Τρίτη 16 Αυγούστου 2011

Επιτέθηκαν στον Καρχιμάκη στην Σητεία


Έντονο επεισόδιο σημειώθηκε το βράδυ της Κυριακής παραμονή του Δεκαπενταύγουστου, σε πανηγύρι στο χωριό Μαρωνιά κοντά στη Σητεία ανάμεσα στο Γραμματέα του ΠΑ.ΣΟ.Κ., Μιχάλη Καρχιμάκη και έναν θαμώνα.
Σύμφωνα με πληροφορίες, όλα ξεκίνησαν, όταν ο κ. Καρχιμάκης έφτασε στο χώρο, όπου πραγματοποιείτο το πανηγύρι, με συντροφιά το βουλευτή της Ν.Δ., Γιάννη Πλακιωτάκη. Μόλις οι δύο άνδρες έκατσαν, σηκώθηκε κάποιος και κατευθυνόμενος προς τον κ. Καρχιμάκη διαπληκτίσθηκε μαζί του.

Φιλική επίθεση από..."ψάρια"!!! (VIDEO)


Η βαρκάδα μιας οικογένειας σε ένα ποτάμι στο
Illinois είχε αναπάντεχα αποτελέσματα, αφού τα ψάρια (Asian Silver Carp) του ποταμού ενοχλήθηκαν και άρχισαν να επιτίθενται από όλες τις κατευθύνσεις.

Όσο προσπαθούσε η οικογένεια να ξεφύγει επιταχύνοντας, τόσο τα ψάρια αγρίευαν και τους επιτίθονταν!


Ο μεγαλοεπενδυτής Τζορτζ Σόρος συνεχίζει να προκαλεί


Την ώρα που τα σενάρια για ανάγκη συρρίκνωσης της Ευρωζώνης επιστρέφουν, ο γνωστός μεγαλοεπενδυτής Τζορτζ Σόρος ξαναχτυπά, ζητώντας από την χώρα μας να εγκαταλείψει το ευρώ. Σε συνέντευξη του στο....
περιοδικό Spiegel αναφέρει ότι η έξοδος από το ευρώ ίσως να είναι πια η καλύτερη λύση για την χώρα μας. 


«Στο ελληνικό πρόβλημα έχουν γίνει τόσο θεμελιωδώς λανθασμένοι χειρισμοί, που αυτήν τη στιγμή μία όσο το δυνατόν ελεγχόμενη έξοδος (από το ευρώ) ίσως να ήταν πραγματικά ο καλύτερος δρόμος», είπε ο Σόρος και συμπλήρωσε: «Το ίδιο ισχύει και για την Πορτογαλία. Η ΕΕ και η ευρωζώνη θα επιζήσουν».

Pulpit rock
back to top ;