Τρίτη 14 Ιουνίου 2011

Η ΘΕΩΡΙΑ ΤΟΥ ΠΛΑΤΩΝΑ-ΤΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΤΟΥ ΣΠΗΛΑΙΟΥ



proswpikadedomena

Μήπως αρχίσαμε να βαριόμαστε το Facebook;

Οι κυριότεροι λόγοι που οδηγούν όλο και περισσότερους χρήστες του Facebook να κλείσουν τους λογαριασμούς του είναι ο φόβος παραβίασης των προσωπικών τους δεδομένων και..... το ότι, απλώς το βαρέθηκαν.

Μόνο τον προηγούμενο μήνα, περίπου 6.000.000 Αμερικανοί «έκλεισαν» τους λογαριασμούς τους στην ιστοσελίδα, ενώ το ίδιο έπραξαν και 100.000 Βρετανοί.

"Δεν ψηφίζουμε και ας πέσουμε" λένε 14 βουλευτές του ΠΑΣΟΚ

Πραγματικές και όχι θεωρητικές είναι πλέον οι πιθανότητες να πέσει η κυβέρνηση κατά την διάρκεια της διαδικασίας ψήφισης του Μεσοπρόθεσμου Οικονομικού Σχεδίου. Τουλάχιστον 6 βουλευτές της συμπολίτευσης έχουν διαμηνύσει στο Μαξίμου ότι "Δεν το ψήφίζουν και αυτό είναι οριστικό", ενώ ένας από αυτούς ο βουλευτής Κοζάνης του ΠΑΣΟΚ Αλέξανδρος Αθανασιάδης ήδη δήλωσε ευθέως σε ραδιοφωνικό σταθμό ( ΒΗΜΑ 99,5) ότι «δεν θα ψηφίσω το Μεσοπρόθεσμο Πρόγραμμα και....
είμαι έτοιμος να αναλάβω τις ευθύνες μου. Θα το καταψηφίσω. Γνωρίζω ότι θα διαγραφώ. Τα έχω μετρήσει όμως όλα έως και την τελευταία λεπτομέρεια».

Yπάρχουν άλλοι 8, οι οποίοι έχουν επίσης δηλώσει ότι "Το σκέφτονται πολύ σοβαρά αν θα το ψηφίσουν, αλλά είναι πολύ δύσκολο γι' αυτούς να καταλήξουν σε θετική απόφαση".

Τα συμπεράσματα της Bilderberg για την Ελλάδα: Είστε νεκροί! Πρέπει να σας ξεφορτωθούμε, σας φορτώσαμε το “σχέδιο διάσωσης” για να εισπράξουμε εμείς!

17/6/2010. Ο Βουλευτής Πάνος Καμμένος καταθέτει επερώτηση στην βουλή προκειμένου ο υπουργός οικονομικών να αποκαλύψει το περιεχόμενο των συζητήσεων κατά την συμμετοχή του στην λέσχη των φασισταριών.

14/6/2011: Ισπανός ερευνητής αποκαλύπτει το περιεχόμενο της φετεινής σύσκεψης με κάποιες αναδρομές στην περυσινή. Διαβάστε το κείμενο που αφορά την Ελλάδα και κρίνετε εάν ο κύριος Παπακωνσταντίνου μπορεί να κάτσει έστω και μία ημέρα στον υπουργικό θώκο.


Βαρύτατες καταγγελίες για το περιεχόμενο των συζητήσεων της περιβόητης λέσχης αλλά ακόμα χειρότερη η καταγγελία για το τι συζητήθηκε πέρυσι, παρουσία πάλι του υπουργού οικονομικών κυρίου Παπακωνσταντίνου!

“Το ζητούμενο για την ελίτ της λέσχης ήταν το πως θα ξεφορτωθούν την Ελλάδα, παριστάνοντας ότι την βοηθούν για να ξεπεράσει την κρίση!”

Θ.Βέγγος...μιλάει για την Ελλάδα μας...συγκλονιστικός.

Με τα πόδια από την Ορεστιάδα στη Σητεία Κρήτης

Tου Χρήστου Βήττα

Διασχίζει ολόκληρη τη χώρα από τον Έβρο μέχρι την Κρήτη, διανύοντας 4.500 χιλιόμετρα, για ιερό σκοπό.

Ο τολμηρός δρομέας είναι ο 55χρονος Γιάννης Φιλιππίδης από τις Σέρρες, σκοπεύοντας με το εγχείρημά του να ευαισθητοποιήσει τους πολίτες για την αιμοδοσία, τη δωρεά οργάνων και ιστών, καθώς και τον εθελοντισμό.

Αγανακτισμένοι στο Ηράκλειο Κρήτης...

Δίνουμε τη δική μας απάντηση στο μεσοπρόθεσμο...


15 Ιουνίου περικυκλώνουμε τη Βουλή

Τώρα που η κυβέρνηση προσπαθεί να περάσει το μεσοπρόθεσμο, περικυκλώνουμε τη Βουλή, μαζευόμαστε και μένουμε στο Σύνταγμα.
Όλοι μαζί συνεχίζουμε και δυναμώνουμε τις κινητοποιήσεις που ξεκινήσανε στις 25 Μάη. Πρώτος σταθμός η γενική απεργία την Τετάρτη 15 Ιουνίου. Δε σταματάμε μέχρι να το πάρουν πίσω.

Στηρίζουμε με κάθε τρόπο τη Γενική Απεργία και διαδηλώνουμε ειρηνικά. Στις 15 Ιουνίου δεν εργαζόμαστε και δεν καταναλώνουμε. Συντονιζόμαστε με όλους τους πολίτες που θέλουν να εκφράσουν την αντίθεσή τους στο μεσοπρόθεσμο, με τους απεργούς και τα σωματεία τους, με τις λαϊκές συνελεύσεις, με τις κινητοποιήσεις και τις καταλήψεις σε όλη τη χώρα. Καλούμε τους καλλιτέχνες να πλαισιώσουν την κινητοποίηση, να κατέβουν στους δρόμους μαζί μας και να δώσουν το δικό τους χρώμα. Δίνουμε τρία μεγάλα ραντεβού:

Βιομάζα: Το ελληνικό πετρέλαιο υπάρχει, σε μια αγορά γεμάτη αντικίνητρα

του Νίκου Βοσδογάνη

Όσοι αναρωτιούνται πως θα μπορέσουν αυτό το χειμώνα να ζεστάνουν το σπίτι τους με την τιμή των καυσίμων στα ύψη, όσοι επηρεασμένοι ακόμη και από θεωρίες συνωμοσίας αναρωτιούνται γιατί επιτέλους δεν αντλούμε το ελληνικό πετρέλαιο, θα πρέπει να γνωρίζουν ότι το ελληνικό καύσιμο -πολύ πιο φθηνό από το πετρέλαιο- που θα μπορούσε να προσφέρει δεκάδες έως εκατοντάδες χιλιάδες θέσεις εργασίας, κυρίως στην περιφέρεια, υπάρχει.
Είναι η βιομάζα, «άχρηστη» υλη που σήμερα στην πλειοψηφία της καίγεται στα χωράφια ή μετατρέπει τα δάση σε πυριτιδαποθήκες.

Στην υπόλοιπη Ευρώπη η ανανεώσιμη αυτή πηγή ενέργειας κερδίζει συνεχώς έδαφος καθώς η Βιομάζα με τη μορφή pellet καίγεται σε ειδικούς λέβητες και σόμπες και προσφέρει ενέργεια, αντικαθιστώντας το πετρέλαιο. Στις περισσότερες χώρες αυτοί οι λέβητες και οι σόμπες, επιδοτούνται, σε αντίθεση με την Ελλάδα όπου όχι μόνο δεν υπάρχει επιδότηση, αλλά απαγορεύεται η χρήση τους σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη...
Επιπλέον το πελλετ επιβαρύνεται με ΦΠΑ 23%. 

Η Παγκοσμιοποίηση δεν θα περάσει - Π Καμμένος

Οι τραπεζίτες δείχνουν τα δόντια τους στον Καζάκη...

ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΟΥ ΣΥΓΧΡΟΝΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ.!

Πάνω από 500 εκ. ευρώ ΦΠΑ χρωστάνε οι Γερμανοί του αεροδρομίου μας

Αρνούνται να καταβάλουν ΦΠΑ δέκα ετών

Οι Γερμανοί αξιώνουν μειώσεις των χαμηλών συντάξεων και σφίξιμο του ελληνικού ζωναριού, την ίδια στιγμή όμως φαίνεται πως χρωστούν 500.000.000 ΦΠΑ στο ελληνικό κράτος και αρνούνται να τα καταβάλουν!

Αν θέλετε να δείτε ποιοι είναι μασόνοι και δουλεύουν πίσω από τις πλάτες μας δεν έχετε παρά να δείτε το βίντεο.



Pulpit rock
back to top ;