Παρασκευή 29 Ιουλίου 2011

Η ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΗΣ ΚΙΝΑΣ ΘΑ ΕΠΙΦΕΡΕΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΟΛΕΘΡΟ...!!!


Η ανάπτυξη της Κίνας με ρυθμούς κοντά στο 11% είναι ο μεγαλύτερος παράγοντας της αποσταθεροποίησης της υφηλίου.
Το σημαντικότερο σ αυτή την ιστορία είναι ότι η Κίνα έχει πραγματική ανάπτυξη και όχι φούσκα, δηλαδή δεν στηρίζεται στους νεαρούς golden boys της δύσης που χρησιμοποιούν τα χαρτοφυλάκια σαν το play station.


Η ανάπτυξη της Κίνας έχει τα παρακάτω χαρακτηριστικά:

“Η Deutsche Bank θα βγάλει πολλά λεφτά από την ελληνική κρίση”


Αντίστοιχα κέρδη με την Goldman Sachs το 2002 θα βγάλει από την ανταλλαγή των ελληνικών ομολόγων η γερμανική τράπεζα Deutsche Bank, αναφέρει σε δημοσίευμα της η Financial Times Deutschland.


Σύμφωνα με το άρθρο, η γερμανική τράπεζα θα παρέχει συμβουλευτικές υπηρεσίες γι' αυτήν την ανταλλαγή που θα διαρκέσει μέχρι το 2020 με τον όγκο των συναλλαγών να φτάνει τα 135 δισ. ευρώ. 

Χαρίζουμε την ιστορία μας στους Τούρκους


Οι Τούρκοι είχαν πολιτισμό στην απώτατη αρχαιότητα, ενώ δεν υπήρχαν καν στο χάρτη

H ελληνική κυβέρνηση είναι έτοιμη να υποθηκεύσει οτιδήποτε κάνοντας το χατήρι οποιασδήποτε χώρας. Όπως αναφέρει σε δημοσίευμά της η εφημερίδα «Δημοκρατία», η ελληνική κυβέρνηση εκχωρεί τα πάντα. Χαρακτηριστικό πρόσφατο παράδειγμα, η έκθεση ελληνικών αρχαιοτήτων που θα γίνει στο τουρκικό μουσείο Σαμπαντζί, στην Κωνσταντινούπολη, μέχρι της 28 Αυγούστου.

"Όταν άρχισα να αγαπώ τον εαυτό μου"

Τα παρακάτω λόγια, από πολλούς, αποδίδονται στον Charlie Chaplin, ότι τα είπε στους δικούς του ανθρώπους κατά τα εβδομηκοστά του γενέθλια. Δεν είναι αυτό που έχει σημασία...

"Όταν άρχισα να αγαπώ τον εαυτό μου πραγματικά, μπόρεσα να καταλάβω ότι ο συναισθηματικός πόνος και η θλίψη, απλώς με προειδοποιούσαν να μη ζω κόντρα στην αλήθεια μου. Σήμερα ξέρω ότι αυτό το λέμε ΑΥΘΕΝΤΙΚΟΤΗΤΑ.

Όταν άρχισα να αγαπώ τον εαυτό μου πραγματικά, κατάλαβα σε πόσο δύσκολη θέση ερχόταν κάποιος με το να του επιβάλλω τις επιθυμίες μου, παρότι ήξερα ότι ούτε ήταν κατάλληλη η στιγμή ούτε ο άνθρωπος ήταν έτοιμος, ακόμα κι αν αυτός ο άνθρωπος ήμουν εγώ. Σήμερα ξέρω ότι αυτό το λέμε ΑΥΤΟΕΚΤΙΜΗΣΗ.

Γιατί είναι σημαντικό το 2012;


Από την Diana Cooper (www.dianacooper.com) μαθαίνουμε τα εξής:


Μετάφραση: Αγγελική Νατσούλη


Το 2012 σηματοδοτεί το τέλος μιας αστρολογικής περιόδου 26.000 ετών, την οποία γνώριζαν οι Μάγια, οι Ίνκα, οι Αζτέκοι, οι Μαορί όπως και οι περισσότεροι παλαιοί πολιτισμοί. Τον Δεκέμβριο του 2012 είναι και το οριστικό τέλος του πειράματος της Ατλαντίδας. Αυτό το πείραμα χρειάστηκε 10.000 χρόνια για να δημιουργηθεί, διήρκεσε 240.000 χρόνια και πήρε άλλα 10.000 χρόνια για να τακτοποιηθούν όλες οι εκκρεμότητες. Έτσι η συνολική διάρκεια του πειράματος ανήλθε στα 260.000 χρόνια και ολοκληρώνεται στις 21/12/2012.

Τότε, μια διπλή μεταμορφωτική αλλαγή θα ξεκινήσει, καθόσον ο πλανήτης και όλα όσα βρίσκονται επάνω του, των ανθρώπων συμπεριλαμβανομένων, θα κινηθούν προς την Άνοδο. Θα είναι η μεγαλύτερη ευκαιρία για πνευματική ανάπτυξη που θα συμβεί ποτέ στην ιστορία του πλανήτη και όντα από όλα τα Σύμπαντα θα παρακολουθούν με δέος αυτό που θα συμβαίνει στη Γη μας!


Τι θα συμβεί ενεργειακά το 2012;

Οι ρωσικές Μυστικές Υπηρεσίες για το HAARP


ΟΥΓΓΑΡΙΑ: ΠΕΤΑΞΑΝ ΤΟ ΔΝΤ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ Η ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΟΥΣ ΕΚΔΙΚΕΙΤΑΙ ΜΕ ΤΟΞΙΚΑ!
ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΟ ΤΟ ΑΤΥΧΗΜΑ ΜΕ ΤΑ ΤΟΞΙΚΑ ΣΤΗΝ ΟΥΓΓΑΡΙΑ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ ΜΕΤΑ ΑΦΟΥ ΠΕΤΑΞΑΝ ΕΞΩ ΤΟ ΔΝΤ?
ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ...ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΜΙΣΑΝΘΡΩΠΟΙ, ΘΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΟΥΝ ΝΑ ΕΚΔΙΚΗΘΟΥΝ.
ΟΠΩΣ ΠΕΡΙΠΟΥ EΚΑΙΓΑΝ ΤΑ ΔΑΣΗ ΜΑΣ 2 ΧΡΟΝΙΑ ΠΡΙΝ.
Σας κάνει εντύπωση; Σας φαίνεται ακραίο; Νομίζετε ότι τέτοιου είδους επιθέσεις...
δεν συμβαίνουν στην πραγματικότητα ή ότι είναι ακραία συνωμοσιολογικά σενάρια που κινούνται στη σφαίρα της φαντασίας; Διαβάστε παρακάτω παρακαλώ...

Όσα πρέπει να γνωρίζετε για τη φοροκάρτα

Για τις 3 Οκτωβρίου ορίστηκε η πρεμιέρα της φοροκάρτας για τη συλλογή αποδείξεων, με σκοπό την κάλυψη του νέου μειωμένου αφορολόγητου ορίου των 8.000 ευρώ.
Οι φορολογούμενοι για την κάλυψη του αφορολόγητου ορίου από φέτος πρέπει να προσκομίζουν το 25% του εισοδήματός τους σε αποδείξεις και δε θα έχουν κανένα «μπόνους φόρου», όπως ίσχυε για το 2010, ενώ σε περίπτωση μη προσκόμισής τους θα πληρώνουν «πέναλτι φόρου» 10% για τις αποδείξεις που δεν συνυποβάλλουν στην εφορία.

Εισβολή της Ρωσίας στην Τουρκία βλέπει η Pravda μέσα στο 2011!!! - Έτος Αναταραχών


Μετά τα διαστημόπλοια στα όρια του ηλιακού μας συστήματος, η ρωσική εφημερίδα PRAVDA προβλέπει σε πρωτοσέλιδο άρθρο της, ρωσοτουρκικό πόλεμο, προφανώς επειδή οι Ρώσοι έχουν ενδείξεις ότι οι Τούρκοι δεν θα κρατήσουν τις συμφωνίες για τους αγωγούς.


Προβλέπεται επίσης σειρά θερμών επεισοδίων με την Ελλάδα και την Βουλγαρία, εξ αιτίας των οποίων η Ρωσία θα βρει ευκαιρία να παρέμβει καθώς και πόλεμο -σύμφωνα με πληροφορίες της Pravda- μεταξύ Τουρκίας και Ισραήλ, μέσα στο Λίβανο, με εμπλοκή της Συρίας.
Από τον γενικό χαμό δεν εξαιρεί την Κύπρο όπου θα γίνει ανάφλεξη με τους Τούρκους. Το άρθρο είναι εκτενέστατο και "βγάζει στη φόρα" τα σχέδια(;) του Πούτιν για το 2011, το οποίο ονομάζει και μαύρο έτος.
Προβλέπει επίσης εμφύλιο, εξεγέρσεις και οικονομική κατάρρευση στις ΗΠΑ, με το Τέξας να θέλει να ανεξαρτητοποιηθεί. Ακόμη, προβλέπει ότι η Κίνα θα περιέλθει σε οικονομική ύφεση. Τέλος για την Ελλάδα προβλέπει σύσφιξη των σχέσεών της με την Ρωσία, μετά τον πόλεμο της τελευταίας με την Τουρκία.
Πάντως, αν όντως ξεκινήσουν όλα αυτά τα γεγονότα, τότε πολύ δύσκολα θα αποφευχθεί μία τρίτη παγκόσμια σύρραξη.


περισσότερα εδώ

Η φιμωμένη είδηση, που δεν προβλήθηκε από την ελληνική τηλεόραση!!!


Η δικαστής Γρεβενών κα Μαρία Μαργαρίτη, εκδιώχθηκε κακήν κακώς από το δικαστικό σώμα, όταν έβγαλε στην φόρα παρτίδα κονδυλίων που προορίζονταν ως οικονομική ενίσχυση σε σεισμοπαθείς, τα οποία κατασπαράχθηκαν από κρατικούς και....
παρακρατικούς φορείς.
Παράλληλα, ξεμπρόστιασε ολόκληρο το δικαστικό σώμα, αποκαλύπτοντας τον
ΟΙΚΟ ΑΝΟΧΗΣ ΠΟΥ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΣΤΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ ΤΟΝ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΩΝ.
Εκατοντάδες ανήλικοι έχουν κακοποιηθεί σεξουαλικά (και πολλές φορές έναντι αμοιβής που απολαμβάνουν δικαστικοί και άλλοι μεσάζοντες) σε μυστικό χώρο, ειδικά διαμορφωμένο εντός των δικαστηρίων!

Τι συμβαίνει όταν δέρνετε τα παιδιά σας;;;

Περίπου το 10% των γονέων δέρνουν τα παιδιά τους και δεν βλέπουν τίποτα κακό σ αυτό. Περίπου το 20% των γονέων δεν δέρνουν ποτέ τα παιδιά τους. Και περίπου το 70% των γονέων δέρνουν τα παιδιά τους μετά εύχονται να μην το είχαν κάνει. Η τελευταία πρόταση λέει πολλά.
Πολλοί γονείς θέλουν ένα καλύτερο τρόπο να τιμωρούν τα παιδιά τους. Οι γονείς θέλουν να αντιμετωπίζουν την κακή συμπεριφορά των παιδιών τους χωρίς να θυμώνουν και να τα δέρνουν.

Είναι αποτελεσματικό το ξύλο; Έχει κάποιες επιζήμιες συνέπειες; Τα ερωτήματα αυτά δεν έχουν ακριβείς απαντήσεις. Ακόμα και οι ειδικοί διαφωνούν σχετικά με την αξία του ξύλου. Μερικοί υποστηρίζουν ότι το ξύλο φέρνει αποτέλεσμα, ενώ άλλοι ισχυρίζονται ότι δε φέρνει.

Ο Γερμανός υπουργός Οικονομικών: "Τους βοηθάμε για να μας παραχωρούν…εθνική κυριαρχία!"


Εφημερίδα: ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ

Pulpit rock
back to top ;