Δευτέρα 4 Ιουλίου 2011

Der Spiegel: Οι οικογένειες Παπανδρέου, Μητσοτάκη και Καραμανλή κατέστρεψαν την Ελλάδα

Σε άρθρο με τίτλο «Φεουδαρχικοί δημοκράτες» και υπότιτλο «Τρεις οικογένειες κατέστρεψαν τη χώρα», το Spiegel κατονομάζοντας μάλιστα τις τρεις οκογένειες Παπανδρέου, Μητσοτάκημ και Καραμανλή ως υπεύθυνους για την κατάρρευση της Ελλάδας.
Σύμφωνα με το γερμανικό περιοδικό, η καταβολή της δόσης ήταν αναγκαία μόνο για να κερδηθεί χρόνος και η κρίση δεν θα ξεπεραστεί. «Δεν θα μπορέσουν να σώσουν την Ελλάδα», υποστηρίζει ο...αρθρογράφος. 


ΜΥΣΤΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΡΗΤΗ!


Να Διευκρινήσουμε ενα πράγμα:
O Κρητικός Θεωρεί τον εαυτό του Ελληνα και ποτέ απο τα βάθη της αρχαίας  Ιστορίας του Κρητικού Λαού δεν αμφισβητηθηκε αυτό. 
Αλλωστε οι Θυσιες του  Κρητικού Λαού εναντίον των κατακτητων το απέδειξαν αυτο με τον πιό περιτρανο  τρόπο. Ωστόσο μια μικρή ομαδα Κρητικών με υποπτη δραστηριότητα ζητούν την  ανεξαρτησία της Κρητης.
ΓΙΑΤΙ ΘΕΛΟΥΝ ΤΗΝ ΚΡΗΤΗ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ;
Η Κρήτη λόγο της θέσης της εχει τεράστια Στρατηγική σημασία. Ελέγχει την  Ευρωπη, την Αφρική, την μέση Ανατολή και την Ασία καθως και τις Θαλλάσιες  οδούς εμπορίου και τα πετρελαια της διορυγας του Σουέζ.
ΑΣ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ
Το όλο θέμα έχει σαν αφετηρία την ημερομηνία 1912-13 κατά την οποία  υπογράφεται η Συνθήκη του Λονδίνου. Μέχρι τότε η Κρήτη κι από το 1898 (τυπικά  από το 1896, βάσει της συνθήκης του Βερολίνου), αποτελούσε αυτόνομο τμήμα της  Οθωμανικής Αυτοκρατορίας (με ταυτόχρονο έλεγχο των Μεγάλων Δυνάμεων), με  όνομα «Κρητική Πολιτεία» και πρωτεύουσα τα Χανιά, ενώ είχε και δική της  σημαία, βουλή, χωροφυλακή (υπό ξένη διοίκηση), σύνταγμα, ύμνο, νομίσματα,  παράσημα κ.α., τα οποία ήταν, κατά βάση, παραλλαγές των αντίστοιχων του  ελληνικού κράτους.

ΒΙΝΤΕΟ-ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ:ΔΟΛΟΦΟΝΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΑΝΑΡΧΙΚΩΝ ΣΕ ΠΟΛΙΤΕΣ,ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΩΝ ΕΠΕΙΣΟΔΙΩΝ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ!

Γ. Κασιμάτης: Ο κόσμος θα ξεχύνεται στις πλατείες, μέχρι να ανατρέψει τα παράνομα Μνημόνια


Σήμερα είναι πολλοί αυτοί που βλέπουν πλέον ξεκάθαρα τις παραβάσεις κανόνων του δημοσίου και του διεθνούς δικαίου Σήμερα είναι πολλοί αυτοί που βλέπουν πλέον ξεκάθαρα τις παραβάσεις κανόνων του δημοσίου και του διεθνούς δικαίου που διαπράττουν οι συμβάσεις δανεισμού της Ελλάδας με την ΕΕ και το ΔΝΤ, αλλά από τους πρώτους που τις διαπίστωσαν και εξέφρασαν τη θέση τους ενάντια στους όρους του Μνημονίου ήταν ο καθηγητής Συνταγματικού Δικαίου κ. Γεώργιος Κασιμάτης.

Απειλούσαν την ζωή του και ψήφισε ναι λέει τώρα ο Αθανασιάδης και δεν ντρέπεται! (βίντεο)


Ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Κοζάνης Αλέκος Αθανασιάδης αποκάλυψε ότι δεχόταν απειλητικά τηλεφωνήματα, ακόμη και από το εξωτερικό, για να ψηφίσει υπέρ του Μεσοπρόθεσμου προγράμματος.
Πρόσθεσε ότι οι ανώνυμοι εκβιαστές τον προειδοποιήσουν ότι εάν ψήφιζε κατά του Μεσοπρόθεσμου, όπως είχε προαναγγείλει και άλλαξε γνώμη την τελευταία στιγμή, θα τον έβρισκαν σε…χαντάκια!
Pulpit rock
back to top ;