Κυριακή 12 Ιουνίου 2011

ΔΝΤ: Κλοπή στοιχείων για την Ελλάδα από «κυβερνητικό» χάκερ;

Σύμφωνα με πληροφορίες που διαρρέουν στα ξένα ΜΜΕ, το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο δέχθηκε επίθεση από «χάκερς» οι οποίοι υπέκλεψαν στοιχεία τα οποία αφορούν και τα προγράμματα οικονομικής βοήθειας του Ταμείου μεταξύ των οποίων είναι και η Ελλάδα. Το ανησυχητικό είναι ότι πηγές του ΔΝΤ αρμόδιες για τα ηλεκτρονικά συστήματα ανέφεραν ότι η επίθεση είναι πιθανό να προήλθε από ξένη κυβέρνηση!
Η επίθεση στα πληροφοριακά συστήματα του οργανισμού έγινε πριν τη σύλληψη του Ντομινίκ Στρος Καν, αλλά τα αρμόδια στελέχη ενημέρωσαν του υπαλλήλους του οργανισμού και το διοικητικό συμβούλιο μόλις την περασμένη Τετάρτη! Όπως ανέφεραν ανεπίσημα πηγές του Ταμείου, η επίθεση είχε ξεκινήσει πριν από μήνες και ότι ήταν πολύ υψηλού επιπέδου και σοβαρή.

Τι θα γίνει με την επιστροφή στη δραχμή;


Προφανώς θα πέσει ο ουρανός να μας πλακώσει. Η Ελλάδα θα γίνει Αλβανία του Εμβέρ Χότζα ή Βόρεια Κορέα του Κιμ Ιλ Σουνγκ. Ακριβώς δηλαδή όπως ήταν πριν μπει στο ευρώ. Διότι, αν δεν με γελά η μνήμη μου, η Ελλάδα δεν δημιουργήθηκε την ημέρα ένταξης στο ευρώ. Ήξερε να πορεύεται και πριν έρθει το παντοδύναμο ευρώ. Είχε διεθνείς σχέσεις και πριν το ευρώ και μάλιστα καλύτερες, με περισσότερες χώρες και πιο προσοδοφόρες. Και παρά το γεγονός ότι το εθνικό νόμισμα, δηλαδή τη δραχμή, την μεταχειρίζονταν οι κυβερνήσεις με κύριο σκοπό να διευκολυνθεί η κερδοσκοπία και να αυξηθεί η λεγόμενη ανταγωνιστικότητα με διαρκείς υποτιμήσεις, είχε ορισμένα τρελά αποτελέσματα:

• Τα εξωτερικά ελλείμματα της χώρας ποτέ δεν έφτασαν στα ύψη που βρέθηκαν επί ευρώ. Μάλλον ήταν αδιάφορο σ’ όλους όσοι εμπορεύονταν με την χώρα η κατάσταση της δραχμούλας.

Το σατανικό σχέδιο...!

 Γράφει ο ΝΙΚΟΣ ΚΑΡΑΣ

Η ΠΑΓΚΟΣΜΟΙΟΠΟΙΗΣΗ ή ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ, έχει ένα μόνο σκοπό. Ένα σκοπό που προσπάθησε κατά καιρούς να εφαρμόσει αλλά έβρισκε πάντα τον δρόμο κλειστό.
Τώρα όμως ο δρόμος άνοιξε. Με την τεχνιτή κρίση χρέους που δημιούργησε, βρήκε τον τρόπο και άνοιξε την πόρτα για την τελική της επίθεση. Μία επίθεση που έχει σαν στόχο να δημιουργήσει δύο τάξεις ανθρώπων. Τους πλούσιους που θα νέμονται τα πάντα και τους φτωχούς, που θα δουλεύουν για αυτούς, με άνταλλαγμα ένα κομμάτι ψωμί!
Ναι έτσι ακριβώς είναι. Μην έχεις καμμία αμφιβολία.
Η επίθεση που γίνεται τώρα μέσω της χώρας μας , έχει πλέον σαν τελικό στόχο την ελεύθερη ακόμη, ΕΥΡΩΠΗ. Ποίοι ηγούνται αυτοί της τελικής επίθεσης; Οι τραπεζίτες, μέσω ΑΜΕΡΙΚΗΣ και η ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ.
Και ποιά χώρα επέλεξαν να κάνουν απόβαση; Μα ποιά άλλη. Την ΕΛΛΑΔΑ μας. Γιατί εμάς και όχι κάποια άλλη; Μα γιατί εδώ ετοίμαζαν το έδαφος από καιρό και μόλις βρήκαν το κάταλληλο εργαλείο έβαλαν μπροστά το σχέδιο τους.
Ποιός όμως ήταν το κατάλληλο εργαλείο; Φυσικά ο Γ. ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ο αμερικανοσπουδαγμένος!

Στους ρυθμούς του Matala Festival η Κρήτη!


Το ενδιαφέρον χιλιάδων επισκεπτών απ’ όλο τον κόσμο έχει προσελκύσει το Διεθνές Φεστιβάλ Matala Festival 2011 που άνοιξε τις πύλες του στο δήμο Φαιστού και θα διαρκέσει μέχρι τις 13 Ιουνίου. Είκοσι συγκροτήματα όλων των ειδών μουσικής, δεκάδες καλλιτέχνες, μουσικοί παραγωγοί και DJs συμμετέχουν σ’ ένα τριήμερο πρόγραμμα εκδηλώσεων που περιλαμβάνει περισσότερες από 50 ώρες μουσικής.

Δώστε βάση..Περικυκλώνουμε με τα αυτοκίνητα τη βουλή...!!!

Δώστε προσοχή στο βίντεο και διαδώστε το....

Υπάλληλοι ενός ανώτερου θεού....Εφάπαξ 400 χιλ ευρώ σε συνταξιούχο της Βουλής

Ενώ ο λαός στενάζει και η κυβέρνηση λαμβάνει σκληρά μέτρα λιτότητας, κόβοντας μισθούς και συντάξεις και καθυστερώντας την καταβολή του εφάπαξ σε χιλιάδες πολίτες, κάποιοι υπάλληλοι φαίνεται ότι είναι πιο "ίσοι από τους άλλους".

Φυσικά πρόκειται για τους υπαλλήλους της Βουλής, που προσφέρουν τις υπηρεσίες τους στους Βουλευτές της χώρας και άρα "δικαιούνται" προνόμια και πιο ευνοϊκή μεταχείριση.

Σύμφωνα με το "Πρώτο Θέμα", την ώρα που ο χρόνος αναμονής για την απονομή συντάξεων στα υπόλοιπα Ταμεία φτάνει τα τρία χρόνια, οι νέοι συνταξιούχοι της Βουλής λαμβάνουν τα χρήματά τους άμεσα (μέσα σε 2-3 εβδομάδες) μαζί με το εφάπαξ που μπορεί να φτάσει και τα 400.000 ευρώ!

Εάν χάσουμε την πατρίδα μας δεν έχουμε που να πάμε...


Μάχη του Μαραθώνος
11η Σεπτεμβρίου 490 π.Χ.
Πριν από τη μάχη των Ελλήνων εναντίον των Περσών στον Μαραθώνα, ο στρατηγός των Αθηναίων Μιλτιάδης,
απευθυνόμενος στους ....
Έλληνες, είπε:
«Εάν τους νικήσουμε αυτοί έχουν πατρίδα να επιστρέψουν.
Εάν μας νικήσουν εμείς δεν έχουμε πού αλλού να πάμε»,
Οι Έλληνες συνειδητοποίησαν τα λόγια του Ηγέτη - Στρατηγού Μιλτιάδη και έκαναν πραγματικότητα το φαινομενικά και λογικά αδύνατο.
Κατατρόπωσαν τους Πέρσες, έσωσαν την Πατρίδα και έγραψαν μία από τις πιο λαμπρές και ένδοξες σελίδες όχι μόνο της δικής μας, αλλά και της παγκόσμιας Ιστορίας.

Σήμερα, έτος 2011 μ.Χ.
Η Ελλάδα, η Πατρίδα μας, διατρέχει έναν από τους μεγαλύτερους κινδύνους της Ιστορίας της.

E.Coli και το σχέδιο !!!

Pulpit rock
back to top ;