Δευτέρα 20 Ιουνίου 2011

Φαρμακοβιομηχανίες Γιατροί και Διαφθορά (Βίντεο)

Φαρμακοβιομηχανίες, Γιατροί και Διαφθορά


Για σκεφτείτε τα τελευταία χρόνια όλοι αυτοί οι υιοί όπως ο Η1Ν1 που σκότωσε χιλιάδες ανθρώπους σε όλο τον κόσμο και προσφάτως ο εργαστηριακός υιός e.coli που δημιουργήθηκε σε εργαστήρια, ποιον ωφελούν και που αποσκοπούν;; Τόσα χρόνια ενώ έχουν καταφέρει να κάνουν "θαύματα" όπως να δημιουργήδουν λέιζερ από ανθρώπινα κύταρα ή ακόμα και ζώα με ανθρώπινες ιδιότητες λέτε να μην λεχουν βρει τα φάρμακα για τον καρκίνο ή το AIDS; Πρόκειται απλά για ένα βρώμικο παιχνίδι των φαρμακοβιομηχανιών  στο οποίο εμπλέκονται ακόμα και κυβερνήσεις κρατών εις βάρος των ανυποψίαστων ανθρώπων.

Ένα ντοκιμαντέρ που πρέπει όλοι να δείτε:

Βόμβα....Να πως θα περάσουν το μεσοπροπρόθεσμο !!! (video)


Σύμφωνα με ρεπορτάζ του Τέρενς Κουίκ στο κόντρα τσάνελ αν απέχουν από την ψηφοφορία για το μεσοπρόθεσμο ΚΚΕ ΣΥΡΙΖΑ ΛΑΟΣ αρκούν 120 ψήφοι για να περάσει το νομοσχέδιο !!!!
Το σενάριο επιβεβαίωσε συνταγματολόγος .
Βάλτε νερό στο κρασί σας γιατί περιμένουν κρεμάλες !!!
Τα τρία παραπάνω κόμματα έχουν δηλώσει ότι θα απέχουν της ψηφοφορίας !!!
Πρέπει να απαντήσουν ... Το ήξεραν αυτό το σενάριο ;;;;;;;

Κατάληψη σε γραφείο βουλευτή απο Αγανακτισμένους


Kατάληψη στο γραφείο του βουλευτή Ηρακλείου του ΠΑΣΟΚ, Μ. Στρατάκη πραγματοποιούν εδώ και λίγη ώρα Αγανακτισμένοι πολίτες που νωρίτερα βρίσκονταν στην πλατεία Ελευθερίας στην Κρήτη. Ο βουλευτής δεν ήξερε τίποτε για την κινητοποίηση κι ενημερώθηκε μέσω του cretalive.gr.
Στο σημείο βρίσκεται αστυνομική δύναμη που καλεί τους αγανακτισμένους να αποχωρήσουν.

ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΛΥΣΗ ΑΝΤΙ ΓΙΑ ΜΝΗΜΟΝΙΟΟΟΟΟΟΟ!!!

ΜΕ ΛΕΥΚΟ 50%+1 ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ...ΟΛΟΙ ΛΕΥΚΟ ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ!!!!

ΤΟ ΞΕΡΑΤΕ ΑΥΤΟ?
ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΚΡΥΒΟΥΝ ΕΠΙΜΕΛΩΣ ΟΛΟΙ ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ?
ΓΙΑΤΙ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΣΠΡΩΧΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΑΠΟΧΗ?

ΟΧΙ ΚΥΡΙΟΙ ΟΛΟΙ ΛΕΥΚΟ

....Τα ψηφοδέλτια τα διακρίνουμε σε έγκυρα, άκυρα και λευκά. Το κάθε ένα από αυτά τα ψηφοδέλτια έχει την δικιά του αρίθμηση κατά την εξαγωγή τους από την κάλπη. Τα έγκυρα εκφράζουν την......
επιλογή προτάσεων που δίδουν τα εκάστοτε πολιτικά κόμματα. Τα άκυρα εκφράζουν κάποια παραβίαση των παραπάνω αρχών και τέλος η λευκή ψήφος αποτελεί αρνητική ή ουδέτερη πολιτική τοποθέτηση απέναντι στις προτεινόμενες προτάσεις των κομμάτων.
Τι συμβαίνει στην περίπτωση που οι λευκές ψήφοι αποτελούν το 50% συν 1 του εκλογικού σώματος; 

ΟΙ "ΙΛΛΟΥΜΙΝΑΤΟΙ" ΣΧΕΔΙΑΖΟΥΝ ΝΕΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΧΡΗΜΑΤΟΠΙΣΤΩΤΙΚΗ ΚΡΙΣΗ(4Βίντεο)

Δεδομένου ότι η συζήτηση των κυρίαρχων, αλλά ισχνών, πλέον, αγορών, είναι η χρεοκοπία, φαίνεται πως οι τραπεζίτες "Illuminati" είναι διατεθειμένοι να προκαλέσουν μια νέα οικονομική κρίση, ως έναν τρόπο, για να θεσπίσουν το παγκόσμιο νόμισμα και τη Νέα Παγκόσμια Τάξη. Αυτός βέβαια ήταν ο στόχος τους και....
κατά τη διάρκεια της κρίσης του 2008.
 Το Ντοκιμαντέρ του PBS Frontline, με τίτλο "The Warning", αποδεικνύει πως οι Illuminati τραπεζίτες "σαμποτάρισαν" εσκεμμένα το χρηματοπιστωτικό σύστημα και συνεχίζουν να το κάνουν.

Πρώτο κόμμα οι «Αγανακτισμένοι» - 9 κόμματα στη Βουλή


Δημοσκόπηση-έκπληξη που φέρνει τους «Αγανακτισμένους» πρώτους σε πρόθεση ψήφου, εφόσον αποκτήσουν τη μορφή κομματικού σχηματισμού, έγινε τις προηγούμενες ημέρες από μεγάλη εταιρία που διενεργεί έρευνες. Στην έρευνα, δεύτερο κόμμα εμφανίζεται -με ελάχιστη διαφορά από τους «Αγανακτισμένους»- το ΠΑΣΟΚ, ενώ ακολουθεί η Νέα Δημοκρατία με επίσης πολύ μικρή διαφορά.
Σύμφωνα με πληροφορίες της iefimerida, το ποσοστό στο οποίο κινούνται τόσο οι «Αγανακτισμένοι» όσο και το ΠΑΣΟΚ και η Νέα Δημοκρατία κινείται στο 15% και είναι εντυπωσιακό ότι το συνολικό ποσοστό των δύο μεγάλων κομμάτων της Βουλής δεν ξεπερνά το 30,5%!
Στην ίδια δημοσκόπηση, εμφανίζεται να μπαίνουν στη Βουλή συνολικά... 9 κόμματα μαζί με τους «Αγανακτισμένους. Ειδικότερα, το ΚΚΕ κινείται γύρω στο 8%, ενώ ο Λαϊκός Ορθόδοξος Συναγερμός γύρω στο 5,5%. Ο ΣΥΡΙΖΑ μόλις και μετά βίας φαίνεται να ξεπερνά το όριο εισόδου στη Βουλή που είναι το 3%, ενώ το ίδιο ποσοστό φαίνεται να ξεπερνούν επίσης η Δημοκρατική Αριστερά του Φώτη Κουβέλη, το Άρμα Πολιτών του Γιάννη Δημαρά, η Δημοκρατική Συμμαχία της Ντόρας Μπακογιάννη. Οι Οικολόγοι εμφανίζονται λίγο πιο πάνω από το 2% και δεν πετυχαίνουν να μπουν στη Βουλή. Σε ό,τι αφορά την αδιευκρίνιστη ψήφο, αυτή 
φτάνει το 23%.
Από iefimerida

Συναγερμός για την ασφάλεια των τροφίμων


Η θανατηφόρα επιδημία με τις μολυσμένες φύτρες φασολιών, που στοίχισε τη ζωή σε περισσότερους από 30 ανθρώπους, επανέφερε στο προσκήνιο το «καυτό» θέμα της ασφάλειας των τροφίμων και της προστασίας της ανθρώπινης υγείας.

Οξείες γαστρεντερίτιδες και δηλητηριάσεις από ακατάλληλα τρόφιμα εμφανίζονται κάθε χρόνο σε εκατομμύρια ανθρώπους σε όλο τον πλανήτη, ενώ οι θάνατοι από τις ίδιες αιτίες ξεπερνούν τις 200.000 παγκοσμίως. Οι πιο ευάλωτες ομάδες, όπως προκύπτει από τα καταγεγραμμένα κρούσματα, είναι τα παιδιά και οι ηλικιωμένοι.

Σύμφωνα με το Ελληνικό Κέντρο Δηλητηριάσεων, κάθε χρόνο, περίπου 13.500 παιδιά ηλικίας κάτω των 5 ετών παθαίνουν δηλητηρίαση. Στις κύριες αιτίες συγκαταλέγονται, μεταξύ άλλων, τα γεωργικά φάρμακα που περιέχονται σε φρούτα και κηπευτικά, φαινόμενο που είναι εντονότερο στην ελληνική επαρχία, κυρίως στις αγροτικές περιοχές.

Καρκίνος: Φλέβα Χρυσού για τις Φαρμακοβιομηχανίες.


«....Θα χρησιμοποιώ τη θεραπεία για να βοηθήσω τους ασθενείς κατά τη δύναμη και την κρίση μου, αλλά ποτέ για να βλάψω ή να αδικήσω. Ούτε θα δίνω θανατηφόρο φάρμακο σε κάποιον που θα μου το ζητήσει, ούτε θα του κάνω μια τέτοια υπόδειξη.»

Αυτό είναι ένα απόσπασμα από τον όρκο που Ιπποκράτη ο οποίος παραβιάζεται ασυστόλως εν ονόματι του κέρδους.Διότι, πως να το κάνουμε, καλοί οι όρκοι αλλά και το χρήμα έχει τη χάρη του.
Αυτό φυσικά, το ξέρουν πολύ καλά οι φαρμακευτικές και το χρησιμοποιούν για να πουλήσουν δηλητήρια με τη βοήθεια των «υπηρετών του Ιπποκράτη», που συνήθως ξεχνάνε ποιος είναι ο λόγος ύπαρξής τους και ζούνε τις ζωές τους μέσα από τον θάνατο άλλων ανθρώπων.

Τρέμουν για πιθανή κατάρρευση του € οι εταίροι και δίνουν έως και μισό τρισ. ευρώ στην Ελλάδα!



Ένα απίστευτο πολιτικοοικονομικό «γαϊτανάκι» φαίνεται να έχει στηθεί στο Λουξεμβούργο που... απειλεί να διασώσει την Ελλάδα και το ευρώ, εφόσον καμφθούν και εκλείψουν οι πάσης φύσεως κόντρες και διενέξεις.
Σύμφωνα με καλά πληροφορημένες πηγές από το Λουξεμβούργο, όπου την Κυριακή και την Δευτέρα συνεδριάζουν οι υπουργοί οικονομικών της Ευρώπης, το έκτακτο συμβούλιο Eurogroup τείνει να εξελιχθεί σε ... πλειστηριασμό προσφορών για την κάλυψη όχι μόνο των δανειακών, αλλά και των...

αναπτυξιακών αναγκών της χώρας μας για τα επόμενα χρόνια, συνολικού ύψους που φτάνει ή και ξεπερνά τα 500 δισ. ευρώ!

ΝΕΟ VIDEO ΑΠΟ ΤΟΥΣ "ANONYMOUS"


ΝΕΟ VIDEO ΑΠΟ ΤΟΥΣ "ANONYMOUS"
ΑΝΩΝΥΜΟΙ - 1η ΦΑΣΗ - ΠΟΛΕΜΟΣ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ


ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΤΤΑ.ΑΠΛΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO:

Pulpit rock
back to top ;