Δευτέρα 25 Ιουλίου 2011

Η Επιστολή Έλληνα φορολογούμενου στο Υπουργείο Οικονομικών – Αρνούμαι να...πληρώσω !!!


Αξιότιμοι κύριοι του υπουργείου Οικονομικών.
Με την παρούσα επιστολή μου, σας γνωστοποιώ την πρόθεση μου, να μην πληρώσω την συμμετοχή μου στην κρίση που περνάει η χώρα μου.
Οι λόγοι είναι απλοί:
Εσείς οι πολιτικοί αλλά και οι δημόσιοι λειτουργοί σας, είχατε την ευκαιρία αλλά και την εντολή από τον ελληνικό λαό, να διαχειριστείτε τα χρήματα των Ελλήνων φορολογούμενων όσο και των κοινοτικών κονδυλίων από το 1981 και μετά. Να τα διαχειριστείτε με τέτοιο τρόπο έτσι ώστε, η χώρα να έχει ανάπτυξη και κοινωνικές παροχές. Στα 30 χρόνια αυτό που καταφέρατε είναι, κατασπατάληση του δημοσίου χρήματος για ίδιο όφελος, παραπλάνηση του λαού για δήθεν κοινωνικές παροχές και διόγκωση του δημοσίου τομέα για ψηφοθηρικούς λόγους.


Καταφέρατε μία χώρα, η οποία από αρχαιοτάτων χρόνων, ήταν υπερήφανη και να μην υποδουλώνεται σε ξένους κατακτητές, εσείς με τις πράξεις σας να την ξανά υποδουλώσετε.


ΧΡΕΟΣ - ΚΡΙΣΗ ΚΑΙ ΨΕΜΑΤΑ-ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ ΕΠΙΚΟΥΡΟΥ ΚΑΘΗΓΗΤΗ ΦΙΛΟΣΟΦΙΑΣ ΔΗΜΗΤΡΗ ΠΑΤΕΛΗ στην ΚΡΗΤΗ ΤV

Πολύ καλη συνέντευξη του καθηγητή φιλοσοφίας Δημήτρη Πατέλη,στο Κρήτη tv,στον Γιώργο Σαχίνη.
ΑΚΟΥΣΤΕ την ερώτηση του δημοσιογράφου στο 0:42:00 της συνέντευξης... 

Δείτε το βίντεο...

Moody's: "Η Ελλάδα σε καθεστώς περιορισμένης χρεοκοπίας "


Ο οίκος αξιολόγησης πιστοληπτικής ικανότητας Moody's υποβάθμισε σήμερα κατά μία μονάδα το μακροπρόθεσμο χρέος της Ελλάδας θέτοντάς το σε καθεστώς "περιορισμένης χρεοκοπίας", εκτιμώντας ότι η χώρα δεν θα είναι σε θέση να καταβάλει στο ακέραιο τις υποχρεώσεις της απέναντι στους ιδιώτες πιστωτές.
Σε ανακοίνωσή του ο οίκος Moody's εξηγεί ότι η αναγγελία ενός δεύτερου σχεδίου διάσωσης και η ανταλλαγή παλαιοτέρων ελληνικών ομολόγων με νέα που το......... συνοδεύει, "σημαίνει ότι οι ιδιώτες πιστωτές θα έχουν απώλειες".

ΜΑΣΩΝΟΣ ΚΑΙ ΣΙΩΝΙΣΤΗΣ Ο ΝΟΡΒΗΓΟΣ ΕΚΤΕΛΕΣΤΗΣ


Δείτε πιο μεγάλη την σελίδα στα περισσότερα...

Είναι πλέον γεγονός ότι ζούμε το ιουδαϊκό όνειρο. Ζούμε στον αιώνα της παγκοσμιοποίησης και της Νέας Τάξης Πραγμάτων

Είναι πλέον γεγονός ότι ζούμε στον αιώνα της παγκοσμιοποίησης και της Νέας Τάξης πραγμάτων . Οι πολιτικοί μας ταγοί ανοικτά παραδέχονται την ανάγκη της παγκόσμιας Κυβέρνησης , του κοινού νομίσματος και δεν τηρούν ούτε τα προσχήματα που μέχρι πριν λίγα χρόνια υπήρχαν . Φυσικά , απορεί κανείς με τις επιδιώξεις τους μιας και ήδη έχουν την εξουσία , ήδη έχουν το παγκόσμιο πλούτο και ήδη τους ανήκουν τα μέσα παραγωγής . Άρα λοιπόν τι θέλουν ; Τι επιδιώκουν ; Θέλουν την ολοκληρωτική υποδούλωσή μας με αλυσίδες και πραγματική σκλαβιά ; Θέλουν πλέον δικαίωμα στο σώμα μας και τις ψυχές μας ;

Νέα "όπλα" ενάντια στους "Αγανακτισμένους" ετοιμάζεται για Σεπτέμβρη η ΕΛΑΣ !


Νέα "όπλα" ενάντια στους "Αγανακτισμένους" ετοιμάζεται να χρησιμοποιήσει η αστυνομία για να αντιμετωπίσει το οργισμένο πλήθος. Χειροβομβίδες από καουτσούκ, ειδικά όπλα paint ball και το βαρύ πυροβολικό της αστυνομίας, το ειδικό όχημα Αίας, είναι μερικά από τα όπλα αυτά.
Σύμφωνα με το Πρώτο Θέμα, γνωρίζοντας ότι το φετινό φθινόπωρο θα είναι ιδιαίτερα θερμό λόγω των κινητοποιήσεων, με δυναμική επιστροφή ακόμα περισσότερων "Αγανακτισμένων" στην Πλατεία Συντάγματος, οι αξιωματικοί της ΕΛΑΣ ετοιμάζουν τις κινήσεις τους ώστε να αποφύγουν επανάληψη των άγριων σκηνικών που είδαμε στις 29 Ιουνίου με την αλόγιστη χρήση χημικών.

Η αποστολή της Χίλαρι και ο ρόλος της Ρωσίας – Τι ζητούν οι ΗΠΑ από την Ελλάδα - Χίλαρι: Πετάξτε Ρώσους και Γερμανούς από το Αιγαίο!


Χίλαρι: Πετάξτε Ρώσους και Γερμανούς από το Αιγαίο! > Θρίλερ για γερά νεύρα παίζεται πάνω από το Αιγαίο με τη Τουρκία να σηκώνει «μπαϊράκι», τις ΗΠΑ να προσπαθούν να ελέγξουν τα κοιτάσματα στη χώρα μας αλλά και κυρίως το διάδρομο για τον ενεργειακό εφοδιασμό της Ευρώπης. Στο παιχνίδι μπαίνουν το Ισραήλ και οι Ευρωπαϊκές χώρες αφού στερεύουν οι αραβικές πηγές αλλά και η Ρωσία. Τα κοράκια οι πολυεθνικές μυρίστηκαν «ψαχνό» στο Αιγαίο και τσακώνονται για το ποιος θα το πρωτοπάρει.

Τα σχέδια της ελίτ για παγκόσμια μείωση του πληθυσμού (βιντεο)

Ενα παραμυθι για μεγαλους....











δειτε το βιντεο....
Pulpit rock
back to top ;