Σάββατο 18 Ιουνίου 2011

Αυτοί είναι οι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ που είπαν το πρώτο «ναι» στην εκποίηση της χώρας


Παρά τις επανειλημμένες απειλές και τις προαναγγελθείσες «ανταρσίες», οι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ που μετέχουν στην Επιτροπή Οικονομικών της Βουλής, ξέχασαν τις… διαφωνίες τους, εγκρίνοντας ομοφώνως το Μεσοπρόθεσμο Πρόγραμμα και τις Αποκρατικοποιήσεις
Οι παρακάτω βουλευτές, με τις τοποθετήσεις τους, στήριξαν το Μεσοπρόθεσμο στην πρώτη του ανάγνωση, ανοίγοντας το δρόμο για την εκποίηση της δημόσιας περιουσίας.
Παρόντες στην αίθουσα, πλην του Γιώργου Παπακωνσταντίνου, ήταν κι ο αναπληρωτής (πλέον) υπουργός Οικονομικών Φίλιππος Σαχινίδης:
Να σημειωθεί ότι μέλος της Επιτροπής ήταν και ο Γιώργος Φλωρίδης, ο οποίος, την ημέρα έγκρισης του Μεσοπρόθεσμου, υπέβαλλε την παραίτησή του από το βουλευτικό αξίωμα.

Απάντηση αγανακτισμένων πολιτών στον έξυπνο Ευάγγελο Βενιζέλο.

Βενιζέλος προς αγανακτισμένους "..ελάτε να συζητήσουμε."

Αρκετά έξυπνος ο Βενιζέλος και ασύγκριτα πιο έξυπνος από τον πανηλίθιο Παπανδρέου έκανε άνοιγμα προς τους αγανακτισμένους, ποντάροντας στο ότι είναι καινούργιος στο υπουργείο οικονομικών και προσπαθώντας να περάσει προς τον λαό την εικόνα ενός καινούργιου και άφθαρτου πολιτικού.
Προφανώς όμως παραβλέπει εσκεμμένα ότι είναι κορυφαίο στέλεχος της κυβέρνησης και έχει συνυπευθυνότητα για ότι έχει συμβεί στην χώρα μας από την στιγμή που ανέλαβε την διακυβέρνηση της το κόμμα του.

Στον Ψηλορείτη ένα από τα καλύτερα Αστεροσκοπεία του κόσμου!

Πριν 25 χρόνια η ίδρυση ενός Αστεροσκοπείου στην Κρήτη έμοιαζε σκέψη ρομαντική και ουτοπική, όμως το όραμα των επιστημόνων..
 μοιράστηκε ο τότε Υπουργός Έρευνας και Τεχνολογίας, καθηγητής Γ. Λιάνης, ενέργεια που δικαιώθηκε από την εξέλιξη και την επιστημονική συμβολή του Αστεροσκοπείου Σκίνακα ως σήμερα. Μεταξύ των "χρυσών" σελίδων στην ιστορία του Αστεροσκοπείου είναι και η παρατήρηση του κομήτη του Χάλει.

Το μεγαλύτερο, εν ενεργεία, Αστεροσκοπείο, της Ελλάδας και από τα καλύτερα του κόσμου χαρακτήρισε αυτό του Σκίνακα ο Γερμανός εκπρόσωπος του Ινστιτούτου Μαξ Πλανκ Εξωγήινης Φυσικής καθηγητής Χέρεντελ, ο οποίος μίλησε στο πλαίσιο των σημερινών εορταστικών εκδηλώσεων για τη συμπλήρωση 25 χρόνων από την έναρξη λειτουργίας του Αστεροσκοπείου Σκίνακα.

Δημοψήφισμα με κάλπες την Κυριακή 26 Ιουνίου στο Σύνταγμα, βάσει του άρθρου 120 παρ. 4 του Συντάγματος. Λαϊκή Συντακτική Εθνοσυνέλευση στη Βουλή.

Σε δημοψήφισμα με κάλπες στην πλατεία Συντάγματος, με έναρξη την Κυριακή 26 Ιουνίου, από τις 9 το πρωί, καλεί όλους τους Έλληνες πολίτες, τόσο του Λεκανοπεδίου Αττικής, όσο και της υπόλοιπης Ελλάδας, η ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ....

Η ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ανοιχτή σε όλες τις Πατριωτικές-Δημοκρατικές Οργανώσεις-Κινήματα αλλά και σε όλον τον ελληνικό Λαό, στο πλαίσιο της προσπάθειας για διεύρυνση της αντιμνημονιακής, αντινεοταξίτικης συμπαράταξης όλων των Ελλήνων πολιτών, προχωρά στην πρόταση αυτή, με στόχο την κλιμάκωση της δράσης των εξεγερμένων Ελλήνων, που κατακλύζουν καθημερινά την πλατεία Συντάγματος, αλλά και τις πλατείες των ελληνικών πόλεων.

Αλλη μια συγκλονιστική ιστορία από την τρομερή Τετάρτη 15 Ιούνη στο Συνταγμα

Θα πω μια ιστορία που μου διηγήθηκε η Μ. ένα από τα κορίτσια της πλατείας που με το μικρόφωνο έδινε οδηγίες για ψυχραιμία το μεσημέρι της Τετάρτης. Εκείνες τις στιγμές όλοι εκαναν ότι μπορούσαν για να σπάσει ο φόβος κι η ανησυχία. Η ομάδα των παιδιών με τα κρουστά  και τα τύμπανα, με ρίσκο πήγαιναν πάνω κάτω. Από την πάνω μεριά ανάμεσα στα ΜΑΤ και τον οργισμένο κόσμο μέχρι όποιο σημείο υπήρχε πρόβλημα, έδιναν  ρυθμό και  προσπαθούσαν να μειώσουν την ένταση.

Να τι λέει η Μ.:

The Wall Street Journal: Αν η Ελλάδα φύγει από την Ευρωζώνη την επόμενη μέρα θα της χαρίσουν αναγκαστικά ολόκληρο το χρέος!

Με λίγα λόγια (αν ισχύουν όσα λέει ο οικονομικός αναλυτής) οι πολιτικοί μας κοιτάνε πως θα σώσουν τη Γερμανία και όχι εμάς…

 

Ένα άρθρο που αν μη τι άλλο προβληματίζει δημοσιεύτηκε πριν λίγο στην αμερικανική εφημερίδα THE WALL STREET JOURNAL. Ο τίτλος του …«Κι αν οι Έλληνες αποφασίσουν ότι δεν θέλουν να σωθούν;»

ΕΙΣΤΕ ΟΛΟΙ ΜΑΣΟΝΟΙ

Άξιο Ελληνόπουλο ξεφτιλίζει πολιτικάντη...

Kατά κάποιους βέβαια το παιδί αυτό είναι κατσαρολάκιας και φραπεδάκιας...Αλλά δεν πειράζει αυτοί οι κάποιοι έγιναν ρεζίλι των σκυλιών και πνίγηκαν μες στην βρωμιά τους.

Pulpit rock
back to top ;