Δευτέρα 18 Ιουλίου 2011

Απειλούν και εκφοβίζουν μάρτυρες στην Κύπρο να μην μιλήσουν για την έκρηξη

Μέχρι και μάρτυρες έχουν φτάσει να απειλούν κάποιοι για να μην ανοίξουν το στόμα τους και πούνε τι γνωρίζουν για την φονική έκρηξη στη Ναυτική Βάση της Κύπρου.
Στο προαύλιο της Βουλής ο πατέρας και η αδελφή θύματος της τραγωδίας προέβησαν σε καταγγελία στον Γενικό Εισαγγελέα, Πέτρο Κληρίδη για....
εκφοβισμό μάρτυρα που γνωρίζει πολύ καλά τι συνέβη τη συγκεκριμένη νύχτα. Ο Γενικός Εισαγγελέας τους κάλεσε στο γραφείο του για να τον ενημερώσουν σχετικά με την υπόθεση, αφού τη συγκεκριμένη ώρα υπήρχε αρκετός κόσμος συγκεντρωμένος στο σημείο και δεν μπορούσαν να μπουν σε λεπτομέρειες.

Οι Γερμανοί ζητούν νέους Ελληνες μετανάστες

Οι Γερμανικές αρχές ζητούν απεγνωσμένα να συμπληρώσουν κενές θέσεις εργασίας που απαιτούνται για να διατηρηθεί η οικονομική ανάκαμψη και  στοχεύουν σε επαγγελματίες που πλήττονται από κρίση σε χώρες όπως η Ισπανία, η Ελλάδα και η Πορτογαλία, όπως αναφέρει η εφημερίδα The Local (Germany’s news in English). 
Σύμφωνα με το ρεπορτάζ,  από την Ελλάδα περιζήτητοι είναι οι γιατροί κι από την Πορτογαλία οι μηχανικοί.
“Υπάρχει μεγάλο δυναμικό στην Ισπανία, χιλιάδες  άνεργοι μηχανικοί  και η Γερμανία ενδιαφέρεται να τους αποροφήσει σε διάφορες επιχειρήσεις”  δήλωσε στη Die Welt η Monika Varnhagen, διευθύντρια  της εξωτερικής πολιτικής στο τμήμα της Γερμανικής Υπηρεσίας Εργασίας.

Αυτές είναι οι αμοιβές των Παπανδρέου - Πάγκαλου - Βενιζέλου

Τη στιγμή που οι μισθωτοί χάνουν, κατά μέσον όρο 400 ευρώ το μήνα εδώ και ένα χρόνο, ελέω Μνημονίου, οι ανώτατοι άρχοντες είδαν μόνο κατά 12% μείωση των εξόδων παράστασης, δηλαδή μια μηνιαία περικοπή του «εξωφρενικού» ποσού των 190 ευρώ!
Η prionokordela. ανοίγει το φάκελο των παχυλών αμοιβών όλων αυτών που μας ζητάνε κι άλλες θυσίες, κι άλλες περικοπές, κι άλλο σφίξιμο στο ζωνάρι… Βουλευτές, υπουργοί, υφυπουργοί, υπάλληλοι Βουλής, πρωθυπουργός, όλοι ευνοημένοι και όλοι στις δικές μας πλάτες!
Ας μιλήσουν, λοιπόν, οι αριθμοί… Γιατί, λεφτά υπάρχουν, αλλά, όπως φαίνεται, τα μοιράζονται μόνο μεταξύ τους…

Ποιοί έχουν τόσα πολλά ώστε να «αντέχουν» να δανείσουν τόσο πολύ χρήμα;

Ποιοί έχουν τόσα πολλά ώστε να «αντέχουν» να δανείσουν τόσο πολύ χρήμα;


Στο διαδίκτυο ο κατάλογος με τα χρέη όλων των χωρών της γης.


Ενδεικτικά:


-Η Γερμανία με 5 τρις έλλειμμα έχει χρέος στο 155% του ΑΕΠ της.


-Η Γαλλία πάλι με 5 τρις έχει χρέος στο 188% του ΑΕΠ της.


-ΟΙ ΗΠΑ με 13 τρις έλλειμμα έχει χρέος στο 94% του ΑΕΠ της.


Είναι προφανές ότι δεν έχει τόση σημασία το μέγεθος του χρέους όσο το ποσοστό του επί του ακαθαρίστου εθνικού προϊόντος


Μετά από μερικές ματιές στον πίνακα προκύπτουν κάποιες απορίες:

Pulpit rock
back to top ;