Κυριακή 3 Ιουλίου 2011

Κυνικός ο Γιούνκερ... “Η Ελλάδα θα χάσει μέρος της εθνικής κυριαρχίας”


Στην παραδοχή πως η χώρα μας ουσιαστικά παρέδωσε στους πιστωτές της την εθνική της κυριαρχία, με την υιοθέτηση των επώδυνων μεταρρυθμιστικών μέτρων του περιβόητου Μεσοπρόθεσμου, προχωρά ο πρόεδρος του Eurogroup Ζαν Κλόντ Γιούνκερ σε συνέντευξη του στο γερμανικό περιοδικό Focus!


Χαρακτηριστικά ο κύριος Γιούνκερ αναφέρει ότι : “η εθνική κυριαρχία των Ελλήνων θα περιοριστεί σε μεγάλο βαθμό με την αποδοχή της κοινοτικής βοήθειας»”, ενώ στη συνέχεια ουσιαστικά μας ... ανακοινώνει την έλευση 
“ξένων ειδικών για να προσφέρουν τεχνογνωσία στην υλοποίηση των ελληνικών δεσμεύσεων”.

40 χρόνια από το θάνατο του Τζιμ Μόρισον

Ο Τζιμ Μόρισον "έφυγε" στις 3 Ιουλίου 1971 και μια αχλή μυστηρίου εξακολουθεί να καλύπτει τον θάνατό του.


Αποτελούσε, αναμφίβολα, την ηγετική φιγούρα των Doors. Γεννημένος στις 8 Δεκεμβρίου 1943, θεωρείται από τους πιο χαρισματικούς ερμηνευτές στην ιστορία της ροκ, ενώ ιδιαίτερα σημαντική από την άποψη των ερωτημάτων που έθεσε ήταν η ποιητική του πλευρά καθώς οι στίχοι των Doors δεν έχουν καμία σχέση με ότι ακουγόταν ως τότε στο ροκ.


“Ουτε ευρώ δεν δώσαμε στην Ελλάδα...”


Αποκαλυπτικός και χειμαρρώδης ο πρώην υπουργός Οικονομικών της Γερμανίας, Τέο Βάιγκελ, ο ίδιος άνθρωπος που μόλις προ δυο ημερών δήλωνε ότι η Ελλάδα εξαπάτησε τους Ευρωπαίους για να μπει στην ΟΝΕ, ισχυρίζεται πως στην πραγματικότητα η χώρα μας δεν έχει λάβει ούτε ... τσακιστό ευρώ από τους Γερμανούς, παρά μόνον εγγυήσεις και δεσμεύσεις!





ΔΕΙΤΕ. Η απόλυτη υποταγή θα έρθει μεσω του "Ηλεκτρονικού Οικονομικού Συστήματος"! --- Η Δευτέρα Παρουσία, ο αντίχριστος και τα μικροτσίπ ελέγχου 2011.

Αφιερώστε λίγο χρόνο και δείτε αυτό το καταπληκτικό βίντεο. Δείτε πως θα έρθει η "απόλυτη υποταγή" των ελεύθερων ανθρώπων.

George Green Η ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΚΑΙ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΕΞΟΝΤΩΣΗΣ ΜΑΣ.


Είναι καιρός πλέον να ξεκολλήσουν κάποιοι από τους χαρακτηρισμούς “συνομωσιολόγος” “γραφικός” και άλλες σοβαροφάνειες. Η πληροφορία κυκλοφορεί μαζικά πλέον και οι πολλές συμπτώσεις παύουν να είναι συμπτώσεις. Το παρακάτω video αναλύει το καρκίνωμα των τραπεζιτών και αποκαλύπτει τα σχέδιά τους για εμάς τους ανθρώπους. Σημείωση. Τα κουνούπια ίσως να τα έχουν σε μεγαλύτερη υπόληψη από τους ανθρώπους. Δε χρειάζονται άλλα σχόλια , 


δείτε το video….

Pulpit rock
back to top ;