Παρασκευή 8 Ιουλίου 2011

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΒΙΝΤΕΟ: Παπάς κάνει δεήσεις να φύγουν οι 300 βουλευτές!

Απίστευτο και όμως ελληνικό. Ένας ιερέας, από τους πολλούς αναρχοπαπάδες της πλατείας Συντάγματος, λειτούργησε στην πλατεία και έκανε δεήσεις για να φύγουν οι 300 της Βουλής! Να μας απαλλάξει η Θεοτόκος από τους «300 τυράννους του κοινοβουλίου τούτου», όπως θα τον ακούσετε να λέει. Τι να κάνει ο λαός, χρησιμοποιεί όλα τα… μέσα για να ξεφορτωθεί τους άχρηστους πολιτικάντηδες! Ακόμα και με τη… βοήθεια του Θεού!

Πισίνα στο Τόκιο (καρφίτσα δεν πέφτει)

Έχω την εντύπωση ότι οι Ιάπωνες "την βρίσκουν σφιχταγκαλιασμένοι", ίσως η αίσθησις του αγγίγματος  μεταξύ τους, τους διεγείρει (βλέπε το μετρό του Τόκιο, επισυνάπτεται ένα βίντεο ), επειδή δεν μπορώ να το εξηγήσω αλλιώς. Ενώ οι συνήθεις άνθρωποι τρέχουν μακριά από τις μάζες επιδιώκωντας λίγο περισσότερο χώρο, οι Ιάπωνες κολυμβούν στην πισίνα κατά χιλιάδες, τόσοι πολλοί άνθρωποι δεν μπορούν να δουν ούτε το νερό, και, φυσικά, πολύ λιγότερο να κολυμπήσουν ή να μετακινηθούν. 
Το να είσαι ναυαγοσώστης σε αυτή την πισίνα πρέπει να είναι το απόλυτο χάος. 

Τα συλλεκτικά t-shirt “Save Greece” πωλούνται προς 100 δολάρια και όλα τα έσοδα πηγαίνουν σε ειδικό λογαριασμό που θα χρησιμοποιηθεί για την αποπληρωμή του χρέους της Ελλάδας(Λυθηκε το..πρόβλημα!!..)

Τα συλλεκτικά t-shirt “Save Greece” πωλούνται προς 100 δολάρια και όλα τα έσοδα πηγαίνουν σε ειδικό λογαριασμό που θα χρησιμοποιηθεί για την αποπληρωμή του χρέους της Ελλάδας.
Τη στήριξή του στη δύσκολη περίοδο που περνάει η Ελλάδα εκφράζει το Hollywood με το  κίνημα Save Greece.
Ο δημιουργός -εμπνευστής του κινήματος παραμένει άγνωστος, ωστόσο φημολογείται πως πίσω από το όλο εγχείρημα καθώς και το επίσημο διαχειριστικό twitter account της καμπάνιας @save_greece κρύβεται ο γνωστός κωμικός Ζακ Γαλιφιανάκης (για ευνόητους λόγους καθότι Ελληνικής καταγωγής).
 Το λογότυπο του κινήματος ?Save Greece? είναι μια υψωμένη γροθιά που σφίγγει χαρτονομίσματα και μια γραβάτα (προφανώς υποδεικνύοντας τους γραβατωμένους υπαίτιους για την σημερινή κατάσταση της χώρας).

Τραυματισμένος διαδηλωτής μιλάει στα ΜΑΤ

Τραυματισμένος διασώστης σε ελικόπτερο του πολεμικού ναυτικού, πατέρας 3 παιδιών και με άνεργη γυναίκα, απευθύνεται στους “συναδέλφους” του. Ο άνθρωπος αυτός έχει ένα πόδι σπασμένο από πέτρα ματατζή, την οποία δέχτηκε την ώρα που μετέφερε διαδηλωτή με κρίση σπασμών.

ΒΙΝΤΕΟ: Δείτε το 18λεπτο ντοκιμαντέρ του Συντάγματος


29 Ιουνίου 2011


Στη Βουλή ψηφίζεται το Μεσοπρόθεσμο- ταφόπλακα της ελληνικής κοινωνίας.
Έξω από τη Βουλή ορδές βαρβάρων ενστόλων Πραιτοριανών του Καθεστώτος ασκούν δολοφονικές επιθέσεις ενάντια σε διαδηλωτές, άοπλους δημοκρατικούς πολίτες που νομίμως και συνταγματικώς κατοχυρωμένα διαμαρτύρονται για το Νόμο-ταφόπλακα.
Ο Αντρέας που έφτιαξε αυτό το ερασιτεχνικό ντοκιμαντέρ βάζει τα γυαλιά στους πληρωμένους και πουλημένους επαγγελματίες δημοσιογράφους που ασκούν (4η) εξουσία και παρουσιάζει την αλήθεια των γεγονότων πότε με απλή ρεαλιστική απεικόνιση και πότε με συγκινητικό υγιές πάθος.
Οποιοσδήποτε διαμοιρασμός του συγκεκριμένου οπτικοακουστικού υλικού, είναι όχι μόνο ΘΕΜΙΤΟΣ αλλά και ΕΠΙΒΕΒΛΗΜΕΝΟΣ!!!

ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΝΟΜΙΣΜΑ - Σπάει η φούσκα του ευρωδολαρίου !!!

Ένα βίντεο που θα σας αφήσει άφωνους! Θα πάθετε πλάκα με αυτά που κάνουν οι πρωταγωνιστές του.

Τόσα θα χρειαστούν για να παρακολουθήσετε το βίντεο που ακολουθεί.
Τόσα βλέπετε, τόσα διαβάζετε, με τόσα χαζεύετε και περνάτε την ώρα σας καθημερινά. Δεσμευόμεθα ότι αυτό αξίζει τον κόπο. Θα πάθετε πλάκα με αυτά που κάνουν οι πρωταγωνιστές του.




Pulpit rock
back to top ;