Σάββατο 25 Ιουνίου 2011

Ένα βίντεο που πρέπει να δει όλη η Ελλάδα

Την Τρίτη στις 10 το βράδυ η Θεσσαλονίκη μετακομίζει στην Αθήνα


Αναχώρηση με λεωφορεία από Λευκό Πύργο (Θεσ/νίκη): Τρίτη 28/6, 22:00

ΚΑΛΕΣΜΑ ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΩΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ

ΟΛΟΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΚΥΚΛΩΣΗ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΤΗ ΜΕΡΑ ΨΗΦΙΣΗΣ ΤΟΥ..

ΜΕΣΟΠΡΟΘΕΣΜΟΥ 29/6

Καλούμε τους αγανακτησμένους απ' όλες τις πόλεις τις Β.Ελλάδας να γίνουν ρυάκια που θα ενωθούμε σε ένα μεγάλο ποτάμι που θα ξεκινά από την Θεσσαλονίκη και θα καταλήγει στο Σύνταγμα.

ΟΛΗ Η ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ
ΓΙΑ ΜΙΑ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗ ΠΟΥ ΘΑ ΓΡΑΨΕΙ ΙΣΤΟΡΙΑ!

Πώς να διαχειριστείτε τα χρέη!


Σε μια ιδιαίτερα δεινή οικονομική συγκυρία, ολοένα και περισσότερα νοικοκυριά δυσκολεύονται να ανταποκριθούν στα μηνιαία έξοδά τους. Αν δεν μπορείτε να φανείτε συνεπείς στις υποχρεώσεις σας, το πρώτο πράγμα που πρέπει να κάνετε είναι να ειδοποιήσετε τους δανειστές σας και να δείτε αν....
μπορεί να υπάρξει διακανονισμός ή χρονική μετάθεση της αποπληρωμής. Αφού ελέγξετε προσεκτικά τα έξοδά σας και δείτε τι μπορείτε να περιορίσετε ή να κόψετε τελείως, προσπαθήστε να βάλετε τα χρέη σας σε σειρά προτεραιότητας, ανάλογα με τη σπουδαιότητά τους.

Δεν είναι όλα τα χρέη ίδια…

«Δέκα με τόνο» βάζουν οι Έλληνες στους Αγανακτισμένους


Με πολύ θετική «ματιά» βλέπουν το κίνημα των Αγανακτισμένων οι Έλληνες πολίτες, αξιολογώντας θετικά την προσπάθεια τους, ενώ η πλειονότητα πιστεύει ότι -με επιμονή- μπορούν να επηρρεάσουν τα πολιτικά δρώμενα, σύμφωνα με έρευνα ελληνικής επιστημονικής ομάδας.
Τα στοιχεία προέκυψαν από έρευνα της επιστημονικής ομάδας του καθηγητή και προέδρου του Τμήματος Στατιστικής του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών, Επαμεινώνδα Πανά.
Σύμφωνα με την έρευνα, 67,9% των Ελλήνων δηλώνουν την ηθική τους συμπαράσταση προς το κίνημα των Αγανακτισμένων.
Ταυτόχρονα, οκτώ στους δέκα πιστεύουν ότι το κίνημα των Αγανακτισμένων έχει την ηθική συμπαράσταση μεγάλης μερίδας των συμπολιτών τους.
Οι ερωτηθέντες από 30 έως 44 χρόνων, είναι αυτοί οι οποίοι πιστεύουν περισσότερο ότι ο κόσμος είναι με το μέρος των «Αγανακτισμένων», ενώ όσο χαμηλότερο επίπεδο εκπαίδευσης έχουν οι ερωτηθέντες, τόσο πιθανότερο είναι εκείνοι να μην πιστεύουν ότι οι «Αγανακτισμένοι» έχουν την ηθική συμπαράσταση της πλειοψηφίας.

Oppenheimer Funds: «Οι Έλληνες πρέπει να βγουν από το ευρώ»

Υπέρ της αποχώρησης της Ελλάδας από το ευρώ τάχθηκε ο Άρτ Στάινμετζ, στέλεχος επενδύσεων της OppenheimerFunds, εκτιμώντας ότι η έξοδος της χώρας θα ήταν προς όφελος τόσο της ίδιας όσο και της ευρωζώνης.
Η αναταραχή που έχει προκαλέσει η οικονομική κρίση στην Ελλάδα σε παγκόσμια κλίμακα είναι πλέον εκτός ορίων, και....
ως εκ τούτου, ο Στάινμετζ υποστηρίζει ότι η μόνη λύση θα δοθεί μέσω της εξόδου της χώρας από το ενιαίο νόμισμα.
Ερωτηθείς από το Dow Jones Newswires για την οικονομική καταστροφή που θα σημάνει για τη χώρα η αποχώρησή της από την ευρωζώνη, ο Στάινμετζ απαντά: «Δεν μας νοιάζει, έχουν ήδη χρεοκοπήσει».

ΔΥΟ ΑΣΤΕΡΟΕΙΔΕΙΣ ΣΕ ΑΠΟΣΤΑΣΗ «ΑΝΑΠΝΟΗΣ»


Επιστήμονες και ερασιτέχνες αστρονόμοι προετοιμάζονται για την έλευση του αστεροειδή 2011 MD που αναμένεται να περάσει πάνω από τη Γη τη Δευτέρα. Ο αστεροειδής θα περάσει σε απόσταση περίπου 20 χιλιάδων χλμ από τον πλανήτη μας και θα είναι ορατός ακόμη και από ένα μικρό οικιακό τηλεσκόπιο. Τον Νοέμβριο αναμένεται να μας πλησιάσει ένας γιγάντιος αστεροειδής ο οποίος αν κατέληγε στη Γη θα προκαλούσε ανυπολόγιστες καταστροφές.

Ο ένας θα περάσει ξυστά από τη Γη τη Δευτέρα και ο άλλος έρχεται τον Νοέμβριο
Την Δευτέρα θα περάσει ξυστά από την Γη ο αστεροειδής 2011 MD

Δυόμιση εκατομμύρια πολίτες “πιάνει” η μείωση του αφορολόγητου


- Τη μεγάλη πλειοψηφία των πολιτών πιάνει το αφορολόγητο
- 400 ευρώ θα πληρώσουν όσοι βγάζουν 12.000 ευρώ το χρόνο!
- Στην έκτακτη εισφορά, μία οικογένεια με εισόδημα 20.000 ευρώ το χρόνο θα δώσει στην εφορία 200 ευρώ!
Απίστευτη φοροεπιδρομή στην τσέπη των πολιτών με τα μέτρα που προβλέπει ο εφαρμοστικός νόμος του Μεσοπρόθεσμου. Τα πιο βαριά θεωρούνται σίγουρα η μείωση του αφορολόγητου καθώς πια φορολογείται μέχρι και η γενιά των 700 ευρώ και η έκτακτη κλιμακωτή εισφορά στα εισοδήματα.

Pulpit rock
back to top ;