Δευτέρα 11 Ιουλίου 2011

''Πολύ αργά για τη διάσωση της Ελλάδας – Τρέχτε για Ιταλία, Ισπανία, Βέλγιο''

Σύμφωνα με τους Financial Times είναι πολύ αργά για μία εθελοντική διάσωη της Ελλάδας από τους ιδιώτες επενδυτές και πλέον ο χρόνος τελειώνει για την Ευρωζώνη για την μετάδοση της κρίσης....


Ο χρόνος τελειώνει για την ευρωζώνη είναι ο τίτλος του άρθρου που υποστηρίζει πως 60 δις ευρώ σε ελληνικά ομόλογα λήγουν από σήμερα έως τα μέσα του 2014.
Διαβάστε το άρθρο

Απόβαση του ΣΔΟΕ και Γερμανών (εποπτών) στις Σπέτσες

«Σίριαλ» στη Γερμανία οι έφοδοι στα νησιά


«Θέαμα» για το φιλοθεάμων γερμανικό κοινό έγιναν οι Ελληνες καταστηματάρχες των Σπετσών, που δέχτηκαν το σαββατοκύριακο αιφνιδιαστική έφοδο στελεχών του ΣΔΟΕ.


Σαν να μην τους έφτανε η παρουσία των «ράμπο» του ΣΔΟΕ στο νησί τους, οι επιχειρηματίες των Σπετσών είχαν να αντιμετωπίσουν και την υψηλή εποπτεία των Γερμανών δημοσιογράφων. Τηλεοπτικό συνεργείο του γερμανικού Spiegel TV ακολουθούσε κατά πόδας τους άνδρες του ΣΔΟΕ εισβάλοντας μαζί τους στα μαγαζιά που πραγματοποιούνταν οι έλεγχοι.

Ο ήλιος της Ελλάδας θα φέρει σημαντικές επενδύσεις

Η προώθηση των ιδιωτικοποιήσεων, οι μεταρρυθμίσεις στις εργασιακές σχέσεις και η προσέλκυση επενδύσεων από τον ιδιωτικό τομέα συνιστούν για τον Βόλφγκανγκ Σόιμπλε τον ακρογωνιαίο λίθο της ανάπτυξης στην Ελλάδα.

Ιδιαίτερη έμφαση δίνει στην ηλιακή ενέργεια, όχι μόνο επειδή πιστεύει ότι στο πεδίο αυτό η Ελλάδα έχει ανεξάντλητους πόρους, αλλά και επειδή η Γερμανία στρέφεται όλο και περισσότερο στις....
εναλλακτικές μορφές ενέργειας. Και αυτό σχετίζεται με δύο σημαντικούς παράγοντες, από τους οποίους εξαρτάται εν πολλοίς το μέλλον της γερμανικής οικονομίας.

Pulpit rock
back to top ;