Παρασκευή 12 Αυγούστου 2011

Υπαναχώρησε ο Γιώργος Παπανδρέου για τα 12 μίλια;


Ο Τούρκος πρώην διπλωμάτης Ντενίζ Μπολούκμπασι «αποκαλύπτει» στο νέο του βιβλίο ότι «οι Έλληνες αποδέχθηκαν να μειώσουν την έκταση των χωρικών τους υδάτων σε πολλά σημεία του Αιγαίου».


Σε δημοσίευμα της η εφημερίδα «Σαμπάχ» αναφέρεται στο νέο βιβλίο του πρώην διπλωμάτη με τίτλο, «Η σκάλα του Υπουργείου Εξωτερικών» και στις πολλές αναφορές που υπάρχουν για την Ελλάδα. Ο Μπολούκμπασι υποστηρίζει πως σε αντίθεση με όσα λέγονται, στις διερευνητικές επαφές που είχαν ξεκινήσει το 2002, η Τουρκία αποδέχθηκε να πάει στο Διεθνές Δικαστήριο, χωρίς ωστόσο να αναφέρεται στην ταμπακιέρα, δηλαδή για ποια θέματα, (εάν δέχθηκε).

Τρομοκρατία, η ειδικότητα της παγκόσμιας Σιωνιστικής δικτατορίας!!!


ΑΝΤΩΝΗΣ Ι. ΓΡΥΠΑΙΟΣ 
Διεθνολόγος


Δεν τους σταματάει τίποτα πλέον, μέσα στο 2012 θα δούμε πράγματα και εξελίξεις που δεν τα φανταζόμαστε! Η Νέα Τάξη Πραγμάτων στη προσπάθειά της να έλθει γρήγορα στη παγκόσμια εξουσία, οργιάζει. Σκηνές Όργουελ περιμένουν την ανθρωπότητα!!! Βιάζονται να κατακτήσουν τη παγκόσμια κυριαρχία, εγκαθιδρύοντας τη παγκόσμια Δικτατορία τους. Για όλα θα φταίνε «οι προσκηνιακοί και παρασκηνιακοί τρομοκράτες», Αλ Κάιντα κ.λ.π. Τι χώρα είναι η Νορβηγία, και τι ρόλο μπορεί να παίξει σήμερα στη διαμόρφωση του παγκόσμιου Ενεργειακού Χάρτη;

Pulpit rock
back to top ;