Πέμπτη 28 Ιουλίου 2011

Τουλάχιστον 40 ημέρες θα διαρκέσει η "περιορισμένη χρεοκοπία"

Η Deutsche Bank προχώρησε σε «κούρεμα» 21% της αξίας ελληνικών ομολόγων. Oπως προκύπτει από την έκθεση του χαρτοφυλακίου της σε ομόλογα χωρών που αντιμετωπίζουν προβλήματα, προκύπτει ότι στους ελληνικούς τίτλους υπάρχει μείωση από 1,6 δισ. ευρώ σε....
1,15 δισ. ευρώ.

Την Πέμπτη θα βρίσκεται στην Αθήνα κλιμάκιο του Διεθνούς Χρηματοπιστωτικού Ινστιτούτου (IIF) για την επίσημη έναρξη του εν Ελλάδι "κουρέματος". Από τα αποτελέσματα των συνομιλιών αυτών θα προκύψουν οι ζημιές που θα καταγράψουν τα ελληνικά πιστωτικά ιδρύματα από τη συμμετοχή τους στο νέο χρηματοδοτικό πρόγραμμα της Ελλάδας.

Τι κρύβει η βάση της Σούδας;-Υποψίες για βλήματα απεμπλουτισμένου ουρανίου!

Την ανάγκη οι ελληνικές αρχές να ζητήσουν πλήρη ενημέρωση για το τι πυρομαχικά κρύβουν οι αποθήκες της βάσης της Σούδας -οι αναφορές κάνουν λόγο για βλήματα απεμπλουτισμένου ουρανίου- και πώς αυτά συντηρούνται, ώστε να αποφευχθεί το ενδεχόμενο ατυχήματος, τονίζει ο επιστημονικός συνεργάτης στον "Δημόκριτο", χημικός και μέλος του Εθνικού Συμβουλίου της Ελληνικής Επιτροπής για τη Διεθνή Ύφεση και Ειρήνη (ΕΕΔΥΕ), Νίκος Κατσαρός.

Με αφορμή το τραγικό περιστατικό στην Κύπρο, επικοινωνήσαμε με τον κ. Κατσαρό και του ζητήσαμε την άποψή του για το τι συμβαίνει στη βάση της Σούδας.
Ο κ. Κατσαρός απάντησε:

Δείτε πώς ο καλλιτέχνης στην προσπάθειά του να ολοκληρώσει το γλυπτό του, το κατάστρεψε.


Θερμό επεισόδιο στην Ανατολική Μεσόγειο;


Του Δημήτρη Μπεκιάρη*


«Η τουρκική απειλή δεν είναι θεωρητική, είναι υπαρκτή. Το βλέπουμε αυτό στο Αιγαίο και στην Κύπρο δια της κατοχικής παρουσίας των τουρκικών στρατευμάτων, ως αποτέλεσμα της εισβολής του 1974» δήλωσε από την Κύπρο στην οποία βρέθηκε ο υπουργός Εθνικής Άμυνας κ. Πάνος Μπεγλίτης, προκαλώντας διαφόρους συνειρμούς αναφορικά με την πορεία των ελληνοτουρκικών σχέσεων, αλλά και με την εξέλιξη της τουρκικής επιθετικότητας στο Αιγαίο και στην Κύπρο τους επόμενους μήνες.


Διάφοροι κύκλοι έχουν εκλάβει την δήλωση του κου Μπεγλίτη ως ένδειξη της πληροφόρησης, η οποία μπορεί να υπάρχει στο Πεντάγωνο αναφορικά με το ενδεχόμενο πρόκλησης θερμού επεισοδίου στο Αιγαίο ή στην Κύπρο.

Η ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΗ ΠΡΟΦΗΤΕΙΑ ΤΟΥ ΓΕΡΟΝΤΟΣ ΠΑΙΣΙΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΡΙΣΗ! (VIDEO)


Περιγράφει με ανατριχιαστική λεπτομέρεια αυτά που συμβαίνουν σήμερα:
Σχετικά με το ηλεκτρονικό σφράγισμα,ένας από τους λόγους που το πλασάρουν είναι ακριβώς αυτός:Για να μην μπορούν να ξεφεύγουν,τάχα,οι φοροφυγάδες!






Επαναστατική εφεύρεση αντιδραστήρα σύντηξης υδρογόνου και νικελίου για δωρεάν θέρμανση και ηλεκτρικό


Σύντηξη στην πυρηνική φυσική είναι η συνένωση (συνήθως ελαφρών πυρήνων) προς βαρύτερους με ταυτόχρονη παραγωγή ενέργειας. Για παράδειγμα οι πυρηνικές αντιδράσεις που πραγματοποιούνται στο εσωτερικό του ήλιου – όπου το υδρογόνο μετατρέπεται σε ήλιο – είναι πυρηνικές αντιδράσεις σύντηξης.
Στον αντιδραστήρα Νi-H πραγματοποιείται η εξώθερμη πυρηνική αντίδραση μεταξύ Νικελίου και Υδρογόνου. Ο πυρήνας Νικελίου (Το Νικέλιο συνίσταται 68% από το ισότοπο 58Ni, 26% από το 60Ni και 6% από 61Ni και 62Ni) απορροφά ένα πρωτόνιο (υδρογόνο) και μετατρέπεται σε πυρήνα Χαλκού, παράγοντας ενέργεια. Ο Χαλκός στη συνέχεια μετατρέπεται πάλι σε Νικέλιο διαμέσου της βήτα διάσπασης.Για παράδειγμα:

Νορβηγός πολιτικός προειδοποιεί & δίνει οδηγίες επιβίωσης για το 2012

Πριν από αρκετό καιρό είχα αναφερθεί στο γράμμα ενός Νορβηγού πολιτικού, που απεστάλη στους Bill Ryan and Kerry Cassidy του Project Camelotστο οποίο προειδοποιούσε τους απλούς πολίτες για τους κυνδίνους που διατρέχει η ανθρωπότητα, την περίοδο 2008-2012, αλλά και για τις σχετικές & μυστικές προετοιμασίες των κυβερνήσεων σε όλο τον κόσμο...

Μολονότι, όπως αναφέρουν και οι Bill Ryan and Kerry Cassidy στη σελίδα τους, δεν έχουμε ατράνταχτα στοιχεία που να επιβεβαιώνουν τα λεγόμενα του νορβηγού πολιτικού, -ο οποίος επώνυμα και μαζί με συνοδευτικό φωτογραφικό υλικό, απέστειλε το παρακάτω γράμμα-, αξίζει να σταθούμε στο ιδιαίτερα σημαντικό μύνημα του, το οποίο, εάν είναι αληθινό, φαίνεται πως μας αφορά άμεσα...

Ακολουθεί το γράμμα του πολιτικού:

Έρχεται η φοροκάρτα


Σύμφωνα με απόφαση του υπουργείου Οικονομικών η διάθεση της φοροκάρτας θα ξεκινήσει στις 3 Οκτωβρίου και η διάθεση της θα γίνει απο όλες τις τράπεζες.. Την κάρτα θα την χρησιμοποιούν οι Έλληνες πολίτες για όλες τις αγορές, προκειμένου να καταγράφονται σε αυτήν τα ποσά των δαπανών τους, αποφεύγοντας την συλλογής των αποδείξεων που απαιτούνται για το χτίσιμο του αφορολόγητου ποσού εισοδήματος. Στην εγκύκλιο του υπουργείου Οικονομικών που έχει ήδη δημοσιευθεί και αφορά τη χρήση της φοροκάρτας προβλέπονται τα ακόλουθα:


Η Διαμαντοπούλου έσβησε πρόστιμο ύψους 700.000€


ΜΠΡΑΒΟ.......ΕΙΣ ΑΝΩΤΕΡΑ.......ΕΙΣΤΕ ΠΟΛΥ ΜΠΡΟΣΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ........ΕΥΓΕ.......


Μέσα σε μια νύκτα υπέγραψε τα απαραίτητα έγγραφα για την άδεια κατασκευής ενός αξιοπρεπούς χώρου προσευχής των μουσουλμάνων και κατήργησε το αστρονομικό πρόστιμο των 700.000€ που επιβλήθηκε στην διαχειριστική επιτροπή του τζαμιού!Μάλιστα, τουρκικό περιοδικό της πλέκει το εγκώμιο γράφοντας "Χάρη στην κυρία Άννα Διαμαντοπούλου, η κατασκευή του τζαμιού θα αρχίσει ξανά. Η υπουργός δικαίωσε τον κόσμο του χωριού και υπέγραψε μια απόφαση… που χαροποίησε ιδιαίτερα τους τουρκόφωνους Σμινθιώτες, τόσο που οι κάτοικοι της περιοχής θα την ανταμείψουν στις βουλευτικές εκλογές!".. Να πούμε πως δεν σας το είχαμε, θα πούμε ψέματα κ. Διαμαντοπούλου.. Συνεχίστε το κατάπτυστο έργο σας!!


πηγη

Pulpit rock
back to top ;