Πέμπτη 4 Αυγούστου 2011

Η συνωμοσία του Διεθνούς Εβραιοσιωνισμού


ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ, σημαίνει αποσύνθεση και καταστροφή του πολιτισμού μας, του αφανισμού της Ορθοδοξίας Μας, της Αγίας Εκκλησίας του Χριστού, του Ελληνικού Έθνους και του Ελληνικού Γένους.
Για τη συνωμοσία αυτή, η Νέα Τάξη χρησιμοποιεί την κυβέρνηση του κ. Γ. Παπανδρέου και τα μέσα μαζικής ενημέρωσης (MEDIA), τα οποία μετά τη Σύνοδο Κορυφής των Βρυξελλών, διαφημίζουν συνεχώς τον G.A.P. και τον Τουρκότσογλου Ν. Βενιζέλο για την «επιτυχία» τους, αποκρύπτοντας επιμελώς το ξεπούλημα, το διαμελισμό και την καταστροφή της Ιερής Ελλάδος μας.
Ξεπουλούν σε τιμή ευκαιρίας τις ΔΕΚΟ, τις 900 μαρίνες, τα λιμάνια, τα αεροδρόμια, νησιά του Αιγαίου, τον ορυκτό πλούτο μας ακόμη και την Ακρόπολη, αξίας πολλών τρισεκατομμυρίων ευρώ, έναντι μερικών δισεκατομμυρίων, τα οποία δεν θα επαρκέσουν ούτε για έξι μήνες. Με τα εβραιοσιωνιστικά καρτέλ θα αιχμαλωτίσουν τα μυαλά και τις ψυχές των Ελλήνων. Με την Τρόικα θα μας επιβάλλουν τα ισοπεδωτικά προγράμματα της ΜΕΡΚΕΛ. Αυτή είναι η ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ, η συνωμοσία του διεθνούς Εβραιοσιωνισμού για την επίτευξη διά της Κάρτας του ΠΟΛΙΤΗ της Παγκόσμιας Δικτατορίας, που επιδιώκει:

Πόλεμο με την κοινωνία περιμένει η κυβέρνηση ενόψει του καυτού Σεπτεμβρίου;


Κάμερες παντού, νόμο για τις συναθροίσεις, προμήθεια σε πλαστικές σφαίρες και δακρυγόνα καθώς και άλλα μέτρα προωθεί η κυβέρνηση.


Στην Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας της Βουλής παρουσία των υπουργών Προστασίας του Πολίτη, κ. Παπουτσή και Δικαιοσύνης, Θεσμών και Διαφάνειας, κ. Παπαϊωάννου έγινε συνεδρίαση για το θέμα της βίας.


Στη συζήτηση φάνηκε η σαφής πρόθεση των υπουργών και της κυβέρνησης να «θωρακιστεί» απέναντι στις ενδεχόμενες μαζικές διαδηλώσεις που θα προκύψουν ως αντίδραση στα νέα μέτρα που επιβάλλει το Μεσοπρόθεσμο.

Ενάς Κόσμος Μια Επανάσταση !!!


Οι στιγμές που περάσαμε στις πλατείες μας έφερε κοντά και καταλάβαμε ότι ενωμένοι μπορούμε να νικήσουμε! 

Οι σκηνές έφυγαν από την πλατεία αλλά η Αγανάκτησή μας «παραμένει» διάχυτη στην Ελλάδα.

Ο Σεπτέμβρης φτάνει και πλέον είμαστε Αποφασισμένοι και ώριμοι για να… αντέξουμε!

4 τρόποι να φτιάξετε το κέφι σας σε 5 λεπτά


Μη σας παίρνει από κάτω, αλλά ανεβάστε τη διάθεσή σας μέσα σε λιγότερο από πέντε λεπτά.
Δυστυχώς το κέφι δεν μπορεί να είναι στα ύψη πάντα. Όμως, υπάρχουν τρόποι να ανεβάσετε τη διάθεσή σας μέσα σε λιγότερο από πέντε λεπτά έτσι ώστε να μην νιώθετε άλλο υποτονικοί, αλλά γεμάτοι όρεξη για ζωή.

Απόστρατοι ιδρύουν κόμμα!


Σε ίδρυση κόμματος προχωρούν απόστρατοι αξιωματικοί! “Σκοπός είναι η ίδρυση πολιτικού φορέα, ικανού να εμπνεύσει αίσθημα ικανότητας - ασφάλειας - ελπίδας και προοπτικής στον Ελληνικό Λαό, δια της συνενώσεως όλων των Ελλήνων που επιθυμούν την ανασυγκρότηση της Χώρας για μια εθνική - ανθρωποκεντρική πορεία με γνώμονα την δημοκρατία”, όπως αναφέρουν σε ανακοίνωσή τους την οποία υπογράφουν 22 αποστράτοι αρκετοί από τους οποίους βέβαια είχαν κατά καιρού ανακληθεί στην υπηρεσία από την αποστρατεία τους.


Το κείμενο της ανακοίνωσή τους και η πρόσκλησή τους για συγκεντρώσεις σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη στις 15 Αυγούστου:

«Τρέμει» κατάρρευση της Ιταλίας και της Ισπανίας η ευρωζώνη – Στον... κόσμο του ο Μπερλουσκόνι


Ανεξέλεκτες οι αγορές πάνε για το μεγάλο κόλπο πυροβολώντας στο ψαχνό την Ιταλία και την Ισπανία ενώ σημαδεύουν και τη Γαλλία, εντείνοντας τους φόβους για κατάρρευση της ευρωζώνης. Έρχεται και η σειρά της Γερμανίας; Το μεσημέρι έγινε...
γνωστό πως η Ιταλία ζήτησε σήμερα ευρωπαϊκή πολιτική υποστήριξη και ο εφιάλτης όλων είναι μήπως η τρίτη σε μέγεθος οικονομία της Ευρώπης γονατίσει από την εκρηκτική κρίση χρέους.


Ο υπουργός Οικονομίας Τζούλιο Τρεμόντι είχε έκτακτη συνάντηση με τον πρόεδρο του συμβουλίου των υπουργών Οικονομικών της Ευρωζώνης Ζαν-Κλοντ Γιούνκερ αφού τα σπρεντ (η διαφορά απόδοσης από τα γερμανικά 10ετή κρατικά ομόλογα) της Ιταλίας και της Ισπανίας έφτασαν ύψη-ρεκόρ 14ετίας πριν αποκλιμακωθούν ελαφρά.

Μοναδική σφραγίδα με ιερογλυφική γραφή βρέθηκε στην Κρήτη


Μαζί με εκατοντάδες σημαντικά ευρήματα στο όρος Βρύσινα νοτίως του Ρεθύμνου


Αθήνα 
Περισσότερα από 800 ανθρωπόμορφα ειδώλια, γυναικεία και ανδρικά, ομοιώματα μελών του ανθρώπινου σώματος, αρκετά σε μορφή ζώου, αγγεία, τμήματα πήλινων πλακιδίων με επίθετα ειδώλια πτηνών και διπλών κεράτων, πλήθος πήλινα σφαιρίδια. Ολα αυτά και πολλά ακόμη σε ένα μινωικό «ιερό κορυφής» σε υψόμετρο 858 μέτρων στο όρος Βρύσινα της Κρήτης, στα 
νότια του Ρεθύμνου. Και το εξαιρετικό εύρημα της φετινής ανασκαφικής περιόδου: Μία τετράπλευρη σφραγίδα από βαθυκόκκινο ίασπη, με χαραγμένα σημεία της μινωικής ιερογλυφικής γραφής και στις τέσσερις επιφάνειές της, που την αναδεικνύει ως τη μοναδική ως τώρα παρουσία της αρχαιότερης γραφής των Μινωιτών στη δυτική Κρήτη.

Κάλεσμα Ελλήνων YouTubers. Tο επόμενο βήμα…


ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ - ΕΛΛΗΝΕΣ
Μετά της συγκεντρώσεις των αγανακτισμένων στο σύνταγμα και την εμπειρία που αποκτήσαμε, ασχέτως αν το αποτέλεσμα δεν ήταν το επιθυμητό, σάς προσκαλούμε σε ανοικτή συγκέντρωση το Σάββατο 3 Σεπτεμβρίου 2011 στις 8:00 μμ. στον σταθμό του μετρό Αγ. Αντωνίου στο Περιστέρι. Οι συγκεντρώσεις που θα γίνουν από εδώ και πέρα πρέπει να έχουν στόχο και όραμα…
Πρέπει να κατεβούμε ενωμένοι, μακριά από διχόνοιες και κόμματα. Οι στόχοι που θέτουμε για όσους συμφωνήσουν και παρευρεθούν είναι: 


1. ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ 
2. ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΑΛΛΑΓΗ ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ 
3. ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΚΑΡΤΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ - ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΦΑΚΕΛΩΜΑ 
4. ΕΘΝΙΚΗ ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑ – ΛΑΪΚΗ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ 
5. ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ ΔΙΚΗ ΚΑΙ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΙΚΗ ΤΙΜΩΡΙΑ ΤΩΝ 300 ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ 
6. ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΩΝ ΕΡΓΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ 
ΠΟΥ ΚΑΤΑΚΤΗΘΗΚΑΝ ΜΕ ΑΙΜΑ, ΘΥΣΙΕΣ, ΕΞΟΡΙΕΣ. 
7. ΔΕΝ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΔΑΝΕΙΣΤΕΣ, ΜΝΗΜΟΝΙΟ, ΑΓΟΡΑΣΤΕΣ, ΔΗΜΟΣΙΑΣ 
ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ 

Κρυφή και παράνομος οργάνωση η μασονία στην Ελλάδα - Μασονικές στοές αναπτύσσουν κατασκοπείαν είς βάρος της χώρας μας

Ποινικοποιούνται τα blogs, απελευθερώνονται τα “ελαφρά” ναρκωτικά…


Προφανώς το Υπουργείο Δικαιοσύνης κρίνει ότι η ελεύθερη ενημέρωση και η διακίνηση ιδεών στα blogs είναι πιο επικίνδυνα από το χασίς…Αποποινικοποιείται πλήρως για πρώτη φορά η χρήση ναρκωτικών ουσιών! Διατηρείται εντούτοις, αλλά μειωμένο, σε βαθμό πταίσματος, το αξιόποινο της προμήθειας και της κατοχής ναρκωτικών και της καλλιέργειας φυτών κάνναβης, σε αριθμό ή έκταση που δικαιολογούνται για την αποκλειστική χρήση του δράστη, λόγω της έστω και μικρής επικινδυνότητας που ενέχουν για τρίτους, αλλά και προκειμένου να διευκολυνθεί η ελεγκτική δραστηριότητα των αρχών για τη διερεύνηση σοβαρότερων εγκλημάτων.


Δηλαδή όποιος θα καλλιεργεί χασίς για προσωπική του χρήση θα κινδυνεύει με “φυλάκιση” μερικών ημερών ή λίγων (μέχρι 3) μηνών! Αυτά προβλέπει νομοσχέδιο του υπουργείου Δικαιοσύνης που κατατέθηκε στη Βουλή. Τουλάχιστον μας επιτρέπουν να το … ρίξουμε στα ναρκωτικά!


πηγη
Pulpit rock
back to top ;