Σάββατο 2 Ιουλίου 2011

Ο λαός πλήρωνε τα προβλήματα στύσης Στρατού & ΕΛ.ΑΣ.

Tην τελευταία τριετία έχουν πραγματοποιηθεί εκατοντάδες επεμβάσεις πεϊκής πρόθεσης με το κόστος να επιβαρύνει το 401 ΓΣΝ
Εκατοντάδες απόστρατοι του Στρατού και της Αστυνομίας εγκαταλείπουν τα "Βιάγκρα" και τοποθετούν ολόκληρο "υδραυλικό" σύστημα στα γεννητικά τους όργανα για να αντιμετωπίσουν το πρόβλημα στύσης, επιβαρύνοντας τον προϋπολογισμό των στρατιωτικών νοσοκομείων.
Όπως ανακάλυψε η νέα διοίκηση του 401 Γενικού Στρατιωτικού Νοσοκομείου, στην Ουρολογική Κλινική τα τελευταία τρία χρόνια είχε στηθεί "βιομηχανία" πεϊκής πρόθεσης, τοποθετώντας σε εκατοντάδες αποστράτους μία αντλία κάτω από το δέρμα κατά μήκος του πέους.

Η μπύρα ελκύει τα κουνούπια!


Τα κουνούπια έχουν συνδέσει τη μυρωδιά της μπίρας με την μειωμένη άμυνα του ανθρώπου απέναντι στα τσιμπήματά τους!
Τη διαπίστωση αυτή έκαναν Γάλλοι επιστήμονες του ερευνητικού κέντρου IRD στο Μονπελιέ της Γαλλίας.
Τα ευρήματα έδειξαν πως τα έντομα είναι πολύ πιο πιθανό να τσιμπήσουν κάποιον που έχει καταναλώσει ένα με δύο ποτήρια μπίρας!
Η μελέτη θα χρησιμοποιηθεί για να βοηθήσει στην πρόληψη της ελονοσίας, ασθένεια που μεταδίδεται από τα κουνούπια και σκοτώνει 780.000 άτομα παγκοσμίως κάθε χρόνο.

πηγη

Φωτογραφία που "γυρίζει"

Κύριε Κοκκαλάκη μία απάντηση γι'αυτή τη φωτογραφία;

Αφιερωμένο σε όσους προτίμησαν καναπέ

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ...

Τι λένε οι ξένοι για την Ελλάδα (Βίντεο)

Στην εκπομπή του Τριανταφυλλόπουλου μίλησε ο γνωστός δημοσιογράφος Μαξ Κάϊζερ, για το πώς διαμορφώνονται οι συνθήκες για τον εργαζόμενο λαό μετά την ψήφισει από την βουλή του λεγόμενου "Μακροχρόνιου Προγράμματος". Στο βίντεο που παραθέτουμε τον ακούμε να μας λέει ότι η μόνη λύση για να απαλαγούμε απ’ την σημερινή κατάσταση μου βιώνουμε είναι μια λαϊκή επανάσταση.
Στο ίδιο βίντεο επίσης παραθέτουμε απόσπασμα από την τοποθέτηση του Γ. Ρωμανιά που μας λέει συμπεράσματα από πρόσφατη έκθεση του ΟΗΕ για την χώρα μας.


Άμεσος ο κίνδυνος για στάση πληρωμών στις ΗΠΑ

Σε ένα μήνα λήγει η διορία για συμφωνία για αύξηση του ορίου δανεισμού
Το υπουργείο Οικονομικών των Ηνωμένων Πολιτειών ανέφερε σήμερα σε ανακοινωθέν του ότι «η καταληκτική διορία τα μεσάνυχτα της 2ας Αυγούστου παραμένει, προκειμένου να καταστεί εν τω μεταξύ δυνατή μία αύξηση του ανωτάτου ορίου ομοσπονδιακού δανεισμού».

Ακούστε τον Richard D. Wolff ! Καθηγητής του ΓΑΠ.....

Το ρολόι του χρέους: Το ελληνικό και το παγκόσμιο

Νομίζετε πως τα ρολόγια μετρούν μόνο τις ώρες; Λάθος! Ένα ρολόι του Ίντερνετ μετρά πόσα εκατομμύρια χρωστά η... ανθρωπότητα κάθε δευτερόλεπτο! Μάλιστα, η Ελλάδα -για να μην το έχετε άγχος- εμφανίζεται «στο κόκκινο» από το 2000 και έπειτα.
Πρόκειται για μία εφαρμογή που «ανέβασε» στην ιστοσελίδα του το Economist, που μάλλον περισσότερο άγχος και φόβο προκαλεί...


Το ρολόι χρέους δείχνει σε πραγματικό χρόνο τόσο το χρέος όλης της ανθρωπότητας, αλλά και κάθε χώρας ξεχωριστά!


Για παράδειγμα, την ώρα που γράφουμε αυτές τις γραμμές, όλη η Υφήλιος χρωστά 40.835.616.761.810 δολάρια και η Ελλάδα 365.997.260.274 δολάρια τουτέστιν 33.306,42 δολάρια ανά πολίτη.


Το ρολόι του χρέους περιλαμβάνει και χάρτη όπου απεικονίζεται χρωματικά η κατάσταση σε κάθε χώρα ξεχωριστά: με πράσινο είναι η καλή κατάσταση, με πορτοκαλί η... επίφοβη και με κόκκινο οι άστα να πάνε...


Μην το ρωτάτε... η χώρα μας το 1999 ήταν στο πορτοκαλί, ενώ από το 2000 και έπειτα έγινε κατακόκκινη!
Δείτε το ρολόι του χρέους εδώ και το ελληνικό ρολόι του χρέους εδώ.


πηγή

Kύριε Παπουτσή, αυτή είναι η αστυνομία σας!


Μια εικόνα 1000 λέξεις...


Άλλος ένας πιτσιρικάς «αντάρτης πόλης» που βάζει σε κίνδυνο τη Δημοκρατία, θα μας πει ο κ. Παπουτσής.
Από αυτόν το μικρό προστατεύατε τους «ροπαλοφόρους», αλλά και την κοινοβουλευτική Δημοκρατία, κ. Παπουτσή;
prionokordela.gr

ILLU MINATI CARD GAME - ΣΑΣ ΘΥΜΙΖΕΙ ΚΑΤΙ?

ILLU MINATI CARD GAME1


Επόμενη κάρτα " Νόμος και τάξη" Η νέα καθημερινότητα μας.
Η δύναμη του αστυνομικού κράτους. Η απόδειξη των κρατών ενάντια των υπηκόων τους ότι τώρα πια αποκόβουν την σχέση πολιτείας ανθρώπου και το κράτος δολοφόνος γίνετε δυνάστης με εχθρό τον ίδιο των άνθρωπο και την ελευθεριά του.
Καταστολή !!! Συμβαίνει σε κάθε διαμαρτυρία και διαδήλωση με τρομερή σκληρότητα !! 















Pulpit rock
back to top ;