Πέμπτη 16 Ιουνίου 2011

ΠΑΣΟΚ - 20 μήνες αγώνας - Το ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ trailer!

Φώτισε τον ουρανό της Ελλάδας για παραπάνω από τέσσερις ώρες! Εντυπωσίασε η ολική έκλειψη σελήνης

Πάντως μόνο οι Αγανακτισμένοι την είδαν γιατί οι υπόλοιποι με αυτά που περάσαμε...πέσαμε ξεροί για ύπνο!


Ολοκληρώθηκε λίγο μετά τα μεσάνυχτα η πρώτη ολική έκλειψη Σελήνης του 2011 που είχε τη μεγαλύτερη διάρκεια εδώ και 11 χρόνια, ενώ ήταν ορατή από την Ελλάδα, την Ευρώπη, την Αφρική, την Κεντρική Ασία και την Αυστραλία.
Στην Αθήνα, το Εθνικό Αστεροσκοπείο, στο Θησείο, άνοιξε τις πόρτες του και έως τα μεσάνυχτα προσέφερε στους επισκέπτες τη δυνατότητα να παρατηρήσουν τη Σελήνη από το διαμέτρου 40 εκατοστών τηλεσκόπιο «Δωρίδη». Στον λόφο βρισκόντουσαν άλλα 10, μικρότερα τηλεσκόπια της Ελληνικής Αστρονομικής Ένωσης.

"ΡΙΞΤΕ" ΤΟΝ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ, ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΤΗΣ ΤΡΟΪΚΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΛΕΣΧΗΣ BILDERBERG!

ΓΑΝΤΖΩΜΕΝΟΣ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ, ΖΕΙ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΟΥ, ΜΑΚΡΥΑ ΚΑΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΛΑΟΥ

Ο πιο επικίνδυνος Πρωθυπουργός που πέρασε ποτέ από αυτό τον τόπο, ο άνθρωπος που λειτουργεί ως εκπρόσωπος της Τρόϊκας και της Λέσχης Bilderberg, αυτός που γράφει στα παλιά του παπούτσια τη θέληση του λαού να εγκαταλείψει την εξουσία, παίζει το τελευταίο χαρτί και....
ζητεί ψήφο εμπιστοσύνης από τους βουλευτές του!!!
Ζητεί ψήφο εμπιστοσύνης, ώστε περάσει αμέσως μετά το Μεσοπρόθεσμο Πρόγραμμα, το οποίο συνοδεύει το περίφημο Μνημόνιο Νο2 και το ξεπούλημα της δημόσιας περιουσίας!!!

Εννέα εκατομμύρια μικροεπεξεργαστές RFID έτοιμοι στα συρτάρια της ΕΛ.ΑΣ για το φακέλωμά μας


 Όπως καταγγέλλει ο βουλευτής Αχαΐας Αλέξανδρος Χρυσανθακόπουλος χωρίς να πάρει μυρωδιά κανείς βρίσκονται 9 εκατομμύρια μικροεπεξεργαστές RFID έτοιμα να μας φακελώσουν για το... "καλό μας".


Αφού κατάργησαν με το έτσι θέλω την θρησκεία μας από τις ταυτότητες και δεν ρώτησαν ποιος επιθυμεί την αναγραφή του, πέρασαν στο επόμενο καλοστημένο σχέδιο.

Φαίνονται καθαρά οι προθέσεις τους άλλωστε. Για ένα νόμο που ούτε καν έχει ψηφιστεί δαπανούν ερήμην μας χρήματα (τα οποία από ό,τι μας λένε δεν περισσεύουν) για εννέα εκατομμύρια τσιπάκια. Εκτός κι αν... μας τα χάρισαν οι νεοταξίτες...

Ευχαριστούμε που νοιάζεστε για "καλό μας" αλλά τα RFID να τα βάλετε εκεί που ξέρετε.


 ΠΗΓΗ :

Συλλεκτικά βίντεο από την χτεσινή μέρα στο Σύνταγμα...




Επίθεση αναρχικών σε τηλεοπτικό συνεργείο (ΒΙΝΤΕΟ)

Δείτε πώς οι αναρχικοί - ρουφιάνοι του συστήματος, οι κουκουλοφόροι - όμοιοι με τους δολοφόνους της Marfin επιτέθηκαν στο τηλεοπτικό συνεργείο
του Ρωσικού ειδησεογραφικού πρακτορείου Russia Today.

Δείτε τους βανδαλισμούς που προξένησαν εν συνεχεία αλλά και τις διαρκείς προσπάθειες που κατέβαλαν για να διαλύσουν την διαμαρτυρία των αγανακτισμένων. Καμαρώστε τους Αλήτες - Ρουφιάνους - Αναρχικούς...

Δείτε το βίντεο.....

ΜΠΑΤΣΟΙ-ΚΟΥΚΟΥΛΌΦΟΡΟΙ

Παΐσιος Αγιορείτης, επίκαιρος όσο ποτέ


«Αγαπώ πολύ την πατρίδα μου και λυπούμαι πολύ που σήμερα τα Ελληνόπουλα ντρέπονται να πουν πως είναι Έλληνες. Η λέξη «Έλληνας» δεν αποδίδει φυλετισμό. Η λέξη «Έλληνας» αποτελεί φυλετισμό για κάθε άλλον πλην των Ελλήνων. Τώρα όμως δεν είμεθα Έλληνες, είμεθα Ρωμαίοι, είμεθα Βυζαντινοί, είμεθα Θεανθρωπιστές. Ανεβήκαμε πιο ψηλά .
Είναι κρίμα, γιατί σήμερα κατόρθωσε ο διάβολος κι αιχμαλώτισε τις ηγεσίες. Κλαίω την Ελλάδα. Δεν έχει μείνει τίποτα όρθιο σήμερα. Η Ελλάδα για να σωθεί, πρέπει όλοι οι ηγέτες της όπου και αν βρίσκονται, να πάνε εξορία. Να φύγουν, γιατί παρόντες μολύνουν.

Tο Μνημόνιο κατέρρευσε!..


Δεν είμαστε ούτε στη μέση και ξέφυγαν ΟΛΟΙ οι Στόχοι.
Στα ύψη εκτινάχθηκε το Μάιο η μαύρη τρύπα των εσόδων του προϋπολογισμού, που φέρνει  νέα μέτρα ύψους τουλάχιστον 6,4 δισ. Ευρώ (;)

Ιερέας μετά τα επεισόδια στο Σύνταγμα

BLUE BEAM - UFO H ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ


Δείτε τα video:

Το μεγάλο σχέδιο αφανισμού των Ελλήνων. Πετυχαίνει;

Λαμβάνοντας υπόψη τις τελευταίες εξελίξεις στον Ελλαδικό χώρο και πέριξ αυτού έχουμε τα ακόλουθα:

Νέος πρόεδρος των ΗΠΑ

Αγανακτισμένοι και Νεα ταξη πραγματων

Pulpit rock
back to top ;