Σάββατο 6 Αυγούστου 2011

Έρχεται και το τεχνητό κρέας...Οι χειρότεροι εφιάλτες του ανθρώπου γίνονται πραγματικότητα.


Ο καθηγητής της Κυτταρικής Βιολογίας στο Πανεπιστήμιο της Νότιας Καρολίνας Βλαντιμίρ Μιρόνοφ ανακοίνωσε, όπως έκαναν και άλλοι στο παρελθόν, ότι μπορεί να κατασκευάσει συνθετικό κρέας, τις γνωστές κρεατόμαζες, αρκεί να βρει επενδυτές.
Σύμφωνα με την ανακοίνωσή του, το συνθετικό κρέας θα είναι...
50% φθηνότερο από το κανονικό, πολύ πιο νόστιμο, πολύ πιό θρεπτικό και εγγυημένα χωρίς τις ασθένειες των τρελλών αγελάδων, των κοτόπουλων, των χοίρων, των ψαριών κτλ.


Όπως δήλωσε, με το φτηνά παραγόμενο αυτό κρέας, θα μπορούν να τραφούν όλοι οι φτωχοί στην Αφρική και τον τρίτο κόσμο, αλλά και να σωθούν οι κάτοικοι του δυτικού κόσμου από τα περριτά κιλά.
Το σύνθημά του, είναι ότι όλοι όσοι είναι εναντίον αυτής της ιδέας είναι απλώς ηλίθιοι'' .
Ταυτόχρονα όπως υποστηρίζει, δεν θα επιναρύνεται το περιβάλλον και ταυτόχρονα δεν θα υπάρχει κανένας κίδυνος για την υγεία μας.
Ως γνωστόν είχα ανακοινώσει την δυνατότητα αυτή εδώ και έντεκα χρόνια και με έλεγαν φαντασμένο.
Το θέμα είναι ότι με έλεγαν και κινδυνολόγο διότι είχα εξηγήσει ότι:

«Να πάρουμε τις ζωές μας στα χέρια μας», Νέα πορεία Αγανακτισμένων στο κέντρο της Αθήνας


Στους δρόμους ετοιμάζονται να βγουν το Σάββατο οι Αγανακτισμένοι της Αθήνας.


Η Λαική Συνέλευση της πλατείας Συντάγματος, αποφάσισε να πραγματοποιήσει πορεία επαγρύπνησης, το Σάββατο στις 12 τα μεσάνυχτα.


Η πορεία θα ξεκινήσει απο το σημείο συνάντησης που είναι η Πλατεία Συντάγματος, θα περάσει απο Μοναστηράκι, Ψυρρή, με κατάληξη στο Γκάζι στη κεντρική πλατεία.


«Η πορεία έχει ως σκοπό να δείξει σε όλους οτι είμαστε εδώ, θα παραμείνουμε και τους καλούμε όλους μαζί μας.
Απαντάμε στην τρομοκρατία και την καταστολή του κράτους με μαζικότητα και κυρίως μα αποφασιστικότητα.
Να πάρουμε τις ζωές μας στα χέρια μας», αναφέρουν σε ανακοίνωσή τους οι Αγανακτισμένοι.


πηγη

Ποιούς θα πάρει μαζί της στον γκρεμό η Ιταλία εάν…


Σε συναγερμό η Ευρώπη
Σύννεφα στη Μεσόγειο
Eάν αυτό δεν είναι ο ορισμός της εξάπλωσης της κρίσης, τότε ποιός είναι;
Mετά την προσφυγή της Ελλάδας πέρσι τον Μάιο στην πόρτα της τρόικας για βοήθεια, ακολούθησαν η Ιρλανδία, φέτος η Πορτογαλία, 
η Ελλάδα χρειάστηκε και δεύτερο πακέτο διάσωσης, η Κύπρος πιθανότατα να χρειαστεί και αυτή διάσωση, το Βέλγιο ακόμη δεν έχει κυβέρνηση, και στην Ισπανία και – ειδικά – στην Ιταλία, έχει σημάνει συναγερμός.


Μερικές εβδομάδες νωρίτερα, όλοι στην αγορά είχαν αρχίσει να φοβούνται πως η Ιταλία θα ακολουθήσει τον δρόμο της Ελλάδας. Η ιταλική κυβέρνηση πέρασε μέτρα λιτότητας, αλλά από τότε τα πράγματα δεν έχουν βελτιωθεί ούτε στο ελάχιστο, αντίθετα μάλιστα, για την όγδοη μεγαλύτερη οικονομία του κόσμου.


Τώρα πλέον, η Ιταλία έχει την… τιμή να έχει συγκεντρώσει τα περισσότερα στοιχήματα χρεοκοπίας, από οποιαδήποτε άλλη χώρα στο κόσμο . H αγορά των CDS στα ιταλικά ομόλογα αγγίζει τα 306 δις δολάρια.


Και οι αποδόσεις των 10ετών ομολόγων της χώρας πλησιάζουν επικίνδυνα το 7%, ενώ αυτές των 2ετών διαμορφώνονται μία ανάσα από το 5%.

Pulpit rock
back to top ;