Παρασκευή 1 Ιουλίου 2011

Εκπληκτικό ΒΙΝΤΕΟ: «Το τέλος του φόβου», ο λαός απέναντι στα ΜΑΤ

Ένα από τα καλύτερα βίντεο, εμπνευσμένο από τις κινητοποιήσεις των Αγανακτισμένων. Τιτλοφορείται «Το τέλος του φόβου» και σας το συνιστούμε ανεπιφύλακτα…







Το καλύτερο ανέκδοτο που ακούσαμε τα τελευταία χρόνια!!!!


ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΤΩΝ ΜΑΤ ΜΕ ΑΚΙΝΔΥΝΑ ΜΕΣΑ

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ 

Προταση πρωην αστυνομικου:
οι διαδηλωτες να προμηθευτουν μπαλονια και σακούλες με μπογια ή καποια παρομοια κολλωδη, παχυρευστη και ακινδυνη ουσια και να στοχευουν τις ασπιδες και τις μασκες αεριων των ματατζηδων. Μετα απο μερικα χτυπηματα οι ματατζηδες θα εχουν δυο επιλογες:



CIA: Η λιτότητα εγκυμονεί κινδύνους πραξικοπήματος στην Ελλάδα!

H έκθεση δημοσιεύτηκε στη Γερμανική Bild

Την κλιμάκωση των επεισοδίων ακόμη και στο σημείο εκδήλωσης επανάστασης και στρατιωτικού πραξικοπήματος, βλέπει ως πιθανό κίνδυνο για την Ελλάδα η CIA, λόγω των ιδιαίτερα αυστηρών μέτρων λιτότητας, που έχει επιβάλει η κυβέρνηση, στο...
πλαίσιο της ανάκαμψης της ελληνικής οικονομίας.
Σύμφωνα με έκθεσή της, που δημοσιεύτηκε στο γερμανικό περιοδικό “Bild" η CIA προειδοποιεί, πως οι συνεχείς διαδηλώσεις και τα επεισόδια που σημειώνονται στο πλαίσιο αυτών στην “χτυπημένη από την κρίση Ελλάδα”, θα μπορούσαν να οδηγήσουν σε γενικευμένη έξαρση βίας, κατά την οποία η κυβέρνηση θα χάσει τον έλεγχο της κατάσταση.

Καταρρέουν οι κατηγορίες για Ντομινίκ Στρος Καν !

Στο Δικαστήριο της Νέας Υόρκης θα εμφανιστεί εκτάκτως σήμερα το απόγευμα ο Ντομινίκ Στρος Καν, τη στιγμή που δημοσίευμα αναφέρει ότι καταρρέουν οι κατηγορίες της καμαριέρας εναντίον του.

Σύμφωνα με τον δικηγόρο του, Μπέντζαμιν Μπράφμαν θα ζητήσει αλλαγές στους περιοριστικούς όρους.

Ταυτόχρονα, σύμφωνα με τους Νιου Γιορκ Τάιμς που επικαλείται το....
πρακτορείο Ρόιτερς, οι κατηγορίες εναντίον του δείχνουν να καταρρέουν.

Το τηλεγράφημα σημειώνει πως οι Νιου Γιορκ Τάιμς, επικαλούμενοι πληροφορίες ανακριτών τους οποίους δεν κατονομάζει, αναφέρουν ότι η καμαριέρα έχει κατ’ επανάληψη πει ψέματα σχετικά με την επίθεση που δέχθηκε.



πηγή

«ΚΙΝΗΜΑ ΠΟΛΙΤΩΝ – καταναλώνουμε ό,τι παράγουμε»


ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ προβάλλουν τα ελληνικά προϊόντα

Μετά από πρόταση του «ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΠΟΛΙΤΩΝ – καταναλώνουμε ό,τι παράγουμε» τα περισσότερα
μεγάλα ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ δέχτηκαν το αίτημα να στηρίξουν ενεργά τον αγώνα μας για την προτίμηση
των ελληνικών προϊόντων.
Συγκεκριμένα τα ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ.....

ΑΒ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ
ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ
MY MARKET
ΒΕΡΟΠΟΥΛΟΣ
ΘΑΝΟΠΟΥΛΟΣ
ΓΑΛΑΞΙΑΣ
ΧΑΛΚΙΑΔΑΚΗΣ
αποφάσισαν όπως εντός του Ιουνίου


Ντροπιάζετε το τραγούδι του πατέρα μου. Δεν θέλω να είναι ύμνος του ΠΑΣΟΚ


Τι έγραψε στον Γ. Παπανδρέου η κόρη του μεγάλου συνθέτη Μάνου Λαϊζου για το "Καλημέρα Ήλιε"
Με ανοιχτή επιστολή προς τον πρωθυπουργό Γ.Παπανδρέου και την κυβέρνηση η κόρη του μεγάλου μουσικοσυνθέτη Μάνου Λοΐζου, Μυρσίνη, απαγορεύει από εδώ και στο εξής να ακούγεται το τραγούδι ύμνος για το ΠΑΣΟΚ, "Καλημέρα Ηλιε" σε οποιαδήποτε δραστηριότητα του κόμματος. «Δεν έχετε καταλάβει τίποτα από τους αγώνες του λαού και των εργαζομένων», έγραψε μεταξύ άλλων η κ.Μυρσίνη Λοΐζου στην επιστολή της προς τον πρωθυπουργό και την κυβέρνηση. "Το τραγούδι αυτό καλημερίζει τον Ήλιο, την ελπίδα, την αλληλεγγύη, και την προσμονή ενός ολόκληρου λαού, για δημοκρατία και ελευθερία.

Έλληνας γιατρός στη Γενεύη χειρούργησε δωρεάν 11.000 άπορα παιδιά!!!


"Προέρχομαι από θρησκευτική οικογένεια και είμαι βαθιά πιστός", λέει ο ίδιος

Ο Έλληνας γιατρός Αυξέντιος Καλαγκός, διευθυντής της καρδιοχειρουργικής κλινικής του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου της Γενεύης, τα τελευταία 12 χρόνια χειρούργησε 11.000 άπορα παιδιά!!! Βασικός του σκοπός, όπως λέει ο ίδιος, "δεν είναι τα χρήματα, αλλά τα έργα. Ποτέ να μη γυρνάς την πλάτη στις ανάγκες των άλλων". Και προσθέτει: "Όταν ήμουνα μικρός, μ' έστελνε ο πατέρας μου να του πάρω εφημερίδα.
Μια μέρα, είδα σε πρωτοσέλιδο το μεγάλο γεγονός της πρώτης μεταμόσχευσης καρδιάς, που έκανε ο Μπάρναντ, στη νότια Αφρική. Λέω, τότε, του πατέρα μου: Όταν μεγαλώσω, θα γίνω χειρουργός, όπως αυτός. Βέβαια αυτό ήταν η έκφραση του εντυπωσιασμού κι ένα παιδικό όνειρο. Μεγαλώνοντας, όμως, δεν αποχωρίστηκα αυτό το όνειρο. Ακόμη ο μεγάλος αυτός επιστήμονας δεν διστάζει να μιλήσει, πολύ απλά και αυθόρμητα, για την πίστη του στον Θεό και για τις αξίες, στις οποίες δίνει προτεραιότητα.

πηγη

Υπάρχει λόγος να αγοράζουμε γερμανικά προϊόντα;


Η χώρα άρχισε να μοιάζει σαν ένα συγκρότημα συνωστιζόμενης αθλιότητας.  Παρά τους κάθε λογής –ενίοτε ταπεινωτικούς- συμβιβασμούς που επιχείρησαν οι έλληνες πολιτικοί  με τους Γερμανούς κυρίως οι σχέσεις δεν φαίνεται να έχουν πολλά περιθώρια ώστε  να μπορούν να  γίνουν φιλικές. Άλλωστε ξέρουμε όλοι ότι ανάμεσα στους γερμανούς και στους έλληνες υπάρχουν προηγούμενα.

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ: Ο άνθρωπος πού έδιωξε το ΔΝΤ από την Ισλανδία [2ΒΙΝΤΕΟ]

Το 2008 η Ισλανδία μπήκε στο χορό του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου, ξεκινώντας έναν κύκλο λιτότητας, περικοπών και οικονομικής και εργασιακής ανέχειας, όμοιο με αυτόν που βιώνει αυτή τη στιγμή η Ελλάδα. Τα μέτρα, εναρμονισμένα με τις επαχθείς επιταγές του «κοινωφελούς» ιδρύματος με τα αρχικά ΔΝΤ, έβγαλαν δεκάδες χιλιάδες πολιτών στους δρόμους...
Δείτε την συνέντευξη με ελληνικούς υπότιτλους

Έλληνες ήρθε η ώρα! Αντισταθείτε !!!


Μας φέρνουν την νέα τάξη πραγμάτων και μας το δηλώνουν !!!

Pulpit rock
back to top ;