Τρίτη 21 Ιουνίου 2011

Ποιες χώρες "απειλεί" το ελληνικό χρέος;


Η ελληνική κρίση χρέους θέτει σε κίνδυνο τις οικονομίες, τουλάχιστον πέντε ευρωπαϊκών κρατών, προειδοποιεί ο πρόεδρος του Eurogroup, Ζαν Κλοντ Γιούνκερ, ο οποίος πρόσθεσε ότι η Γερμανία "παίζει με τη φωτιά" σχεδιάζοντας να εμπλέξει ιδιώτες επενδυτές στην επίλυση της κρίσης.
Πολλοί αναλυτές εκφράζουν σκεπτικισμό για το αν η Ελλάδα μπορεί να βγει από την κρίση, ακόμη και με την ουσιαστική βοήθεια των εταίρων της. Η κυβέρνηση ακόμη πιστεύει ότι μπορεί, όμως χρειάζεται να πείσει την κοινή γνώμη, ότι αξίζει τον κόπο!

Μια ενδεχόμενη αποτυχία της Ελλάδας θα μπορούσε να οδηγήσει την υπόλοιπη ευρωζώνη καθώς και τον ευρύτερο οικονομικό κόσμο, σε επικίνδυνα ... μονοπάτια.

Οι "εκτεθειμένες" χώρες 

Η Γερμανία θα έπρεπε να ντρέπεται...

Γιατί δε μας επιστρέφουν πρώτα τα χρωστούμενα και μετά να συζητήσουμε για το πραγματικό χρέος μας; Γιατί οι προδότες πολιτικοί μας....
ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ...
σιωπούν και δεν διεκδικούν τα τεράστια ποσά που μας χρωστούν;;;;
Είναι κρίμα και άδικο....

ΗΠΑ: Η ελληνική κρίση χρέους μπορεί να δημιουργήσει πρόβλημα στην παγκόσμια οικονομία

Η ελληνική κρίση χρέους δημιουργεί «αντίθετους ανέμους» για την παγκόσμια οικονομία, αλλά η Ουάσινγκτον πιστεύει ότι η Ευρώπη μπορεί να εργαστεί με την Ελλάδα για να λύσει το πρόβλημα, δήλωσε απόψε ο εκπρόσωπος του Λευκού Οίκου Τζέι Κάρνεϊ.
Νωρίτερα σήμερα, οι υπουργοί Οικονομικών της ευρωζώνης συμφώνησαν στο Λουξεμβούργο να εκταμιευτεί στις αρχές Ιουλίου η επόμενη – η πέμπτη – δόση των δανείων προς την Ελλάδα, ύψους 12 δισεκατομμυρίων ευρώ, υπό τον όρο ότι η Αθήνα θα εγκρίνει μέχρι τότε το μεσοπρόθεσμο πρόγραμμα.


Ψηφίστε, πουλήστε και... βλέπουμε


Ψηφίστε το μεσοπρόθεσμο και ξεκινήστε να πουλάτε για να δούμε μετά την ανάπτυξη, είναι το μήνυμα που στέλνει στην Αθήνα το Eurogroup, με τον Ζαν Κλοντ Γιούνκερ και τον Ολι Ρεν να.... εξαρτούν και πάλι την εκταμίευση της 5ης δόσης του δανείου από την έγκριση του μεσοπρόθεσμου προγράμματος από το ελληνικό Κοινοβούλιο. Το ελληνικό χρέος θα παραμείνει βιώσιμο μόνο αν η Ελλάδα τηρήσει όλες τις δεσμεύσεις της, δήλωσε ο Γιούνκερ κατά τη συνέντευξη Τύπου που ακολούθησε τη συνεδρίαση των υπουργών Οικονομικών της ευρωζώνης.

Οι αγανακτισμένοι στο νοτιοανατολικό μέρος τις Ελλάδας ...Παλαίκαστρο - βάι...


Φαίνεται να επηρεάζει ένα μεγάλο αριθμό ακριτικών  Ελλήνων … η κατάσταση των πολιτικών .
Ενώ  έχουν  ακόμα υγιεινό περιβάλλον και καθαρές τροφές …η  επιμονή μερικών να ψεκάζουν με φυτοφάρμακα της  ..MONSATO… φέρνουν ποιο κοντά τον …
κώδικα alimentarius ..
..και τη νέα τάξη πραγμάτων ….


.

Το ήξερες ότι......



Οι κεραυνοί χτυπούν κατά 6 φορές περισσότερο άντρες από ό,τι γυναίκες

Το μεγάλο ψάρι τρώει το μικρό...

ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΚΑΡΤΕΣ ΤΩΝ ΙΛΛΟΥΜΙΝΑΤΙ!!!

Σε καιρούς σαν τους σημερινούς, που η Πατρίδα μας βάλλεται από τα "κοράκια" και τα "όρνεα", της διεθνούς κερδοσκοπίας (βλ. Σόρος, Ρουμπινί, κλπ.), καθημερινά τα Μ.Μ."Ε". (και ιδίως η τηλεόραση), μας βομβαρδίζουν, με καταστροφολογικά σενάρια, περί επιστροφής μας στην Δραχμή.

Η αλήθεια είναι, πως σε περίπτωση εξόδου μας από το Ευρώ, το ενιαίο ευρωπαϊκό νόμισμα, θα καταρρεύσει!

Αυτό φυσικά, δεν συμφέρει ούτε εμάς, ούτε και τους υπόλοιπους Ευρωπαίους, αλλά το ερώτημα που τίθεται, είναι: ΜΗΠΩΣ ΣΥΜΦΕΡΕΙ ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ;

Η συνωμοσία αρχίζει να αποκαλύπτεται...


Ελλάδα στο μάτι του κυκλώνα… όχι του χρέους, αλλά μιας ανθελληνικής πολιτικής.
Όπως λέει ο λαός μας, «το ψέμα έχει κοντά ποδάρια» και όντως, η συνωμοσία που στήθηκε ενάντια στη χώρα μας αρχίζει σιγά-σιγά να αποκαλύπτεται. Διεθνής οικονομολόγοι και έγκριτοι αναλυτές το φωνάζουν εδώ και καιρό, πως η κυβέρνηση της Ελλάδας κινείται πως την ακριβώς αντίθετη κατεύθυνση από αυτή που επιτάσσει το εθνικό συμφέρον. Ακολουθεί μια καταστροφική πορεία για το έθνος, εξυπηρετώντας αποκλειστικά τα συμφέροντα των μεγάλων τραπεζών, που έχουν επενδύσει στη πτώχευση της χώρας μας.
Ο Guardian για παράδειγμα τονίζει, πως...
Pulpit rock
back to top ;