολλά χρόνια της builderberg είπε η Ελίτ πιστεύει ότι σστην γη υπάρχει υπερπληθυσμός και ο πόλεμος αποτελεί μια ουσιαστική λύση σε αυτό (να μειωθεί ο πληθυσμός)

ΔΝΤ- ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΤΡΑΠΕΖΑ. TO ΜΕΛΛΟΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ..

ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΘΑ ΠΕΙ ΔΝΤ .
ΕΔΩ ΘΑ ΜΑΘΕΤΕ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΜΙΛΑΕΙ ΕΝΑΣ ΠΡΩΗΝ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΤΟΥ ΔΝΤ..

ΑΝΑΓΓΕΛΟΥΝ ΤΗΝ ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ-Βίντεο



Σημίτης - Παπανδρέου - Τζορτζ Μπους- Αλ Γκορ - Xένρυ Κίσιγκερ - Γκόρντον Μπράουν -Ομπάμα..

H Fitch Αναβάθμισε την Ουγγαρία! Ναι! Αυτούς που έδιωξαν το ΔΝΤ!


Θυμάστε που, Αμέσως μετά τη διακοπή των συνομιλιών ΔΝΤ και ΕΕ με την κυβέρνηση του Βίκτορ Όρμπαν στην Ουγγαρία, λόγω του ότι ο τελευταίος αρνήθηκε κατηγορηματικά να συνεχίσει την πολιτική λιτότητας που απαιτούσαν οι δανειστές της χώρας του, οι δυσοίωνες προβλέψεις για την Ουγγαρία έδιναν κι έπαιρναν;
Οι κατάρες του Υψίστου, οι λιμοί, σεισμοί και.....
καταποντισμοί...
όλης της Υφηλίου επρόκειτο να επιπέσουν στον άμοιρο τόπο των δύστυχων Μαγιάρων, επειδή – άκουσον, άκουσον – τόλμησε η κυβέρνησή τους να αρνηθεί να υπακούσει στις άνωθεν και έξωθεν εντολές.

Ολυμπιακοί Αγώνες του Λονδίνου: Σιών και μασονικοί συμβολισμοί-Βίντεο


Το λογότυπο που βλέπετε είναι το σήμα των Ολυμπιακών Αγώνων που θα γίνουν στο Λονδίνο το 2012. Από την πρώτη στιγμή που δόθηκε στη δημοσιότητα, έχει δεχθεί έντονη κριτική και έχει χαρακτηριστεί από κακόγουστο, μέχρι εξωφρενικά ακριβό - λέγεται ότι κόστισε περίπου 650.000 δολάρια!


"Κρύβει" τη λέξη ΣΙΩΝ, λένε οι Ιρανοί!

Max Keiser - η Ελλάδα θυσιάστηκε (31-05-2011)

13 αλήθειες για τους αριστερόχειρες.

Σχεδόν νας στους 10 ανθρώπους είναι αριστερόχειρας, ενώ οι άνδρες έχουν μιάμιση φορά περισσότερες πιθανότητες να είναι αριστερόχειρες από ότι οι γυναίκες. Δείτε τα πιο περιέργα στατιστικά στοιχεία που έχουν καταγραφεί.

1. Σύμφωνα με Αμερικανούς επιστήμονες, το 15% των ανθρώπων είναι αριστερόχειρες. Οι άνδρες είναι πολύ πιο πιθανό να γίνουν αριστερόχειρες, παρά οι γυναίκες.

Τσίπρας : Η βουλή δεν είναι τσιφλίκι σας…! Καλά τους τα χώνει !!!

Να ρε η Ελλάδα που δημιουργεί: Τα τρομερά παιδιά του πολυτεχνείου Κρήτης έδωσαν μαθήματα στους τεμπελχανάδες και κρατικοδίαιτους του πνεύματος

Νέα διάκριση για την ομάδα TUC Eco Racing του Πολυτεχνείου Κρήτης σε Διεθνή Διαγωνισμό Οικονομίας Καυσίμου.
Το Πολυτεχνείο Κρήτης συμμετείχε φέτος, για τέταρτη φορά, στον διεθνή μαραθώνιο οικονομίας καυσίμου Shell Eco Marathon 2011, που πραγματοποιήθηκε (26-28 Μαίου) στην πίστα Eurospeedway Lausitz, στην Γερμανία. Σε αυτόν συμμετείχαν 212 ομάδες εκπαιδευτικών ιδρυμάτων από όλο τον.....
κόσμο. Στην μεγάλη κατηγορία οχημάτων του διαγωνισμού, δηλαδή τα οχήματα πόλης (Urban Concept), στην οποία συμμετέχει και το Πολυτεχνείο Κρήτης με το ER11,πήραν μέρος 64 ομάδες.
Το ER11 είναι ένα πρωτότυπο μονοθέσιο το οποίο διαθέτει κυψέλες καύσιμου υδρογόνου και κινείται με ηλεκτρικό κινητήρα, εκπέμποντας μηδενικούς ρύπους προς την ατμόσφαιρά και παρέχοντας αθόρυβη μετακίνηση. Στο νέο όχημα που παρουσίασε η ελληνική ομάδα (εξέλιξη του περυσινού μοντέλου), προστέθηκαν αρκετά νέα συστήματα που στόχο είχαν τόσο την ασφάλεια όσο και την συνεχή ενημέρωση του οδηγού, όπως η καταγραφή δεδομένων κατά την διάρκεια του αγώνα από αισθητήρες και η παρουσίαση τους σε οθόνη αφής και η εξέλιξη ενός καινοτόμου ηχητικού συστήματος προειδοποίησης πεζών, δικυκλιστών και ατόμων με ειδικές ανάγκες.

Pulpit rock
back to top ;