Πέμπτη 7 Ιουλίου 2011

Όμορφη πόλη άσχημα καίγεσαι [βίντεο]

Το ειδα σήμερα τυχαία και συγκινήθηκα. Οταν έγραψα το τραγούδι ήξερα πως δεν ηταν μόνο για το Δεκέμβρη. Δεν μπορουσα όμως να φανταστώ το τι θα ακολουθούσε.
Τωρα ξερω πως όλα αυτά ειναι μονο η αρχή. Ευχαριστω τα παιδια που το έκαναν που δεν τα ξερω και δεν τα εχω συναντήσει μάλλον ποτέ. Ισως και να περάσαμε ο ενας διπλα στον άλλο στην πλατεία τόσες μέρες.

Γιώργος Σαρρής

ΜΕΤΑ ΤΟ ΜΕΣΟΠΡΟΘΕΣΜΟ ΑΡΧΙΖΕΙ Η εντατική έρευνα για την αξιοποίηση των κοιτασμάτων του Ιονίου...ΤΥΧΑΙΟ?

Στην φάση της εντατικής έρευνας και εν συνεχεία αξιοποίησης κοιτασμάτων υδρογονανθράκων στην περιοχή του Ιονίου προχωρεί η κυβέρνηση, έπειτα από τη σχετική συζήτηση στο υπουργικό συμβούλιο της Τετάρτης. Σύμφωνα με πληροφορίες, στη συνεδρίαση έγινε συγκεκριμένη παρουσίαση των ενεργειακών προοπτικών και του δυναμικού της θαλάσσιας περιοχής της Δυτικής Ελλάδας και, όπως αναφέρουν πηγές του υπουργείου Περιβάλλοντος, έως το τέλος του έτους θα έχει προκηρυχθεί διαγωνισμός και θα έχει επιλεγεί ανάδοχος για τη διενέργεια σεισμικών ερευνών στην περιοχή που εκτείνεται από το μέσον περίπου του Ιονίου Πελάγους, έως και τις ανατολικές ακτές της Κρήτης και την ευρύτερη περιοχή της Γαύδου.

Απολαύστε την Δημοκρατία...

Τούρκος κροίσος θέλει να αγοράσει και επενδύσει σε ελληνικά νησιά

Ο πρόεδρος μεγάλης κατασκευαστικής εταιρείας δήλωσε ότι είναι ήδη σε διαπραγματεύσεις...
Ο κ. Φικρέτ Ινάν, προεδρος μιας από τις μεγαλύτερες τουρκικές εταιρείες κατασκευών, της FIYAPI A.S. δήλωσε άτι ενδιαφέρεται να αγοράσει και είναι ήδη σε διαπραγματεύσεις τρεις τουλάχιστον ελληνικές νησίδες τις οποίες πουλά η Ελλάδα. Συγκεκριμένα, ενδιαφέρεται για τις νησίδες Λυχνάρι, Καλτσονήσι, Μικρή Αμοργός, Καρδιότισσα, Ναυσικά και Βουβαλώ η έκταση των οποίων είναι από 10.000 τ.μ. ως 2 εκατ. τ.μ. Κατά τις εκτιμήσεις του, το κόστος τους κυμαίνεται μεταξύ 3 εκατ. και 20 εκατ. ευρώ. Δήλωσε επίσης ότι έχει ήδη εξασφαλίσει κεφαλαίο 20 εκατ. ευρώ και έχει την πρόθεση να επενδύσει περί τα 80 εκατ. ευρώ.

Προειδοποίηση προς τρόικα, τράπεζες και επενδυτές

ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ ΠΡΟΣ ΤΡΟΙΚΑ, ΤΡΑΠΕΖΕΣ και ΝΤΟΠΙΟΥΣ ή ΞΕΝΟΥΣ ΕΠΙΔΟΞΟΥΣ ΕΠΕΝΔΥΤΕΣ που ΟΝΕΙΡΕΥΟΝΤΑΙ την ΔΗΜΟΣΙΑ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ της ΕΛΛΑΔΑΣ

Μια έκπτωτη και δικτατορική ελληνική κυβέρνηση που δεν εκπροσωπεί τον λαό αυτής της χώρας, μόλις ψήφισε νομοσχέδια με τα οποία σκοπεύει να εκποιήσει την δημόσια ελληνική περιουσία και γη, ενάντια στην θέληση της μεγάλης πλειονότητας του λαού.

Ενημερώνουμε όσους διαβλέπουν μια επενδυτική ευκαιρία, ότι δεν θα αργήσουμε να ανατρέψουμε αυτήν την κυβέρνηση, που σύντομα θα λογοδοτήσει για τα εγκλήματά της απέναντι στον λαό και στην χώρα. Οι υπογραφές και τα νομοσχέδιά της είναι άκυρα. Δεν τα έχει επικυρώσει ο ελληνικός λαός και βεβαίως δεν τα αναγνωρίζει.

Ενωση Ελλήνων Χημικών προς τον Πρωθυπουργό: Η ουσία CS κατατάσσεται στα χημικά όπλα

ΕΝΩΣΗ ΕΛΛΗΝΩΝ ΧΗΜΙΚΩΝ


ΠΡΟΣ: τον Πρωθυπουργό της Ελλάδος,
κ. Γεώργιο Παπανδρέου


ΘΕΜΑ: Απαγόρευση χρήσης χημικών ουσιών – δακρυγόνων από τις δυνάμεις επιβολής της δημόσιας τάξης


Εξοχότατε κύριε Πρωθυπουργέ,
Ανάμεσα στα τραγικά γεγονότα της περασμένης εβδομάδας που χαρακτήρισαν, άδικα, μια μαζική και με λίγες εξαιρέσεις από τη δράση ακραίων στοιχείων, ειρηνική εκδήλωση διαμαρτυρίας για την οικονομική επιβάρυνση των μισθωτών και συνταξιούχων, θα θέλουμε να ξεχωρίσουμε και να επαναφέρουμε το θέμα της χρήσης χημικών ουσιών-δακρυγόνων από τις δυνάμεις επιβολής της δημόσιας τάξης για την καταστολή και διάλυση του πλήθους.
Επιχειρώντας αρχικά μια επιστημονική προσέγγιση είναι σημαντικό να αναφέρουμε ότι τα δακρυγόνα που είναι σε χρήση από τις δυνάμεις ασφαλείας της χώρας περιέχουν τη χημική ουσία CS (ορθοχλωροβενζινομαλονονιτρίλη) η οποία κατατάσσεται στα χημικά όπλα.

ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΥΣ BLOGGERS ΤΟΥ ΓΕΡΜΑΝΟΦΩΝΟΥ ΚΟΣΜΟΥ: Η ΕΛΛΑΔΑ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΤΟΧΑΣΤΡΟ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ. (BΙΝΤΕΟ)

ΜΙΑ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΠΟΥ ΘΑ ΣΑΣ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΠΩΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΣΤΙΣ ΕΥΝΟΜΟΥΜΕΝΕΣ ΚΑΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΕΣ ΧΩΡΕΣ.
ΜΙΛΑ ΓΙΑ:  ΤΗΝ ΛΕΣΧΗ ΒILDERBERG ΟΠΟΥ Ο ΙΔΙΟΣ ΣΤΗΝ ΕΛΒΕΤΙΑ ΜΕ ΔΙΚΟ ΤΟΥ ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ ΚΑΛΥΠΤΕ.

 "ΒΓΕΙΤΕ ΑΠΟ ΤΟ ΕΥΡΩ ΤΩΡΑ, ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΥΠΟΦΕΡΕΤΕ ΛΙΓΟ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΑΝΑΚΑΜΣΕΤΕ
ΠΑΡΑ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΥΠΟΔΟΥΛΟΙ ΤΟΥ ΧΡΕΟΥΣ ΓΙΑ ΤΑ ΕΠΟΜΕΝΑ 20 ΧΡΟΝΙΑ
ΑΝΑΤΡΕΨΤΕ ΤΟΥΣ, ΒΙΑΖΟΥΝ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΣΑΣ!
ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΟΥΤΕ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΤΕ ΤΟΥ ΤΟΚΟΥΣ ΣΑΣ, ΠΟΣΟ ΜΑΛΛΟΝ ΤΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ.
ΠΡΕΙΠΕΙ ΝΑ ΣΤΡΑΦΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΤΟΠΙΚΟΠΟΙΗΣΗ, ΣΤΟΝ ΤΟΠΙΚΟ ΤΡΟΠΟ ΣΚΕΨΗΣ"

Pulpit rock
back to top ;