Τρίτη 5 Ιουλίου 2011

Δημήτρης Καζάκης: «Μόνη λύση η στάση πληρωμών προς τους δανειστές» [βίντεο]


Αναπότρεπτη θεωρεί ο οικονομολόγος και πολιτικός αναλυτής Δημήτρης Καζάκης την πτώχευση της χώρας, ενώ σαν μόνη λύση προτείνει την στάση πληρωμών προς τους δανειστές.
Δείτε το βίντεο:...



UFO ή μετεωρίτης;

Ένα φλεγόμενο αντικείμενο εθεάθη στις 29 Ιουνίου στο Μεξικό και πολλοί πιστεύουν ότι είναι ΑΤΙΑ που έχει πάρει φωτιά.

Το βίντεο έχει κάνει το γύρο του κόσμου καθώς το αντικείμενο αυτό έχει προκαλέσει το διχασμό ανάμεσα στους παρατηρητές.
Οι μισοί υποστηρίζουν ότι πρόκειται για μετεωρίτη, ενώ οι άλλοι πιστεύουν ότι είναι UFO που έχει πάρει φωτιά.

ΥΠΕΡΗΦΑΝΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ!!! ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ

ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ ΠΡΟΣ

ΤΡΟΙΚΑ, ΤΡΑΠΕΖΕΣ και ΝΤΟΠΙΟΥΣ ή ΞΕΝΟΥΣ ΕΠΙΔΟΞΟΥΣ ΕΠΕΝΔΥΝΤΕΣ
που ΟΝΕΙΡΕΥΟΝΤΑΙ την ΔΗΜΟΣΙΑ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ της ΕΛΛΑΔΑΣ
Μια έκπτωτη και δικτατορική ελληνική κυβέρνηση που δεν εκπροσωπεί τον λαό αυτής της χώρας, μόλις ψήφισε νομοσχέδια με τα οποία σκοπεύει να εκποιήσει την δημόσια ελληνική περιουσία και γη, ενάντια στην θέληση της μεγάλης πλειονότητας του λαού.
Ενημερώνουμε όσους διαβλέπουν μια επενδυτική ευκαιρία, ότι δεν θα αργήσουμε να ανατρέψουμε αυτήν την κυβέρνηση, που σύντομα θα λογοδοτήσει για τα εγκλήματά της απέναντι στον λαό και στην χώρα. Οι υπογραφές και τα νομοσχέδιά της είναι άκυρα. Δεν τα έχει επικυρώσει ο ελληνικός λαός και βεβαίως δεν τα αναγνωρίζει.

Δηλώσεις για την Νέα Τάξη Πραγμάτων που ετοιμάζουν μέσω εμβολιασμών...


Μήνυμα για την Ελλάδα...Αληθινό; Όχι αληθινό; Δεν έχω ιδέα. Με κάθε επιφύλαξη, κυκλοφορεί απο ΑNONYMOUS


Πόσο κόστισαν τα δακρυγόνα που έπεσαν στο Σύνταγμα;

Περισσότερα από 250.000 ευρώ, μόνο για δακρυγόνα κόστισε στον Έλληνα φορολογούμενο η επιχείρηση εκκένωσης της πλατείας Συντάγματος από τους «Αγανακτισμένους» τη δεύτερη ημέρα της 48ωρης απεργίας! Την Τετάρτη που ψηφιζόταν στη Βουλή το Μεσοπρόθεσμο.
Πώς προκύπτει το συγκεκριμένο νούμερο που αποδεικνύει περίτρανα ότι «λεφτά υπάρχουν»; Σύμφωνα με πληροφορίες της «Δημοκρατίας», την Πέμπτη, την επόμενη δηλαδή ημέρα των θλιβερών επεισοδίων, το αρμόδιο τμήμα προμηθειών του αρχηγείου της ΕΛ.ΑΣ. λόγω ελλείψεων προχώρησε στην αγορά 10.000 δακρυγόνων από το Ισραήλ, τη Γαλλία και τις ΗΠΑ. Το συνολικό κόστος της παραγγελίας ανήλθε στα 900.000 ευρώ! Μια μέση τιμή δηλαδή θα μπορούσε να είναι 90 ευρώ το τεμάχιο...

BBC: Ποιος θα πτωχεύσει πρώτα; Ελλάδα ή ΗΠΑ;


Υπό τον εντυπωσιακό τίτλο «Ποιος θα πτωχεύσει πρώτα; Η Ελλάδα ή οι ΗΠΑ» το BBC βάζει στη «ζυγαριά» τις δύο χώρες υπογραμμίζοντας ότι «και μόνο το γεγονός ότι ΗΠΑ και Ελλάδα μπαίνουν σε αυτό το δίλημμα, προδίδει το παράδοξο των εποχών που βιώνουμε».
Με την επόμενη δόση του δανείου από το ΔΝΤ και την ΕΕ διασφαλισμένη, μπορούμε να πούμε με κάποια βεβαιότητα ότι η ελληνική κυβέρνηση δε θα πτωχεύσει τον επόμενο μήνα, τονίζει το BBC. Το απίστευτο είναι ότι το ίδιο δεν μπορεί να λεχθεί για την αμερικανική ομοσπονδιακή κυβέρνηση.

Σε ξένα χέρια παραχωρείται η Ελλάδα


του Κώστα Χαρδαβέλλα

Η όποια κρατική περιουσία υπάρχει – τα λιμάνια και τα αεροδρόμια μας, ο ορυκτός πλούτος, ΔΕΗ, ΟΤΕ, ΟΠΑΠ κ.λ.π.– παραχωρείται στα χέρια ξένων «ειδικών» που εγκαθίστανται στην Ελλάδα για να ξεπουλήσουν όπου θέλουν την περιουσία του ελληνικού λαού. Εξωφρενικά και πρωτοφανή κρίνονται όσα περιλαμβάνονται στο σχέδιο νόμου «επείγοντα μέτρα εφαρμογής Μεσοπρόθεσμου πλαισίου δημοσιονομικής στρατηγικής 2012-2015, που καθιερώνει το Ταμείο Αξιοποίησης Ιδιωτικής Περιουσίας του Δημοσίου».
Το νομοσχέδιο ψηφίστηκε την Πέμπτη το βράδυ και οι διατάξεις του – που δεν συζητήθηκαν στη Βουλή ή τις πέρασαν με τη μέθοδο του express οι αρμόδιοι υπουργοί – κρύβουν απίστευτες παγίδες για την περιουσία του ελληνικού κράτους με το δεδομένο ότι οι πωλήσεις των «ασημικών» δεν θα γίνουν από Έλληνες, αλλά από ξένους που τους «φυτεύουν» στα ελληνικά υπουργεία.

Γιατί θα αποτύχει το Μεσοπρόθεσμο

Τουλάχιστον 3,5 δισ. ευρώ θα πέσουν έξω ο Βενιζέλος και η Τρόικα
Στον αέρα είναι ήδη το Μεσοπρόθεσμο Πλαίσιο Δημοσιονομικής Στρατηγικής, πριν ακόμη καν ξεκινήσει η προσπάθεια της κυβέρνησης να το εφαρμόσει.
Οπως αποκαλύπτεται από μία πιο προσεκτική ανάγνωση του προγράμματος, τα δημοσιονομικά μέτρα τα οποία προβλέπεται να ληφθούν φέτος στοχεύουν, τελικά, σε εξοικονόμηση πόρων ύψους 8,1 δισ. ευρώ κι όχι 6,4-6,7 δισ. ευρώ που ήθελε να παρουσιάσει η κυβερνητική προπαγάνδα.

Σηκωθείτε από τον καναπέ τώρα !!!

Tο φάρμακο του καρκίνου εμποδίζεται να κυκλοφορήσει (video)

Ένα αποκαλυπτικό βίντεο που αποδεικνυεί το «βρώμικο» παιχνίδι που παίζουν οι μεγάλες φαρμακοβιομηχανίες εις βάρος εκατομμυρίων ανθρώπων…

Όλα στο βωμό του χρήματος ακόμα και η ίδια μας η ζωή, δείτε ...

Ο Codex Alimentarius τέθηκε σε εφαρμογή


Αναρωτιόμουν τι έγινε με τον Codex Alimentarius επειδή έχει καιρό να ακουστεί κάτι γι’ αυτό και έψαχνα στο ίντερνετ για να βρω τον κατάλογο.


Αφού τον βρήκα παρουσιάζω τις ιστοσελίδες. Υπάρχουν δύο κατάλογοι με κάποιες διαφορές μεταξύ τους. Φαίνεται πως τελικά αποφάσισαν να ισχύει αυτός με την τελευταία ημερομηνία.


Είναι λίγο διπλωματικά γραμμένος και μόνο σε ένα σημείο αναφέρεται η ονομασία του κώδικα, σ’ αυτόν με ημερομηνία ανάρτησης της 13/05/2011 όπου λέει: (…..ώστε να ληφθούν υπόψη οι προδιαγραφές του Codex Alimentarius).

Από τέλη Ιουλίου οι "λυπητερές" του Νέου Μνημονίου στους φορολογούμενους

Έως τα τέλη Ιουλίου με αρχές Αυγούστου αναμένεται να αποσταλούν τα πρώτα ειδοποιητήρια, για την έκτακτη εισφορά 1% έως 4%, που θα κληθούν να πληρώσουν, όσοι πολίτες έχουν ετήσιο εισόδημα άνω των 8.000 ευρώ, διαδικασία που εκτιμάται πως θα έχει ολοκληρωθεί μέχρι τα μέσα Σεπτεμβρίου, για να ακολουθήσουν και οι υπόλοιπες "λυπητερές" του υπουργείου Οικονομικών προς τους φορολογούμενους.

Στο διάστημα 15 Σεπτεμβρίου με 15 Οκτωβρίου, θα σταλούν στους περίπου 1.000.000 ελεύθερους επαγγελματίες, τα σχετικά ειδοποιητήρια, για την καταβολή του τέλους επιτηδεύματος, το οποίο φέτος ανέρχεται στα 300 ευρώ.

Στη συνέχεια και μέχρι το τέλος Οκτωβρίου, έχει προγραμματιστεί η αποστολή της έκτακτης εισφοράς πολυτελούς διαβίωσης, που αφορά όσους έχουν αυτοκίνητο πάνω από 2.000 κυβικά εκατοστά, όσους έχουν πισίνα, σκάφος αναψυχής, ελικόπτερο ή αεροσκάφος.

Στόχος του υπουργείου Οικονομικών είναι, από αρχές Νοεμβρίου να μην έχει μείνει άλλο ειδοποιητήριο, πέραν των αυξημένων τελών κυκλοφορίας, για αυτοκίνητα και μοτοσυκλέτες, διαδικασία που, ούτως ή άλλως, διαρκεί μέχρι το τέλος του χρόνου.



πηγη

Αρχισε από τώρα ο εκβιασμός για την... έκτη δόση και το νέο δάνειο

Μόνο δύο 24ωρα κράτησαν οι κυβερνητικοί πανηγυρισμοί για τη «βελτίωση» της αξιοπιστίας της χώρας, λόγω της ψήφισης του Μεσοπρόθεσμου Προγράμματος και του εφαρμοστικού νόμου. Ενώ το συμβούλιο υπουργών της ευρωζώνης (Eurogroup) ενέκρινε τηλεφωνικώς το Σάββατο την έγκριση της πέμπτης δόσης, οι δανειστές μας άρχισαν να βάζουν όρους και προαπαιτούμενα για να καταβάλουν την έκτη δόση, αλλά και να εγκρίνουν το νέο δάνειο για την Ελλάδα. «Πουλήστε τώρα κρατικά ασημικά και μαζέψτε χρήμα άμεσα από τα εισπρακτικά μέτρα του εφαρμοστικού νόμου, προκειμένου να συζητήσουμε το νέο δάνειο» ήταν το ξεκάθαρο μήνυμα των δανειστών μας προς την κυβέρνηση. Την ίδια ώρα μέσω της Εκθεσης της Ευρωπαϊκής Επιτροπής για την πορεία εφαρμογής του Μνημονίου έρχονται στην επιφάνεια λεπτομέρειες των σκληρών μέτρων για τα οποία έχει δεσμευτεί η κυβέρνηση (π.χ. απολύσεις στο Δημόσιο), αλλά και η συγκατάθεσή της για την «απόβαση» ξένων τοποτηρητών, εμπειρογνωμόνων, οι οποίοι, υπό το πρόσχημα της παροχής τεχνογνωσίας, θα επιβλέπουν την πορεία εφαρμογής των μεταρρυθμίσεων.

Καταφθάνουν οι «Χωροφύλακες» των Βρυξελλών

Σε πλήρη εφαρμογή και υπό τη δαμόκλειο σπάθη της Ευρωπαϊκής Ένωσης τίθενται το Μεσοπρόθεσμο Πρόγραμμα αλλά και ο Εφαρμοστικός Νόμος, με την τρόικα να ανακοινώνει ελέγχους ανά τρίμηνο, με την αποστολή εμπειρογνωμόνων, οι οποίοι θα περνούν στο εξής από «κόσκινο» την ελληνική οικονομία.

Λεφτά υπάρχουν!!!!

Αίσθηση δημιούργησε το πρωτοσέλιδο δημοσίευμα της εφημερίδας “ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ” για τις 2 τεθωρακισμένες BMW, με τις οποίες κυκλοφορούν, ο Ευάγγελος Βενιζέλος και..ο..σοσιαλιστής (της γενιάς του Πολυτεχνείου για να μην ξεχνιόμαστε), Χρήστος Παπουτσής.


Πηγή:

Η Αργεντινή δεν ήταν τίποτε. Εσάς θα σας εξαφανίσουν…του Mark Weisbrot

Του Dr. Mark Weisbrot,
Διακεκριμένου οικονομολόγου (Washington D.C.) που έζησε τα γεγονότα της Αργεντινής από κοντά


Ερώτηση: Στην Ελλάδα κύριε καθηγητά, δεν γνωρίζουμε πολλά για το τι έγινε στην Αργεντινή με το ΔΝΤ. Το μόνο που θυμάμαι (και μʼ έχει σημαδέψει), είναι ένα πλάνο από κάπου ψηλά, που έδειχνε μία «αδέσποτη» αγελάδα να τρέχει και κόσμο, πολύ κόσμο, να την κομματιάζει ενώ ήταν ζωντανή(!) όπως έλεγε ο σπίκερ, για να εξασφαλίσει κρέας.
Απάντηση: Ο μόνος τρόπος να επιβιώσετε είναι επί ένα μήνα κάθε ημέρα συνέχεια να βγαίνετε σύσσωμοι και ενωμένοι 8 εκατομμύρια άνθρωποι, μιλάω για τους ενήλικες, στους δρόμους μέχρι να ανασταλούν όλες μα όλες οι καθημερινές λειτουργίες. Μόνο κατʼ αυτόν τον τρόπο θα εκβιαστεί η Ε.Ε. αρκετά ώστε να δώσει χρήματα και άτοκα μάλιστα, τα οποία και διαθέτει. Δεν είστε ξέμπαρκοι, για όνομα του Θεού, ενώ η Αργεντινή ήταν εντελώς μόνη και απροστάτευτη.

Pulpit rock
back to top ;