Δευτέρα 13 Ιουνίου 2011

E-coli … ο προάγγελος της απόλυτης κυριαρχίας

Το νέο βακτήριο e-coli, που προσβάλλει τα λαχανικά σκορπίζοντας το θάνατο σε δεκάδες ανθρώπους, σίγουρα δεν έρχεται τυχαία σε μια χρονική περίοδο που τόσα έχουν προηγηθεί και αναφερθεί, για απαγόρευση καλλιέργειας και εμπορίας βοτάνων, αλλά ακόμη και για απαγόρευση...
ή αδειοδότηση για οικιακές καλλιέργειες.
Ήδη στην Αμερική έχει ψηφιστεί νόμος, ο οποίος τίθεται σε εφαρμογή το 2015, με τον οποίο θα απαιτείται ειδική άδεια για να μπορείς να φυτέψεις ακόμα και πατάτες.
Στην προσεχή σύνοδο για την αντιμετώπιση του βακτηρίου και παρόμοιων καταστάσεων, δεν είναι απίθανο να τεθεί σαν προοπτική και η εφαρμογή του νόμου αυτού και στην Ευρώπη.
Τελικά τα σενάρια για τη δημιουργία ενός συστήματος που οι άνθρωποι θα είναι απόλυτα εξαρτημένοι από αυτό για την επιβίωσή τους, δείχνουν να τίθενται σε εφαρμογή.
Να δούμε πόσα ακόμη βακτήρια και όχι μόνο μας περιμένουν…


Οι εθνοπροδότες σκάβουν λαγούμια για να την κοπανήσουν




ellinikodna

Ποιός είναι πραγματικά ο Γιώργος Παπανδρέου; Όλη η αλήθεια...!


Το προφίλ ενός ψεύτη και προδότη Πρωθυπουργού
Πως ένας άχρηστος μετατρέπεται σε Πρωθυπουργός
Καταγωγή
Ο μικρός Jeffrey γεννήθηκε στην Αμερική το στις 16 Ιουνίου 1952 στο Saint Paul της Μινεσότα των ΗΠΑ.
Κατάγεται από πατέρα Ελληνο-Πολωνό τον Ανδρέα Παπανδρέου-Mineiko (με εβραϊκή καταγωγή) και μάνα την Margaret Chant κάτοικο Αμερικής με παππού τον Douglas Chant και στέλεχος των Ιεχωβάδων στις ΗΠΑ και γιαγιά Εβραία.
Το όνομα του
Το πραγματικό πλήρες όνομα του είναι Jeffrey Mineiko - Papandreou αλλά για ενσυντομία των φωνάζουν ΓΑΠ ή GAP (αγγλιστί) (μιάς και έτσι έγραφε το όνομα του στα email που αντάλλαζε με την μητέρα του).
Σε ένα βιβλίο του Γιώργου Λακόπουλου "Του μιλάνε τα κύματα...Ο Ανδρέας Παπανδρέου πριν μπει στην πολιτικη", (εκδόσεις Καστανιώτη, που πρωτοκυκλοφόρησε τον Ιούνη του 2008,στις σελίδες 124-125) διαβάζουμε τα εξης :

Βροχή… η αγανάκτηση στην πλατεία Συντάγματος

Με το σύνθημα «Δεν πάμε διακοπές, δεν πάμε παραλία, θα είμαστε όλοι εδώ κάθε μέρα στην πλατεία» πλήθος «Αγανακτισμένων» συγκεντρώθηκε για τρίτη Κυριακή στο Σύνταγμα, τον Λευκό Πύργο και άλλες πόλεις της χώρας. 









ΝΑ ΠΟΥ ΠΑΝΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΜΑΣ ΑΛΗΤΑΡΑΔΕΣ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ!


Κι αυτά είναι ΜΟΝΟΝ από την Εθνική Τράπεζα.Γιατί παίρνει από 10 μεριές ο κοπρίτης που τάφαγε μαζί μου και με όλους μας...












Σκόνη έκανε ο ΚΑΖΑΚΗΣ ΤΟΥΣ ΕΥΡΩΠΑΠΑΓΑΛΟΥΣ ΤΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ!

Ο Καζάκης κέρδισε τις εντυπώσεις, ο πανεπιστημιακός οικονομολόγος κινδυνολογούσε με εκφράσεις κι επιχειρήματα πασόκ και μμε, ο γραβατωμένος τραπεζικός σκίστηκε να υπερασπίζεται τα αφεντικά του και όλοι οι υπόλοιποι απλοί πολίτες στάθηκαν στο ύψος τους. Ο δημοσιογράφος Σαχίνης είναι εξαιρετικός, συγχαρητήρια στο Κρήτητβ που φιλοξενεί τις εκπομπές του, γίνεται η σύγκριση με τα αθηναϊκά κανάλια και σε πιάνει θλίψη.


Crete TV
ΠΗΓΗ
Pulpit rock
back to top ;