Τρίτη 9 Αυγούστου 2011

Αποποινικοποιηση ναρκωτικων, ανοικτα επαγγελματα και αλλα... δειτε γιατι γινονται.


Δεν καταλαβατε ακομη το πιο ευνοητο που συμβαινει σε αυτην την χωρα??
Εχω ξαναγραψειγια ααυτο και το γραφω και σημερα για υπενθυμηση¨
Η κυβερνηση δρα ακουσιως και υπακουει στις εντολες των αφεντικων των που ειναι οι κερδοσκοποι και ολοι αυτοι που ανοικουν στο γρουπ Bilderberg απο το οποιο πληρωθκαν αδρα ορισμενοι υπουργοι που ανοικουν στο γρουπ να καταστρεψουν την χωρα. Αυτος ειναι αλλωστε ο απωτατος σκοπος του γροθπ. Καραστροφη ολων των αξιων που εχουν οι χωρες (υγεια, μορφωση, τουρισμος, κτλ.)
Να λοιπον γιατι βλεπετε ανενδοτο ενα Ραγκουση καιΠαπανδρεου να μην κανουν πισω μεχρι τελους Αυγουστου. κ. Βαω Παπανδρεου ηδη το νοησατε αλλα δεν ξερετε το γιατι. Αυτο ειναι το γιατι... "το γκρουπ της πλανητικης καταστροφης"

Ο νέος χάρτης των ερευνών πετρελαίου στην Ελλάδα


Μέχρι τον Οκτώβριο αναμένεται να έχει εκδοθεί το προεδρικό διάταγμα για τη σύσταση της εταιρείας «Ελληνική Διαχειριστική Εταιρία Υδρογονανθράκων ΑΕ» 
(«Hellenic Hydrocarbon Resources Management SA») 


η οποία με βάση τις προβλέψεις του νέου ενεργειακού νόμου θα αναλάβει για λογαριασμό του δημοσίου τη διαχείριση των αποκλειστικών δικαιωμάτων αναζήτησης, έρευνας και εκμετάλλευσης υδρογονανθράκων. 
Το νέο θεσμικό πλαίσιο δημιουργεί προσδοκίες ότι σε σύντομο χρονικό διάστημα θα προκηρυχθούν για πρώτη φορά μετά από αρκετές δεκαετίες απραξίας, διαγωνισμοί που θα κινητοποιήσουν σημαντικές επενδύσεις στην έρευνα και παραγωγή πετρελαίου και φυσικού αερίου στη χώρα μας. 

"Κ.Σημίτης και Γ.Παπανδρέου μας έδιναν το μισό Αιγαίο από το 2002"!


To σχόλιο μας:Μπορείτε να το διαψεύσετε ή να πείτε ότι από τότε επιτελούσατε το "πατριωτικό σας καθήκον"....
Η κυβέρνηση Σημίτη με υπουργό Εξωτερικών τον Γιώργο Παπανδρέου το 2002 είχε δεχθεί να παραιτηθεί του δικαιώματος επέκτασης των χωρικών...
υδάτων στο Αιγαίο στα 12 ν.μ., γράφει σε βιβλίο που εξέδωσε ο Τούρκος πρώην διπλωμάτης Ντενίζ Μπουλούκμπασι, ο οποίος συμμετείχε στις 36 από τις 50 διμερείς επαφές που είχαν ξεκινήσει από το 2002!
Ο πρώην διπλωμάτης αποκαλύπτει της περιοχές που η Τουρκία ζήτησε την «παραμονή των χωρικών υδάτων στα 6 μίλια» και αρχικά το υπουργείο Εξωτερικών, δια του Γ.Παπανδρέου αρχικά και εν συνεχεία ο Κ.Σημίτης, απάντησαν ότι "Αυτό θα μπορούσε να γίνει"!

Οι επόμενες ημέρες θα είναι κρίσιμες για την Ελλάδα


Αν η επιλεκτική χρεοκοπία που επελέγη πριν μερικές εβδομάδες ήταν το μη χείρον βέλτιστον, αυτό που θα ακολουθήσει εξαιτίας της παγκόσμιας οικονομικής κρίσης θα είναι δράμα για την Ελλάδα.Η υποβάθμιση της οικονομίας των ΗΠΑ σε συνδυασμό με το οικονομικό τσίρκο της Ευρωζώνης και τους νάνους πολιτικούς που κυβερνούν την Ευρώπη, προκαλούν όχι απλά πανικό στη χώρα μας αλλά μια βεβαιότητα ότι δε θα βγει αλώβητη από αυτή την 
κατάσταση.
Κατ’ αρχάς, η χασούρα των Κινέζων από τα αμερικανικά ομόλογα δε θα επιτρέψει σε κινεζικά κεφάλαια να έλθουν και να αγοράσουν ελληνικά ομόλογα αλλά και πορτογαλικά, ιταλικά, ισπανικά.

Το πρώτο κατάστημα πώλησης ναρκωτικών άνοιξε στην Θεσσαλονίκη


Η αποποινικοποίηση της χρήσης ναρκωτικών που προωθεί η κυβέρνηση έχει ήδη αρχίζει να φέρνει τα πρώτα χαμόγελα στους κατοίκους των αστικών περιοχών καθώς το νέο μέτρο θα τονώσει σημαντικά την κατά τ’ άλλα πεσμένη αγορά της χώρας.
Ήδη το πρώτο κατάστημα πώλησης ναρκωτικών άνοιξε τις πόρτες του σήμερα το πρωί στην κεντρική αγορά της συμπρωτεύουσας με τον ευφάνταστο τίτλο VillaBafo και πλήθος φοιτητών έσπευσε να δοκιμάσει την ποικιλία χαρμανιών και
εξωτικών ουσιών που εμπορεύεται το κατάστημα.

Pulpit rock
back to top ;