Σάββατο 23 Ιουλίου 2011

Από Φθινόπωρο νεο Μνημόνιο!

Μνημόνια χωρίς τέλος, θα μπορούσε να είναι ο τίτλος του τι μας περιμένει για τα επόμενα χρόνια. Το νεο Μνημόνιο θα ισχύσει από το 2013. Τι θα περιλαμβάνει.
Σύμφωνα με την Ελευθεροτυπία, θα αποτελέσει επέκταση του Μεσοπρόθεσμου θα έχει διάρκεια ενάμιση χρόνο περίπου.

Επίσης:....

1 Το συνολικό πακέτο εκτιμάται ότι θα ανέλθει σε 159 δισ. ευρώ. Από το ποσό αυτό:

Τα 109 δισ. ευρώ θα προέλθουν από χρηματοδοτήσεις των εταίρων στην ευρωζώνη και το ΔΝΤ. Στο ποσό αυτό έχουν ενσωματωθεί 45 δισ. ευρώ που υπολείπονται από το προηγούμενο δάνειο που χορηγήθηκε τον Μάιο 2010, ύψους 110 δισ. ευρώ. Επίσης, περιλαμβάνει ποσό 20 δισ. ευρώ για την επανακεφαλαιοποίηση των ελληνικών τραπεζών.

Πιο ακριβοπληρωμένος ο διευθυντής του Ελ. Βενιζέλος από τον Ομπάμα!


Την ώρα που η κυβέρνηση μιλά για απολύσεις δημοσίων υπαλλήλων και βάζει μαχαίρι σε όλους τους μισθούς και τις συντάξεις, ο Γιάννης Παράσχης, γενικός διευθυντής του Ελ. Βενιζέλος διαπραγματεύεται ετήσιες απολαβές ύψους 650 000 ευρώ.

Σύμφωνα με πληροφορίες της Ελευθεροτυπίας, που δημοσιεύονται σήμερα στην εφημερίδα, στη συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου του Διεθνούς Αερολιμένα Αθηνών που επρόκειτο να λάβει χώρα σήμερα Πέμπτη θα συζητηθεί -εκτός ημερήσιας διάταξης- η επέκταση της σύμβασης εργασίας του γενικού διευθυντή του "Ελευθέριος Βενιζέλος", Γιάννη Παράσχη, για πέντε χρόνια με απολαβές 650.000 ευρώ το χρόνο.

Καποιοι κοροιδευαν οσους εγραφαν περι παγκοσμιας κυβερνησης (video)


Eπειδη δεν μπορειτε μετα απο αυτα να κοροιδευετε πλεον...διαβαστε τουλαχιστον ποιοι ειναι οι στοχοι της παγκοσμιας κυβερνησης και τι θα κανουν στην χωρα αυτοι οι σωτηρες-κλητηρες οι οποιοι καθε αλλο παρα  να την σωσουν θελουν,επισης περιμενετε το νεο μνημονιο το οποιο θα ερθει για ψηφιση στην βουλη το φθινοπωρο για να δειτε οτι εμεις ειμαστε τα πειραματοζωα αυτης της τραγικης συμμοριας με το υποτιθεμενο ενδιαφερον για την χωρα.

Έλεγχος του νου των παιδιών-ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ! (video)

Προσοχή σε όλους τους γονείς...
Πετάξτε την τηλεόραση έξω από το σπίτι.









Pulpit rock
back to top ;